פריקת אהבה

../images/Emo141.gif../images/Emo23.gifפריקת אהבה שלי../images/Emo23.gif

הראשוןןן הכי מיוחד בעולםםםם כפרעליוו הנסיךךךך היפשליייייייייי א=ד=ם
אני חוהל עליךךך כפרותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אני אוהבתותך היכ הרבה בעולםם הזההה נשמהההההה אתהתההההה חתיך שליייייי מהת מתה עליךךך אני בלעדיך כלום תבין
=] עכשיו לבנות של הפורום=] טוב אז קודם כול הראשונההההה הילדה הכי מיוחדת בעולםםםםםםםם היא הילדה שאף אחת פה לא נראלי שרשמה אותההה או שכן לא משנה אבל היא הכיי היכ מיוחדת ומושלמתתת בועלם כפרעליההה ירדנושלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הנסיכההההההה היפשליייי ירדני?!אני אוהבת אתוך הכי הרבה בעולם כפרעליךךךךךך
את הכוללל אין עליךךך נסיכה שלייי אתתתת
=]]]] פוטנה שלי[חן]ודילבוש הנבלה שלייי אתם הכוללל בשביליי יפות שלי חולה עליכםםם ינסיכות!!!!! שחוש צ'וצ' מושלםםם שלייייייייייייי המ אני בלעדיך מה מה????פשוט נאדה
אוהבתותךך כפרעליךךך
=] ספוניתתתתתתתתתת הילדהה היכ יפה ביקוםםםם אעאעעא כמה שאת מדהימההההה אוהבתותךךךךךך נסיכהה שליייי
שירלוש לינויצ'ה מריה הדר בתאל מיכל רותם חולה עליכםם אחיות שלי אתםםםם
=]]]]] מי שששכחתי סורייי=]שתוסיף!

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifגמאני פורקת . ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

תומי אסייג - את הילדה שאני הכי הכי הכי הכי הכי אוהבת בעולם הזה . אבל הכי הכי הכי הכי הכי . [הגזמתי עם ההכי הזה] למה ? כי את החיימשלי! הכל בשבילי .[: האוצר שלי , האושר שלי . האושר שלי. האהבה שלי ((((:) אני כ"כ אוהבת אותך . :) נופר בוסקילה - "בוווואנננהה יחחחכית מכוארררת ממי יסתקללל אאללייךך בכלל !"
אוי אוי אוי . כפרה שלי את . השיחות איתך ? הכי מצחיקות באררררץ [-: כמה שאני אוהבת אותך . את לא מבינה אפילו . אאאין הילדה הכי מדהימה בפורום . שירה זאדה [למרות שהיא כבר לא פה] - הילדה שאני שואבת ממנה הכל . הילדה שמבינה אותי. הילדה החכמה של הפורום . אין , היא פשוט הכל . אי אפשר לתאר כמה שאני אוהבת אותה . ((:) ולכל השאר - אוראל , דילב , בתאל ,עמית, חן , מיכל , שירלי , נעמה , קרנית , גל , סתוונית . ומי ששכחתי ? תמודדו . [:

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifשכחתי גם את שחף ולינווווווויק . (:)

אוהבת אתכן [:

../images/Emo210.gif חחח כפרעלייךך

נזכרת שאנחנו לפעמים מתכתבות בשין ואת אומרת לי שאני לא חייבת לשים בסוף ' -אוראל סנדלר- '

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איי רימבבר D; יו סטופיד .

../images/Emo210.gif יס איי נוו ../images/Emo9.gif ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 3>

../images/Emo20.gifפ ו ר ק ת../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

חוע ,
ברייי ? חיימשלי אני אוהבת אותך וכ''כ מתגעגעגעגעת חולה עליךךך
שירווש ? עולם שלי ? אני הכי אוהבת אותך בעולם נשמה שלי , . חחחחח את הכי מצחיייייקה שיייש פשוט מאוהבת בך : ] "אעאעאעא העורר שלי כאילו דה דה אעאעאע רק שירעעע תאאאבין מועאה D: "
ביייגל שמןןן שלי ? אני מאוהבת בך עולללמי :] אתה הכל בשבייילי ישששמן
חן & דילב :) , אוהבת אותככן : ]
אוראל ?, אוהבת אותך ,קטינטינה שללללי ,
מיכללי?, אני אוהבת אותך אנורסקסיית שלי : ]]
מריה? יפפפה שלי אני אוהבת אותך מדהיימה שלי,
שחחחף ? עולם שליי חח כפרה עליך אוהבת הכי שיש ,
רותם,שירלי,בתאל ,,,,פטל מנהלות ?, אוווהבת אותכןן הכיי :) ,
כל מי שכחתי אני לא אוהבת אותו באמת D: זהווו

למעלה