יומשני!

The Damned

New member
שתית, לא אכלת!

ואני בכל מקום
[סתם, אבל יפה לי לכתוב פה אחרי שסיימתי להיות שמיניסטית D: לא?]

Sagaris

New member
יום שני

אתמול היה לי קורס פסיכומטרי עד 2 בצהריים ומשם הלכתי לעבודה שלי בטלסקר ברמת גן...שם זיינתי את השכל לאנשים מכל הארץ עד 10 בלילה... חזרתי הביתה מת. ניסיתי להרדם ואז קמתי באיזה 1 פתחתי את המחשב וסיימתי את עוד עיבוד שלי בפוטושופ לאחד הציורים שלי... והיום קמתי ככה ולמדתי קצת לפסיכומטרי...בעיקר מילים... חח לא עשיתי כלום מהחוברות לפני הקורס...קצת בניקוי ראש במתמטיקה אבל בחוברות באנגלית לא הסתכלתי בכלל... ואולי היום בערב אצא אחוצה לנשום קצת אוויר...

cohen shir

New member
ידוע שאני מוכשרת.../images/Emo6.gif אבל אתה יותר!

ואתה גם שלי....

Sagaris

New member
אממ החלטתי להשוויץ קצת ../images/Emo3.gif

חח לא להשוויץ ...אני לא הולך לקפוץ מעל הראש עם היכולות שלי... אלא סתם אני רוצה לחלוק איתכם חלק מן העבודות שלי. אז קצת רקע: אני מכור למכוניות. זורם לי דלק בעורקים מאז שאני זוכר את עצמי. אפילו אמא שלי אמרה לי פעם שכשהייתי לעיתים נדירות בוכה ומציק אז היא היתה שמה אותי ליד החלון עוד בברה"מ והייתי בוהה מהופנט במכוניות ברחוב הראשי מתחת לבית שלי. ומאז כנראה הוטבעה בי האהבה הזאתי אליהן. מאז שאני זוכר את עצמי הייתי אוסף מידע על דגמים מפרטים טכניים כל דבר שקשור אליהם...ממשחקי מחשב, ממגזינים, מהאינטרנט... וקצת יותר מאוחר קרוב יותר לשנות החטיבה שלי די התחלתי להתעסק בציור. בהתחלה ציירתי דגמים אמיתיים עם טושים ועפרונות...ובניתי טכניקה עם הזמן ואז עם הזמן גם עברתי לעצב דגמים משלי.. ובשנה האחרונה התחלתי להחיות את הציורים מהדפים בעזרת פוטושופ...שאני לא חושב שהעיבוד גורע מהגרסה האורגינלית של הציורים אלא הוא מראה את העיצוב באור שונה... ולא יודע...כנראה החלום שלי זה מתישהו להעלות את היצירות שלי לכביש... אז אחת העבודות הרציניות הראשונות שלי בפוטושופ (חח אתם ממש תצחקו עלי על איך התחלתי) היא הדגם שבחרתי לקרוא לו Spitfire כשם המטוס הנודע ממלחמת העולם השניה (זה שכיסח לגרמנים את הצורה מעל תעלת למנש) ומשם גם לקחתי את ההשראה לעיצוב עצמו... את הדמיון אולי לא תראו...אבל לחדי העין שבינכם אולי יקפוץ הדמיון בצורת החופה של הגג והפתחי אוורור בצד... אז אני אפסיק עם החפירות וכבר מפה אני לא אחפור יותר.... אז קודם כל הסקיצה הראשונית ----->

Sagaris

New member
Serenity

עוד עיצוב שקפץ לי לראש יום אחד...באמצע השיעור... והשם Serenity...כנראה שהיא פשוט רגוע ושלווה יותר ממש שאני בדרך כלל מעצב...מכונית אגרסיביות שמראות נוכחות...וזאתי יותר מאופקת. לעיצוב הזה יש שתי גרסאות. הראשונה יצאה די מעניין וזה היה מעין הגדרת רעיון שגם החלטתי בסוף לעבד אותו לגרסת פוטושופ. הבעיה שאחרי זה התגלו כמה טעויות בעיצוב שהחלטתי לשנות...כמו הבליטה הענקית מעל המנוע... לא מוצא את הסקיצה כרגע אז הינה לכם העיבוד עצמו ---->

Sagaris

New member
והגרסה השניה - הסקיצה

תיקנתי פה את הבליטה במנוע ובעיבוד עצמו החלטתי לעשות פנסים כפולים ולא משולשים...

Sagaris

New member
Ford Mustang GT

זה הרבה זמן שלא ציירתי מכוניות אמיתיות וסתם רציתי לבחון את העפרונות החדשים שלי והלכתי על המוסטנג... אני יודע שיצא עקום...אני חלק עדיין בפרספקטיבה אבל משתפר עם הזמן...

למעלה