6X16

DarkMagic17

New member
היא לא הכריחה אותו../images/Emo12.gif../images/Emo58.gif../images/Emo28.gif

היא ניסתה להיות בוגרת וללמוד מהטעות שלה, ושחררה אותו. היא אמרה לו- לך, אתה חופשי. הוא זה שביקש שהם יהיו ביחד
הוא עשה התחייבות, שיעמוד בה. הוא אדם מבוגר, היא לא הכריחה אותו לכלום
(תיכף תגידי שאז במיטה היא אנסה אותו לשכב איתה, בריונית שכמותה
)

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

רורי לא אנסה את לוגן להיכנס איתה לקשר, הוא רצה. וברגע כשאתה בקשר עם מישהו, אתה לא שוכב עם אנשים אחרים, נקודה, ו-NorthenStar, אם לא כך מתנהלות מערכות היחסים שלך, זה כבר עניין שלך. בחג ההודיה, בזמן שרורי שמעה מאחותו של חבר שלה שהם כביכול נפרדו, לוגן הלך ושכב עם בחורות אחרות. זה אפילו לא נקרא הפסקה, כי זה לא היה בהסכמת שניהם. שום דבר לא מצדיק בגידה בקשר. אל תאשימי את רורי, זה נשמע כמו בעל מכה שמאשים את אשתו בכך שהיא הכריחה אותו להרביץ לה.

NorthernStar

New member
קוראים לזה פאסיב-אגרסיב

אם את מעדות הפולנים (כמוני), את אולי מכירה את דפוס ההתנהגות...

DarkMagic17

New member
אוקיי..../images/Emo58.gif../images/Emo28.gif

בטח שלאנשים יש בעיה בגלל שבנים (וניתן לראות על לוק ועל לוגן ועוד אלף דוגמאות) נוטים להיות פחות בוגרים מבנות. לכן הגיוני שמישהי תחפש מישהו שהוא כמה שיותר מעל הגיל שלה, וכך יהיה כמה שיותר קרוב אליה מבחינת אינטיליגנציה רגשית ובגרות. עכשיו, כאן מדובר על סתם סטוצים אז אולי זה לא תקף אבל עדיין: אני מבינה למה החברות של אונור מרוצות מזה שהן תפסו חתיך בן 21, אבל לוגן יכול להשיג בנות צעירות יותר, למה לו ללכת על כאלה מבוגרות? אצל גברים כמה שיותר צעירה נחשב הרבה פעמים לכמה שיותר מושכת... ואני דווקא הרגשתי במשקל עודף של אלכסיס בלדל ולא של לורן

NorthernStar

New member
אלקסיס בלדל

מסתירה את מה שצריך להסתיר יותר טוב מלורן גרהם. בנוסף, אצלה, הקילוגרמים העודפים מתרכזים בעיקר בחלק התחתון של הגוף, קרי, בירכיים. אצל לורן הבעיה היא בפנים (צוואר) ובבטן \ ישבן.

NorthernStar

New member
הבעיה של לורן גרהם די בולטת

אולי העליה האחרונה במשקל נובעת מהחגים (מובן, כולנו היינו שם). אבל בחירות שגויות בנושא השיער למשל גורמות לה להיראות מבוגרת ובאופן כללי, הרבה פחות טוב מאשר לפני שש שנים, למשל.

Kill Bernard

New member
היי! לא יורדים על בעיות שיער!

אתה נולד עם מה שאתה נולד.
חוץ מזה ש.. אין לי שום דרך להתחיל להסביר עד כמה זה נראה לי מטורף להגיד שהן נראות רע, אבל אני אסתפק בזה שזה כנראה נכון שהאופי משפיע על איך שאתה רואה בנאדם. אה, וכן, לדמויות יש אופי!!!!!47

NorthernStar

New member
את מספרת לי? ../images/Emo8.gif

אני, למשל, נולדתי עם שער כהה ומתולתל. אבל האם הוא נשאר כזה? היום הוא אדום, מתולתל, אבל התלתלים הם MANAGEBLE ולא מתפרעים לכל כיוון. בוטום ליין: לא משנה עם מה נולדת, תמיד אפשר לשנות. P.S לא אמרתי שהן נראות רע. העברתי ביקורת קלה על בעייתיות מסוימת אצל שתיהן.

Kill Bernard

New member
השער של לורליי רוב הזמן ממש חמוד../images/Emo3.gif

ואף פעם לא חשבתי שאני עד כדי כך אצא להגנת המראה שלהם. אבל נו טוב. לא השיער ולא השומנים (לא קיימים?) המיותרים הם אלה שמפריעים לי. רוב הטענות שלי יהיו למלבישים. אבל אני לא רוצה להכנס לזה.

o0Invisible0o

New member
הו גאד.

פשוט עצוב לי לקרוא הודעה כזאת, בסדר?
אבל היי, זאת סתם אני. גברת אופטימית-תמימה-ילדהקטנה של -מראה טבעי זה הכי טוב-. אני אשתוק עכשיו.:X

NorthernStar

New member
את חושבת שמראה טבעי הוא הכי טוב?

לדעתך, יש משהו טבעי בכל שחקן שמופיע בטלויזיה? את יודעת תחת אילו הררי מייק אפ הם נמצאים? איך מחדשים להם צבע every other day, מגהצים להם את השער בחמש בבוקר וכו'? עדיין חושבת שזה מראה טבעי? מעבר לזה, ברמה האישית, מה ש"טבעי" הוא לא תמיד טוב. את רוצה לומר לי שבחורה מחוצ'קנת, חסרת איפור, לבושה באיזו ט שירט חסרת צורה יכולה איכשהו להיראות יותר טוב מבחורה שמקפידה על טיפוח, איפור נכון ולבושה בטוב טעם?

DarkMagic17

New member
יש תחום מסוים בין../images/Emo28.gif

טיפוח לבין הזנחה ורוב האנשים המבוגרים בסופו של דבר בוחרים לעצמם את המקום בתוך התחום הזה. איפשהו בין מחוצ'קנת חסרת איפור לבושה באיזו ט שירט לבין הררי מייק אפ, צבע בכל יום ושיער מגוהץ. אנשים רגילים יכולים להיות יותר גמישים, התחום האפור לשחקנים ואנשי-במה נמצא יותר לכיוון הטיפוח כי הם תלויים בהופעה שלהם... אבל זה לא אומר שהם כולם בקצה קצה הכי קיצוני
זה לא אומר שכל שחקנית חייבת שהדמות שלה תהיה אנורקטית לחלוטין, עם עור מושלם וללא-רבב ושיער שתמיד נראה עליה הכי טוב. לא לשכוח שיש גם שחקניות שמשחקות דמויות שלא אמורות להיראות כמו דוגמניות, ושיש להן bad-hair-days...

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gifוגם רציתי להוסיף..

שלא אכפת לי מה שחקנים עושים.
כאילו כן, אבל אני מבינה למה הם עושים את זה..[כמו שנאמר מעלי..] אבל עצוב לי לשמוע שהרסת את השיער שלך..
וכאלה..

DarkMagic17

New member
אני חושבת שמה שאנחנו מנסות../images/Emo28.gif

להגיד זה שבניגוד ל"הדוגמניות 2", אני, לפחות, לא מסתכלת ממש על איך לורן או אלקסיס נראות, ויותר על מה שהן אומרות והכל... ברור שלפעמים שמים לב שהן נראות פחות טוב מפעם, ולפעמים יותר, אבל בגלל שהדמויות שלהן מבוססות על שכל ולא על יופי, זה לא ממש משנה. אם הן היו צריכות לשחק דמות של בלונדינית כוסית שכולם רוצים לזיין, אז זה היה חשוב כמה קילו הן עלו ואיך התסרוקת שלהן נראית. אבל הן לא.

NorthernStar

New member
זה לא מה שאני אומרת

אבל היי, אנחנו מבחינים בדברים. לא קרה לך פעם שאמרת: היי, הג'קט שלורן לובשת היום מוצא חן בעיניי. ובסיבוב השופינג הבא חיפשת בדיוק את אותו הדבר. אני מודה, אני בעניין של אופנה. אני תמיד מסתכלת על הלוק (לא דיינס, אלא LOOK
) שהסטייליסטים ניסו ליצור (במיוחד עבור לורליי), להעביר ביקורת אוהדת או לא, לפעמים אפילו ללכת לCLOSET A או CLOSET B ולנסות לחקות, תלוי. מה לעשות, כשאני יושבת (או עומדת כשאין מקומות) בסבוויי כל בוקר, אני תמיד מעבירה את הנשים (ואחר כך את הגברים, אם יש זמן) מסדר אופנה.

DarkMagic17

New member
טוב..../images/Emo28.gif

האמת שאני ממש לא שמה לב לאופנה, או לגוף, או לאיפור. באוטובוס אני לפעמים מעבירה את האנשים מסדר שיער.. וגם את הגילמוריות (למרות שללורליי לרוב אין מה לחשוש מהמסדר שלי)

למעלה