../images/Emo80.gifעונה :]
שם:אריאל שם משפחה:חהחה חבר/ חברה/ בעל/ אישה:
מספר זהות::X סוג דם:מאיפה לי אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אנאעארף גובה:1.65 משקל:-- תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן?קטן :][: את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב?אה-הא אכפת לך מזה?לא. P: למה?כובע בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע?15 שקל XD את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"?לא. לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות?:0 את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך?לא.
לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי?ממש לא. מה השעה עכשיו?12:53 איפה בדקת?בשעון של המחשב למה דווקא שם?כי זה הכי קרוב XD מה הצלצול של הפלאפון שלך?הצלצול של כפיר מטב"ע
מתי הורדת אותו?לא הורדתי אותו. הוא היה לי בכרטיס זיכרון את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים?אני אוהבת אותו את/ה עייף/ה עכשיו?לא למה?כי ישנתי טוב. מתי הלכת אתמול לישון?2 וחצי מה עשית עד אז?מחשב יש לך יס או הוט?הוט
מרוצה ממה שיש לך?אההא היית רוצה להחליף?לא מה הערוץ המועדף עליך?ביפ,22,ניקולודיאון,13 למה?ככה איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה?סרטים, חברים, ארץ נהדרת כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום?לאיודעת כל יום זה משתנה כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב?הרבה זה הרבה לדעתך?
מה את/ה עושה במחשב?תפוז,ג'יקלאב,וכל מיני את/ה מסתכלת באתרי סקס?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן?לאלאלאלאללא את/ה משקר?לאאאא את/ה נוהג לשקר הרבה?לא למי את/ה משקר הכי הרבה?-- למה דווקא לו/ לה?-- היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר?-- את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת?-- גנבת פעם?לא רצחת?לא נאפת?לא בגדת?לא התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה?לא הרבצת?כן למי?לילדה אחת ביסודי
למה?כי היא עיצבנה אותי יש לך זיכרון טוב?כן מה הטעם שלך במוסיקה?נמממממ לאיודעת מהי הלהקה האהובה עליך?סימפל פלאן, ביטלס
הזמר האהוב?ג'קו אייזנברג הזמרת האהובה?אבריל לאבין השחקן האהוב?עפר שכטר השחקנית האהובה?טלי שרון הסרט האהוב?ארמגדון,סאות'פארק,גריז הסדרה האהובה?חברים, הפיג'מות, ארתור :][: למה דווקא הסדרה הזאת?כי הן יפוווות ממליץ/ה עליה?בטח ז'אנר אהוב בטלויזיה:קומדיה ז'אנר אהוב בספרות:מתח מאכל אהוב?לאיודעת למה דווקא המאכל הזה?-- איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת?-- כמה כסף יש לך בקופה?150
אני ענייה זה הרבה לדעתך?לא כמה את/ה מבזבז/ת ביום?לאיודעת אני בדרך כלל לוקחת מההורים
על מה בעיקר?לאיודעת באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב?בכווווולם :][: עם מי?חבורת, אמאבא למה דווקא איתו/איתה?כי הם כיפים מה האייקון האהוב עלייך?
למה דווקא הוא?כי הם שימושיים כואב לך משהו עכשיו?כןן מה?השריר שלמטה ברגל :[ למה?לאיודעעת מה הספקת לעשות היום?להיות במחשב
ולעשות פיפי כמה זמן את/ה מול המחשב היום?שעה ניראלי משעמם לך עכשיו?לא מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך?שאלונים, תפוז, מדברת עם חברות. לא חסר
שם:אריאל שם משפחה:חהחה חבר/ חברה/ בעל/ אישה: