אממ החלטתי להשוויץ קצת ../images/Emo3.gif
חח לא להשוויץ ...אני לא הולך לקפוץ מעל הראש עם היכולות שלי... אלא סתם אני רוצה לחלוק איתכם חלק מן העבודות שלי. אז קצת רקע: אני מכור למכוניות. זורם לי דלק בעורקים מאז שאני זוכר את עצמי. אפילו אמא שלי אמרה לי פעם שכשהייתי לעיתים נדירות בוכה ומציק אז היא היתה שמה אותי ליד החלון עוד בברה"מ והייתי בוהה מהופנט במכוניות ברחוב הראשי מתחת לבית שלי. ומאז כנראה הוטבעה בי האהבה הזאתי אליהן. מאז שאני זוכר את עצמי הייתי אוסף מידע על דגמים מפרטים טכניים כל דבר שקשור אליהם...ממשחקי מחשב, ממגזינים, מהאינטרנט... וקצת יותר מאוחר קרוב יותר לשנות החטיבה שלי די התחלתי להתעסק בציור. בהתחלה ציירתי דגמים אמיתיים עם טושים ועפרונות...ובניתי טכניקה עם הזמן ואז עם הזמן גם עברתי לעצב דגמים משלי.. ובשנה האחרונה התחלתי להחיות את הציורים מהדפים בעזרת פוטושופ...שאני לא חושב שהעיבוד גורע מהגרסה האורגינלית של הציורים אלא הוא מראה את העיצוב באור שונה... ולא יודע...כנראה החלום שלי זה מתישהו להעלות את היצירות שלי לכביש... אז אחת העבודות הרציניות הראשונות שלי בפוטושופ (חח אתם ממש תצחקו עלי על איך התחלתי) היא הדגם שבחרתי לקרוא לו Spitfire כשם המטוס הנודע ממלחמת העולם השניה (זה שכיסח לגרמנים את הצורה מעל תעלת למנש) ומשם גם לקחתי את ההשראה לעיצוב עצמו... את הדמיון אולי לא תראו...אבל לחדי העין שבינכם אולי יקפוץ הדמיון בצורת החופה של הגג והפתחי אוורור בצד... אז אני אפסיק עם החפירות וכבר מפה אני לא אחפור יותר.... אז קודם כל הסקיצה הראשונית ----->