שדח"ם

ga0

New member
תודה רבה :]

תודה רבה גם לך על הערות :) בקשת למתאר של קצה השמלה אני דווקא לא ממש מסכים אבל אני באמת חייב להוסיף הצללה מתחת לשמלה והשיער. את המתאר של השיער באיזור המצח אני אנסה להבהיר ואראה איך זה נראה. אההה.... אני לא מבין בנעליים אבל רגילות יהיה טוב.... כאילו לא ספורט נעלי ערב ושוב תודה XP

TheWingedPig

New member
בבקשה../images/Emo9.gif

אני מצרפת לך כמה דוגמאות של נעליים, הצבעים לשם ההפרדה בלבד:) הכוונה שלי הייתה (בשיער) למעבר יותר חלק בין שורשי השיער לעור הבייס (רק השורשים). ואני חייבת לשאול, איך בחור מגיע לתחום הדוליז? אתה גם מצייר רגיל?

ga0

New member
אוווווווו........

נעליים יפות
תודה אני אשתמש בהן :) כן אני גם מצייר רגיל וכמו שציינתי בפוסט השני לא היה לי שמץ מה זה דוליז עד שלפני חודש בערך ראיתי את הפורום בעמוד הראשי והתלהבתי. ניסיתי גם וזה יצא ממש מכוער.... אז קראתי טיוטים ועקבתי אחרי הפורום. סוף סוף בניסיון השישי שביעי ככה הרגשתי שאני מרוצה מהתוצאה והנה אני פה.

TheWingedPig

New member
אחלה

שמחה שעזרתי:) מנסיון אישי, לאלה עם רקע בציור יותר קל לצייר דוליז (ופיקסל ארט בכלליותו). חבל שראית את הפורום רק לפני חודשXD (מי שמדברת, התחלתי דוליז בערך בגיל שלךP:) ואל תתרגש, לכולם יוצא מגעיל בהתחלה...לקח לי יותר משש-שבע דוליז כדי להגיע לשביעות רצון כלשהי ><'

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifדולי שנייה?../images/Emo99.gif

קודם כל-שכחת אזכור בייס. כל הדברים שאמרו פה נכונים,אבל אני אוסיף: מאחורי הראש אמורי לבצבצ כמה שיערות,במצב כרגע היא נראית טיפה קירחת, צריך שלאורך הפנים יבצבצו כמה שיערות.(לא זקן
) אני אוהבת את ההצצלות של השיער שאת עושה :) לדעתי ההצללה בדולי הקודמת הייתה יותר טובה :) הקפלים יצאו נחמדים מאוד :)

ga0

New member
תודה רבה אבל עשית קצת סלט....

הודעה אחרי הוספתי אזכור לבייס
אני בן, שימי לב לפעלים (וגם ציינתי את זה בהודעה הראשונה) בקשר לזה שיבצבצו כמה שערות מאחורי הראש אני לא רוצה.... זה אמורה להיות תספורת ממש קצרה כן... בדולי הזאת ניסיתי יותר להתמקד בשמלה מאשר בשיער תודה רבה על התגובה ויום נעים! :]

Miss Naama

New member
הוכחה שחזרתי DD: ../images/Emo23.gif

הבייס המקסים של נושיfay עם עריכות קלות שלי (צבע עיניים/סומק/קו המתאר פה ושם). נהדר לעשות דוליז שוב ^^. אחרי.. ובכן, בהנחה שזו הדולי האחרונה ששמורה לי בתיקייה לפני זו - אחרי כמעט שנה
. איי לאב הר <: .

TheWingedPig

New member
:)

דולי מאוד חמודה, שמחה שחזרת לצייר! הרעיון מאוד חמוד, רק הדבר היחיד שמפריע לי זה שיש אזור כהה בשמלה, באזור של הירך השמאלית (כי זה דווקא אזור בולט, לא ממש הגיוני שיהיו שם קפלים). אהבתי את שיער:)

shanchan

New member
איזה כיף עם כל החוזרות ../images/Emo6.gif

אני מתה על השיער, ממש אבל. כל כך יחודי :)

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifאהבתי../images/Emo13.gif

היא חמודה ^^

o0Invisible0o

New member
יואיואו!../images/Emo9.gif

איזה כיף שחזרת!
ערכת את הפנים כ"כ יפה!!
הסומק ממש מוסיף.
השיער מדהים, השמלה נהדרת. ואני כ"כ שמחה לראות דולי שלך בשדח"ם!!

Miss Naama

New member
תודה לכולכן! ../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

בקשר להערה על הקפל על הירך השמאלית - צודקת, אשים לב להבא.
תודה!
תודה רבה לכולכן 3>!! שמחה שאהבתן אותה

TheWingedPig

New member
שובל, למה אתה לא עונה?:/

שלחתי לך מסר בקשר למדריך לשימוש באפקטים...

t6ella

New member
שלי =]

דולי חדשה שלי בייס מפינק לנד . זאת ראשונה בצייר הם הצללה ידנית.. המכנסיים לא עשיתי עדיין... אוקיי אז אני יודעת שיש הרבה טעויות, ובפלטה שלקחתי יש יותר מדי הבדלי צבעים... אני צריכה לתת קרדיט על הפלטה? בכל מקרה, היא מהאשכול פה של פלטות. אז הנה היא...

LittleDiddle

New member
הכנתי בייס! ^^

נראה לי יצא דווקא נחמד.. אתם יכולים להשתמש בו חופשי :}

למעלה