שאלון

Blue Aura

New member
../images/Emo210.gif שאלון../images/Emo70.gif ../images/Emo189.gif

שם: גיל: שעה להתחלת השאלון: תיכון/צבא/יסודי/אחר: מגמה שנלמדה או נלמדת: מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? מה אתם אוהבים לעשות: אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? מה אמרו לכם? איזו מוסיקה אתם שומעים? מה גורם לכם לאושר? אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? מתנדבים במשהו? למה? בעד/נגד: עישון? סמים? סקס מתחת לגיל ל-18? הכרויות באינטרנט? דמוקרטיה? יזיזות? קשר פתוח? זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? אייפוד/דיסקמן? עיפרון/עט? שירה/ריקוד? בריאות/עושר? עושר/אושר? מכתב מהלב/ברכה קנויה? התנדבות/עבודה לכסף? אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? ציור מופשט עושה לכם את זה? מנהיג או פועל תחת מנהיגות? נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? ספורט מועדף? מתעסק בספורט כל שהוא? חוסך כסף או מבזבז? מה תעשה בכסף במידה וחסכת? חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? חברות היא לנצח? סלחן? רגיש? תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? שגרמו לך לצחוק? שמישהו גרם לך אושר...: בחייאת, שים תמונה: ושאלה אחרונה - מה השעה עכשיו? לקוח מפורום סקרים ושאלונים.

Blue Aura

New member
../images/Emo210.gif עונה. ../images/Emo189.gif

שם: הילה. גיל: 16. שעה להתחלת השאלון: 11:27. תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון. מגמה שנלמדה או נלמדת: כלבנות. מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? לא נתנו לי הרבה במשך השנים. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים. מה אתם אוהבים לעשות: מחשב, טלויזיה, לשחק עם הכלבה שלי - עוגה.
אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לא יודעת. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? כן. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן. מה אמרו לכם? שיש לי עיניים יפות. איזו מוסיקה אתם שומעים? רוקפופ. מה גורם לכם לאושר? אמא, עוגה [הכלבה], אחותי, אוריה ועוד... אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: להיות עם המשפחה המצומצמת ועם חברים. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? לעבוד עם חיות. מתנדבים במשהו? לא. למה? ^^ בעד/נגד: עישון?
סמים?
סקס מתחת לגיל ל-18?
הכרויות באינטרנט?
דמוקרטיה?
יזיזות? הא?
קשר פתוח?
זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים. אייפוד/דיסקמן? MP3. עיפרון/עט? עט. שירה/ריקוד? שירה. בריאות/עושר? בריאות. עושר/אושר? אושר. מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב. התנדבות/עבודה לכסף? גם וגם. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? ללא תנאים. שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? כן. ציור מופשט עושה לכם את זה? לא. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? פועל תחת נהיגות. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? מילה אחרונה. ספורט מועדף? כדורעף. מתעסק בספורט כל שהוא? לא. חוסך כסף או מבזבז? חוסכת. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? לקנות אופניים. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? ברור
חברות היא לנצח? לא. סלחן? לפעמים. רגיש? מאוד. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: יש לי את החברים שלי. [זה 5 אבל לא משנה.
] תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? כלבנית. ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? לא זוכרת. שגרמו לך לצחוק? אתמול. שמישהו גרם לך אושר...: אוריה. בחייאת, שים תמונה:
ושאלה אחרונה - מה השעה עכשיו? 11:34. הודגש באמצעות מדגישומטיק

הממ..

שם: טל גיל: 16 וחצי [היום בדיוק
] שעה להתחלת השאלון: 12:24 תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון
מגמה שנלמדה או נלמדת: שנה הבאה - פיזיקה וערבית מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? המממ טכנית זה לטובה כי ככה עוקבים אחרי החומר, אבל זה סתם תקוע ולא באמת שימושי
לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? בדרך כלל תחביבים, אלא אם כן זה בחינת בגרות אז כאן הלימודים נכנסים בעדיפות ראשונה. מה אתם אוהבים לעשות: לרכב על סוסים
, לראות מכושפות [דה?], ועוד
אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? אמרו לי שלא, אז כנראה שלא
כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? לא הרבה. בדרך כלל זאת אמא
החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? חוץ מאמא?
חח סתם.. למעשה כן, ביום שני החמיא לי איזה חייל
מה אמרו לכם? שיש לי שיער כמו בפרסומות
, וגם תמיד אומרים לי שיש לי עיניים מדהימות ומתחילים לבהות
איזו מוסיקה אתם שומעים? כמעט הכל חוץ מראפ, מזרחית, ופופ מגעיל כזה.. אני די מגוונת. מה גורם לכם לאושר? כשאחרים מאושרים, וכשאני מצליחה במטרות שהצבתי לעצמי. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? כלומר מה אני רוצה? רוצה אהבה. תגובות כימיות באות מעצמן.. ומעבר לזה, זה לדעתי שילוב של שניהם. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: הממ. לאהוב, להצליח, להינות. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? אני עוד לא סגורה על זה. אני מניחה שאני אתעסק בתחום הסוסים והרכיבה.. אולי אפילו רכיבה טיפולית. ואולי אעסוק במשהו בפיזיקה
אוהבת את המקצוע. מתנדבים במשהו? כן, במשך כל השנה התנדבתי בחווה טיפולית ואני ממשיכה בחופש לעזור להם עם הקייטנות. למה? במשך השנה זה היה בגלל מחויבות אישית במסגרת של ביה"ס, אבל עכשיו אני עושה את זה כי אני מרגישה שאני תורמת וכי באמת טוב לי שם
בעד/נגד: עישון? נגד סמים? נגד סקס מתחת לגיל ל-18? הממ. בעד, כל עוד זה מאהבה ולא מהיגררות. הכרויות באינטרנט? בעד, למרות שמעולם לא הלך לי ככה דמוקרטיה? בעד יזיזות? לא ניסיתי, לא יכולה להגיד
קשר פתוח? זה בערך כמו יזיזות. זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עפרון שירה/ריקוד? שירה בריאות/עושר? בריאות! עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף? גם וגם אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הממ. אהבה ללא תנאים אני מניחה. כל עוד זה לא מגיע לרצח וזה
שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? כן ציור מופשט עושה לכם את זה? לא מנהיג או פועל תחת מנהיגות? אני? אני פועלת תחת מנהיגות. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אוריד הילוך ספורט מועדף? רכיבה על סוסים, טניס, כדורסל מתעסק בספורט כל שהוא? כן, כבר אמרתי - רוכבת. חוסך כסף או מבזבז? חוסכת, ואחרי שחוסכת - מבזבזת
מה תעשה בכסף במידה וחסכת? סביר להניח שאני אקנה DVD של מכושפות, או איזה בגד. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? לא חושבת. לי יש כמה חברות טובות מאוד
חברות היא לנצח? כן סלחן? כן, אני מניחה רגיש? כן
תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: יש לי חברים תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? עוד לא חשבתי על זה ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? לפני איזה שבוע שגרמו לך לצחוק? אתמול שמישהו גרם לך אושר...: הממ.. אין לי מושג. בחייאת, שים תמונה: נהה. לא צריך
ושאלה אחרונה - מה השעה עכשיו? 12:36

tttttttttt1

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif...

אמרנו כבר שיש לך שם יפה?
חופש נעים!!

NoWords

New member
מזל טוב! ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

נו מה. שאני לא אצטרף אם כולם מברכים כלכך יפה?

FRIENDSforever

New member
עונההה

שם: מור גיל: 15 שעה להתחלת השאלון: 14:07 תיכון/צבא/יסודי/אחר: עולה לתיכון מגמה שנלמדה או נלמדת: גראפיקה מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? סבבה אבל יש גבול לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? לראות חברים מה אתם אוהבים לעשות: שופינג בלי חשבון אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? כן כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? המון!! החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כןן... מה אמרו לכם? מהממת דוגממנית אבל בחפיפניקיות חחח סתם... איזו מוסיקה אתם שומעים? כמעט הכל מה גורם לכם לאושר? להיות עם החברות שלי אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: להרגיש בשיא. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? שחקנית מתנדבים במשהו? רוצה מאוד ולא מוצאת איפה למה? מד"א או חיות בעד/נגד: עישון? נגד סמים? נגד סקס מתחת לגיל ל-18? נגד הכרויות באינטרנט? נגד דמוקרטיה? ככה יזיזות? אממ תלוי באיזה גיל קשר פתוח? בעד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? תלוי על מה אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? שירה בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהלבב התנדבות/עבודה לכסף? התנדבות אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? ללא תנאים שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? לא ציור מופשט עושה לכם את זה? לא מנהיג או פועל תחת מנהיגות? תלוי נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אגיד תמילה האחרונה ספורט מועדף? כדורגללל מתעסק בספורט כל שהוא? התעסקתי בכדורגל טניס וכדור עף חוסך כסף או מבזבז? מבזבזת חופשי מה תעשה בכסף במידה וחסכת? שופינג מטורףף וצדקה חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? לא חברות היא לנצח? לא סלחן? מאוד רגיש? מאוד תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: כייפי, טוב, חי תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? חיל הים..אין לי מושג מה הולך שם ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? אתמול שגרמו לך לצחוק? היום שמישהו גרם לך אושר...: תמיד יש לי חברות בחייאת, שים תמונה: www.siven.hevre.co.il התמונה ששמתי פה היא שלי...כנסו לאתר חפשו אותי בדפים 3-4 חחח ושאלה אחרונה - מה השעה עכשיו? 14:14 (חושבים עליי חחח)

West Doll

New member
עונה...../images/Emo9.gif

שם:חן גיל:17 שעה להתחלת השאלון:14:20 תיכון/צבא/יסודי/אחר:תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת:קולנוע ותקשורת מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?טובים לשינון...פחחח, גועל נפש! לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?לימודים מה אתם אוהבים לעשות:לאכול...אבל חוץ מזה לשמוע מוזיקה חיחיחי אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?לא יודעת..אולי כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?תלוי מה עשיתי... החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?כן...אבל שיקרו מה אמרו לכם?עזבוו אותי...
איזו מוסיקה אתם שומעים?היפ-הופ, ראפ R&B וכאלה... מה גורם לכם לאושר?הרבה דברים... אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?מעבר לזה!! תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:להיות בעננים? לא יודעת... מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?ללמוד קרימינולוגיה מתנדבים במשהו?לא שידוע לי... למה?הא? בעד/נגד: עישון?אני הייתי מעשנת אבל עכשיו הפסקתי אז נגיד נגד... סמים?נגד! סקס מתחת לגיל ל-18?מה אכפת לי..? הכרויות באינטרנט?מה אכפת לי...? דמוקרטיה?בעד יזיזות?נגד...גועל נפש של דבר.. קשר פתוח?האא? מה זאת אומרת? זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?שיחה פנים אל פנים. אייפוד/דיסקמן?אייפוד...דהה עיפרון/עט?עט. שירה/ריקוד?במצב שלי לא זה ולא זה...אבל אם כבר אז ריקוד..
בריאות/עושר?בריאות. עושר/אושר?אושר!!!! מכתב מהלב/ברכה קנויה?מכתב מהלב.. התנדבות/עבודה לכסף?עבודה לכסף ואחרי צהריים התנדבות
אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?הצבת גבולות. שאלות סתם....: השמיים הם הגבול?כן ציור מופשט עושה לכם את זה?ציורים לא עושים לי את זה... מנהיג או פועל תחת מנהיגות?תלוי בסיטואציה... נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?אני יגיד את המילה האחרונה.. ספורט מועדף?שחייה. מתעסק בספורט כל שהוא?לא, אלא אם כן כתיבת SMS נחשב ספורט..
חוסך כסף או מבזבז?מבזבזת... מה תעשה בכסף במידה וחסכת?יבזבז אותו חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?יש ויש! חברות היא לנצח?אני מאוד מקווה... סלחן?כן ולא....תלוי למי ותלוי מה עשו... רגיש?לא...ממש לא תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:טוב מאוד מאוד
תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?לא עולה לי משו בראש... ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית?לפני שבועיים שגרמו לך לצחוק?היום על הבוקר שמישהו גרם לך אושר...:היום על הבוקר בחייאת, שים תמונה:אתם לא רוצים למות מהתקף לב של כיעור נכון? יופי... ושאלה אחרונה - מה השעה עכשיו?14:31

sole te amo

New member
אני עונה ../images/Emo9.gif

שם
חן גיל
15 שעה להתחלת השאלון
רבע לשלוש
תיכון/צבא/יסודי/אחר
עולה לתיכון, מסיימת חטיבה מגמה שנלמדה או נלמדת
תלמד- מדעית מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית
נחוץ לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה
שווה בשווה מה אתם אוהבים לעשות
לרקוד הרבה, לנגן, לחרוש על הפוטושופ
, לשחק עם הצ'ינצ' שלי... אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם
בהחלט כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם
מלא
החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים
מה אמרו לכם
שיש לי גוף יפה. ושאני בכלל יפה
איזו מוסיקה אתם שומעים
הכל חוץ ממזרחית ודיכאון
מה גורם לכם לאושר
מלא מלא מלא דברים אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה
מעבר לזה תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר
להרגיש שלמות וסיפוק מה תרצו לעשות שתהיו גדולים
משהו שקשור לביולוגיה, וחיות מתנדבים במשהו
"ראשון אוהבת חיות". למרות שאני כבר די עזבתי למה
כי זה פאקינג כיף
בעד/נגד: עישון
סמים
סקס מתחת לגיל ל-18
הכרויות באינטרנט
דמוקרטיה
יזיזות|
קשר פתוח
זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים
שיחה אייפוד/דיסקמן
אייפוד {למרות שאם אפשר, אז MP3 בבקשה} עיפרון/עט
עיפרון שירה/ריקוד
ריקוד
בריאות/עושר
גם וגם
... עושר/אושר
כנ"ל מכתב מהלב/ברכה קנויה
מכתב מהלב
התנדבות/עבודה לכסף
גם וגם אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות
גם וגם
שאלות סתם....: השמיים הם הגבול
לא ממש ציור מופשט עושה לכם את זה
כנ"ל "
מנהיג או פועל תחת מנהיגות
גם וגם
נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה
תלוי במצב ספורט מועדף
ריקוד
מתעסק בספורט כל שהוא
ריקוד
גררררר חוסך כסף או מבזבז
גם וגם (A) בעיקר חוסכת מה תעשה בכסף במידה וחסכת
אין מטרה מוגדרת חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו
בהחלט
חברות היא לנצח
תלוי סלחן
יאפ רגיש
יאפ תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים
קשה
תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית
כלבנית
ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית
היום. לפני שעה שגרמו לך לצחוק
אתמול באימון שמישהו גרם לך אושר...
היום
בחייאת, שים תמונה
באמת שאתם לא רוצים
ושאלה אחרונה - מה השעה עכשיו
חמישה לשלוש

MonaLisa26

New member
Me, Me../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

שעה להתחלת השאלון: 13:26
תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון, עולה לי"ב
מגמה שנלמדה או נלמדת: פיזיקה וכימיה
מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? קוץ בתחת שאין כדוגמתו
לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תלוי באיזו תקופה, אם זו תקופת בגרויות אז לימודים, בשאר הזמן תחביבים.
מה אתם אוהבים לעשות: לבלות עם המשפחה, עם חברים, לרכוב על סוסים, לקרוא, ללכת לקולנוע/הצגות, לעצב בפוטושופ.
אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? כן, אני מניחה.
כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? במיוחד המשפחה והחברים הקרובים.
החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן
מה אמרו לכם? שיש לי עיניים יפות/פנים יפות
איזו מוסיקה אתם שומעים? כל מיני, במיוחד שירים ישנים וגם פסקולים למיניהם (וטורי איימוס
)
מה גורם לכם לאושר? שלוות נפש, שלי ושל אלו שחשובים לי.
אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? שאלה קצת מוזרה.. נלך על "מעבר לזה"
תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: ראו "מה גורם לכם אושר?"
מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? שאלה נהדרת.. כנראה משהו ריאלי, אבל ממש אין לי מושג בינתיים.
מתנדבים במשהו? התנדבתי לעזור בארגון המסע לפולין וגם בארגון הערב המסכם שיהיה בתחילת השנה הבאה.
למה? כי זה היה מסע מיוחד והוא חשוב לי.
בעד/נגד:
עישון?
סמים?
סקס מתחת לגיל ל-18?
הכרויות באינטרנט? אני עוד לא סגורה על עצמי בנושא.
דמוקרטיה?
יזיזות?
קשר פתוח?
, אבל אין פה עניין של נגד או בעד, אני פשוט לא מאמינה בזה. מי שזה מתאים לו שיבושם לו.
זה או זה:
פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה פנים מול פנים
אייפוד/דיסקמן? MP3
עיפרון/עט? עט
שירה/ריקוד? שירה
בריאות/עושר? בריאות
עושר/אושר? אושר
מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב
התנדבות/עבודה לכסף? גם וגם
אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? ללא תנאים
שאלות סתם....:
השמיים הם הגבול?
ציור מופשט עושה לכם את זה? תלוי איזה... לפעמים כן ולפעמים לא.
מנהיג או פועל תחת מנהיגות? לפעמים זה ולפעמים זה, תלוי בסיטואציה.
נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תלוי עם מי הויכוח... חחח אני ממש החלטית בשאלות האחרונות
ספורט מועדף? רכיבה על סוסים, שחייה, טניס, החלקה על הקרח.
מתעסק בספורט כל שהוא? רכיבה על סוסים.
חוסך כסף או מבזבז? כעיקרון חוסכת, אבל לפעמים זה כ"כ לא הולך
מה תעשה בכסף במידה וחסכת? מתנות לכל ימי ההולדת שמתקרבים... יש חודשים שגומרים את הכיס..
חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?
חברות היא לנצח?יכולה להיות, ברוב המקרים היא לא.
סלחן?
רגיש?
תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: חברויות בארבע עיניים.
תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? אני רוצה מודיעין אבל הכל עוד פתוח.
ושאלות סטייל יאיר לפיד..
מתי הפעם האחרונה שבכית? לפני חמישה ימים.
שגרמו לך לצחוק? אתמול.
שמישהו גרם לך אושר...: אתמול.
בחייאת, שים תמונה: בחייאת, עזבו אתכם
. אין לי תמונה עדכנית על המחשב
... כפיצוי קבלו סתם תמונה מגניבה (אמורים למצוא שם רמזים לכל מיני להקות. למשל, יש שם לוח שנה מצד ימין למטה ויום אחד בו מסומן בירוק=green day)
ושאלה אחרונה - מה השעה עכשיו? 14:54, אבל הפסקתי באמצע כדי לאכול צהריים

למעלה