6X16

hbam

New member
המשך בשבוע הבא :)

או כשהמחשב החדש של הדסי כבר יגיע

hbam

New member
יגיע כבר*.. בלה.. זאת השעה ../images/Emo4.gif

אוו... 47: בהודעה הקודמת^^

Kill Bernard

New member
לא, ולא.

מה נראה לך שזה קשור? חוץ מזה שהצלחות לא משחזרים. *שיעול* אלאניס *שיעול*
והמחשב לא יגיע, ירוני, כי לא מזמינים אותו. אולי ביום שני. או רביעי. או מתישהו.

saritoosh22

New member
ו? אין לכם מה לומר על הפרק?

אחרי שפיספסתי את 615 ו 616 (הייתי בביקור בארץ) והיות ואני לא מורידה, בבקשה תספרו לי מה קרה משמעותית בשני פרקים אלו כדי שאוכל להמשיך לצפות בעונה וגם אבין מה קורה.

MiriOrit

New member
יש עכשיו הפסקה של חודש וחצי...

אז יהיו כ"כ הרבה שידורים חוזרים - בטוח ישדרו את הפרקים האלו... אז פשוט תעקבי אחרי זה.

MiriOrit

New member
../images/Emo58.gif

אני רוצה להגיד שאני מ-אוד מאוכזבת מהפרק הזה
פשוט פרק מיותר לחלוטין שלא היה בו שום דבר חשוב! ובכלל... העלילה התרכזה ברורי ולוגן ולורליי נשארה בחוץ (כי כמה באמת מעניינים אותנו כריסטופר וג'יג'י??) אין לי שום דבר להגיד על הפרק הזה... אחד הגרועים של ב"ג לדעתי.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif

לדעתי הוא ממש לא היה כזה נורא. הוא היה אפילו די טוב.

DarkMagic17

New member
אררר להיפך...../images/Emo58.gif../images/Emo28.gif

מאודדדדד אהבתי את הקטע עם רורי ולוגן. הם נראו פשוט מושלמים, פשוט מושלמים בהתחלה. הכל היה כלכך יפה שאני מופתעת מעצמי שלא ציפיתי למכה... אבל סה"כ- חברות של אחותו *הגדולה*. מה הסיכוי
בכלל, כל הגילאים שם השתגעו
בן 21 שוכב עם בנות 28 או משו כזה
והבת של כריסטופר, טוב שהיא לא בת 50 כבר. היא לא נולדה אתמול בערך
לפני כמה פרקים היא עוד הייתה עם מוצץ וחיתולים ועכשיו היא בת.. מה.. 6? וכבר מדברים על בית ספר בשבילה והכל? מוזר. ואהבתי את זה שליין חזרה, אם כי היה קצת הזוי כל ההצעת נישואין הזאת...

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif

ג'יג'י אמורה להיות בת 4 לפי הודעת הליהוק שפורסמה. לפי ההיגיון, ג'יג'י צריכה להיות עכשיו בת בסביבות 3.

NorthernStar

New member
פרספקטיבה

מה הבעיה עם בן 21 ובת 28? וההפך נראה לך טבעי, מה? משום מה יש לאנשים בעיה עם אישה מבוגרת יותר שיוצאת עם גבר צעיר... וג'יג'י היא בת 3, לא 6, which makes perfect sense to me, timeline wise. ומה תגידו על המשקל העודף של לורן גרהם. ספוקי, מה?

NorthernStar

New member
והנה הREVIEW המלא שפרסמתי

בפורום אחר, ואולי מקומו כאן: קולולו. סופסוף פרק עם התרחשויות בגילמור. עדיין ללא סוקי... שומדבר לא ממש קורה בגזרת לורליי-לוק. כריסטופר שוב חוזר, והפעם בלוויית בתו בת השלוש שראויה לכמה פליקים הגונים, אם לא למעלה מזה. טוב, נו, מגיע לו, למנייק. בפרק הזה נשמר מן מאזן משונה: פריס ודויל נפרדים, וכך גם רורי ולוגאן (ספוילר להמשך: לא באמת, אבל לא משנה, כך זה נראה עכשיו), מה שמחזיר את פריס כפוית הטובה לרורי וההפך. וכאן המקום לומר שלמרות האמפתיה שלי לרורי, אני לא מבינה על מה ולמה היא זועקת חמס. סלחי לי גברתי, אבל נפרדתם, YOU WERE ON A BREAK, אז למה את מתבכיינת שהוא שכב עם איזו פוסטמה? ליין וזאק - הו, ליין וזאק. מה פתאום האידיוט מציע לה נישואים? כולה היה אמור להחזיר אותה ללהקה? מה יש? ומה פתאום היא מסכימה. אבל התגובות שלה אחרי זה היו בהחלט משעשעות (במיוחד עם הטוסטר). גיל (סבסטיאן באך) שר הבה נגילה בדיקציה שלא הייתה מביישת איזה אקורדיוניסט בערב שירה בציבור - עוד רגע קומי משובח. ולורליי, או בעצם לורן גרהם - מה יהיה אתה? יש לי הזדמנות לצפות בעונה הראשונה של "גילמור" בערוץ אחר מדי ערב וההשוואה כאובה. לורן מודל 2006 נראית פתאום מבוגרת בהרבה עם אי אילו קילוגרמים עודפים. שוין, הפעם השכילו להלביש אותה בבגדים רחבים ומחמיאים, אבל הסנטר הכפול, אלוהים, מה יהיה עליו? ומילה על אלקסיס בלדל. אני מבינה שזט תקופה של אקספרימנטים, אבל למה לעשות את זה לעצמך, ילדה? בשנה האחרונה הבחורה עושה ניסויים בעיקר בשער שלה. אחרי התלתלים הנוראים הגיעה מן תספורת סיקסטיס, השער כהה מדי, מה שמעניק לפנים שלה לובן חולני. הDO ישר מדי, והפוני רק מוסיף למוזרות. האיפור הכבד הופך את רורי \ אלקסיס למין ערדפדה שיכורה. לא מחמיא. לפטר את הסטייליסט ומייד!

DarkMagic17

New member
המממ../images/Emo58.gif../images/Emo28.gif

אני אמשיך בנטייה שלי להגיב לכל דבר
בקשר לכריס אני מסכימה- שירגיש סוףסוף איך זה שנוטשים אותו כמו שהוא עשה פעם
בקשר לרורי ולוגן ממש לא- אוקיי אני בת והכל אבל עדיין, רבים פעם אחת- זה לא אומר שישר נפרדים
כדי להיפרד צריך לשבת כמו אנשים מבוגרים ולדבר על זה ולהחליט שנפרדים. אם כל פעם שבני זוג רבים, הולך אחד מהם ומתחיל לשכב עם כל העולם, זה בעיה רצינית מאוד! בקשר למשקל ולתספורות של הבנות- אני אומרת תודה לאל שיש סדרה אחת לפחות שהיא לא הטופ מודל הבאה, ולא הדוגמניות, ולא ניפ טאק, ושבה המראה של השחקניות אין לו שום קשר או השפעה על הדמויות שלהן, שהן לא דוגמניות ולא אמורות להיות דוגמניות מהממות. אני בכלל לא שמה לב למראה שלהן, כי אין לו שום חשיבות מבחינת תסריט, וככה צריכים גם כולם.. לדעתי. ליין וזאק- מסכימה עם כל מילה

NorthernStar

New member
צר לי,

אבל בעולם האמיתי חיים אנשים אמיתיים, ויש לנו צרכים. גם ככה ברוב מערכות היחסים מכריחים אותנו לשכב עם אדם אחד, אז אני לא מבינה מה הבעיה ברגע שמערכת היחסים הסתיימה, או שהיא בהפסקה, לגוון קצת. זה בריא (טוב, אני גם לא מבינה למה לא לגוון כשנמצאים במערכת יחסים, אבל זה נושא לויכוח אחר)

DarkMagic17

New member
אר, זה שאת חושבת../images/Emo58.gif../images/Emo28.gif

שצריך לגוון במערכות יחסים זה עסק שלך. אבל כשנכנסים למערכת יחסים, שלא מוגדרת כמו מערכת יחסים פתוחה, זה מעין סיכום עם בת הזוג "עד שניפרד, אני שוכב רק איתך". (אני אישית בעד בכלל לא להיכנס למערכות יחסים, כן? אני רק מדברת באופן כללי). וזה ההסכם הסמוי שלוגן עשה עם רורי. והם לא נפרדו טכנית. אז הוא לא אמור ללכת ולשכב עם בנות אחרות. כל פעם שהם יריבו הוא יחשוב שהם נפרדו? זה אומר שהוא ילד קטן. במערכות יחסים, גם בין חברים טובים, וגם בין בני-זוג, יש ריבים, אבל זה לא סוף העולם...

NorthernStar

New member
זה דווקא אומר שהיא הילדה הקטנה

חסרת הניסיון בעולם המבוגרים. זה בדיוק מה שהרגיז בה בעבר, כשהיא ניסתה לא לקנא ללוגאן אחרי שבפירוש נאמר לה שאין ביניהם שומדבר מחייב. מעבר לזה, היא למעשה הכריחה את לוגאן לבצע מעשה שהוא בניגוד לטבע שלו. זה ביג NO-NO ביחסים. עכשיו היא לומדת את זה בדרך הקשה.

למעלה