VS

Witchcrafts

New member
איזה זוג תרצו שינצח בגמר?

היו בפורום מספר שרשורים דומים, אך הגיע הזמן לבצע זאת באופן רשמי (פחות או יותר) ובצורה מאורגנת. לחיים רביבו ואנה ארונוב שלחו בנושא ההודעה את האמוטיקון:
לגיא אריאלי ומאשה טרויאנסקי שלחו בנושא ההודעה את האמוטיקון:
בכדי שהשרשור יהיה נקי, השתדלו להמנע מצירוף המאומצים שלכם. בתוכן ההודעה, אתם מוזמנים לפרט (בצורה מתורבתת) את הסיבה לבחירתכם. מי ייתן והזוג הטוב ביותר ינצח!

שריוש2

New member
../images/Emo110.gif

גיא הוא שחקן, קרדן והוא ומאשה רוקדים מדהים לפי דעתי, וגיא גם השתפר מאוד מאוד מתחילת העונה. חיים רביבו לדעתי, לא רקדן. הוא בסה"כ שחקן כדורגל... גם כל ההצבעות שלו מהקהל זה בולשיט כי הוא לא יודע לרקוד. רואים את זה לפי ההצבעות של הקהל בבית. אם הוא יפסיד בגמר, זה רק יראה על השופטים. שמהללים אוצו ומשבחים אותו על ממש כלום, ואת גיא אריאלי שלעומתו הוא ה-רקדן (מבחינתי), הם רק מחפשים כל הזדמנות קטנה להקניט אותו ואת מאשה (גברי למשל). תסכימו איתי, שחיים הגיע לגמר 99 אחוז, בגלל אנה ולא בגלל עצמו. כי הוא לא תורם כלום, מה גם שהוא לא רקדן כ"כ טוב. אנה, לעומתו, היא רקדנית ממש טובה, ויש לה נוכחות. אם הוא היה רוקד עם בת זוג אחרת, אני בטוחה ב-מאה אחוז שהוא לא היה עולה לגמר. וגיא אריאלי לפי דעתי, עלה לגמר בגלל העבודה שלו ושל מאשה. הם עבדו ממש קשה, וזה מגיע להם. שניהם תורמים לזוגיות שלהם בריקודים, כמו שקלוד אמר באחת התוכניות האחרות שלפעמים נדמה שגיא הוא הכוריאוגרף ולא מאשה, כדי להדגיש את זה שהוא רוקד כ"כ טוב, ברמה של מקצוען. כאילו הוא המקצוען. ואין לי שום דבר נגד חיים ואנה. חיים הוא לפי דעתי לא רקדן אלא שחקן כדורגל, ואין לו מה לחפש פה בכלל פי דעתי, ואנה לפי דעתי, יותר מדי שחצנית.

ORTAL205

New member
../images/Emo110.gif

אני לא ארחיב כי אני פשוט מסכימה עם מה ששריוש 2 כתבה מילה במילה, כל מה שהיא כתבה זה בדיוק מה שאני חושבת, אז ככה שאין לי מה להוסיף.

../images/Emo110.gif

למה שמת להם סמל של תמנון? אבטיח היה מתאים יותר וגם נמצא בראש הטבלה של הסימנים.
- היה ירוק מבחוץ אך נמצא אדום ומתוק מבפנים והגרעינים ... זאת השמלה של מאשה בחצי הגמר.

Witchcrafts

New member
כי רציתי צבע בולט אחר,

הצבע של האבטיח והצבע של התות זהה מדי.

../images/Emo110.gif

כי אין עליהם הם הכי טוביםם! גם יש להם כימיה טובה ורואים את זה בריקודים שלהם שיוצאים כך כך יפה שכמעט ולא שמים לב שאחד מהם הוא בכלל לא רקדן מקצועיי...

irisez

New member
ברור שחיים ואנה שאלה רטורית.

הם הכי טובים ואין לי כל ספק שיקחו את הגמר.

AdiAll

New member
../images/Emo110.gif רק גיא, אני מאוהבת ../images/Emo9.gif

איך אפשר שלא? לאכול אותו ממש. גם רוקד מצוין וגם רואים שהוא ממש משקיע בזה.

למעלה