אני../images/Emo210.gif
שם: דנדי גיל: 13.5 שעה להתחלת השאלון: 15:04 תיכון/צבא/יסודי/אחר: יסודי מגמה שנלמדה או נלמדת: אני לומדת בבר אילן מתמטיקה... נחשב? מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? סבבה, אני לא צריכה לעשות אותם אבל חחח שתי דקות לפני השיעור מספיקות... לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? ממממ טאף וואן...לא יודעת מה אתם אוהבים לעשות: ספורט, מוזיקה, לצייר, חברים...... אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לא תמיד לצערי, אבל זה הולך להשתנות החל מהקיץ!
כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? חחח נראה לכם שאני עד כדי כך פטתית שאני סופרת?! חה! החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן מה אמרו לכם? כל מיני.. אני בלונדה קטנה בהירה עם עיניים ירוקות, מגוון חחח... איזו מוסיקה אתם שומעים? ווווואו המון! רובי ווילאמס, אלאניס מוריסט, אבריל לאבין, מוניקה סקס, ברי סחרוף, רמי פורטיס, הביטלס ועוד המווון... מה גורם לכם לאושר? ספורט והכלבה המושלמת שלי
אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?
תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: להיות שקט, רגוע, בלי דאגות ובעל היכולת לעשות את מה שאתה אוהב. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? לעבוד במכשור רפואי. מתנדבים במשהו? כן למה? S.O.S בעד/נגד: עישון?
סמים?
סקס מתחת לגיל ל-18? כעקרון זה די זנותי לדעתי אבל כל אחד והחיים שלו... הכרויות באינטרנט?
דמוקרטיה?
יזיזות?
קשר פתוח?
זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עיפרון שירה/ריקוד? שירה בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף? עבודה לכסף אם מדובר למחיה אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הצבת גבולות שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? תלוי למה ולמי ציור מופשט עושה לכם את זה? בזמן האחרון באמת עשיתי כמה ציורים מופשטים... אבל בכללי פחות מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיגה בהחלט, ביום שאני אפעל תחת מישהו, תקברו אותי! נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? את המילה האחרונה חח ספורט מועדף? וואו קשה! כדורגל, טניס, אופניים, שחייה יש יותר מדי! מתעסק בספורט כל שהוא? נבחרת כדורגל בנות, שוחה, רוכבת על אופניים, מתחילה עוד מעט טניס חוסך כסף או מבזבז? חוסכת מה תעשה בכסף במידה וחסכת? בכללי אני שומרת לעתיד אבל אם הייתי צריכה להוציא אותו היום... דיסקים, בגדים, מכשירי ספורט ועוד המוווון חחח חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כן חברות היא לנצח? תלוי איזו סלחן? הכי לא שבעולם! כדי שאניאסלח למישהו שבאמת באמת באמת פגע בי או הווווו רגיש? כן ולא... תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: הכי אחלה שבעולם! תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? מודיעין/ גל"צ ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? אמממ ממזמן, אני כבר לא זוכרת... שגרמו לך לצחוק? היום חחח שמישהו גרם לך אושר...: לצערי הרב גם די ממזמן אני חושבת... בחייאת, שים תמונה: נראה לכם שאני אשים את שלי?! פחחח... אבל קבלו את של תותי המושלמת שלי!
ושאלה אחרונה - מה השעה עכשיו?