VS

osnaty13

New member
../images/Emo110.gif איזה סימן מצאתם ...

בס"ד למה התמנון הזה ? לא יכלו להצמיד להם איזה סימן סימפטי כמו
או
? אנה ומאשה שתיהן רקדניות ברמות שאין מה להגיד וכמובן שתיהן יפות וחטובות , מה שנשאר זה להחליט בין חיים לגיא . לדעתי וכנראה לדעתם של עוד כמה , גיא נראה יותר טוב ורוקד יותר טוב . אז גיא ומאשה . איזה באסה יהיה לאנה להגיע פעמיים מקום שני ,אם היא לא תנצח . למי שלא זוכר היא נוצחה שנה שעברה בגמר על ידי אורון דהן ובת זוגו . והכל כצל עובר , עוד מעט קט ואפילו אבק לא ישאר מהתחרות הזו ......... בהצלחה לכולם ושיהיה גמר טוב אסנת

Witchcrafts

New member
נעלבתי בשם התמנון. מה יש לכם נגדו?

- הגוונים זהים מדי.
- אפשר לטעות ולחשוב שהקיצור הוא 'טופי' ולא 'סוכריה'. ברחית בכוונה באמוטיקונים פשוטים, ברורים וקלים להבנה.

Witchcrafts

New member
מוזר, לי אין אסוציאציה כזו.

אלא של ים וחוף וקיץ ודמויות מצוירות. (-:

barbie125

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif

את גדולה. יחי התמנינים! אי שונאת אלגברה, שונאת אלגברה, שונאת אלגברה.

I like dogs

New member
גם אני

גם אני שונא אלגברה. המורה נותנת לנו שם המון תרגילים!

barbie125

New member
ממפ, כמה שזה נכון.

אצל מי אתה לומד? (אמרת שאתה מקרית אונו. גם אני! ועליתי ממש עכשיו לז', והמורה שלנו חושבת שאנחנו יכולים לגמור עם החוברת בשניים שלושה שיעורים. בעע)

I like dogs

New member
מגניב

אני לומד בז'4 בשז"ר. איפה את לומדת? אגב, בקשר לזה שהמורה שלך חושבת שתוכלו לגמור את אלגברה ב-3 שיעורים-את זה תוכלו לעשות רק אם תלמדו מתמטיקה 24 שעות ביממה... כך שאני לא מסכים איתה...

barbie125

New member
XD

הכוונה היא שהיא נותנת לנו חצי חוברת ביום. אני בז'2.... אצל סוזי. הממ, אתה מכיר את שירלי?

barbie125

New member
../images/Emo110.gif

אני חושבת שלגיא ומאשה מגיע לזכות, כי - 1. לאורך כל התחרות תמכתי בהם. 2. הם הזוג שרוקד יותר טוב. חיים רקוד בסדר. אבל - רק בסדר. בסדר, זה לא ליגה של גמר. אני חושבת שאם אנה הייתה מכניסה בריקוד פחות אנה ויותר חיים, הוא היה רוקד טוב, ואפילו מדהים. תצביעו 24 ל-5060 - מגיע להם לזכות.

למעלה