היתפקדות

innocence

New member
שמחה שאהבת:)

יש עוד תמונות, אבל רובן הרבה פחות מוצלחות לדעתי. מצד שני, גם את זו לא כזה אהבתי, אז מה כבר אני יודעת? XD הנה עוד תמונה שהצלם ערך. וואי, איך השיער שלי קצר כאן XD

prezik

New member
ואוו מדהיממהההה

זה כ"כ מיוחד באמת כאילו הוציאו אותך ממשהו היסטורי ואוו

אכן תמונה מיוחדת מאוד

ואת נראית פשוט מקסים. רואים שאת יפה טבעי בלי איפור

nnoooni

New member
../images/Emo141.gifהיתפקדות- שלי

שם: נועם גיל: עוד חודש 16 גובה: 1.69 משקל: (לא חובה כמובן) מידע חשאי ביותר. משך הזמן שאתם בפורום: נראה לי שנה +. בנוגע לתחום האם אתם חתומים בסוכנות? לא. האם עשיתם משהו החודש שקשור בדוגמנות:(גם אודישנים נחשבים) בזמן האחרון לא, באופן כללי כן. סוכנות מועדפת: לוק\עלית\יולי. בנוגע לפורום המשתמש שהכי מעניין אתכם לקרוא תגובות שלו: דורון, קים, נטלי, אמיליה כמובן. המשתמש שתרם הכי הרבה החודש: כולם שווים :) דוגמן/נית החודש מהפורום: קים, את מדהימה. תן ציון לפורום מ-1 עד 10: 8 המלצות מסעדה: "ריבר" (לאוהבי סושי בלבד) מקום בילוי: אין לי משהו ספציפי. ספר: לא קראתי לאחרונה אבל עקב צפייה בסרט והמון המלצות בתכנון שלי להתחיל את "שומרת אחותי". סרט: שומרת אחותי- מרגש ונוגע עד בכי בלתי פוסק. תוכנית בטלויזיה: מועדון לילה- בגלל אסתי. אבל אין על צחוק מהעבודה! רוקדים עם כוכבים- בגלל מייקל לואיס. אלבום: Beyoncè - I am Sasha Pierce שיר: Jay-Z - Empire State Of Mind ממממממממש לא התמונה הכי טובה שלי, בין התמונות הפחות טובות שלי..אבל מה לעשות שלא יוצא לי להצטלם כבר בכלל:\

אנייי

שם:נטלי גיל:21 עוד מעט גובה:1.67 משקל: (לא חובה כמובן)לא יודעת נראה לי שהרזתי ממש משך הזמן שאתם בפורום:שנתיים נראה לי בנוגע לתחום האם אתם חתומים בסוכנות?לאאא האם עשיתם משהו החודש שקשור בדוגמנות:(גם אודישנים נחשבים)לאאא סוכנות מועדפת:יולי רוברטו בנוגע לפורום המשתמש שהכי מעניין אתכם לקרוא תגובות שלו:אמי! המשתמש שתרם הכי הרבה החודש:אמי! דוגמן/נית החודש מהפורום:קיםםם תן ציון לפורום מ-1 עד 10:6 המלצות מסעדה:לא יודעת מקום בילוי:לא יודעת ספר:לא יודעת סרט:לא יודעת תוכנית בטלויזיה:השירדות! אלבום:לא יודעת! שיר:לא יודעת חחח

למעלה