ני?
M Miss Naama New member 26/4/06 #22 ../images/Emo48.gif כן, יופי, שלח לפני שאני מסיימ ת לכתוב ;; תגרום לי להיראות ביץ', יו פאקינג תפוז ;; התכוונתי, שאתן מטרידות;[ אתן כזה איכ ואיכסה ועיכ [נו, אולי לא עיכ, אבל ;; -] הבנתן, נו ;; זתומרת אמ עאע. ;; ~מתה~ ~מיותרת~
../images/Emo48.gif כן, יופי, שלח לפני שאני מסיימ ת לכתוב ;; תגרום לי להיראות ביץ', יו פאקינג תפוז ;; התכוונתי, שאתן מטרידות;[ אתן כזה איכ ואיכסה ועיכ [נו, אולי לא עיכ, אבל ;; -] הבנתן, נו ;; זתומרת אמ עאע. ;; ~מתה~ ~מיותרת~
L lady from the hell New member 27/4/06 #27 ../images/Emo221.gif אוי עד כמה שזה יצא חמוד ועד כמה שזה יצא מתאים
K Karin917 New member 28/4/06 #30 זה משנה?../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif אני אוהבת את זה ככה..
נ נׁעה New member 28/4/06 #31 אוקי ../images/Emo13.gif ברור שזה לא משנה, אם ככה את רוצה לעשות את זה - אחרי הכל, זה החלק שלך בדולי וזכותך לעשות אותו כמו שאת רוצה. סתם תהיתי.
אוקי ../images/Emo13.gif ברור שזה לא משנה, אם ככה את רוצה לעשות את זה - אחרי הכל, זה החלק שלך בדולי וזכותך לעשות אותו כמו שאת רוצה. סתם תהיתי.
ח חביבה פלוססס New member 28/4/06 #32 בדר"כ מקובל להצליל. היא שאלה כי זה חדש לה, תמיד חופרים על להצליל-להצליל-להצליל, ופתאום מישהי לא מצלילה, והיא שואלת למה.
בדר"כ מקובל להצליל. היא שאלה כי זה חדש לה, תמיד חופרים על להצליל-להצליל-להצליל, ופתאום מישהי לא מצלילה, והיא שואלת למה.