אקססורייז

אני עדיין מחכה לגשם זלעפות

אין כמו התחושה של רגליים רטובות, לפחות עבורי
לא נראה לך שבאמצע דצמבר כבר יוכרז סוף עונת החורף (לרגל חנוכה)?

SimplyMe1

New member
רגע רגע תני לי להבין

את אוהבת לחזור הביתה עם חצי רגל רטובה כי נכנסו לך מים לנעל?
אחלה פטיש יש לציין.. אני לא זוכרת מה היה בשנתיים האחרונות(מודה שלא הייתי מאלו שהסתערו על סופעונה בקניונים,חוץ מהיינס אולי
) לא ממש קניתי בארץ אז לא יודעת מתי מתחיל..זכור לי ששנה שעברה ניצלתי קצת מהגיפטכרד שלי בקסטרו איזה 4 חודשים אחרי היומולדת שלי(בדצמבר
) והיתה כבר קולקציית אביב וגם נאלצתי כבר לקנות משם במחיר מלא כי לא מצאתי משהו מעניין בחורף..:\

גם לי בדצמבר! 21/12 ../images/Emo3.gif

אני מתה על רגליים רטובות, במיוחד אם יש גרביים רטובים בעסק. קצת דפוקה, אבל לא משהו רציני
אני קונה בעיקר באאוטלטים ושם אין ממש סוף עונה, כך שמבחינתי סוף עונה אומר ממש מעט.

SimplyMe1

New member
אבל אפשר להיות חולים!

ואני שונאת להיות בלחץ לחזור הביתה כי נרטבו לי המכנסיים והנעליים.. חוצמזה אני מאלו שמקללות חזק $&^%$ גם את אלוהים אם הבגדים שלי נרטבים.. בקיצור לי יש פטישים אחרים שקשורים לגשם,וזה לא כולל מטריה חדשה מניו יורק
שמתהפכת בדיוק כשאני יוצאת ללימודים מהבית,עם צעיף חדש ובלי מעיל וגשם זלעפות ובלי אוטו באותו יום ארור
האממ אני לא בהכרח קונה באאוטלטים,אבל אוהבת בעיקר את מנגו וקונה שם גם בשוטף.. כול שאר החנויות בארץ לא ממש עושות לי את זה בקולקציות שלמות.אין מצב שמזארה אני יוצאת פה עם 5 שקיות בקנייה. בחו"ל זה סיפור אחר לגמרי.הקולקציות שם שונות

SimplyMe1

New member
אה וגם רציתי להגיד לך שאת לא קשתית אמיתית

כזו שנולדה בסוף דצמבר
אני 7 קשתית טיפוסית

מה פתאום קשתית? גדי שולתתתת!!1 ../images/Emo6.gif

לא יוצאת עם חמש שקיות משום חנות, בשום קנייה. המקסימום שקניתי בקנייה אחת היה 3 טי שרטים במבצע של תמנון... לא צריך הרבה בארון, פשוט צריך שמה שיש יהיה מספיק ורסטילי ומעניין כדי לא להיראות מפוהקת.

Fun Fair

New member
וגם פה אני נדחפת ומשוויצה ש

היומולדת שלי מחר
ואין מה לעשות- ילידי חורף (כמעט) תמיד יאהבו גשם!

niya

New member
דווקא אני ילדית חורף גם../images/Emo187.gif

ושונאת חורף וגשם (וגם ת'יומהולדת שלי)

למעלה