אקססורייז

../images/Emo214.gif אקססורייז

אני מחפשת לאחרונה להעשיר את מגירת האקססורייז שלי. אני לא מאלה שהולכות עם חגורות בולטות וכדומה אלא יותר עם תכשיטים עדינים, וכל מיני תוספות שמשדרגות אבל לא מופלצות מכיוון לא ידוע, כי אני מאוד עדינה באופי ובמראה שלי
. יש שרשרת ארוכה שקניתי לאחרונה מאמא של ילד בגן שבו אני עובדת, היא מעצבת תכשיטים והכינה לי שרשרת ממש מיוחדת ולטעמי למרות שהיא ארוכה ובולטת, אבל מחפשת צמידים וכל מיני אקססורייז אחרים לשדרוג נוסף. הייתי באקססורייז ובדיווה-ויצאתי מהחנות מיד, במטרה לברוח משם-ממש ממש לא בכיוון שלי. פעם עוד הייתי מוצאת שם דברים, עכשיו ממש לא. אז יש רעיונות איפה אמצא אקססורייז נורמלים ועדינים ובמחירים סבירים

Fun Fair

New member
אוי, אני כ"כ אוהבת אקססוריז..../images/Emo99.gif

לאחרונה, התחלתי לקנות שרשראות וכו' ב asos (באינטרטנט
). אבל אני חושבת על הדברים האחרים שקניתי בזמן האחרון ומסתמנת מגמה מאוד ברורה: איזור נחלת בניימין (לו דווקא השוק עצמו, אלא הרחובות הסובבים אותו במלאים בחנויות קטנות ומקסימות), שוק המעצבים בסנטר, שלומית אופיר וכל מיני "מצייעס" שאני מוצאת "בדרך" (הייתי "בדרך" לסטודיו C והיה דוכן ליד. הייתי "בדרך" לדואר והיה דוכן בגן העיר...הכיוון ברור, לא?
)

abcd80

New member
לגבי ה-asos

הצצתי באתר.. נראה נחמד ! שולחים לארץ? איך השירות שלהם?

שולחים לארץ

השירות נחשב לטוב אבל יצא לי לקרוא כמה בלוגריות שלא היו הכי מרוצות (ואני עדינה עכשיו) מהשירות שלהם. הן התלוננו על טרטורים, היעלמות במיילים וכו'.

Fun Fair

New member
דווקא אצלי היה בסדר.

החזרתי להם סריג שהיה לי גדול מדי ותוך שבוע מהיום ששלחתי את החבילה קבלתי אישור במייל ותוך 3 ימים נוספים- נכנס לי לחשבון הזיכוי.

אז אניח שההתנהלות הסטנדרטית היא כמו אצלך

האמת היא שמעולם לא היו להם פריטים שפיתו אותי עד כדי הזמנה, כך שלא טרחתי לבדוק אותם. אבל אם את אומרת שהם בסדר, זה שווה לי מאה בלוגריות מתלוננות.

קסטרו

וכן נחלת בנימין או שוק המעצבים בדיזינגוף למטה בימיי שישי יש דברים מקסימים. יש כל מניי חנויות בקניונים לדברים כאלה חלק נראים דיי שוק אבל אפשר למצוא דברים. אני אוהבת כובעים וגם צעיפים נכנסת לכובעי הלן ואפשר למצוא שם דברים מקסימים...

niya

New member
אחרי שלא מעט פעמים

קניתי אקססוריז, והם נעלמו בתהומות הנשייה של תחתית הארון - פשוט הפקתי לקנות אותם... שרשראות עושות לי תחושת מחנק, עגילים פעם ענדתי למכביר ומתישהו הפכתי אלרגית למתכות (כולל כסף
) אז לא עונדת יותר עגילים, גם האבזמים של חגורות עושים לי פריחה - אז גם לא יכולה ללכת עם חגורות יפות (ולא עוזר למרוח עליהם לק שקוף, ולא עושר ללכת עם עוד חולצה שמפרידה בין הגוף לחגורה... תמיד, אבל תמיד, תוך כמה שעות אני פורחת בדיוק במקום המגע ומתגרדת כמו כלבלב מלא קרציות
) צעיפים - יש לי מלא ולא זוכרת בכלל ללכת איתם... אני כן נזכרת כשהם לא לידי ואני בדיוק צריכה אחד
בקיצור, אני מה-זה-לא בעניין של אקססוריז

../images/Emo10.gif

אני סתם עצלה. שוכחת לקחת בתיק ואז אין לי עליי, למרות שבארון לא חסר כלום...

niya

New member
שתביני../images/Emo187.gif

אחושי עושה במו ידיה אקקסוריז יפהפיים (החל מטבעות והמשך בשרשראות, וחגורות מחרוזים שהיא עושה בעצמה), אני לוקחת ממנה מדי פעם וגם אם אני טורחת לזכור לשים אותם עלי, אני מעיפה אותם אחרי חצי שעה כי הם מציקים לי

בלונד23

New member
כן. יש דוכנים בקניונים של "אסנת"

היא מעצבת תכשיטים מהחומר הזה, נו, דמוי הזהב שלא משחיר. אני רכשתי ממנה 2 צמידים מהממים ביותר, קלי משקל, יפהפיים ולא יקרים. יש לה שרשרות מקסימות ועגילים. דווקא לאחרונה ראיתי שהשרשרות יקרות יחסית (150-200 כזה) בדיוק מה שאת מחפשת. אני רכשתי בדוכן בקניון קריית אונו אבל יש גם בעזריאלי, ליד הסופרפארם.

Fun Fair

New member
../images/Emo45.gif מצטרפת להמלצה!!!

רכשתי אצלה שני זוגות עגילים משגעים במחיר סביר לחלוטין ואני מתכננת על עוד...

../images/Emo45.gif מצטרפת גם

אחותי קיבלה מאמא שרשרת ממש מוצלחת שלהם (במסגרת אחת מאלפי חגיגות "הילדה מתחתנת").

בלונד23

New member
שרשרת מעלפת

אני ראיתי שם שרשראות של חוליות בגוון מוזהב בגימור מאט, לא ייחודיות או משהו אבל באמת יפות. גם הצמיד שאחותך מצאה בדיווה ממש יפה. לעתים רחוקות יש שם מציאות. בקסטרו להפתעתי מצאתי באקססוריז שרשרת בד עם חרוזים דמויי פנינים, ענקית וסבוכה, משהו ממש יפה. היא יקרה אז אני לא קונה - אבל בהחלט אהבתי. גם אין לי הרבה בגדים שהיא תתאים להם.

המחירים בקסטרו אמורים לרדת בקרוב, לא?

נדמה לי שעוד מעט יתחילו סופי עונה לסוגיהם, ועד כמה שידוע לי גם על התכשיטים יהיו הנחות בשלב מסוים. לפחות, כך עד כמה שאני יודעת.

למעלה