פריקת אהבה

../images/Emo210.gif סתם עוד תמונה שלי מהמלון [:

>>>>>חע D: יצאתי דפוקה,עם החיוך הזה אני יודעת אבל התמונה עצמה יפה DD: חע

../images/Emo204.gif ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifפריקת אהבה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

חיחיחי... פריקת אהבה שלי P: קודם כל... לנסיך שלייייייייייי......... P:
אדם יוסף
אדם?! אני אוהבת אותך כל כך נסיך שלי
אתה ה כ ל בשבילי... אתה בן אדם מדהים
אתה האחד... [שתוביל אותי, שתבין אותי
] מווווווואאאאהה
גיים בויז
אתםם.... מדהימים!! :] אני אוהבת אתכם כל כך ... יפים שלי אתםם...
ועכשיו לבנות פורום 1417 :) הדדדררייי :] ייפפשללייי אניי אוהבת אותך נסיכה שלייייי!! לשאר הבנות: נוי, מיכל, ספיר, מריה, אוראל, דילב, נופר, חן, מור, שחף, שירה, שירה השנייה, שירלי, סתוונית, רותם, מאור, אורפז, לינוי, קרן, עדי, שני, קסניה, עמית... וכל מי ששחכתתיי? אני אוהבת אותכן כל כך יפות שלי
= בת-אל =

../images/Emo210.gif חיימשלללי 3> + אגב בנות...

מתהעליך :-* אני עכשיו מכינה חביתיות גבינה.. נראה איך זה יצא.. תאחלו בהצלחה :D:D:D

../images/Emo175.gifחחח בהצלחה יפששששלי ,, 3> D;

למרות שהם בטח ממזמן היו מוכנות , ועכשיו הם בבטן שלך . D= חוחוחו , מעניין איך יצא ...
אגסית שללללללי ? , אני פשוט
אוהבת
אותך [ !!!!!!!!!!!!!! ] :][:

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifפריקת אהבה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אדם
החיים היפים שלייייי שאותוו אני אוהבת הכי הכי שבעולם! הבנאדם שאני הכי מעריכההה וחושבת עליו כל דקה הוא פשוט אהבת חיי !
דילב
הילדהה שאני הכי אוהבת בעוולם! שבכל דבר עוזרת ותומכת בי דילבי? אני פשוט מאוהבתת בךך אוהבת אותך הכי הכי !
לבנות שאני הכי אוהבת בעולם
חנושש , צו'צ (ספירוש ), נופרי, מריוש , שירליי , אוראליי , מיכליי , סיתווניתושש חייים שלייי, פלורין , בתאליי ,וכולןן מישכחתי שתירשום ואני ירשום אותי חיחיחחי

../images/Emo211.gifכן , שכחת גם אותי ../images/Emo7.gif

ועכשיו לפריקה שלי P: בתאל? אשתי מתה עלייך! שני? מה אני בלעדייך?! אוראל?? אוהבת 3> חני? יא מצ'וגעעעת שלייי אני כ"כ אוהבת אותךך חן? 3> נופר? דילב? שחף? מריה? שירלי ? מיכל ובקיצור פורום 1417??? אוהבתתוותכןן כ"כ יפות שליי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שרון
אני אוהבת אותך אתה כל החיימשלייי בויז
אתם נכנסתם לי עמווק ללבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב ואתם לא תצאו משם בחיים! ד"א אוראל תמונה יפה

למעלה