yakir31

New member
חחח XD אני אגיד לך מה

זכיתי בפגישה עם הלהקהההההה (OMG כןכןכןכןכן) דרך מעריב לנוער ואמרו לי להביא מצלמה.. אז מה אני אמור לעשות איתה בהופעה? >< אני אכניס :) וצפו לתמונות שלי עם איימיייייייי איזה ספרינטים עשיתי בבית כששמעתי את זה:| ואיזה צרחות:S

Bulletproof Mor

New member
נכון , אני גם אכניס .

אתמול בערב הייתי שם בהופעה , 2 מאבטחים בדקו אותי והם רק פתחו לי את התיק וסגרו אותו . ליתר ביטחון - אני יכולה לשים את המצלמה בכיס , כי הם לא בודקים גוף . במהלך ההופעה ראיתי די הרבה פלאשים , ממצלמות סטילס פשוטות לגמרי , כך שלא נראה לי שהאנשים שצילמו שם היו כאלה מורשים לצילום . אני אביא את המצלמה :)

yotem 17

New member
זה לא משנה../images/Emo83.gif

זה לא שהאמפי מחליט שלא נכנסות לשם מצלמות באף הופעה. בכל הופעה מחליטים על זה משיקולים שונים, זה לא משהו גורף.

Bulletproof Mor

New member
אל תביאו לי רעיונות כאלה ...

אתה עוד יכול למצוא אותי אוכלת מצלמה בטעות .

FireInsaid

New member
אנשים >>>>>>>>>>>>:

אני פאקינג חולה, משהו באוזן ובשיניים >: דלקת כנראה. וחום. ואני צריכה להיות בריאה, תכף ההופעה#!@#!$!@#$ >: חיבוקי?>:

Evi Virus

New member
../images/Emo24.gif תרגישי טוב!

ואהבתי את החלק בחתימה על ורוניקה מארס D: [נו, שתגיע כבר העונה השלישית
]

Blue Aura

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo101.gif../images/Emo25.gif../images/Emo189.gif

כולם חולים פתאום. ><"

EvAdorad

New member
O_O

אוקיי, מי שזוכר, היה מבצע של מעריב לנוער, שמי שעונה על השאלה נכון, ושולח SMS בשעה כזאת וכזאת, יש מצב שהוא יזכה. אז שלחתי SMS. היום מצלצל הפלאפון. מספר חסום. אני עונה "קובי? או חגי?" [השם שלי זה חגי קובי
] "חגי" "שלום, מדברת אלונה ממעריב לנוער, זכית במבצע של אוונסנס" "את צוחקת!!!!1" בקיצור, יש מצב שאני הולך לפגוש את הלהקה, אם לא עבדו עליי טלפונית.

yotem 17

New member
חח וואי שווה../images/Emo83.gif

מקווה בשבילך שלא עבדו עלייך

SsomeoneE

New member
איזה כיף לכם, די אני כל כך מקנאה ../images/Emo7.gif

רגע כמה הולכים מהפורום ?

למעלה