יומשני!

../images/Emo211.gif יומשני!

שמעו, מקס ברנר זה מקום נורא מתוק. תנו לי סלט עלים עם חמוציות ואני מאושרת! יומנעים?

HeNoOsH

New member
שאלה למי שגר בפתח תקווה

איך אני מגיעה מהתחנה המרכזית בפ"ת לקרית מטלון..הכי קרוב לרחוב האודם ? איזה קו מגיע הכי קרוב לרחוב הזה ואיך אני מגיעה לשם בדיוק ברגל מהתחנה שבה אני יורדת ? אני צריכה לדעת דחוף ! חזרתי לפני חצי שעה בערך..הייתי בארומה ואחרי זה עשיתי סיבוב בעיר עם חברה אמממ מחר [היום יותר נכון] אני צריכה להגיע לפתח תקווה לתדרוך בקשר לעבודה בבוקר צריכה לפתוח חשבון בנק...=\

אני חושב שקו 51, 82 ו-66

אם אני לא טועה קריית מטלון זו שכונה ממש אחרי גהה, והרבה מאוד קוים מגיעים לגהה. איך להגיע לרחוב הספציפי הזה אני לא יודע להסביר

חס וחלילה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אל תגידי את זה שוב! והאמת שנולדתי בפתח תקווה, והייתי שם עד גיל חודשיים בערך. ואני מכיר קוים שמגיעים מפתח תקווה בגלל שרוב המשפחה שלי גרה שם (וגם בגלל שכל הקוים האלה עוברים דרך התחנה שממנה אני חוזר מהישיבה). וסבא יחזקאל (זה שאני נקראתי על שמו) היה גר בקריית מטלון.

אהמ....

אני יודעת איפה זה קריית מטלון, כי המשפחה שלי גרה שם, אבל אין לי שמץ איך מגיעים מהתחנה מרכזית. תחפשי באתר של אגד/דן/מה שזה לא יהיה או שתשאלי בהמודיעין.

HeNoOsH

New member
תודה לכם :]

בסוף איכשהו הסדרתי ולקח מלאאאא זמן להגיע לשם =\

moshe present

New member
עייפה כל כך...

כבר כמה ימים אני יוצאת ואז עובדת...היום בלילה ישנתי ארבע שעות, ועבדתי מעשר בבוקר עד שש, ואז מתשע בערב עד עשר וחצי.. עבר יחסית בסדר...זה לא כיף לעבוד לבד :( עכשיו אני לא עובדת יומיים אוף.. בסוףף כל הכסף מהחופש יצא לי איזה 5000 פלוס שזה סבבה אבל אני אוהבת את העבודה, ואת הצוות. ואני מתגעגעת חח ואני בטח אתגעגע אחריי שהחופש ייגמר.. נראה לי אני אלך לישון. אני בטח ארגיש ריקנות בלי העבודה. אוי ואי לאן הגעתי. פעם ראשונה שזה קורה לי עם עבודה. טוב חפרתי מספיק על העבודה יאללה יומיים יש לי חיים...פוי העיר מ-פ-ו-צ-צ-ת בנוער מגעיל ממש. אי אפשר לזוז.. אנשים תבואו בכיף אנחנו צריכים תיירות, אבל תהיו נחמדים! יאללה לילה טוב :(

moshe present

New member
יאפ אני עובדת במלון :)

איך הגעת למסקנה? ואני עובדת במלון ספורט.

ש ט ו ץ

New member
אממ ../images/Emo192.gif

פשוט כתבת בהודעות אחרות בפורום.. ותמיד רציתי לשאול אותך.. ולא היה לי כוח.. והיום היה כוח, וזה מה שיצא. חח וסחטיין על המלון.. שמעתי אחד טוב יחסית... ומה מעשייך שם? חח

ש ט ו ץ

New member
אההההה ו....

איזהההה כיףףף לךךך גמניי רוצההה!!! :| [סליחה על הארכת אותיות מטורפת.] XD

moshe present

New member
אה חחח

מזל"ט על הכוח חח הממ לא מלון כ-זה טוב.. זה הכל כלול אז יש שם הרבה מהעמכה של המדינה.. נגיד פעם ילד זרק ספסל במועדון.. וגם ילדה..
אבל בכללי מלון סבבה. אני עובדת במועדון ילדים של המלון, את יודעת מכינה איתם יצירות,מביאה להם דפים, שמה סרטים, כדורי שוקולד.. כל מני שטויות כאלה. זה בד"כ ממש כיף, בעקר כשאנחנו עובדות שתיים , יש הרבה צחוקים חח ילדים זה דבר קורע.. והצוות שדברתי עליו זה כאילו הצוות בידור שאנחנו באותה "מחלקה" איתו. וזייהו :) וחוצמזה גם פעמיים בשבוע אני רוקדת במופע בפארק של ישרוטל ליד המלון. הממ כן זה ספציפית די שווה אבל לרוב אני לא חושבת שעבודה במלון זה כזה מעולה, זה ישראלים בחופש, מלא דרישות וחוצפה ועצבים. עם הילדים זה יותר נורמאלי..

ש ט ו ץ

New member
תודה. על המזל"ט. חיח.

חח הישראלים שלנו... רציני הם ממש מעצבנים במלונות חח אבל בכללי זה נחמד עם הילדים עם היצירות וכאלה... העיקר את נהנת...

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif בוקר טוב לכולכם!

אצלי פה עדיין יום ראשון בערב (עוד חצי שעה כבר לא).. אבל אני אדבר על זה כאילו זה היום
אממ, אוקי.. אני כנראה אעשה הרבה מאוד שופינג.. לא יודעת הרבה יותר מזה, האמת
אני אקנה מתנה לידיד שלי, אביב, לעוד ידיד שלי, ליאור, ולקואצ'רית שלי, כנראה, אם אני אספיק.. חוצמזה נראה מה עוד.. אני בטח אלך לסרט. זהו
לא משהו מיוחד, כאילו לא משהו מתוכנן, בנתיים, אתם יודעים.. שיהיה יום יפה!
(אה, יש פה ברחוב שלי מקס ברנר.. חח
)

happy apple

New member
יו מקס ברנר הייתי שמה אתמול

ונראה לי פעם אחרונה חח חרשנו את המקום בטח יותר שווה שם בניו יורק

happy apple

New member
יום שני../images/Emo3.gif

יש לי די כאבי מחזור כרגע אז נראה לי סתם אנוח לי בבית מתחת לשמיכה חח ההורים שלי קנו שמיכה מזה נעימה לא יודעת ממה היא מרגישה כמו הדובים האלו כמו מחברת ניקי בקיצור משהו משהו אין לי כוח לכלום

למעלה