שאלון

dandi221

New member
אני../images/Emo210.gif

שם: דנדי גיל: 13.5 שעה להתחלת השאלון: 15:04 תיכון/צבא/יסודי/אחר: יסודי מגמה שנלמדה או נלמדת: אני לומדת בבר אילן מתמטיקה... נחשב? מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? סבבה, אני לא צריכה לעשות אותם אבל חחח שתי דקות לפני השיעור מספיקות... לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? ממממ טאף וואן...לא יודעת מה אתם אוהבים לעשות: ספורט, מוזיקה, לצייר, חברים...... אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לא תמיד לצערי, אבל זה הולך להשתנות החל מהקיץ!
כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? חחח נראה לכם שאני עד כדי כך פטתית שאני סופרת?! חה! החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן מה אמרו לכם? כל מיני.. אני בלונדה קטנה בהירה עם עיניים ירוקות, מגוון חחח... איזו מוסיקה אתם שומעים? ווווואו המון! רובי ווילאמס, אלאניס מוריסט, אבריל לאבין, מוניקה סקס, ברי סחרוף, רמי פורטיס, הביטלס ועוד המווון... מה גורם לכם לאושר? ספורט והכלבה המושלמת שלי
אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?
תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: להיות שקט, רגוע, בלי דאגות ובעל היכולת לעשות את מה שאתה אוהב. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? לעבוד במכשור רפואי. מתנדבים במשהו? כן למה? S.O.S בעד/נגד: עישון?
סמים?
סקס מתחת לגיל ל-18? כעקרון זה די זנותי לדעתי אבל כל אחד והחיים שלו... הכרויות באינטרנט?
דמוקרטיה?
יזיזות?
קשר פתוח?
זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עיפרון שירה/ריקוד? שירה בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף? עבודה לכסף אם מדובר למחיה אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הצבת גבולות שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? תלוי למה ולמי ציור מופשט עושה לכם את זה? בזמן האחרון באמת עשיתי כמה ציורים מופשטים... אבל בכללי פחות מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיגה בהחלט, ביום שאני אפעל תחת מישהו, תקברו אותי! נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? את המילה האחרונה חח ספורט מועדף? וואו קשה! כדורגל, טניס, אופניים, שחייה יש יותר מדי! מתעסק בספורט כל שהוא? נבחרת כדורגל בנות, שוחה, רוכבת על אופניים, מתחילה עוד מעט טניס חוסך כסף או מבזבז? חוסכת מה תעשה בכסף במידה וחסכת? בכללי אני שומרת לעתיד אבל אם הייתי צריכה להוציא אותו היום... דיסקים, בגדים, מכשירי ספורט ועוד המוווון חחח חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כן חברות היא לנצח? תלוי איזו סלחן? הכי לא שבעולם! כדי שאניאסלח למישהו שבאמת באמת באמת פגע בי או הווווו רגיש? כן ולא... תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: הכי אחלה שבעולם! תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? מודיעין/ גל"צ ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? אמממ ממזמן, אני כבר לא זוכרת... שגרמו לך לצחוק? היום חחח שמישהו גרם לך אושר...: לצערי הרב גם די ממזמן אני חושבת... בחייאת, שים תמונה: נראה לכם שאני אשים את שלי?! פחחח... אבל קבלו את של תותי המושלמת שלי!
ושאלה אחרונה - מה השעה עכשיו?

PIPER 4 ever

New member
עונה =]

שם: מאיה גיל: עוד מעט 15 (עולה ל-י') שעה להתחלת השאלון: 15:18 תיכון/צבא/יסודי/אחר: שנה הבאה תיכון =] מגמה שנלמדה או נלמדת: בחטיבה אין מגמות.. בתיכון אני הולכת לעיוני רגיל מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? מיותר ברוב המקצועות (חוץ ממתמטיקה) ולא צריך להיות חובה לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? אממ.. שניהם. אני משלבת את שניהם. מה אתם אוהבים לעשות: שופינג (חח שטחי I KNOW :p), לרקוד, להסתובב עם חברים, לשמוע מוזיקה, לקרוא, לדבר במסנג'ר.. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? אממ אני לא יודעת עם עדדד הסוף אבל נראלי שכן כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? כאילו לספור? לא יודעת חח החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן מה אמרו לכם? איזו מוסיקה אתם שומעים? הרבה זוגים (חוץ ממזרחית אני אוהבת את הרוב) מה גורם לכם לאושר? לדעת שאוהבים אותי אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? הרבה מעבר תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: לאהוב ולהיות נאהבת מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? לא החלטתי ממש מתנדבים במשהו? לא ממש למה? בעד/נגד: עישון? נגד סמים? נגד סקס מתחת לגיל ל-18? אממ שכל אחד יעשה מה שבא לו.. אין "גיל" לדברים כאלה הכרויות באינטרנט? אממ.. בעד (?) אבל זה ממש תלוי דמוקרטיה? בעד יזיזות? נגד קשר פתוח? נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עיפרון שירה/ריקוד? ריקוד בריאות/עושר? בריאות אופקורס! עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהלב התנדבות/עבודה לכסף? עבודה לכסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הצבת גבולות שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? אממ... לא יודעת ציור מופשט עושה לכם את זה? תלוי מנהיג או פועל תחת מנהיגות?גם וגם נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? להגיד את המילה האחרונה בד"כ ספורט מועדף? ריקוד, גלישה (אנלא גולשת אבל זה יפה חח) מתעסק בספורט כל שהוא? ריקוד חוסך כסף או מבזבז? אני חוסכת סכום מסויים ואז מבזבזת מה תעשה בכסף במידה וחסכת? בגדים או דברים שרציתי הרבה זמן וכאלה חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? לא חברות היא לנצח? לא סלחן? במידה רגיש? כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: חחח אין לי איך תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? לאדעת ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? אתמול שגרמו לך לצחוק? לפני יומיים שמישהו גרם לך אושר...: לפני יומיים בחייאת, שים תמונה: יש לי רק תמונה עם משקפי שמש.. ושאלה אחרונה - מה השעה עכשיו? 15:26

שלי ../images/Emo26.gif

שם: אוריאן גיל: 17 שעה להתחלת השאלון: 16:00 בול!! תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון, עולה ליב' מגמה שנלמדה או נלמדת: גרפיקה מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? מיותרים ומעצבנים! לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים!! מה אתם אוהבים לעשות: לראות טיוי ולהיות עם חברים אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?אממ... לא ממש :S כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? החמיאו המוןןןןןן בספר תורה עכשיו שאני חושב על זה.... החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן מה אמרו לכם? שיער יפה! שפתיים יפות! הלוואי עליי שפתיים כמו שלך! איזו מוסיקה אתם שומעים? ישראלית מה גורם לכם לאושר? מצב רוח טוב אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? אינלימושגגגג תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: מצב מצויין, מאוהב ונאהב... מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? אינלימושגגגג מתנדבים במשהו? התנדבתי בעבר בקייטנה של ילדים חירשים והייתי שנה מדריך של חוג ציור... למה? תרום תרום!!!! בעד/נגד: עישון?
סמים?
סקס מתחת לגיל ל-18?
הכרויות באינטרנט?
דמוקרטיה?
יזיזות?
קשר פתוח?
זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עיפרון שירה/ריקוד? ריקוד בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהלבבבב התנדבות/עבודה לכסף? עבודה לכסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? ללא תנאים שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? כן ציור מופשט עושה לכם את זה? לפעמים, תלוי איזה מנהיג או פועל תחת מנהיגות? תחת מנהיגות נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? כן! חייב! ספורט מועדף? כדורעף, שחייה וריצה מתעסק בספורט כל שהוא? ריצה חוסך כסף או מבזבז? מבזבזזזזזזז מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אקנה מלא בגדיםםם חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? יש חברים טובים אך גם להם יש שדים.... חברות היא לנצח? מקווה שכן סלחן? תלוי רגיש? לפעמים תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: מצב חברתי מצויין תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? רוצה להיות בפיקוד העורף ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? ממש ממש ממש לא זוכררררררררר שגרמו לך לצחוק? אתמול שמישהו גרם לך אושר...: שבוע שעבר בחייאת, שים תמונה: אשים, של השפתיים שלי :) תקנאוווו ושאלה אחרונה - מה השעה עכשיו? 16:09

pink floyder

New member
וואו, איך שאתה יודע להחמיא לעצמך...

אבל בטח יש סיבה שהסתרת את הפנים. חחח! סתם... אל תיכעס.

pink floyder

New member
ודרך אגב...

אתה ביישן לשים תמונה, אבל להגיד שהשפתיים שלך מושלמות זה בסדר? חחח! צחקתי איתך!

dandi221

New member
גם אני לא שמתי תמונה אבל רק בגלל

שאני לא מאמינה שצריך לשים תמונות שלי באינטרנט...! זה לא אומר שהוא מכוער

קסםkesem

New member
עונה

שם:קסם גיל:13 שעה להתחלת השאלון:17:53 תיכון/צבא/יסודי/אחר:תיכו מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?:אני חושבת שזה טיפשי אני ממש שונאת שיעורי בית מספיק שמלמדים אותי בבית ספר לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?:לימודים ואחר כך תחביבים מה אתם אוהבים לעשות:לרכב על סוסים,לילמוד שפות חדשות,לשחק עם החיות שלי,מחשב וTV אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?:לא ממש כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?:לא הרבה החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?:לרוב לא איזו מוסיקה אתם שומעים?סלין דיון וLinkin Park מה גורם לכם לאושר?:להית עם אמא שלי ואחותי אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?:מעבר לזה (לא שאני מבינה בזה משהו) תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:לא להיות עצוב מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?:עורכת דין מתנדבים במשהו?:לא בעד/נגד: עישון?:נגד סמים?נגד סקס מתחת לגיל ל-18?נגד הכרויות באינטרנט?נגד דמוקרטיה?בעד זה או זה: אייפוד/דיסקמן?אייפוד עיפרון/עט?עיפרון בריאות/עושר? עושר/אושר? מכתב מהלב/ברכה קנויה?מכתב מהלב שאלות סתם....: השמיים הם הגבול?לא נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?:תלוי מה הנושא של הוויכוח ספורט מועדף?:כדורשת,כדורעף,רכיבה על סוסים חוסך כסף או מבזבז?:מבזבזת וחוסכת מה תעשה בכסף במידה וחסכת?:לא יודעת חברות היא לנצח?:לא סלחן?:לא רגיש?לא תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:לא מצוייןסביר תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?אני רוצה להיות בקרבי ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית?:ליפני כמה ימים שגרמו לך לצחוק?:אתמול שמישהו גרם לך אושר...:ליפני שלוש ימים ושאלה אחרונה - מה השעה עכשיו?18:4

אני...

שם: ליאור גיל: 16.4 שעה להתחלת השאלון: 18:14 תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת: מחשבים מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? חשוב לעשות רק במתמטיקה לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים מה אתם אוהבים לעשות: לשחק כדורגל,במחשב... אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לא יודע אם יש לי... כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? מאיפה אני זוכר? החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן.. מה אמרו לכם? שיש לי עיניים יפות איזו מוסיקה אתם שומעים? הכל חוץ ממזרחית מה גורם לכם לאושר? שמי שאני אוהב שמח אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? איןלי שמץ... תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: שקט נפשי,שאין משהו שמטריד אותך מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? לא יודע מתנדבים במשהו? לא למה? בעד/נגד: עישון? נגד. סמים? נגד. סקס מתחת לגיל ל-18? שמי שנח לו עם זה,אז למה לא? הכרויות באינטרנט? לא יודע דמוקרטיה? בעד יזיזות? מזה? קשר פתוח? נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים אל פנים אייפוד/דיסקמן? אמפי עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? אני לא אוהב לרקוד או לשיר,אבל אני מעדיף לשמוע שירה עלפני לראות ריקוד בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? ברור שאושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? כמובן שמהלב. התנדבות/עבודה לכסף? אם יש מספיק כסף אז להתנדב...לא במקרה שלי ^^ אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? ללא תנאים שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? הגבול של מה? ציור מופשט עושה לכם את זה? לא מנהיג או פועל תחת מנהיגות? תלוי באיזה מצב נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תלוי עם מי ספורט מועדף? כדורגל מתעסק בספורט כל שהוא? כדורגל,אבל לא משהו רציני... חוסך כסף או מבזבז? מבזבז מה תעשה בכסף במידה וחסכת? ילמד נהיגה חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כן חברות היא לנצח? כן סלחן? תלוי מה עשו רגיש? כן,מאוד תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: מרוצה ממה שיש תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? לא יודע ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? לא זוכר,לפני חודש בערך... שגרמו לך לצחוק? אתמול שמישהו גרם לך אושר...: לא זוכר בחייאת, שים תמונה: הייתי שם,אבל כרגע אין לי כלום על המחשב ושאלה אחרונה - מה השעה עכשיו? 18:23

yoad123

New member
עונה!

שם: יועד גיל: 14 וחצי שעה להתחלת השאלון: 09:13 תיכון/צבא/יסודי/אחר: חטיבת ביניים. מגמה שנלמדה או נלמדת: לא ממש מגמה- אני בכיתת מופ"ת (מדעים). מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? לפעמים רצויים ולפעמים מיותרים לחלוטין- אבל ככה או ככה: לא צריך להגזים. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? לימודים... מה אתם אוהבים לעשות: לצלם ולערוך סרטים. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? אממ... אני מקווה. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? החמיאו לי הרבה בעיקר על הסרטונים שאני עושה. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן
מה אמרו לכם? חח לא זוכר את המילים המדויקות... אבל בעיקר על העיניים. איזו מוסיקה אתם שומעים? בעיקר מוזיקה ישנה. מה גורם לכם לאושר? לסיים פרוייקט גדול בהצלחה או לסיים שנת לימודים בהצלחה... וגם זה כיף לשמוע על הצלחה\הבראה של מישהו שאני מכיר. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? הרבה מעבר לזה... תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: להישאר איך שאני עכשיו, עם כל המחשפחה והחברים. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? רופא...! מתנדבים במשהו? בקרוב במד"א (כרגע עושה קורס הכנה) למה? כי זה כיף... בעד/נגד: עישון? נגד!!! סמים?נגד!!! סקס מתחת לגיל ל-18? מי שרוצה- שיעשה. הכרויות באינטרנט? אישית אני לא מת על זה. דמוקרטיה? משעמממממממת... יזיזות? שוב- אני לא ממש נגד זה- מי שרוצה שיעשה. קשר פתוח? אממ אני לא בעד זה. זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? תלוי לאיזו מטרה. ברב המקרים- שיחה פנים מול פנים. אייפוד/דיסקמן? לא שיש לי אבל אייפוד. עיפרון/עט? עט...עיפרון עישה לי צמרמורת. שירה/ריקוד? לא זה ולא זה (לפחות לגביי חח). בריאות/עושר? ברור שבריאות. עושר/אושר? אושר- אם אתה מאושר ממה שיש לך למה אתה צריך עושר?? מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב. תמיד. התנדבות/עבודה לכסף? חח שאלה מצחיקה... תלוי למה. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הצבת גבולות. שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? הגבול נמצא יותר גבוה מהשמיים
. ציור מופשט עושה לכם את זה? ממש לא... סתם קישקוש.
מנהיג או פועל תחת מנהיגות? לגביי? מנהיג! נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אני תמיד אגיד את המילה האחרונה! ספורט מועדף? אני לא ממש אוהב סוגים של משחקי ספורט... בעיקר ספורט מסודר (כמו במכון כושר) או שחייה. מתעסק בספורט כל שהוא? תשובה לשאלה קודמת. חוסך כסף או מבזבז? חוסך. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אקנה דברים שקשורים לצילום\ בד ירוק או כחול. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? ברוווררר...
חברות היא לנצח? יש חברויות שנשארות לנצח. סלחן? מאוד... לא יכול לשמור טינה ליותר משבוע...חחח רגיש? יותר מדיי...
תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: מרוצה ממה שיש אבל הייתי רוצה להיתחבר עם עוד ילדים... (אוי אופס חרגתי...
) תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? אין ממש ספציפי... אבל אני רוצה לעבוד במודיעין. ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? אממ האמת בזמן האחרון הייתי דיי שמח. שגרמו לך לצחוק? אתמול...
שמישהו גרם לך אושר...: היום האחרון של הלימודים. בחייאת, שים תמונה: לאא... ושאלה אחרונה - מה השעה עכשיו? 09:36

A CharmedOne

New member
../images/Emo26.gif

שם: דין גיל: 16.5 (ב-26 לחודש) שעה להתחלת השאלון: 23:54 תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת: תיאטרון ופסיכו-סוציו מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? כשאין יותר מידי וכשזה לעניין אז זה בסדר. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? אני משער שלימודים... מה אתם אוהבים לעשות: עריכה גרפית, לשמוע שירים יפים, להופיע. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? כן. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? מספיק אנשים. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן (ויותר מזה אפילו...) מה אמרו לכם? שאני יכול לדגמן וכאלה. איזו מוסיקה אתם שומעים? פאנק רוק ומיוזיקלס (שילוב מזעזע, הא?) מה גורם לכם לאושר? מחמאות על דברים שאני עושה. וכשדברים שאני מכין מתבצעים, למשל כשאני רואה שיש למישהו בדסקטופ רקע שהכנתי, או כשיש לי הופעה מוצלחת וכיפית. להתאהב. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? הרבה מעבר לזה. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: מה שרשמתי למעלה, תחושה מדהימה של טופוריה. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? להיות מעצב גרפי ושחקן מהצד. מתנדבים במשהו? בעתיד. למה? מד"א בעד/נגד: עישון? נגד סמים? נגד סקס מתחת לגיל ל-18? נגד הכרויות באינטרנט? תלוי דמוקרטיה? בעד יזיזות? לא מחבב במיוחד, זה קצת דפוק קשר פתוח? נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? אייפוד או יותא נכון MP3 עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? both! בריאות/עושר? שאלה מעצבנת... נלך על בריאות... עושר/אושר? אושר. מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהלב. התנדבות/עבודה לכסף? לכסף. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הצבת גבולות הגיוניים. שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? ויותר מזה. ציור מופשט עושה לכם את זה? ממממ אולי. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנסה להיות מנהיג יותר. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? גם וגם, תלוי עם מי הויכוח. ספורט מועדף? פחחחחח מתעסק בספורט כל שהוא? כנ"ל. חוסך כסף או מבזבז? מנסה לחסוך אבל הכסף מתבזבז לבד. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אקנה מחשב חדש. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? בטח. חברות היא לנצח? שאלה קשה... נראה לי שכן. סלחן? לא רגיש? כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: בסביבת חברים טובים (בלבד). תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? מעצב גרפי ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? כשמכושפות נגמר. שגרמו לך לצחוק? לאחרונה, "וויל וגרייס". שמישהו גרם לך אושר...: לא זוכר מתי זה היה. בחייאת, שים תמונה: חחח הייתם מתים... סתם, אתם תראו אותי בעתיד. ושאלה אחרונה - מה השעה עכשיו? 00:05 (אני מהיר לא?)

למעלה