שדח"ם

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifשדח"ם../images/Emo110.gif

דולי אחת לשרשור. אזכור בייס. שרשור להודעה ראשית.
מותר לי לפתוח נכון?

Otaku girl

New member
כדי לעזור לשדח"ם לקפוץ. ../images/Emo26.gif

אני ממש לא מתה על ההצללה בחלק התחתון של השמלה. אבל אני אצטרך לחיות עם זה. בהשראת דמות לוליטה ממישהי בדיביאנט ארט. לינק: http://www.deviantart.com/deviation/41230168/ הימנית קיצונית בשורה השנייה. בייס שמעיין נתנה לי, מאיזה אתר שנסגר.

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifהבייס ממג'יק לסונס

אמרתי לך כבר,אני ממש אוהבת את הדולי,ואת פשוט עשית קפיצה ענקית בדוליז. כל הכבוד לך
אני עדיין חושבת שבחלק התחתון ריק מידי בגלל חוסר הקפלים,אם המתאר היה פחות ישר גם ככה היה אמור להיות ההצללה של השמלה.
סכ"ה אני ממש אהבתי. ברוכה הבאה

Otaku girl

New member
פשוט לא הצלחתי לשנות שם שיראה כמו משהו.

איכשהו אני רואה את ההערות ולא המחמאות.

InvisibleTouch

New member
חבל מאוד,

ההערות נועדו לעזור לך להשתפר, אם כולן יגידו רק "וואו מדהים" את לא תגיעי כל כך רחוק:)

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifצודקת../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

אפרת,אל תקחי את זה כהערות אלא כתגובות בונות.

TheWingedPig

New member
ממש מצטערת, הניק שלך

נשמע לי מוכר, אבל אני לא כ"כ זוכרת מי את מכל החדשות הצטרפו ונעלמו אחרי זמן קצר (את לא היית היחידה^^)...ובגלל זה לא אוכל לשבח אותך על ההתקדמות, אני לא זוכרת איך היית אזP: (אלא אם כן ארפרף בארכיון)... מסכימה עם מעיין, המתאר הוא זה שיוצר את הבעיה בהצללת השמלה...מצד שני, לא חייבים להיות קפלים במתאר, אפשר להוסיף אותם בתוכו..(למשל, כמה קפלים היוצאים מ"אזור החגורה", איפה שהפפיון, ו"נעלמים", במעבר חלק לתוך הגוון המרכזי). מאוד חביבה תמונת הצ'יבים שבחרת כמקור השראה, אבל המינימליזם שעובד יופי בצ'יבים, לא כ"כ מתאים לדוליז:\ מה שמגוון את הדוליז זה הפרטים הקטנים, וקפלים זה חלק בלתי נפרד מכך:) אני בטוחה שאם תוסיפי כמה קפלים בודדים, תראי שהכול יסתדר לך:) שיער - הדולי מעט קירחת באזור האוזן (פיאות לחיים - להוסיף), ואני חושבת שכדאי לך להחליף את הפלטה, ההבדלים בה לא שווים לכל אורך הפלטה, הם לא עקביים (אני אוכל לתקן לך אותה, אם תרצי^^). הלבן בשמלה - לא כ"כ מקבל את צורת הגוף (הוא אמור להיות מעוגל יותר באזור החזה, ויותר פחוס בבטן). כדאי להוסיף כמה תפרים לאורך, כמו בתמונת ההשראה:) בנעליים, האיקס של הקשירה, לפי איך שציירת אותו, נראה כאילו הרגל ממש בפרונט מלא. והרגל בזוית, כך שהאיקס אמור לקבל את הפניה ולהראות מעט אחרת:) אני לא יודעת כמה זמן את כבר בעסקי הדוליז, אבל זה ממש לא רע:) מעיין ממש משבחת אותך, שיש לך הרבה פוטנציאל, אז אני מאוד אשמח לראות אותך מתקדמת:) וכמובן, אני מקווה שתשארי הפעםP: (
ברוכה הבאה)

Otaku girl

New member
אין לי מוטיבציה כרגע לשפר...

אבל אני אקח את ההערות לתשומת ליבי ואשתדל להשתפר כמיטב יכולתי.

InvisibleTouch

New member
למה אין לך מוטיבציה?

חנה ממש השקיעה לך בתגובה, חבל לא לקחת לתשומת הלב שלך את ההערות, אחרי הכל זוהי מטרת השדח"ם
.

Otaku girl

New member
בשבועות האחרונים פשוט נטשה אותי המוטיבציה...

..להכל. אני שמחה שנגמר ביה"ס, אולי אני אצליח לעורר קצת התלהבות אצלי בנוגע לדוליז. אני באמת מודה לחנה על התגובה המושקעת ואקח לתשומת ליבי את כל ההערות בנוגע ליצירת הדולי הבאה שלי. ולא, אני לא מוכשרת כמו שמעיין מהללת אותי.

Dancing Apple

New member
../images/Emo105.gifמוכשרת זה בטוח, זה רק עניין של

אימון ולהתייחס לתגובות שיעזרו לתקן ^^ הדולי מקסימה!! ^0^ אל תחשבי תמיד על הצד הרע, גם לי אין דוליז מושלמות, זה לא יקח דקה או שבוע ^^;

TheWingedPig

New member
איזה יופי של עיצוב:)

אהבתי את הכובע, הוא מגניב! אממ, כדאי להוסיף ברק בשיער, וההצללה של המכנסיים מוזרה>< (במיוחד בחצי הימין של הדולי). אחלה בחירה של צבעים, מאוד נעים לעין! נחמד לראות אותך בשדח"ם. עבר הרבה זמן מאז שהעלת דוליז, לא? P:

M o o M o o

New member
אהבתי מאד את הצבעים!^^

עוד ברק בשיער יוסיף באמת ^^ וקבלי ח"ח על הכובע
, אני בחיים לא אצליח לעשות כובע
. התיק חמוודד ^0^

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifאיזה שילוב יפה../images/Emo140.gif

הבגדים,הצבעים,וגם ההדפסים ^^ ההצללות של החולצה והנעליים מעולות,גם ההצללה של השיער אבל לא רואים ממש את ההצללה. וההצללה של המכנס מוזרה שכזאת,לא הבנתי אותה ^^, אבל דולי ממש יפה

Dancing Apple

New member
../images/Emo105.gifנממ.. לפה משרשרים דוליז אני חושבת ../images/Emo2.gif

הנה דולי שלי
אממ.. בייס מרום4סקווירס זהו, אני מניחה
מחר בצפר וצריך ללכת לישון

TheWingedPig

New member
נראה טוב בשביל ההתחלה:)

ההצללה בחולצה ובמכנסיים ממש לא רעה^^ תעגלי את קצוות הטייץ קצת יותר (בבגד צמוד כלשהו, הקצוות יקבלו את הצורה ה"עגולה" של הרגל. ז"א, היות והגפיים שלנו לא מרובעים, אלא בצורת צילינדר, קצוות הבגד יהיו מעוגלים גם כן). בשיער, המתאר שלו בצד הימין צמוד מדי לקרקפת, הייתי ממליצה להוסיף שם קצת יותר נפח. בחלוקה לשבילים, הייתי ממליצה ללכת על פסים יותר דקים, וליצור קצת מרווחים ביניהם בקצוות (בפוני). שיער בלי מרווחי "אוויר" נראה גושי, תפצלי שם מעט את הקצוות:) ולהגדיל את ההבדלים בין הגוונים (פלטת השיער), בייס בכזה גודל דורש פלטה עם קצת יותר הבדלי גוונים:) כדאי להכהות קצת את הצללת העל, שתהיה יותר בולטת.
ברוכה הבאה:)

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifעל מה ההלם?../images/Emo6.gif

איזה יופי של הצללות בשביל ההתחלה!! אני חושבת שכדאי להוסיף קצת מתאר לקפלים מבחוץ לרגל. זאות אומרת,הטייץ פשוט נדבק לה על כל הרגל,למרות שזה ככה במציאות,אבל בעצם יש קפלים. אם לא הבנת אותי אני אסביר מחדש ^^ מה שמוזר בשבילי בשיער,זה שבעצם הגוון הסגול פשוט נופל על הפנים לכיוון ימין,בעוד שהגוון הסגול בשיער מתעגל ללמעלה. זה נראה מוזר. דולי חמודה

Dancing Apple

New member
../images/Emo105.gifתודה רבה לכן!!! :]

אני הבנתי את ההערות ואני מאוד מעריכה אותן, תודה רבה ^^" אני תיקנתי את הדברים (בערך) בדולי והתגובות מאד עזרו לי ^^" תודה שוב

למעלה