והנה הREVIEW המלא שפרסמתי
בפורום אחר, ואולי מקומו כאן: קולולו. סופסוף פרק עם התרחשויות בגילמור. עדיין ללא סוקי... שומדבר לא ממש קורה בגזרת לורליי-לוק. כריסטופר שוב חוזר, והפעם בלוויית בתו בת השלוש שראויה לכמה פליקים הגונים, אם לא למעלה מזה. טוב, נו, מגיע לו, למנייק. בפרק הזה נשמר מן מאזן משונה: פריס ודויל נפרדים, וכך גם רורי ולוגאן (ספוילר להמשך: לא באמת, אבל לא משנה, כך זה נראה עכשיו), מה שמחזיר את פריס כפוית הטובה לרורי וההפך. וכאן המקום לומר שלמרות האמפתיה שלי לרורי, אני לא מבינה על מה ולמה היא זועקת חמס. סלחי לי גברתי, אבל נפרדתם, YOU WERE ON A BREAK, אז למה את מתבכיינת שהוא שכב עם איזו פוסטמה? ליין וזאק - הו, ליין וזאק. מה פתאום האידיוט מציע לה נישואים? כולה היה אמור להחזיר אותה ללהקה? מה יש? ומה פתאום היא מסכימה. אבל התגובות שלה אחרי זה היו בהחלט משעשעות (במיוחד עם הטוסטר). גיל (סבסטיאן באך) שר הבה נגילה בדיקציה שלא הייתה מביישת איזה אקורדיוניסט בערב שירה בציבור - עוד רגע קומי משובח. ולורליי, או בעצם לורן גרהם - מה יהיה אתה? יש לי הזדמנות לצפות בעונה הראשונה של "גילמור" בערוץ אחר מדי ערב וההשוואה כאובה. לורן מודל 2006 נראית פתאום מבוגרת בהרבה עם אי אילו קילוגרמים עודפים. שוין, הפעם השכילו להלביש אותה בבגדים רחבים ומחמיאים, אבל הסנטר הכפול, אלוהים, מה יהיה עליו? ומילה על אלקסיס בלדל. אני מבינה שזט תקופה של אקספרימנטים, אבל למה לעשות את זה לעצמך, ילדה? בשנה האחרונה הבחורה עושה ניסויים בעיקר בשער שלה. אחרי התלתלים הנוראים הגיעה מן תספורת סיקסטיס, השער כהה מדי, מה שמעניק לפנים שלה לובן חולני. הDO ישר מדי, והפוני רק מוסיף למוזרות. האיפור הכבד הופך את רורי \ אלקסיס למין ערדפדה שיכורה. לא מחמיא. לפטר את הסטייליסט ומייד!