שאלון.

baril

New member
../images/Emo80.gifעונה :]

שם:אריאל שם משפחה:חהחה חבר/ חברה/ בעל/ אישה:
מספר זהות::X סוג דם:מאיפה לי אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אנאעארף גובה:1.65 משקל:-- תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן?קטן :][: את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב?אה-הא אכפת לך מזה?לא. P: למה?כובע בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע?15 שקל XD את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"?לא. לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות?:0 את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך?לא.
לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי?ממש לא. מה השעה עכשיו?12:53 איפה בדקת?בשעון של המחשב למה דווקא שם?כי זה הכי קרוב XD מה הצלצול של הפלאפון שלך?הצלצול של כפיר מטב"ע
מתי הורדת אותו?לא הורדתי אותו. הוא היה לי בכרטיס זיכרון את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים?אני אוהבת אותו את/ה עייף/ה עכשיו?לא למה?כי ישנתי טוב. מתי הלכת אתמול לישון?2 וחצי מה עשית עד אז?מחשב יש לך יס או הוט?הוט
מרוצה ממה שיש לך?אההא היית רוצה להחליף?לא מה הערוץ המועדף עליך?ביפ,22,ניקולודיאון,13 למה?ככה איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה?סרטים, חברים, ארץ נהדרת כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום?לאיודעת כל יום זה משתנה כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב?הרבה זה הרבה לדעתך?
מה את/ה עושה במחשב?תפוז,ג'יקלאב,וכל מיני את/ה מסתכלת באתרי סקס?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן?לאלאלאלאללא את/ה משקר?לאאאא את/ה נוהג לשקר הרבה?לא למי את/ה משקר הכי הרבה?-- למה דווקא לו/ לה?-- היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר?-- את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת?-- גנבת פעם?לא רצחת?לא נאפת?לא בגדת?לא התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה?לא הרבצת?כן למי?לילדה אחת ביסודי
למה?כי היא עיצבנה אותי יש לך זיכרון טוב?כן מה הטעם שלך במוסיקה?נמממממ לאיודעת מהי הלהקה האהובה עליך?סימפל פלאן, ביטלס
הזמר האהוב?ג'קו אייזנברג הזמרת האהובה?אבריל לאבין השחקן האהוב?עפר שכטר השחקנית האהובה?טלי שרון הסרט האהוב?ארמגדון,סאות'פארק,גריז הסדרה האהובה?חברים, הפיג'מות, ארתור :][: למה דווקא הסדרה הזאת?כי הן יפוווות ממליץ/ה עליה?בטח ז'אנר אהוב בטלויזיה:קומדיה ז'אנר אהוב בספרות:מתח מאכל אהוב?לאיודעת למה דווקא המאכל הזה?-- איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת?-- כמה כסף יש לך בקופה?150
אני ענייה זה הרבה לדעתך?לא כמה את/ה מבזבז/ת ביום?לאיודעת אני בדרך כלל לוקחת מההורים
על מה בעיקר?לאיודעת באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב?בכווווולם :][: עם מי?חבורת, אמאבא למה דווקא איתו/איתה?כי הם כיפים מה האייקון האהוב עלייך?
למה דווקא הוא?כי הם שימושיים כואב לך משהו עכשיו?כןן מה?השריר שלמטה ברגל :[ למה?לאיודעעת מה הספקת לעשות היום?להיות במחשב
ולעשות פיפי כמה זמן את/ה מול המחשב היום?שעה ניראלי משעמם לך עכשיו?לא מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך?שאלונים, תפוז, מדברת עם חברות. לא חסר

דללה

New member
עונה

שם: שני חבר/ חברה/ בעל/ אישה: אין גיל: דקה ל18 מין: נקבה סוג דם: אין לי מושג אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: אין לי סרגל גובה: 1.74 משקל: בסביבות ה60 אני מניחה.. תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? נורמלי את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? כע אכפת לך מזה? לא ממש למה? כולה לב בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? כמה שתרצו את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? לא לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? - את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לא לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? לא מה השעה עכשיו? 13:31 איפה בדקת? בשעון של המחשב למה דווקא שם? כי הטלפון רחוק מה הצלצול של הפלאפון שלך? יש כמה מתי הורדת אותו? לא הורדתי- העברתי מהמחשב :) את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? אוהבת את/ה עייף/ה עכשיו? כן למה? כי העירו אותי מוקדם מתי הלכת אתמול לישון? 11 מה עשית עד אז? מחשב וזה... יש לך יס או הוט? הוט מרוצה ממה שיש לך? כה היית רוצה להחליף? לא מה הערוץ המועדף עליך? 4 למה? כי זה ביפ! איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? הכל חוץ מהרצועה כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? לאחרונה לא הרבה כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? יותר מדי זה הרבה לדעתך? כן מה את/ה עושה במחשב? פורומים, מסנג'ר, מייל... את/ה מסתכלת באתרי סקס? לא את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן?
את/ה משקר? לא את/ה נוהג לשקר הרבה? לא למי את/ה משקר הכי הרבה? - למה דווקא לו/ לה? - היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? - את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת?
גנבת פעם? לא רצחת? לא נאפת? לא בגדת? לא התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לא הרבצת? כן :) למי? לאחי למה? כי הוא הציק לי יש לך זיכרון טוב? תלוי במה מה הטעם שלך במוסיקה? הכל חוץ ממזרחית ומטאל מהי הלהקה האהובה עליך? סינרגיה.. אוונסנס הזמר האהוב? יש כמה הזמרת האהובה? מירי מסיקה השחקן האהוב?
השחקנית האהובה?
הסרט האהוב? זה המזל שלי הסדרה האהובה? ארתור
למה דווקא הסדרה הזאת? ככה ממליץ/ה עליה? כן ז'אנר אהוב בטלויזיה: לא משמעותי ז'אנר אהוב בספרות: כנ"ל מאכל אהוב? אוכל של אמא למה דווקא המאכל הזה? ככה איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? ע"ע אוכל של אמא כמה כסף יש לך בקופה? אין לי קופה. .אבל בבנק יש לי הרבה זה הרבה לדעתך? כן כמה את/ה מבזבז/ת ביום? משתדלת כמה שפחות על מה בעיקר? שטויות :| באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? כל מיני עם מי? חברות למה דווקא איתו/איתה? כי זה כיף מה האייקון האהוב עלייך?
למה דווקא הוא? ככה כואב לך משהו עכשיו? כן מה? הראש למה? כי אני מקוררת מה הספקת לעשות היום? כלום כמה זמן את/ה מול המחשב היום? שעה משעמם לך עכשיו? מאוד מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? מציקה לאנשים

ואי כמה זמן לא הייתי פה

שם:טל שם משפחה: חבר/ חברה/ בעל/ אישה:לא גיל:14 מין:נקבה מספר זהות: סוג דם: אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: גובה: משקל: תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן?קטן את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב?כן אכפת לך מזה?לא למה?ככה בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע?15 שקל את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"?לא לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות?לא את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך?לא לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי?כן מה השעה עכשיו?14:50 איפה בדקת?במסך של המחשב למה דווקא שם?הכי קרוב מה הצלצול של הפלאפון שלך?אחלום לנצח \ מופע הארנבות מתי הורדת אותו?ממזמן את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים?הוא חביב את/ה עייף/ה עכשיו?כן למה?ככה מתי הלכת אתמול לישון?3 וחצי מה עשית עד אז?הייתי אצל חברים יש לך יס או הוט?יס מרוצה ממה שיש לך?כן היית רוצה להחליף?לא מה הערוץ המועדף עליך?יס 1 למה?יש שם סרטים איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה?^^ כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום?תלוי אם יש מה לראות כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב?המוןן זה הרבה לדעתך? מה את/ה עושה במחשב? את/ה מסתכלת באתרי סקס?לא את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן?לא את/ה משקר?לא את/ה נוהג לשקר הרבה?לא למי את/ה משקר הכי הרבה? למה דווקא לו/ לה? היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? גנבת פעם? רצחת? נאפת? בגדת? התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? הרבצת? למי? למה? יש לך זיכרון טוב?כן מה הטעם שלך במוסיקה?הכל מהי הלהקה האהובה עליך?משינה\סינרגיה הזמר האהוב? הזמרת האהובה? השחקן האהוב? השחקנית האהובה? הסרט האהוב? הסדרה האהובה? למה דווקא הסדרה הזאת? ממליץ/ה עליה? ז'אנר אהוב בטלויזיה: ז'אנר אהוב בספרות: מאכל אהוב?ג'אנק פוד למה דווקא המאכל הזה?כי זה הכי טעים איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? כמה כסף יש לך בקופה?100 זה הרבה לדעתך?לא כמה את/ה מבזבז/ת ביום?תלוי מאוד על מה בעיקר?יציאות באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? עם מי? למה דווקא איתו/איתה? מה האייקון האהוב עלייך?
למה דווקא הוא?כי ככה כואב לך משהו עכשיו?כן מה?הלב למה?ככה מה הספקת לעשות היום?לישון ולקום כמה זמן את/ה מול המחשב היום?בינתיים כבר שעה ו 45 דקות משעמם לך עכשיו?כן מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך?מחשב ========================================================================

coullette

New member
שדגשגשדג

שם: דפנה שם משפחה: דקל חבר/ חברה/ בעל/ אישה: אוכל שתיה גיל: 22 מין: לא מוגדר מספר זהות: 256985447 סוג דם: O+ אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: בערך 3 גובה: 1.90 משקל: 50 תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? גדול את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? לא אכפת לך מזה? לא למה? בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? 20 את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? לא לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? לא את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לא לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? כן מה השעה עכשיו? 3:11 איפה בדקת? במחשב למה דווקא שם? ככה מה הצלצול של הפלאפון שלך? deep purple-smoke on the water מתי הורדת אותו? לפני שנה את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? אוהבת את/ה עייף/ה עכשיו? לא למה? מתי הלכת אתמול לישון? 1 מה עשית עד אז? כלום יש לך יס או הוט? הוט מרוצה ממה שיש לך? לא היית רוצה להחליף? כן מה הערוץ המועדף עליך? הוט פאן למה? איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? סרטים כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? הרבה כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? הרבה זה הרבה לדעתך? כן מה את/ה עושה במחשב? אוכלת את/ה מסתכלת באתרי סקס? כן את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? לא את/ה משקר? לא את/ה נוהג לשקר הרבה? לא למי את/ה משקר הכי הרבה? לאמא למה דווקא לו/ לה? ככה היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? לא את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? לא גנבת פעם? לא רצחת? לא נאפת? לא בגדת? לא התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לא הרבצת? לא למי? למה? יש לך זיכרון טוב? לא מה הטעם שלך במוסיקה? גרוע מהי הלהקה האהובה עליך? ראמונז הזמר האהוב? ג'ואי הזמרת האהובה? אדית פיאף השחקן האהוב? יו גרנט השחקנית האהובה? ענת וקסמן הסרט האהוב? יש הרבה הסדרה האהובה? אין הרבה למה דווקא הסדרה הזאת? ממליץ/ה עליה? לא ז'אנר אהוב בטלויזיה: קומדיה/דרמה ז'אנר אהוב בספרות: מתח מאכל אהוב? פירה למה דווקא המאכל הזה? זה הולך טוב עם שניצל איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? עוגה כמה כסף יש לך בקופה? 1000 שקל זה הרבה לדעתך? לא כמה את/ה מבזבז/ת ביום? 500 שקל על מה בעיקר? צעצועים באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? טויז ר אס עם מי? עם אמא למה דווקא איתו/איתה? מה האייקון האהוב עלייך? אין למה דווקא הוא? כואב לך משהו עכשיו? האוזן מה? למה? מה הספקת לעשות היום? לבשל כמה זמן את/ה מול המחשב היום? שעה משעמם לך עכשיו? לא מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך?

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifעונה

שם: עדן שם משפחה: צריקר חבר/ חברה/ בעל/ אישה: אין גיל: 21 מין: נקבה מספר זהות: סוג דם: +B אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: לא יודעת גובה: 1.52 משקל: 48 תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? בינוני את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב?כן אכפת לך מזה? לא למה? ככה בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? לא למכירה את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? לא לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לא לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? לא מה השעה עכשיו? 15:53 איפה בדקת? במחשב למה דווקא שם? הכי קל מה הצלצול של הפלאפון שלך? Black Eyed Peas - Pump It מתי הורדת אותו? לפני ארבעה חודשים נראה לי את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? אוהבת את/ה עייף/ה עכשיו? מאוד למה? ככה מתי הלכת אתמול לישון? בסביבות אחת מה עשית עד אז? ראיתי טלויזיה יש לך יס או הוט? לא זה ולא זה מרוצה ממה שיש לך? הא?! היית רוצה להחליף? מה אתם לא עוקבים אחרי השאלות שלכם? מה הערוץ המועדף עליך? MCM למה? זה הערוץ הכי נורמאלי שיש איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? טופ משהו כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? כמה שיותר כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? 5-6 שעות זה הרבה לדעתך? לא מה את/ה עושה במחשב? שומעת מוזיקה את/ה מסתכלת באתרי סקס? לא את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? לא את/ה משקר? לא את/ה נוהג לשקר הרבה? לא למי את/ה משקר הכי הרבה? לאף אחד למה דווקא לו/ לה? הא? היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? לא את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? כן גנבת פעם? לא רצחת? לא נאפת? לא בגדת? לא התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לא הרבצת? כן למי? לעירית למה? ככה יש לך זיכרון טוב? לא מה הטעם שלך במוסיקה? הכל מהי הלהקה האהובה עליך? בית הבובות הזמר האהוב? מאט פוקורה הזמרת האהובה? לא יודעת השחקן האהוב? אין השחקנית האהובה? אין הסרט האהוב? יש הרבה הסדרה האהובה? חברים למה דווקא הסדרה הזאת? כי הם מצחיקים ממליץ/ה עליה? כן ז'אנר אהוב בטלויזיה: קומדיה ז'אנר אהוב בספרות: סוג הספרים של רם אורן מאכל אהוב? אוכל של אמא למה דווקא המאכל הזה? ככה איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? ג'אנק פוד כמה כסף יש לך בקופה? מה קופה? יש לי חשבון בנק זה הרבה לדעתך? כן כמה את/ה מבזבז/ת ביום? הרבה על מה בעיקר? אוכל באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? בגדים עם מי? עם עצמי למה דווקא איתו/איתה? עם מי עוד אני אלך? מה האייקון האהוב עלייך?
למה דווקא הוא? ככה כואב לך משהו עכשיו? לא מה? כלום למה? ככה מה הספקת לעשות היום? לעשות קניות כמה זמן את/ה מול המחשב היום? שעה וחצי משעמם לך עכשיו? כן מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? שומעת שירים

sukrazit

New member
עונה..

שם: סיון שם משפחה: יעיש חבר/ חברה/ בעל/ אישה: אין גיל: 14 מין: נקבה מספר זהות: לא זוכרת :)O) סוג דם: ממ חיובי? אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: לא יודעת XD גובה: ממ מטר שבעים בערך.. משקל: חסוי :p תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? די גדול את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? וואלה..? טוב.. אכפת לך מזה? קצת.. למה? כי אולי יש לי לב גדול? שאלה קצת מעצבנת אתה יודע..חחח בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? 20 את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? לאא לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? יכולהיות מה השעה עכשיו? 18:53 איפה בדקת? במחשב למה דווקא שם? כי זה הכי פשוט מה הצלצול של הפלאפון שלך? אבריל לאבין או אוונסנס מתי הורדת אותו? לפני שבוע או אתמול.. את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? הוא נחמד.. את/ה עייף/ה עכשיו? לא למה? ככה. מתי הלכת אתמול לישון? תשע וחצי חח מה עשית עד אז? טלויזיה יש לך יס או הוט? יס מרוצה ממה שיש לך? כה היית רוצה להחליף? לאא מה הערוץ המועדף עליך? יס סטארס למה? כי יש שם את האו.סי איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? השרדות והאו.סי כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? ממ שעה שעתיים.. כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? 4 שעות.. זה הרבה לדעתך? לא יודעת.. מה את/ה עושה במחשב? מתכתבת במסנג'ר ,נכנסת לפורומים. את/ה מסתכלת באתרי סקס? לאא את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? מפתאום!! את/ה משקר? לא.. את/ה נוהג לשקר הרבה? אממ... למי את/ה משקר הכי הרבה? לא יודעת.. למה דווקא לו/ לה? .... היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? ברור את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? כן גנבת פעם? תלוי..רק דברים קטנים.. רצחת? כן..אבל אל תגלו.. נאפת? לא בגדת? לא התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לאא הרבצת? כן למי? לחברה שלי כשרבתי איתה.. למה? כי היא הייתה מעצבנת.. יש לך זיכרון טוב? נראלי מה הטעם שלך במוסיקה? רוק בעיקר.. מהי הלהקה האהובה עליך? אוונסנס הזמר האהוב? לא יודעת.. הזמרת האהובה? אברילל השחקן האהוב? אממ לא יודעת עדיין.. השחקנית האהובה? ... הסרט האהוב? דיי אינלי כוח.. הסדרה האהובה? האו.סי למה דווקא הסדרה הזאת? כי היא יפה ממליץ/ה עליה? כן ז'אנר אהוב בטלויזיה: בעע ז'אנר אהוב בספרות: לא יודעת.. מאכל אהוב? פיצהה למה דווקא המאכל הזה? כי זה טעים!!!! איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? פסטה.. כמה כסף יש לך בקופה? אינלי קופה ויש לי קצת יותר ממאה.. זה הרבה לדעתך? לא כמה את/ה מבזבז/ת ביום? לא הרבה על מה בעיקר? בילויים עם חברות באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? בגדים עם מי? חברות למה דווקא איתו/איתה? כי זה הכי כיף מה האייקון האהוב עלייך? אין למה דווקא הוא? כואב לך משהו עכשיו? כןן היד מה? תפוח אדמה.. למה? ככה מה הספקת לעשות היום? לישון,טלויזיה,טלפון ומחשב כמה זמן את/ה מול המחשב היום? 3 שעות.. משעמם לך עכשיו? כן מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? משתעממת

mcGooo

New member
חדשה =] ועונה גם חח

שם: תמר שם משפחה: מה זה משנה? חבר/ חברה/ בעל/ אישה: כלום גיל: 16 מין: נקבה גובה: 1.60 משקל: 47 תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? קטן את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? כן אכפת לך מזה? לא למה? כי זה לא מעניין בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? 50 שקל חח את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? לפעמים חחח לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? לא חח את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לא לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? לא.. אני לא אוהבת להתנשאות על אחרים מה השעה עכשיו? 22:26 איפה בדקת? מחשב למה דווקא שם? זה הכי קרוב מה הצלצול של הפלאפון שלך? MASTER MIND של אוקטובר מתי הורדת אותו? לפני 3 חודשים בערך את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? אוהבת אותו חח את/ה עייף/ה עכשיו? לא למה? כי התעוררתי ב 3 :\ מתי הלכת אתמול לישון? 5 (בבוקר..) מה עשית עד אז? יצאתי עם חברים יש לך יס או הוט? הוט מרוצה ממה שיש לך? כן היית רוצה להחליף? לא מה הערוץ המועדף עליך? VOD למה? כי אפשר לראות הכל שם איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? הפיג'מות בדרך כלל כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? כמה שיוצא כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? שעתיים ביום זה הרבה לדעתך? לא מה את/ה עושה במחשב? אינטרנט, משחקי רשת, מסנג'ר.. את/ה מסתכלת באתרי סקס? כן את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? אמרתי כן את/ה משקר? לפעמים את/ה נוהג לשקר הרבה? לא למי את/ה משקר הכי הרבה? למורים בדרך כלל.. למה דווקא לו/ לה? בגלל שאני הרבה לא נמצאת בשיעורים, לא עושה שיעורי בית.. אז צריך לשקר :\ היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? לא את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? כן גנבת פעם? לא רצחת? לא נאפת? לא בגדת? לא התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לא הרבצת? לא למי? אף אחד למה? .. יש לך זיכרון טוב? כן מה הטעם שלך במוסיקה? ראפ, רוק ישראלי מהי הלהקה האהובה עליך? שייגעצ הזמר האהוב? אוקטובר, EMINEM הזמרת האהובה? קרן פלס השחקן האהוב? ג'ואי מחברים הסרט האהוב? אפקט הפרפר הסדרה האהובה? חברים למה דווקא הסדרה הזאת? כי זה מצחיק ממליץ/ה עליה? כן ז'אנר אהוב בטלויזיה: אימה, קומדיה ז'אנר אהוב בספרות: מתח מאכל אהוב? בייקון למה דווקא המאכל הזה? כי זה טעים איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? סטייקים, ספגטי, שניצלים כמה כסף יש לך בקופה? 500 זה הרבה לדעתך? לא כמה את/ה מבזבז/ת ביום? כמה שיוצא על מה בעיקר? יציאות באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? חנויות גלישה עם מי? חברים למה דווקא איתו/איתה? ככה מה האייקון האהוב עלייך? האיקון עם הפרצוף השמח למה דווקא הוא? כי הוא חמוד כואב לך משהו עכשיו? לא מה?לא למה?לא מה הספקת לעשות היום? שום דבר.. אני אצא עוד שעה ככה כמה זמן את/ה מול המחשב היום? 3 משעמם לך עכשיו? כן מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? שאלונים משעממים כמו זה..

•HadaS•

New member
אני עונה ../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

שם: הדס שם משפחה: --- חבר/ חברה/ בעל/ אישה: אין
גיל: עוד חודשיים 14 !! מין: בת מספר זהות: אע? סוג דם: אנערף אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: חחחח מצאיפה לי מה אני סופרת? D: גובה: משקל: 45 תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? תלוי בהשוואה למה את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? אה אכפת לך מזה? לא חחח למה? כיי... אנערף בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? לא מוכרת אותה נהנהנהנה ... את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? חחח לפעמים.. לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? חחחח ממש ממש ממש לא לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? כן מה השעה עכשיו? 11 ומשו נראלי איפה בדקת? בראש D: למה דווקא שם? כי במחשב השעון לא טוב מה הצלצול של הפלאפון שלך? צלצול מעפן כזהה מתי הורדת אותו? לא הורדתי את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? סתם לא היה לי מה לשים את/ה עייף/ה עכשיו? לא למה? כי קמתי בשתיים מתי הלכת אתמול לישון? שתיים מה עשית עד אז? הייתי בתל אביב כל היום עם חברות יש לך יס או הוט? הוט מרוצה ממה שיש לך? כן היית רוצה להחליף? מה הערוץ המועדף עליך? אמממ ערוץ 13 הוט פאן למה? כי יש שמה סרטים יפים :] איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? זה סרטים וואה וואה כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? תלוי איזה סרטים יש כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? אממ כמה שיוצא זה הרבה לדעתך? לפעמים כן לפעמים לא מה את/ה עושה במחשב? את/ה מסתכלת באתרי סקס? לא!! את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? חחחחח לא אני לאא... אני לא סוטטטה D: את/ה משקר? כשצריך אז כן.. אין מה לעשות... את/ה נוהג לשקר הרבה? לא למי את/ה משקר הכי הרבה? לחברות למה דווקא לו/ לה? כיי ככה יוצא אנערף למה היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? מה עשיתם ממני שקרניתת.. חחח כולהה פעם ב.. איזה שקר מה קררה את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? ברור שכן גנבת פעם? לא רצחת? לא נאפת? לא בגדת? לא התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לא אני לא שרמוטה מגעילה הרבצת? כן למי? חברות XD למה? ככה יש לך זיכרון טוב? מאאוווווד מה הטעם שלך במוסיקה? טעם טעים DDD: מהי הלהקה האהובה עליך? הזמר האהוב? עידן יניב הזמרת האהובה? השחקן האהוב? עפר שכטר השחקנית האהובה? הסרט האהוב? אממממ יש כמה הסדרה האהובה? ים של סודות למה דווקא הסדרה הזאת? כי היא יפה ממליץ/ה עליה? כן ז'אנר אהוב בטלויזיה: מזה ז'אנר? D: ז'אנר אהוב בספרות: מאכל אהוב? מלאווח למה דווקא המאכל הזה? כי הוא טעים איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? הרבהה D: כמה כסף יש לך בקופה? כלום זה הרבה לדעתך? מאוד.. חחחחחחח כמה את/ה מבזבז/ת ביום?אממממ הרבה על מה בעיקר? בגדים ואוכל באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? חנויות בגדיםם עם מי? חברות ואמא למה דווקא איתו/איתה? כי איתן כייף מה האייקון האהוב עלייך? אנערףף למה דווקא הוא? ככה כואב לך משהו עכשיו? לא מה? למה? ככהה מה הספקת לעשות היום? לישון ולראות טלוויזיה כמה זמן את/ה מול המחשב היום? אמממ כמה שעות טובות משעמם לך עכשיו? לא מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? משחקת במחשב D:

n o g n o g

New member
אבל אני כתבתי אותו.

אני פרסמתי אחד בפורום אבודים עם חלק מהשאלות, ופה עשיתי את המלא.

להלה

שם: עדי שם משפחה: חבר/ חברה/ בעל/ אישה: גיל: 15 מין: קבה מספר זהות: חה סוג דם: לא ידוע אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: 5? גובה: מטר ומשו P: משקל: 50 ומשו P: תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? גדול את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? כן אכפת לך מזה? לא ממש למה? ככה בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? 30 שקל את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? לא ממש לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לא ממש לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? לא ממש מה השעה עכשיו? עשר חמישים ושתיים איפה בדקת? במחשב למה דווקא שם? כי זה מול העיניים שלי? מה הצלצול של הפלאפון שלך? הוא חסר צלצול כרגע, רמקול דפוק. מתי הורדת אותו? לא הורדתי את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? את/ה עייף/ה עכשיו? כן למה? כי כמעט אחתעשרה? מתי הלכת אתמול לישון? שתיםעשרהומשו מה עשית עד אז? בהיתי בדברים יש לך יס או הוט? הוט מרוצה ממה שיש לך? כה היית רוצה להחליף? כה מה הערוץ המועדף עליך? ביפ או AXN למה? כי זה משעשע איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? סופרמנים למיניהם. כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? שעה? כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? יותר מידי זה הרבה לדעתך? כה מה את/ה עושה במחשב? מסנג'ר, מוזיקה, תפוז, סוליטר את/ה מסתכלת באתרי סקס? לא >< את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? לא
את/ה משקר? לא! את/ה נוהג לשקר הרבה? לא ממש למי את/ה משקר הכי הרבה? למורה על שיעורים. למה דווקא לו/ לה? כי אני לא מכינה שיעורים היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? הייתי מעדיפה להכין שיעורים את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? כן גנבת פעם? כן רצחת? לא נאפת? לא בגדת? לא התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לא>< הרבצת? כן למי? אחשלי למה? כי הוא אידיוט. יש לך זיכרון טוב? לא מה הטעם שלך במוסיקה? טעם טוב? מהי הלהקה האהובה עליך? המהנ הזמר האהוב? המהמ הזמרת האהובה? השחקן האהוב? ג'וני השחקנית האהובה? הסרט האהוב? הסדרה האהובה? אע, סמולויל? למה דווקא הסדרה הזאת? כי היא ממש מטומטמת אבל אנשים חתיכים זה כיף. ממליץ/ה עליה? לא ז'אנר אהוב בטלויזיה: קומדיה. או אנשים חתיכים. וסדרות סטייל CSI ז'אנר אהוב בספרות: אה, דרמה? מאכל אהוב? מלפפון למה דווקא המאכל הזה? כי זה טעים איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? שוקולד כמה כסף יש לך בקופה? 300+ זה הרבה לדעתך? לא כמה את/ה מבזבז/ת ביום? אני לא מבזבזת ביום. בממוצע, 30 לשבוע? על מה בעיקר? אוטובוס באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? אנטר, והלבשה תחתונה
עם מי? אמא למה דווקא איתו/איתה? כי היא קונה לי דברים
מה האייקון האהוב עלייך?
למה דווקא הוא? כי הוא מצחיק כואב לך משהו עכשיו? התחת מה? התחת. למה? כי אני יושבת עליו כל היום מה הספקת לעשות היום? לקרוא, לסדר את החדר, לאכול, לראות סרט כמה זמן את/ה מול המחשב היום? יותר מידי משעמם לך עכשיו? כן מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? בוהה

n o g n o g

New member
../images/Emo41.gifעונה.. משעמם.../images/Emo41.gif

שם: נגה. שם משפחה: חסוי. חבר/ חברה/ בעל/ אישה: NO גיל: 14 וחצי. מין:
מספר זהות: לא אומרת
סוג דם: A+ אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: אין לי כוח לבדוק. גובה: הממ.. מלא זמן לא בדקתי. משקל: כנ"ל תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? קטן. את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? כן. אכפת לך מזה? לא. למה? ככה. בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? לא מוכרת..
יש לי סנטימנטים אליה. את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? לא ממש. לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? לא. מה השעה עכשיו? 19:08 איפה בדקת? במחשב. למה דווקא שם? הכי קרוב. מה הצלצול של הפלאפון שלך? איריס של הגו גו דולס. מתי הורדת אותו? לפני שבועיים. את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? אוהבת אותו. את/ה עייף/ה עכשיו? כן. למה? קמתי מוקדם
חזרתי לבי"ס מתי הלכת אתמול לישון? 2. מה עשית עד אז? טלויזיה. מחשבות. יש לך יס או הוט? הוט. מרוצה ממה שיש לך? יאפ. היית רוצה להחליף? NO מה הערוץ המועדף עליך? ביפ וערוצי המוסיקה. למה? ככה. איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? הרצועה, חברים, הסימפסונים, סיינפל, סאות'פארק ומוסיקה
כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? בביפ דיי הרבה ועל המוסיקה זה דולק כל היום כשזה לא בביפ. כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? שעה- שעתיים בימים שיש מה לעשות. בימים שאין זה מגיע לשלוש שעות. זה הרבה לדעתך? לא כל כך. מה את/ה עושה במחשב? תמונות, סקרים
, פורמים, משחקים, מוסיקה. את/ה מסתכלת באתרי סקס? לא. את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? לא. את/ה משקר? לא כרגע. את/ה נוהג לשקר הרבה? לא הרבה. אבל כן. למי את/ה משקר הכי הרבה? לשכנה שלי. למה דווקא לו/ לה? חח כי היא מאמינה להכל. היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? לא. את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? כן. גנבת פעם? לא. רצחת? לא. נאפת? לא. בגדת? לא. התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לא. הרבצת? כן. למי? למי לא? למה? למה לא? יש לך זיכרון טוב? לא. מה הטעם שלך במוסיקה? רוק. מהי הלהקה האהובה עליך? גרין דיי והRHCP. הזמר האהוב? ג'יימס מוריסון, עברי לידר. הזמרת האהובה? לא יודעת. השחקן האהוב?
ג'וני דפ!!!!! הסרט האהוב? טרויה. הסדרה האהובה? אבודים. למה דווקא הסדרה הזאת? כי היא מעולה. ממליץ/ה עליה? כן!! ז'אנר אהוב בטלויזיה: מתח/ קומדיה. ז'אנר אהוב בספרות: הומור. מאכל אהוב?
למה דווקא המאכל הזה? כי הוא טעים
איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? פסטה. כמה כסף יש לך בקופה? 200 ש"ח זה הרבה לדעתך? מספיק. כמה את/ה מבזבז/ת ביום? 50. על מה בעיקר? דיסקים. באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? דיסקים. עם מי? חברות. למה דווקא איתו/איתה? כי זה כיף. מה האייקון האהוב עלייך?
למה דווקא הוא? כי הוא חמוד.. יותר מה-
. כואב לך משהו עכשיו? לא. מה הספקת לעשות היום? להיות בביס
כמה זמן את/ה מול המחשב היום? ראיתי גם סרט אז שעה וחצי. משעמם לך עכשיו? לא. מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? שאלונים

KerenKun

New member
עונה..

פאק, משעמם לי X_X שם: קרן שם משפחה: אין לי אחד, אני מקופחת. חבר/ חברה/ בעל/ אישה: כרגע אין >: גיל: 16 מין: המין העליון מספר זהות: כן, בטח
סוג דם: לא יודעת S: אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: XD אין לי פה סרגל... גובה: 1.62 משקל: לא נשקלתי הרבה זמן... תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן?........ WTF? את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? כע ^^ אכפת לך מזה? לא ^^ למה? במחשבה שניה, זה מאוד מלהיב אותי. וואו! ולחשוב שזה מה שמזרים דם לכל הגוף שלי O: מרתק.
בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? לא מוכרת אותה. היא מגנישה. את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? לא OO לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? כמובן <: את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לא >_>; לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? אולי OO מה השעה עכשיו? שמונה וחמישה. איפה בדקת? בשעון של המחשב. למה דווקא שם? כי זה הכי קרוב. מה הצלצול של הפלאפון שלך? רינג רינג. מתי הורדת אותו? הוא בא עם המכשיר.
את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? הוא גורם לי להרגיש אשוחה וקפלה עם צלצול מיוחד ולא עם כל הדברים המפגרים שאנשים שמים בפלאפון ועם קונצרטים וסימפוניות והופעות רוק. את/ה עייף/ה עכשיו? אני משועממת. למה? כי אני בשיעור. מתי הלכת אתמול לישון? בערך באחת עשרה. מה עשית עד אז? הייתי במחשב. יש לך יס או הוט? הוט. מרוצה ממה שיש לך? כע. היית רוצה להחליף? יש יותר ערוצים בחינם, אבל אין ביפ, וזה אומר שאין סיינפלד, אז... לא.
מה הערוץ המועדף עליך? ניקולודיאון!3> למה? כי בובספוג D: איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? אהמ.
כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? אני בקושי רואה טלוויזיה. כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? הרבה. זה הרבה לדעתך? OO; מה את/ה עושה במחשב? הממ.. זה לא לגילכם. את/ה מסתכלת באתרי סקס? לא D< את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? עליתם עליי OO (סתם, לא
) את/ה משקר? O: את/ה נוהג לשקר הרבה? כן! (חע! סיבכתי אתכם עם פרדוקס השקרן! לעולם לא תוכלו לדעת את האמת עכשיו D<) למי את/ה משקר הכי הרבה? זה לא אישי >.> למה דווקא לו/ לה? כי זה אישי! היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? כמובן, יש תרופת פלא? את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? יכול להיות OO גנבת פעם? לא. רצחת? כמובן. נאפת? הרבה. בגדת? לא. התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לא. הרבצת? כן. למי? לילד שעצבן אותי בכתב ו'.
וניצחתי אותו. איזה סיסי. למה? כי הגנתי על החברים שלי
. יש לך זיכרון טוב? כן. מה הטעם שלך במוסיקה? אלטרנטיברוק. מהי הלהקה האהובה עליך? קווין <: (איזה לא קשור XD) הזמר האהוב? רוג'ר ווטרס 3> הזמרת האהובה? קייט בוש השחקן האהוב? לא מבינה בזה. השחקנית האהובה? לא מבינה בזה. הסרט האהוב? אפקט הפרפר. הסדרה האהובה? סיינפלד 3> למה דווקא הסדרה הזאת? כי היא גאונית. ממליץ/ה עליה? כמובן. ז'אנר אהוב בטלויזיה: תלוי מה בא לי באותו רגע. בדרך כלל בטלוויזיה הדברים היחידים הטובים הם סרטים מצויירים. ז'אנר אהוב בספרות: מתח. מאכל אהוב? שניצל תירס. למה דווקא המאכל הזה? כי אני חייה עליו. איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? שניצל תירס. ^_^ כמה כסף יש לך בקופה? לא הרבה >.> זה הרבה לדעתך? ...שוב? OO כמה את/ה מבזבז/ת ביום? כלום, אני מבזבזת רק בסופי שבוע ובנסיעות אם בכלל. על מה בעיקר? אביזרי אנימה, ספרים, וכל מיני אבני מזל ושטויות מחנויות מיסטיות מגניבות ואפלות. באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? חנויות מיסטיות מגניבות. עם מי? לבד. למה דווקא איתו/איתה? כי היא כוסית. מה האייקון האהוב עלייך?
למה דווקא הוא? הוא אומר הרבה. כואב לך משהו עכשיו? הראש. מה? T_T אתם תמיד שואלים שאלות פעמיים? למה? לא יודעת >.> מה הספקת לעשות היום? ללכת לבית ספר. כמה זמן את/ה מול המחשב היום? הרבה. משעמם לך עכשיו? כמובן. מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? תלוי אם אני בבית או לא. אם לא, שאלונים.

michelle2113

New member
טוב טוב הגמד!

שם: רעות שם משפחה: רק רעות (כמו מדונה) חבר/ חברה/ בעל/ אישה: חבר מתוק ויפה ושמו מאור! (אני אוהבת אותך) גיל: גולון...20 זקנהנה מין: תמיד והרבה. תודה. מספר זהות: 666 סוג דם: O+!!!! אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: שנייה...נרלי ש-7..היא קטנטנה... גובה: נושא כואב...1.61 (לפי צה"ל) משקל: עוד נושא כואב..47-8 כזה... תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? בהשוואה למה??!?!? את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? הא! קטע! בדיוק באתי לציין זאת!! אכפת לך מזה? ברור... למה? למה לא בעצם? בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? לאכפת לי. היא של אבאלה... את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? בטח! כל הזמן... לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? ממש לא! זה מעיד על אהבה עצמית מופרזת! חיחי..כן זה היינו הך... את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? וודאי. אני חושי תחושי.. לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? נו דיי בחייאת אחותך... מה השעה עכשיו? עשרים לאחת עשרה. איפה בדקת? נסעתי ללונדון רגע.. למה דווקא שם? כי הוא הכי מכוון כאילו דה! מה הצלצול של הפלאפון שלך? הו. לחבר יש איזה משהו קיטשי של קרייג דיויד..למשפחה יש גרין דיי - טיים אוף יור לייף, לחברים - you look wonderful tonight. מתי הורדת אותו? לא מזמן. את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? אה.... את/ה עייף/ה עכשיו? בטוח.. אני רק לא יודעת את זה למה? כי אני עייפה. מתי הלכת אתמול לישון? באחת. אפס אפס.. מה עשית עד אז? טיוי יש לך יס או הוט? יסססססססססססססססססססססססססס מרוצה ממה שיש לך? הכי בעולם כולו. היית רוצה להחליף? איזו מן שאלה זו לאור התשובה הקודמת? מה הערוץ המועדף עליך? יס סטארס! למה? ככה. איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? נמלטים! the OC ועוד קומדיות...זאת עם צ'ארלי שין וכאלה.. כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? טו מאץ'! כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? וווייי טו מאץ'! זה הרבה לדעתך? אוף קורס! מה את/ה עושה במחשב? עונה על סקרים דבילים. את/ה מסתכלת באתרי סקס? תראה...תשמע.....לא. את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? איך לעזאזל ידעת?!? את/ה משקר? תמיד. את/ה נוהג לשקר הרבה? תמיד זה הרבה לא? למי את/ה משקר הכי הרבה? אווו....לעצמי.. למה דווקא לו/ לה? כי זה הכי נוח? היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? נו כן. המצפון כבד לי.. את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? חחח כן. גנבת פעם? כן. רצחת? לא. נאפת? אהא...
בגדת?זה לא היינו הך? התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? עוד לא.. הרבצת? מתי לא בעצם? למי? לאחותי ולאחותי. את החבר אני מכה מידי פעם...בצחוק אבל!! בטח העפתי כמה שטוזות לחברות.. למה? כי זה סבבה! יש לך זיכרון טוב? לאחרונה לא. מאז גיל 20..אוי הזקנה.. מה הטעם שלך במוסיקה? טעים לאללה. מהי הלהקה האהובה עליך? אווו. sum 41, blink 182, evanecense, u2, sheryl crow....סלחו על השגיאות באוונסנס ובשריל... הזמר האהוב? אחד/ת מהנ"ל... הזמרת האהובה? שריל... השחקן האהוב? אין חיה כזאת השחקנית האהובה? כנ"ל. הסרט האהוב? כיום "אהבה משוגעת".. הסדרה האהובה? אין ויכוח! "ח-ב-ר-י-ם" למה דווקא הסדרה הזאת? בגלל!!!! זאת היא ה-סדרה! ממליץ/ה עליה? וודאי! ז'אנר אהוב בטלויזיה: אימה וקומדיה...רומטיקה מתאים ברגעי קיטש נוראיים ז'אנר אהוב בספרות: ביוגרפיה, רומנים, דרמה.. מאכל אהוב? מעדן קפוא, שוקו יטבתה, חטיף קראנצ'י, אגוזי קשיו...מיץ תפוזים סחוט!!! למה דווקא המאכל הזה? ככה באלי! איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? לא ציינתי מספיק? נו טוב...שלשולי גינה. כמה כסף יש לך בקופה? נראה לי ש 30 אגורות. זה הרבה לדעתך? או וואה! אל תשאל...חיי השתנו ממש מהקצה אל הקצה.. כמה את/ה מבזבז/ת ביום? אוייי....בסביבות ה-50 שקל. על מה בעיקר?על שטויות. לא נכנס לזה. באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? בגדים, נעליים, קיטש עם מי? עם אני. למה דווקא איתו/איתה? כי הוא הכי נאמן! מה האייקון האהוב עלייך?
למה דווקא הוא? כי הוא מזכיר לי את הקיבוץ שלי ואת שאר הקיבוצים פה באיזור.. כואב לך משהו עכשיו? הלב.......:( מה? כן כן הלב. למה? לא יודעת...כנראה רצתי מהר מידי... סתם לא. מאורי לא פה....אני מגעגעת...כמו ברווז... מה הספקת לעשות היום? חחח...לענות על עוד 4 כאלה לפחות... כמה זמן את/ה מול המחשב היום?כבר שעתיים בטח.. משעמם לך עכשיו? וואוו! ברמות! מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? אוכלת!

Runt

New member
טיק

שם: צ'רלי חבר/ חברה/ בעל/ אישה: none גיל: 16 מין: נקבה מספר זהות: X5 452 סוג דם: נראה לי B אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: |: גובה: נורמלי משקל: נורמלי תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? קטן את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? בארור אכפת לך מזה? לא למה? כי... ככה? בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? החולצה היא של אבא שלי, priceless את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? לא לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? ולא את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לא לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? לא מה השעה עכשיו? 23:49 איפה בדקת? בשעון במחשב למה דווקא שם? כי זה הכי נוח? מה הצלצול של הפלאפון שלך? Tainted Love מתי הורדת אותו? מזמן את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? הוא נחמד את/ה עייף/ה עכשיו? כן למה? כי מאוחר מתי הלכת אתמול לישון? סביבות 11 מה עשית עד אז? טלויזיה יש לך יס או הוט? הוט מרוצה ממה שיש לך? כן היית רוצה להחליף? לא מה הערוץ המועדף עליך? הוט3 למה? כי יש בו תוכניות טובות איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? פרייז'ר, האוס... כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? לא הרבה כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? דיי הרבה זה הרבה לדעתך? כן ? מה את/ה עושה במחשב? שטויות את/ה מסתכלת באתרי סקס? לא את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? לא את/ה משקר? לא את/ה נוהג לשקר הרבה? כמה שצריך למי את/ה משקר הכי הרבה? אנערף למה דווקא לו/ לה? כי יש לו שם מוזר היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? לא את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? כן גנבת פעם? כן רצחת? לא נאפת? לא בגדת? לא התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לא הרבצת? כן למי? אנשים למה? כי הם חרא יש לך זיכרון טוב? היה עד השנה מה הטעם שלך במוסיקה? אדיר מהי הלהקה האהובה עליך? גרין דיי
הזמר האהוב? פטריק וולף ז'אנר אהוב בטלויזיה: כל מה שמשעשע ז'אנר אהוב בספרות: לא שר טבעות כמה כסף יש לך בקופה? מספיק זה הרבה לדעתך? זה מספיק כמה את/ה מבזבז/ת ביום? מעט על מה בעיקר? אוכל באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? דיסקים עם מי? לבד, עם חברים למה דווקא איתו/איתה? כי הם נחמדים מה האייקון האהוב עלייך? בתפוז? אמ...
למה דווקא הוא? כי הוא חמוד כואב לך משהו עכשיו? לא מה הספקת לעשות היום? ללמוד מתמטיקה O.ם כמה זמן את/ה מול המחשב היום? לא הרבה משעמם לך עכשיו? כן מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? עונה על שאלונים?

ester6

New member
../images/Emo186.gif

שם: אסתר. שם משפחה: --- חבר/ חברה/ בעל/ אישה: אין
מספר זהות: -- סוג דם: בי פלוס. אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: אין לי מושג
גובה: לא יודעת בדיוק.. משקל: אהמ..
תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? זה תלוי לעומת מה.. את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? כן
אכפת לך מזה? לא. למה? כי אני לא החלטתי את זה, וגם אם אני ירצה אני לא יכולה לשנות את זה. בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? אני לא
את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? לא. זה לא שאני לגמרי שונאת את עצמי, אבל אף פעם לא קרה שהסתכלתי במראה והתלהבתי מעצמי. לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? -- את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? אני לא חושבת. לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? האמת? כן. אני יודעת שיש לי חוסר ביטחון עצמי
מה השעה עכשיו? 15:43 איפה בדקת? ב-
למה דווקא שם? כי הוא היה מול הפרצוף שלי. מה הצלצול של הפלאפון שלך? "היא יודעת"
מתי הורדת אותו? מזמן לא יודעת.. את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? אני אוהבת אותו
את/ה עייף/ה עכשיו? כן, מאוד אפילו
למה? כי לא ממש ישנתי בלילה
מתי הלכת אתמול לישון? מאוחר.. הלכתיח לישון בסביבות 3 אבל לא הצלחתי לישון, ועש שסוף סוף נרדמתי, קמתי אחרי חצי שעה.. מה עשית עד אז? עד 3? לא יודעת הייתי על המחשב ראיתי טלויזיה דיברתי עם אחותי איזה שעתיים בפלאפון.. יש לך יס או הוט? YES מרוצה ממה שיש לך? כן
היית רוצה להחליף? לא, אולי רק בשביל הV.O.D, אבל אני יכולה להסתדר בלעדיו. מה הערוץ המועדף עליך? YES STARS. למה? כי יש שם תוכניות שאני מאוד אוהבת. איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? האו.סי, מגרש ביתי, נמלטים, שני גברים וחצי, איך פגשתי את אמא.. כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? תלוי, יש ימים שהרבה ויש ימים שאני רואה פחות.. כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? הרבה.. זה הרבה לדעתך? כן, זה בדיוק מה שאמרתי.. אבל זה לא ממש מפריע לי כרגע. מה את/ה עושה במחשב? בעיקר בכל מיני פורומים.. את/ה מסתכלת באתרי סקס? לא. את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? אני באמת לא, אני לא נהנת מזה. את/ה משקר? לא. למה לי לשקר באינטרנט? אף אחד פה לא מכיר אותי, אני יכולה להגיד כל מה שאני רוצה. את/ה נוהג לשקר הרבה? באינטרנט לא הרבה, אבל בחיים אני משקרת די הרבה. על הדברים ממש קטנים, לא שקרים גדולים. למי את/ה משקר הכי הרבה? יש כמה אנשים עיקריים. למה דווקא לו/ לה? אין לי תשובה לזה.. היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? כן.. את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? כן, כולם משקרים, וזה לא משנה כמה הם יכחישו את זה. גנבת פעם?כן, אבל לא משהו גדול רצחת?
נאפת?
בגדת? אני חושבת שלא, אבל יכול להיות שהרגישו שבגדתי, אבל לא ידעתי, אם זה קרה אז זה לא היה בכוונה. התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לא, אני בחיים לא יעשה את זה
הרבצת? כן, אבל לא הרבה. יש לך זיכרון טוב? די.. מה הטעם שלך במוסיקה? זה משתנה.. אין לי כ"כ סיגנון מוגדר.. מהי הלהקה האהובה עליך? SIMPLE PLAN הזמר האהוב? הראל מויאל. הזמרת האהובה? נינט טייב. השחקן האהוב? ג'וני דפ וליאונרדו די קפריו. הסרט האהוב? טיטניק
ראיתי אותו היום בבוקר.. הסדרה האהובה? נמלטים! למה דווקא הסדרה הזאת? כי זאת סידרה מדהימה ומותחת. ממליץ/ה עליה? מאוד
כמה כסף יש לך בקופה? זה הרבה לדעתך? כמה את/ה מבזבז/ת ביום? על מה בעיקר? באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? אני אוהבת להסתובב בחנויות דיסקים (וסרטים) מאוד
עם מי? בד"כ לבד. למה דווקא איתו/איתה? למה דווקא לבד?? כי חברות שלי לא אוהבת להסתובב שם, הם חושבות שזה משעמם, ורוצות ללכת לחנויות בגדים. מה האייקון האהוב עלייך?
למה דווקא הוא? כי הוא חמוד, וכי הוא אוהבת מסטיקים, כמוני
כואב לך משהו עכשיו? עכשיו לא ממש, אבל בבוקר כאבו לי ממש האוזניים. מה? ראה שאלה קודמת. למה? מה למה?! אין לי מוסג. מה הספקת לעשות היום? לא הרבה.. הייתי רק בבית-קמתי עם כאב אוזניים אז לא הלכתי לבי"ס, ראיתי טיטניק
לבד, וזה היה ממש עצוב
, אכלתי, הלכתי למחשב, דיברתי עם אחותי שלא ראיתי כבר שבוע שעתיים בפלאפון, ראיתי קצת טלויזיה
ואני שוב במחשב. נשמע עלוב נכון?? אתם צודקים, זה באמת עלוב. אבל אני חולה
אבל אל תבינו לא נכון, זה לא כאילו שבימים שאני לא חולה אני עושה דברים יותר מעניינים..
כמה זמן את/ה מול המחשב היום? הרבה.. לא יודעת בדיוק. משעמם לך עכשיו? מאוד. וכואב לי האוזניים
מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך?רואה טלויזיה / סרט, הולכת מחשב, אוכלת..

עונה נה נה. D:

שם: נועה. שם משפחה: בן אפרים. חבר/ חברה/ בעל/ אישה: רווקה. גיל: 14. מין: נקבה. מספר זהות: :0 סוג דם: מאיפה לי? אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: כנ"ל. גובה: 1.65. משקל: אישי!!!
תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? לא יודעת. את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? לא. אכפת לך מזה? לא. למה? כובע. בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? 10 שקל. את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? חחחחח לפעמים. לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? לא. D: את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? חח לא. לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? לא. מה השעה עכשיו? 12:35. איפה בדקת? בשעון של המחשב. למה דווקא שם? הכי זמין וזה. מה הצלצול של הפלאפון שלך? "בוא" של ריטה. מתי הורדת אותו? מזמן!! את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? לא היה לי מה לשיים. את/ה עייף/ה עכשיו? לא. למה? ישנתי קודם. מתי הלכת אתמול לישון? מוקדם אבל התעוררי באמצע הלילה וראיתי סרט חח. מה עשית עד אז? ראיתי סרט! יש לך יס או הוט? הוט. מרוצה ממה שיש לך? אכן. היית רוצה להחליף? לא. מה הערוץ המועדף עליך? לא יודעת. למה? כובע. איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? ... כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? ... כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? כל היום בערך. זה הרבה לדעתך? כן. מה את/ה עושה במחשב? אינטרנט וזה. את/ה מסתכלת באתרי סקס? לא. את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? חחח לא. את/ה משקר? בכללי? דה. את/ה נוהג לשקר הרבה? לעיתים. למי את/ה משקר הכי הרבה? חברות חחח אבל בצחוק. למה דווקא לו/ לה? כי הם לוקחים את זה בהומור וזה. D: היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? לא. את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? ברור. גנבת פעם? כן. רצחת? לא. נאפת? כן. בגדת? כן. התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לא. הרבצת? אכן. למי? הרבה אנשים. למה? כובע. יש לך זיכרון טוב? לא. מה הטעם שלך במוסיקה? טעם מצוין. מהי הלהקה האהובה עליך? אין. הזמר האהוב? אביב גפן. הזמרת האהובה? לא אוהבת זמרות. השחקן האהוב? לא יודעת. השחקנית האהובה? לא יודעת. אהבתי את בר בלפר ב"מישהו לרוץ איתו"...
הסרט האהוב? מישהו לרוץ איתו היה סרט מדהים. הסדרה האהובה? השמינייה נראלי. למה דווקא הסדרה הזאת? מעבירה את הזמן. ממליץ/ה עליה? כן. ז'אנר אהוב בטלויזיה: לא יודעת. ז'אנר אהוב בספרות: ספרים פסיכולוגיים כאלה, נו. מאכל אהוב? סללללללללט. למה דווקא המאכל הזה? כי הוא הכי טעים בעולם. איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? פסטה ותפוחי אדמה וזה. כמה כסף יש לך בקופה? 800 שקל, אבל כולל מה שיש בבנק יש לי איזה 16 אלף. זה הרבה לדעתך? ברור. כמה את/ה מבזבז/ת ביום? עשר שקל בערך, לאוכל בבצפר ואוטבוס וזה. על מה בעיקר? אוכל! באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? לא יודעת. עם מי? .. למה דווקא איתו/איתה? ... מה האייקון האהוב עלייך?
למה דווקא הוא? כי הוא חמוד. כואב לך משהו עכשיו? האוזן, תמר מציקה לי בטלפון. קרצייה. מה? האוזן אומרים לכם. למה? כי תמר מציקה לי. מה הספקת לעשות היום? לאכול, לקרוא, לישון... כמה זמן את/ה מול המחשב היום? עדיף לא לדעת. משעמם לך עכשיו? לא, השאלון העסיק אותי. מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? מדברת עם תמר.

למעלה