VS

../images/Emo110.gif

גיא רוקד מדהים וחבל שהשופטים שוכחים לפעמים שהבחינה היא ללא מקצועיים והתחרות היא לא לשים את אנה במרכז. גיא ומאשה אין ספק.

iris42

New member
הרקדנים הכי טובים../images/Emo110.gif

גיא אריאלי ומאעשה טרויאנסקי

barbie125

New member
מממ... אני חושבת שהתכוונת לשרשר

לשירשור ההוא... עם התמנון והפרח\פרפר\ואט אבר ששמו לחיים ואנה... אז לידיעתך - שירשרת לשירשר חדש.... להבא - הוספת תגובה\תגובה מהירה להודעה המקורית.

../images/Emo110.gifנו זה לא ברור?

קודם כל אני רוצה להגיד שיש לי הרגשה שהולך להיות גמר ברמה מאוד גבוהה!!! שני הזוגות שנבחרו הם טובים מאוד וברמת ריקוד גבוהה. ולבחירתי: לדעתי גיא ומאשה צריכים לזכות בגמר!!! ואני אסביר. אין מילים לתאר את אהבתי לרקדנית אנה ארונוב!! אולם כאן מדובר בבחירת הטאלנט שרוקד הכי טוב. אנה באמת עשתה המון טעויות העונה, ואני אומר זאת חד וחלק, במקום להשקיע בחיים, היא התרכזה בעצמה וגנבה לו את כל הפוקוס וחבל... חוץ מזה גיא הראה יכולות של ריקוד שבכלל לא היו ברמה של שאר המתמודדים אלא הרבה מעבר לכך. כמעט כמו רקדן מקצועי!!! ואסור לשכוח את מאשה שהצטרפה רק העונה ועשתה עבודה מצוינת עם גיא!! אז הצביעו למי שבאמת מגיע!

iris42

New member
../images/Emo110.gif

כי אני חושבת שמגיע להם , ושהשופטים צריכים להיות אוביקטיבים והם לא היו בכלל הם בפרוש היו לצד זוג אחד בלבד והצבעה באתר זו מחאה בנוסף לזה שגיא ומאשה היא רקדנית מעולה והוא כוכב נולד בהתגשמות ושהתוכנית הזו תעשה להם רק טוב

iris42

New member
../images/Emo110.gif גיא ומאשה הגדולים מהחיים

עלו והצליחו ומקווה שתקהלו את הגביע

Witchcrafts

New member
../images/Emo210.gif VS ../images/Emo110.gif

"איזה זוג תרצו שינצח בגמר? לחיים רביבו ואנה ארונוב שלחו בנושא ההודעה את האמוטיקון:
לגיא אריאלי ומאשה טרויאנסקי שלחו בנושא ההודעה את האמוטיקון:
בכדי שהשרשור יהיה נקי, השתדלו להמנע מצירוף המאומצים שלכם. בתוכן ההודעה, אתם מוזמנים לפרט (בצורה מתורבתת) את הסיבה לבחירתכם. מי ייתן והזוג הטוב ביותר ינצח!
" (מי שעדיין לא הצביע/ה - זה הזמן, כיוון שזו ההקפצה הראשונה והאחרונה לשרשור הנוכחי.)

I like dogs

New member
ווי כמה אנשים הצביעו לגיא ומאשה...

אני הצבעתי כבר, לחיים ואנה

../images/Emo110.gif

ראשית אציין ששניהם טובים. העניין הוא שמדובר בתחרות בין שני זוגות ועיקר הרעיון הוא רמת בן הזוג ה"לא מקצועי" כלומר עד כמה הצליח ה"סלב" ללמוד ועד כמה הצליחה הרקדנית המקצועית ללמד אותו. אנה לדעתי טובה יותר ממאשה (בהפרש קטן בעיקר בשואו ולא במקצועיות הביצוע), גיא לעומת זאת עולה על חיים בכל פרמטר ומעורב ממנו בריקוד (כפי שכבר ציינתי מדובר בתחרות זוגות). בהצלחה!

למעלה