ממש מצטערת, הניק שלך
נשמע לי מוכר, אבל אני לא כ"כ זוכרת מי את מכל החדשות הצטרפו ונעלמו אחרי זמן קצר (את לא היית היחידה^^)...ובגלל זה לא אוכל לשבח אותך על ההתקדמות, אני לא זוכרת איך היית אזP: (אלא אם כן ארפרף בארכיון)... מסכימה עם מעיין, המתאר הוא זה שיוצר את הבעיה בהצללת השמלה...מצד שני, לא חייבים להיות קפלים במתאר, אפשר להוסיף אותם בתוכו..(למשל, כמה קפלים היוצאים מ"אזור החגורה", איפה שהפפיון, ו"נעלמים", במעבר חלק לתוך הגוון המרכזי). מאוד חביבה תמונת הצ'יבים שבחרת כמקור השראה, אבל המינימליזם שעובד יופי בצ'יבים, לא כ"כ מתאים לדוליז:\ מה שמגוון את הדוליז זה הפרטים הקטנים, וקפלים זה חלק בלתי נפרד מכך

אני בטוחה שאם תוסיפי כמה קפלים בודדים, תראי שהכול יסתדר לך

שיער - הדולי מעט קירחת באזור האוזן (פיאות לחיים - להוסיף), ואני חושבת שכדאי לך להחליף את הפלטה, ההבדלים בה לא שווים לכל אורך הפלטה, הם לא עקביים (אני אוכל לתקן לך אותה, אם תרצי^^). הלבן בשמלה - לא כ"כ מקבל את צורת הגוף (הוא אמור להיות מעוגל יותר באזור החזה, ויותר פחוס בבטן). כדאי להוסיף כמה תפרים לאורך, כמו בתמונת ההשראה

בנעליים, האיקס של הקשירה, לפי איך שציירת אותו, נראה כאילו הרגל ממש בפרונט מלא. והרגל בזוית, כך שהאיקס אמור לקבל את הפניה ולהראות מעט אחרת

אני לא יודעת כמה זמן את כבר בעסקי הדוליז, אבל זה ממש לא רע

מעיין ממש משבחת אותך, שיש לך הרבה פוטנציאל, אז אני מאוד אשמח לראות אותך מתקדמת

וכמובן, אני מקווה שתשארי הפעםP: (
ברוכה הבאה)