שאלון נחמד..

../images/Emo210.gif חח .. באמת מעניין אותך ? ../images/Emo12.gif

מאלה שעולים לי עכשיו - דנה, שרית, אור, הילה,קארין,מעיין,שרון... לבנים דור למשל

Ofek The Diva

New member
:)----> עונה

שם:אופק מה השם האהוב עלייך לבנים ?ליעד ולבנות ? אממ יובל איך היית רוצה שיקראו לך ?אני אוהבת ת'שם שלי איך תקרא לילדים שלך ? יובל וחח לא יודעת שם נדוש ?טל דניאל שם שנוא ?טל גיל:16 וחצי באיזה גיל היית רוצה להיות ? 10 עד איזה גיל אתה חושב שתחיה ?טפו טפו טפו לא יודעת חח עד איזה גיל אתה רוצה לחיות ?כמה שיהיה לאיזה גיל היית רוצה לחזור ?10 לאיזה גיל הכי לא היית רוצה לחזור ?13 באיזה גיל תרצה להתחתן ?25 מין:בתתת=) פעם רצית להיות המין השני ?לא מה עדיף, בנים או בנות ?לאדעת.. יש לך במשפחה יותר בנים או בנות ?בנות ומה עדיף - יותר בנים או בנות ?בנים כמה ילדים בנים תרצה ?1 וכמה בנות ?2 מקום לידה:ת"א ואיפה היית רוצה להוולד ?ת"א חושב שנולדת במקום טוב ?כן למה לא נניח שהיית נולד בארץ אחרת, איזה ארץ היית מעדיף ? ספרד מזל:בתולה ואיזה מזל אנשים בדרך כלל חושבים שאתה ?לאדעת מאמין במזלות ? אופי וכו' ?כן אם כן, אז כמו איזה מזל אתה מתנהג ?שלי אם איזה מזל אתה הכי מסתדר ?אמממ לא יודעת ועם איזה לא ?:\ איזה מזלות תרצה שיהיו הילדים שלך ?לא בתולה חח ובן הזוג ?לאדעת!! איזה מזלות המשפחה שלך ? אבא בתולה, אמא גדי, ושני האחים דגים גובה: איזה גובה היית רוצה להיות ?1.67 איך שאני חושב שאתה גבוה/נמוך ?רגיל מה עדיף, גבוה מאוד או נמוך מאוד ?באמצע האם מצד אימא שלך, רוב האנשים גבוהים או נמוכים ? אממ באמצע ומצד האבא ?לאדעת מוצא: שלם עם המוצא שלך ? אם לא, מה היית מעדיף להיות ? אוהב את השם של הארץ מוצא שלך ? איזה שמות של מדינות אתה הכי אוהב ? מקסיקו ואת השפה של הארץ מוצא שלך ?עברית איזה שפות אתה אוהב ?ספרדית צרפתית צבע עיניים: ירוק דבש אוהב אותו ?כן איזה היית מעדיף ?מה שיש לי איזה צבע עיניים תרצה שיהיה לילדים שלך ?ירוק איזה צבע הכי יפה ?ירוק אוהב ירוק ?אכן כחול ?גם חום ?לא שחור ?נחמד ראית פעם מישהו עם עיניים שחורות שחורות, אבל לגמרי ?לא

../images/Emo210.gif../images/Emo12.gif../images/Emo9.gif

אני מתה על השם שלך, אבל נראה לי פעם ראשונה אני נתקלת במישו שקוראים לו ככה

../images/Emo210.gif

שם: נגה מה השם האהוב עלייך לבנים ? אממממ סהר, יובל, ירדן ולבנות ? אופק, יובל, נוי, ענבר, קורל איך היית רוצה שיקראו לך ? אופק איך תקרא לילדים שלך ? אופק
חח סתם לא יודעת שם נדוש ? דנה, אבל אני אוהבת תשם
שם שנוא ? אנא עראף גיל: 15 באיזה גיל היית רוצה להיות ? 13 עד איזה גיל אתה חושב שתחיה ? 70 עד איזה גיל אתה רוצה לחיות ? 70 לאיזה גיל היית רוצה לחזור ? 6 לאיזה גיל הכי לא היית רוצה לחזור ? 13, לא אין לי פיצול, גיל 13 זה גיל נחמד, אצלי לא
באיזה גיל תרצה להתחתן ? 25 ככה מין: בת כמובן
פעם רצית להיות המין השני ? אולי מה עדיף, בנים או בנות ? בתור מה..? יש לך במשפחה יותר בנים או בנות ? בנות ומה עדיף - יותר בנים או בנות ? בנים, פחות מכות על המקלחת
כמה ילדים בנים תרצה ? 1 וכמה בנות ? 2 מקום לידה: חולון ואיפה היית רוצה להוולד ?לא ממש משנה חושב שנולדת במקום טוב ? למה לא נניח שהיית נולד בארץ אחרת, איזה ארץ היית מעדיף ? לא יודעת מזל: מאזניים ואיזה מזל אנשים בדרך כלל חושבים שאתה ? מאדניים או סרטן מאמין במזלות ? אופי וכו' ? כן אם כן, אז כמו איזה מזל אתה מתנהג ? מאזניים ובתולה לפעמים, טוב נולדת בגבול.. אם איזה מזל אתה הכי מסתדר ? כולם, אבל הכי תאומים ודגים ועם איזה לא ? טלההההה איזה מזלות תרצה שיהיו הילדים שלך ? רק לא טלה ובן הזוג ? כנל איזה מזלות המשפחה שלך ? אימא דלי, אבא סרטן, אח מאזניים ואחות בתולה גובה: 156 איזה גובה היית רוצה להיות ? 1.70 חושב שאתה גבוה/נמוך ? נמוכה מה עדיף, גבוה מאוד או נמוך מאוד ? אממממ תנו לי לחשוב על זה.. נראה לי גבוה האם מצד אימא שלך, רוב האנשים גבוהים או נמוכים ? גבוהים מאודד ומצד האבא ? די נמוכים אבל אבא לא מוצא: עירקית שלם עם המוצא שלך ? אממ די אם לא, מה היית מעדיף להיות ? רומניה
אוהב את השם של הארץ מוצא שלך ? לא איזה שמות של מדינות אתה הכי אוהב ? איראן וירדן
ואת השפה של הארץ מוצא שלך ? לאאאא איזה שפות אתה אוהב ? מלאאאא צרפתית רומנית איטלקית ספרדית טורקית.. ועברית
צבע עיניים: חום קקי אוהב אותו ? לא איזה היית מעדיף ? טורקיז איזה צבע עיניים תרצה שיהיה לילדים שלך ? חום דבש איזה צבע הכי יפה ? טורקיז אוהב ירוק ? מאוד כחול ? כן חום ? לא במיוחד שחור ? לא במיוחד ראית פעם מישהו עם עיניים שחורות שחורות, אבל לגמרי ? פעם אחת

R o t e m 1 5

New member
../images/Emo80.gifעונה

שם: מה השם האהוב עלייך לבנים ? לא יודעת ולבנות ? כנ"ל
איך היית רוצה שיקראו לך ? רותם
איך תקרא לילדים שלך ? אין לי מושג שם נדוש ? יש הרבה
שם שנוא ? סער גיל: באיזה גיל היית רוצה להיות ?16 עד איזה גיל אתה חושב שתחיה ? לא יודעת עד איזה גיל אתה רוצה לחיות ? כמה שיותר הרבה
לאיזה גיל היית רוצה לחזור ?6 לאיזה גיל הכי לא היית רוצה לחזור ?13 באיזה גיל תרצה להתחתן ? לא יודעת
מין: פעם רצית להיות המין השני ?לא מה עדיף, בנים או בנות ? בנות
יש לך במשפחה יותר בנים או בנות ?בנות ומה עדיף - יותר בנים או בנות ?כבר שאלת
כמה ילדים בנים תרצה ?1 וכמה בנות ?המון
מקום לידה: ואיפה היית רוצה להוולד ?איפה שנולדתי
חושב שנולדת במקום טוב ?כן נניח שהיית נולד בארץ אחרת, איזה ארץ היית מעדיף ? אמריקה
מזל: ואיזה מזל אנשים בדרך כלל חושבים שאתה ?מאזניים מאמין במזלות ? אופי וכו' ?לא אם כן, אז כמו איזה מזל אתה מתנהג ? אם איזה מזל אתה הכי מסתדר ? אין לי מושג ועם איזה לא ?כנ"ל איזה מזלות תרצה שיהיו הילדים שלך ? לא משנה לי ובן הזוג ? כנ"ל איזה מזלות המשפחה שלך ? עקרב, מאזניים ותאומים גובה: איזה גובה היית רוצה להיות ?עכשיו? אממ 1.65 חושב שאתה גבוה/נמוך ? באמצע מה עדיף, גבוה מאוד או נמוך מאוד ?באמצע
האם מצד אימא שלך, רוב האנשים גבוהים או נמוכים ?גבוהים ומצד האבא ?נמוכים מוצא: שלם עם המוצא שלך ?כן
אם לא, מה היית מעדיף להיות ?לא משנה לי
אוהב את השם של הארץ מוצא שלך ? אממ כן?
איזה שמות של מדינות אתה הכי אוהב ? יש הרבה
ואת השפה של הארץ מוצא שלך ? לא איזה שפות אתה אוהב ? ספרדית צבע עיניים: אוהב אותו ?כן איזה היית מעדיף ? הוא בסדר לי איזה צבע עיניים תרצה שיהיה לילדים שלך ? כחולות איזה צבע הכי יפה ?כחול אוהב ירוק ?לא כחול ?כן חום ?לא שחור ?לא ראית פעם מישהו עם עיניים שחורות שחורות, אבל לגמרי ?לא

עונה~~!

שם:קרן מה השם האהוב עלייך לבנים ? בר ולבנות ? יעל זה אחלה שם איך היית רוצה שיקראו לך ? לא יודעת... איך תקרא לילדים שלך ? קודם שיוולדו בע"ה ואז נחליט שם נדוש ? טל...נדוש לא? שם שנוא ? זרובבלה
(כל הזרובבלות-אני משתתפת בצערכן) גיל:13.10 באיזה גיל היית רוצה להיות ? טוב לי בגיל שלי... עד איזה גיל אתה חושב שתחיה ? הכל כבר כתוב עד איזה גיל אתה רוצה לחיות ? לא משנה לי..אני רק צריכה להספיק כמה דברים... לאיזה גיל היית רוצה לחזור ? 3 לאיזה גיל הכי לא היית רוצה לחזור ? 9 באיזה גיל תרצה להתחתן ? כשתבוא האהבה מין:נ פעם רצית להיות המין השני ? כן~ מה עדיף, בנים או בנות ? שניהם יש לך במשפחה יותר בנים או בנות ? אותו מספר בערך (במשפחה המורחבת) ומה עדיף - יותר בנים או בנות ? בנות כמה ילדים בנים תרצה ? לא יודעת וכמה בנות ? כנ"ל מקום לידה:דרום אפריקה ואיפה היית רוצה להוולד ? - חושב שנולדת במקום טוב ? ככה מספרים.אמרו לי שזה מקום מדהים וגם שיהודה לוי גדל שם בתקופה שאני גדלתי שם חח נניח שהיית נולד בארץ אחרת, איזה ארץ היית מעדיף ? ישראל מזל:שור ואיזה מזל אנשים בדרך כלל חושבים שאתה ?הם לא חושבים.הם פשוט יודעים שאני שור
חסר להם שלא.. מאמין במזלות ? אופי וכו' ?ברור~ אם כן, אז כמו איזה מזל אתה מתנהג ?כמו תאומים/דלי אם איזה מזל אתה הכי מסתדר ? דגים ועם איזה לא ? - איזה מזלות תרצה שיהיו הילדים שלך ? לא יודעת!
ובן הזוג ?
איזה מזלות המשפחה שלך ? תאומים,מאזניים..ועוד כמה גובה:1.63 איזה גובה היית רוצה להיות ? טוב לי כאן... חושב שאתה גבוה/נמוך ? הכל יחסי מה עדיף, גבוה מאוד או נמוך מאוד ? באמצע מאוד
האם מצד אימא שלך, רוב האנשים גבוהים או נמוכים ? נמוכים ומצד האבא ? גבוהים מוצא: חצי עיראקית,רבע פולניה ורבע ספרדיה שלם עם המוצא שלך ? לגמרי אם לא, מה היית מעדיף להיות ? אוהב את השם של הארץ מוצא שלך ? ממ..כן? איזה שמות של מדינות אתה הכי אוהב ? מסצ'וסטס
ואת השפה של הארץ מוצא שלך ? ספרדית זה דיי יפה..אני מדברת שוטף מגיל 5 איזה שפות אתה אוהב ? אני מאוד רוצה ללמוד איטלקית צבע עיניים:ירוק אוהב אותו ? כן איזה היית מעדיף ? - איזה צבע עיניים תרצה שיהיה לילדים שלך ?
איזה צבע הכי יפה ? של עיניים?ירוק אוהב ירוק ? כן כחול ? כן כשזה לא עדשות חום ? כן שחור ? לא ראית פעם מישהו עם עיניים שחורות שחורות, אבל לגמרי ? כן [יאבאאאאאאא]

pacific ocean

New member
עונה!../images/Emo192.gif

שם: מה השם האהוב עלייך לבנים ? אילם, איתי....(ואור, מסיבה לא ניטרלית חח) ולבנות ? תהילה, אור.... איך היית רוצה שיקראו לך ? בשם שלי...חחח אשלי :) איך תקרא לילדים שלך ? אילם...תהילה... שם נדוש ? דנה (אבל אוהבת ת'שם....אל תהרגו אותייי) שם שנוא ? אין... גיל: 15 וחצי באיזה גיל היית רוצה להיות ? 16! עד איזה גיל אתה חושב שתחיה ? 87 ככה.. הלוואי עד איזה גיל אתה רוצה לחיות ? נראה לי 90 זה אחלה גיל.. לאיזה גיל היית רוצה לחזור ? לשום גילל לאיזה גיל הכי לא היית רוצה לחזור ?12-13 באיזה גיל תרצה להתחתן ? 24-25 מין: נקבה פעם רצית להיות המין השני ? חחחח לא מה עדיף, בנים או בנות ? בנות כאילו שיו יש לך במשפחה יותר בנים או בנות ? יותר בנות ומה עדיף - יותר בנים או בנות ? אני אישית מעדיפה יותר בנים כמה ילדים בנים תרצה ? 2 וכמה בנות ? אחת....או 2..לא הוחלט...מממ מקום לידה: לוס אנג'לס ואיפה היית רוצה להוולד ? במקום שנולדתי... חושב שנולדת במקום טוב ? מאודדד נניח שהיית נולד בארץ אחרת, איזה ארץ היית מעדיף ? ישראל כנראה... מזל: בתולה ואיזה מזל אנשים בדרך כלל חושבים שאתה ? בתולה חחחח מאמין במזלות ? אופי וכו' ? מאודדד זה נכון בהרבה מובנים אם כן, אז כמו איזה מזל אתה מתנהג ? בתולה... אם איזה מזל אתה הכי מסתדר ? דלי...אריה... ועם איזה לא ? טלה.. איזה מזלות תרצה שיהיו הילדים שלך ? דלי ובתולה ובן הזוג ? דלי...(חבר שלי :)...) איזה מזלות המשפחה שלך ? מאזניים...בתולה....עקרב...או אריה.. גובה: 1.63 איזה גובה היית רוצה להיות ? ככה זה אחלה... אפילו כמה סנטימטרים פחות חושב שאתה גבוה/נמוך ? ממוצעת מה עדיף, גבוה מאוד או נמוך מאוד ? באמצע האם מצד אימא שלך, רוב האנשים גבוהים או נמוכים ? נמוכים ומצד האבא ? גם לא משהו מוצא: חצי מכסיקנית אידיאנית וחצי רומניה שלם עם המוצא שלך ? מאודדד זה אחלהה של מוצאאאא אם לא, מה היית מעדיף להיות ? שום דבררררר אוהב את השם של הארץ מוצא שלך ? חחח כן כן כן איזה שמות של מדינות אתה הכי אוהב ? יוון, ספרד וצ'כוסלובקיה חח ואת השפה של הארץ מוצא שלך ? מממ אחלה של שפה איזה שפות אתה אוהב ? יוונית....רוסית וסינית צבע עיניים: ירוק אוהב אותו ? מאוד איזה היית מעדיף ? ירוק יותר בהיר איזה צבע עיניים תרצה שיהיה לילדים שלך ? לא משנה...כל צבע יפה איזה צבע הכי יפה ? ירוק אוהב ירוק ? חחחחחחחחחחח כן כחול ? כן חום ? כן שחור ? כן ראית פעם מישהו עם עיניים שחורות שחורות, אבל לגמרי ? כן

רעיון יפה.. עונהה

אוקיי אז זה כמו התחלה של כל שאלון רגיל - שם גיל וכו', אבל אחרי כל שאלה כזאת יש עוד כמה שאלות בנושא שם: יהודית מה השם האהוב עלייך לבנים ? לא יודעת ולבנות ? דנה איך היית רוצה שיקראו לך ? דנה איך תקרא לילדים שלך ? דנה, ועוד בת ועוד בן שאני לא יודעת עדיין.. שם נדוש ? דנה שם שנוא ? לא יודעת גיל: 13 באיזה גיל היית רוצה להיות ? 23 עד איזה גיל אתה חושב שתחיה ? 85 משהו כזה.. עד איזה גיל אתה רוצה לחיות ? 120 לאיזה גיל היית רוצה לחזור ? 5 לאיזה גיל הכי לא היית רוצה לחזור ? 10 באיזה גיל תרצה להתחתן ? 23 מין: נקבה פעם רצית להיות המין השני ? לא מה עדיף, בנים או בנות ? בנות יש לך במשפחה יותר בנים או בנות ? בנות ומה עדיף - יותר בנים או בנות ? כמה ילדים בנים תרצה ? 1-גג 2 וכמה בנות ? 2 או 3 מקום לידה: חיפה, ביה"ח בני ציון ואיפה היית רוצה להוולד ? באותו מקום חושב שנולדת במקום טוב ? כן נניח שהיית נולד בארץ אחרת, איזה ארץ היית מעדיף ? ארה"ב מזל: קשת ואיזה מזל אנשים בדרך כלל חושבים שאתה ? לא יודעת, אבל אם לפי האופי-אז באמת קשת. מאמין במזלות ? אופי וכו' ? מאוד!! אם כן, אז כמו איזה מזל אתה מתנהג ? קשת אם איזה מזל אתה הכי מסתדר ? אריה ועם איזה לא ? עקרב איזה מזלות תרצה שיהיו הילדים שלך ? קשת, אריה, ודגים ובן הזוג ? אריה איזה מזלות המשפחה שלך ? אמא שלי עקרב, אבא שלי דלי, והאחיות שלי טלה וגדי, ואני קשת גובה: 154 איזה גובה היית רוצה להיות ? 165 חושב שאתה גבוה/נמוך ? נמוך מאוד מה עדיף, גבוה מאוד או נמוך מאוד ? גבוה מאוד האם מצד אימא שלך, רוב האנשים גבוהים או נמוכים ? בינוניים ומצד האבא ? כנ"ל מוצא: חצי הונגריה, רבע תימניה, ורבע צ'סכלובקית שלם עם המוצא שלך ? די.. אם לא, מה היית מעדיף להיות ? רבע מרוקאית במקום רבע תימניה. אוהב את השם של הארץ מוצא שלך ? די.. איזה שמות של מדינות אתה הכי אוהב ? ארה"ב, ספרד, מרוקו. ואת השפה של הארץ מוצא שלך ? בסדר איזה שפות אתה אוהב ? אנגלית, עברית, ספרדית צבע עיניים: כחול-ירוק אוהב אותו ? כן איזה היית מעדיף ? קצת יותר כחול איזה צבע עיניים תרצה שיהיה לילדים שלך ? כחול-תכלת איזה צבע הכי יפה ? כחול-תכלת אוהב ירוק ? כן, גם יפה כחול ? כן חום ? די.. שחור ? כן.. זה מיוחד מאוד ראית פעם מישהו עם עיניים שחורות שחורות, אבל לגמרי ? לא. תמיד חלמתי לראות..

אספיר85

New member
בו.

שם: סתיו מה השם האהוב עלייך לבנים ? לא יודעת ולבנות ? כנ"ל איך היית רוצה שיקראו לך ? לא אכפת לי איך תקרא לילדים שלך ? לא יודעת שם נדוש ? דנה שם שנוא ? דנה , מיטל {לא לקחת אישית} גיל: 14 באיזה גיל היית רוצה להיות ? 14. עד איזה גיל אתה חושב שתחיה ? לא יודעת עד איזה גיל אתה רוצה לחיות ? כנ"ל לאיזה גיל היית רוצה לחזור ? 11 לאיזה גיל הכי לא היית רוצה לחזור ? 3. באיזה גיל תרצה להתחתן ? בגיל שאני ארגיש מוכנה. מין: נקבה פעם רצית להיות המין השני ? כן מה עדיף, בנים או בנות ? יש יתרונות לזה ויש יתרונות לזה. יש לך במשפחה יותר בנים או בנות ? יותר בנות. ומה עדיף - יותר בנים או בנות ? מה ההבדל בין השאלה שניה לזאתי? כמה ילדים בנים תרצה ? מה אכפת לי? מי אמר שיהיו לי ילדים בכלל? אולי אני עקרה!
וכמה בנות ? כנ"ל מקום לידה: ישראל, ראשון. ואיפה היית רוצה להוולד ? מה זה משנה חושב שנולדת במקום טוב ? כנ"ל נניח שהיית נולד בארץ אחרת, איזה ארץ היית מעדיף ? לא יודעת. רק לא וויטנאם. מזל: מאזניים ואיזה מזל אנשים בדרך כלל חושבים שאתה ? למה שאנשים יחשבו איזה מזל אני? מה הם כאלה משועממים? מאמין במזלות ? אופי וכו' ? לא. אם כן, אז כמו איזה מזל אתה מתנהג ? אם איזה מזל אתה הכי מסתדר ? זה לא משנה המזל משנה האישיות של הבנדם! ועם איזה לא ? כנ"ל! איזה מזלות תרצה שיהיו הילדים שלך ? כנ"ל! ובן הזוג ? כנ"ל! איזה מזלות המשפחה שלך ? לא יודעת. גובה: לא יודעת. איזה גובה היית רוצה להיות ? מה שאני עכשיו זה אחלה. חושב שאתה גבוה/נמוך ?אני די גבוהה, יחסית. מה עדיף, גבוה מאוד או נמוך מאוד? לא זה ולא זה. קיצוניות זה לא דבר טוב. האם מצד אימא שלך, רוב האנשים גבוהים או נמוכים ? מה אכפת ליי? ומצד האבא ? כנ"ל מוצא: לא יודעת. שלם עם המוצא שלך ? כן. אם לא, מה היית מעדיף להיות ? הייתי מעדיפה לדעת. אוהב את השם של הארץ מוצא שלך ? מאוד. איזה שמות של מדינות אתה הכי אוהב ? קונסטנטינופול. למרות שזו בכלל לא מדינה. ואת השפה של הארץ מוצא שלך ? מאוד. איזה שפות אתה אוהב ? מי אוהב שפות? מה אני עד כדי כך משועממת? צבע עיניים: חום כהה. אוהב אותו ? הייתי מעדיפה משהו מיוחד יותר.. איזה היית מעדיף ? ^ איזה צבע עיניים תרצה שיהיה לילדים שלך ? לא אכפת לי!! איזה צבע הכי יפה ? יש צבעים שמתאימים לאנשים מסויימים. זה לא, שנגיד, עיניים ירוקות יתאימו לכל אחד. אוהב ירוק ? לא. כחול ? לא. חום ? לא. שחור ? שחור כן. ראית פעם מישהו עם עיניים שחורות שחורות, אבל לגמרי ? לא.

עונה../images/Emo9.gif

שם: ליהי מה השם האהוב עלייך לבנים ? עומר ותום אולי? ולבנות ? זה אנלדעת.. איך היית רוצה שיקראו לך ? אגם? איך תקרא לילדים שלך ? אגם? שם נדוש ? יוסי! שם שנוא ?נטשה חחח גיל: באיזה גיל היית רוצה להיות ? 17 עד איזה גיל אתה חושב שתחיה ? לא עושה עין רעה עד איזה גיל אתה רוצה לחיות ? לא מאוחר מדי.. לאיזה גיל היית רוצה לחזור ? לא הייתי רוצה לחזור לאיזה גיל הכי לא היית רוצה לחזור ? מה עשיתם ממני היסטוריה אני כולה בת 13 באיזה גיל תרצה להתחתן ? 27 מין: פעם רצית להיות המין השני ? כן.. זה נראה הרבה יותר קל מה עדיף, בנים או בנות ? עדיין בנות יש לך במשפחה יותר בנים או בנות ? בנות ומה עדיף - יותר בנים או בנות ? בנות כמה ילדים בנים תרצה ? 1 וכמה בנות ? 2 מקום לידה: ואיפה היית רוצה להוולד ? ניו יורק שיקגו לאס ווגאס או הוליווד חושב שנולדת במקום טוב ? נולדתי בארץ, זה נקרא טוב? לא. אז למה אתם שואלים?! חח סתם.. מה סתם? זה נכון/= נניח שהיית נולד בארץ אחרת, איזה ארץ היית מעדיף ? אמריקה! מזל: ואיזה מזל אנשים בדרך כלל חושבים שאתה ? לא חושבים מאמין במזלות ? אופי וכו' ? כן אם כן, אז כמו איזה מזל אתה מתנהג ? אריה, שור אם איזה מזל אתה הכי מסתדר ? אריה! ועם איזה לא ? כל השאר
חח סתם איזה מזלות תרצה שיהיו הילדים שלך ? אריה בתולה או דגים נראה לי.. ובן הזוג ? לאדעת.. איזה מזלות המשפחה שלך ? מאיפה אני יודעת?!???!?! גובה: איזה גובה היית רוצה להיות ? מטר 55 חושב שאתה גבוה/נמוך ? גבוה! מה עדיף, גבוה מאוד או נמוך מאוד ? תלוי מה הסטנדרטים האם מצד אימא שלך, רוב האנשים גבוהים או נמוכים ? גבוהים ומצד האבא ? כנ"ל מוצא: שלם עם המוצא שלך ? עיראקית אשכנזיה אם לא, מה היית מעדיף להיות ? אשכנזיה שלמה? לאדעת/= אוהב את השם של הארץ מוצא שלך ? לאדעת איזה שמות של מדינות אתה הכי אוהב ? איטליה ואת השפה של הארץ מוצא שלך ? מה איתה?! איזה שפות אתה אוהב ? אנגלית אנגלית אנגלית אנגלית! וקצת ספרדית חח.. צבע עיניים: אוהב אותו ? כן חביב.. איזה היית מעדיף ? ירוק.. איזה צבע עיניים תרצה שיהיה לילדים שלך ? ירוק! איזה צבע הכי יפה ? אתם לא מקשיבים לי, אה? אוהב ירוק ? בואנה ממש דפוקים מה אני אגיד לכם.. כחול ? כן נחמד =] חום ? מגניב שחור ? מאאגניב! ראית פעם מישהו עם עיניים שחורות שחורות, אבל לגמרי ? יאה! טודלי בלאק.. קול

יווובל

New member
../images/Emo168.gif

שם: יובל מה השם האהוב עלייך לבנים ? אלקנה, איתמר, אביתר ולבנות ? אוריה, אוראל איך היית רוצה שיקראו לך ? יובל איך תקרא לילדים שלך ? לא יודע... שם נדוש ? אמממ יובל זה שם די נדוש... שם שנוא ? לא יודע, אין לי גיל: 18- מלפני שבוע באיזה גיל היית רוצה להיות ? 17 עד איזה גיל אתה חושב שתחיה ? אין לי מושג.. עד איזה גיל אתה רוצה לחיות ? לא יודע, 80... לאיזה גיל היית רוצה לחזור ? להיות חמשוש.. לאיזה גיל הכי לא היית רוצה לחזור ? אמממ לא יודע באיזה גיל תרצה להתחתן ? לא יודע, 23 נגיד.. מין: זכר פעם רצית להיות המין השני ? מידי פעם.. מה עדיף, בנים או בנות ? בנים חחח יש לך במשפחה יותר בנים או בנות ? בנים ומה עדיף - יותר בנים או בנות ? לא יודע... כמה ילדים בנים תרצה ? לא יודע! וכמה בנות ? כנ"ל מקום לידה: שערי צדק נראה לי ואיפה היית רוצה להוולד ? מה זה משנה? חושב שנולדת במקום טוב ? פחחח מה זה השאלות האלה? נניח שהיית נולד בארץ אחרת, איזה ארץ היית מעדיף ? כלום מזל: דגים או טלה, לא יודע ואיזה מזל אנשים בדרך כלל חושבים שאתה ? מאיפה לי לדעת? מאמין במזלות ? אופי וכו' ? ממש לא.. אם כן, אז כמו איזה מזל אתה מתנהג ? אם איזה מזל אתה הכי מסתדר ? ועם איזה לא ? איזה מזלות תרצה שיהיו הילדים שלך ? ובן הזוג ? איזה מזלות המשפחה שלך ? גובה: 1.7 בערך איזה גובה היית רוצה להיות ? יותר גבוה.. חושב שאתה גבוה/נמוך ? די נמוך מה עדיף, גבוה מאוד או נמוך מאוד ? גבוה מאד האם מצד אימא שלך, רוב האנשים גבוהים או נמוכים ? רגילים.. ומצד האבא ? גם מוצא: הרבה דברים.. שלם עם המוצא שלך ? מזתומרת שלם?.. אם לא, מה היית מעדיף להיות ? אוהב את השם של הארץ מוצא שלך ?חחחחחחחחח איזה שמות של מדינות אתה הכי אוהב ? ואת השפה של הארץ מוצא שלך ? איזה שפות אתה אוהב ? צבע עיניים: ירוק- אפור אוהב אותו ? כן די איזה היית מעדיף ? ירוק לבד איזה צבע עיניים תרצה שיהיה לילדים שלך ? לא יודע.. איזה צבע הכי יפה ? ירוק אוהב ירוק ? ^^ כחול ? כן חום ? כן שחור ? כן ראית פעם מישהו עם עיניים שחורות שחורות, אבל לגמרי ? לא זוכר..

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

שם: מה השם האהוב עלייך לבנים? שמן. ולבנות? פלרנז. איך היית רוצה שיקראו לך? מאיה זה טוב. איך תקרא לילדים שלך? במבי ודמפטי. שם נדוש? שרון. שם שנוא? יאיר. הם תמיד מגעילים באיזשהו אופן. גיל: באיזה גיל היית רוצה להיות? 22. עד איזה גיל אתה חושב שתחיה? או לנצח, או 39. עד איזה גיל אתה רוצה לחיות? או לנצח, או 39. לאיזה גיל היית רוצה לחזור? 5. לאיזה גיל הכי לא היית רוצה לחזור? 12. באיזה גיל תרצה להתחתן? או הכי מוקדם, או מאוחר יותר. מין: פעם רצית להיות המין השני? לא. מה עדיף, בנים או בנות? בנים עדיפים, אבל תמיד עדיף להיות בת. יש לך במשפחה יותר בנים או בנות? בנות. ומה עדיף - יותר בנים או בנות? מהזה משנה. כמה ילדים בנים תרצה? אחד. וכמה בנות? אחת. מקום לידה: ואיפה היית רוצה להוולד? כאן. חושב שנולדת במקום טוב? אמ, כן. נניח שהיית נולד בארץ אחרת, איזה ארץ היית מעדיף? אנגליה משהו. בלי מבטא אבל. מזל: ואיזה מזל אנשים בדרך כלל חושבים שאתה? עקרב, כמובן. מאמין במזלות ? אופי וכו'? כה. אם כן, אז כמו איזה מזל אתה מתנהג? עקרב. אם איזה מזל אתה הכי מסתדר? שור, או סרטן. ועם איזה לא? דגים מעצבנים אותי, וגם מאזניים. איזה מזלות תרצה שיהיו הילדים שלך? שור. ובן הזוג? שור. הכיטוב. איזה מזלות המשפחה שלך? עקרב, דגים ותאומים. גובה: איזה גובה היית רוצה להיות? 160. חושב שאתה גבוה/נמוך? נמוכה. מה עדיף, גבוה מאוד או נמוך מאוד? נמוך, לא מאד. האם מצד אימא שלך, רוב האנשים גבוהים או נמוכים? נמוכים. ומצד האבא? בינוני. מוצא: שלם עם המוצא שלך? כה. אם לא, מה היית מעדיף להיות? שומדבר אחר. אוהב את השם של הארץ מוצא שלך? מה ז"א? כה. איזה שמות של מדינות אתה הכי אוהב? אין. ואת השפה של הארץ מוצא שלך? כה. איזה שפות אתה אוהב? אנגלית, עברית. צבע עיניים: אוהב אותו? לא. איזה היית מעדיף? ירוק. איזה צבע עיניים תרצה שיהיה לילדים שלך? ירוק. איזה צבע הכי יפה? ירוק. אוהב ירוק? כה. כחול? כה. חום? בנאלי. שחור?בסדר. ראית פעם מישהו עם עיניים שחורות שחורות, אבל לגמרי? כה.

D o o S h a

New member
עונהה

שם: עדי מה השם האהוב עלייך לבנים ? לא יודעת.. זה כל הזמן משתנה ולבנות ? כנ"ל איך היית רוצה שיקראו לך ? עדיי. שזה השם שלי
איך תקרא לילדים שלך ? עד אז יהיו שמות אחרים שם נדוש ? מכירה כמה אנשדים שקוראים להם ככה, אז אני לא יעליב אף אחד
שם שנוא ? כל השמות המוזרים בצורה נוראית, כמו אכזבה גיל: באיזה גיל היית רוצה להיות ? הייתי רוצה ליום אחד לראות מה יקרה בעתיד שלי
עד איזה גיל אתה חושב שתחיה ? עד 120 שנה!
סתם.. נראה לי 100 עד איזה גיל אתה רוצה לחיות ? לא יותר מדי, כי המערכות מתחילות להפסיק לפעול, הכל יותר איתי, תמימות וכו'.. לאיזה גיל היית רוצה לחזור ? גןןן! לאיזה גיל הכי לא היית רוצה לחזור ? ממ... אין כזה באיזה גיל תרצה להתחתן ? 25 בערך.. לא יודעת.. מתי שיבוא- יבוא מין: נקבהה פעם רצית להיות המין השני ? לאא!@ מה עדיף, בנים או בנות ? בנותת [לא בנטיות] יש לך במשפחה יותר בנים או בנות ? ממ.. על זה לטא חזבתי. נראה לי בנות ומה עדיף - יותר בנים או בנות ? בנותת כמה ילדים בנים תרצה ? 1 וכמה בנות ? 2 מקום לידה: ואיפה היית רוצה להוולד ? בארותו מקום חושב שנולדת במקום טוב ? כן נניח שהיית נולד בארץ אחרת, איזה ארץ היית מעדיף ? ארגנטינה מזל: אריה ואיזה מזל אנשים בדרך כלל חושבים שאתה ?
מאמין במזלות ? אופי וכו' ? לא אם כן, אז כמו איזה מזל אתה מתנהג ? אם איזה מזל אתה הכי מסתדר ?
ועם איזה לא ? איזה מזלות תרצה שיהיו הילדים שלך ? זה ממש לא משנה ובן הזוג ? כנ"ל איזה מזלות המשפחה שלך ? כל מיני
גובה: מזמן לא מדדתי.. משו כמו 1.65 איזה גובה היית רוצה להיות ? הגובה שלי בסדר גמור חושב שאתה גבוה/נמוך ? נורמלי לכיוון גבוה מה עדיף, גבוה מאוד או נמוך מאוד ? ממ... אף אחד, אבל נגיד גבוה מאוד האם מצד אימא שלך, רוב האנשים גבוהים או נמוכים ? ממוצעים ומצד האבא ? קצת יותר גבוהים מוצא: שלם עם המוצא שלך ? כן אם לא, מה היית מעדיף להיות ? אוהב את השם של הארץ מוצא שלך ? כן איזה שמות של מדינות אתה הכי אוהב ? חח לא יודעת ואת השפה של הארץ מוצא שלך ? כן איזה שפות אתה אוהב ? ספרדיתת צבע עיניים: חום אוהב אותו ? למה לא איזה היית מעדיף ? תכלת איזה צבע עיניים תרצה שיהיה לילדים שלך ? לא משנה איזה צבע הכי יפה ? תכלת\ טורקיז כזה אוהב ירוק ? בעייניםם כן כחול ? כם חום ? ... שחור ? לא, זה מוזר לאללה ראית פעם מישהו עם עיניים שחורות שחורות, אבל לגמרי ? לא, אבל אבא שלי מכיר אחד כזה

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונההה

שם: קרן מה השם האהוב עלייך לבנים ? עידן ולבנות ? שירה איך היית רוצה שיקראו לך ? טוב לי עם השם שלי
איך תקרא לילדים שלך ? עידן ושירה שם נדוש ? טל או גיא שם שנוא ? מיטל גיל: 12 וחצי באיזה גיל היית רוצה להיות ? טוב לי בגיל שלי עד איזה גיל אתה חושב שתחיה ? אני מקווה שכמה שיותר
עד איזה גיל אתה רוצה לחיות ? כמה שיותרר
לאיזה גיל היית רוצה לחזור ? 10 לאיזה גיל הכי לא היית רוצה לחזור ? שנה באיזה גיל תרצה להתחתן ? בין 25 ל-28 מין: פעם רצית להיות המין השני ? כה מה עדיף, בנים או בנות ? בנותתת
יש לך במשפחה יותר בנים או בנות ? 2 בנים ו-2 בנות ומה עדיף - יותר בנים או בנות ? בנותת כמה ילדים בנים תרצה ? 1 וכמה בנות ? 2 מקום לידה: תל השומר אבל הבית בתל אביב ואיפה היית רוצה להוולד ? תל אביב זה אחלהה
חושב שנולדת במקום טוב ? יאפפ נניח שהיית נולד בארץ אחרת, איזה ארץ היית מעדיף ? ארצות הבריתת מזל: תאומיםם ואיזה מזל אנשים בדרך כלל חושבים שאתה ? תשאל אנשים.. מאמין במזלות ? אופי וכו' ?אני קוראת הורוסקופים לפעמים.. אם כן, אז כמו איזה מזל אתה מתנהג ? כמו תאומיםם - עקשניתת אם איזה מזל אתה הכי מסתדר ? דגים ועם איזה לא ? גדי איזה מזלות תרצה שיהיו הילדים שלך ? מה שיוצא זה אחלהה ובן הזוג ? כנ"ל איזה מזלות המשפחה שלך ? דגים ובתולה גובה: 1.50 וחצי איזה גובה היית רוצה להיות ? 1.55 חושב שאתה גבוה/נמוך ? נמוכהה מה עדיף, גבוה מאוד או נמוך מאוד ? לא זה ולא זה האם מצד אימא שלך, רוב האנשים גבוהים או נמוכים ? נמוכיםם ומצד האבא ? בינונים מוצא: אשכנזיההה שלם עם המוצא שלך ? לאאא אם לא, מה היית מעדיף להיות ? טיפה מרוקאית מאיפשהו - קצת שיזוףף אוהב את השם של הארץ מוצא שלך ? ממ לאא
איזה שמות של מדינות אתה הכי אוהב ? ארגנטינהה ואת השפה של הארץ מוצא שלך ? לאא איזה שפות אתה אוהב ? אנגלית, צרפתית צבע עיניים: כחול אוהב אותו ? מאודד איזה היית מעדיף ? כחול זה מעולהה
איזה צבע עיניים תרצה שיהיה לילדים שלך ? כחולות איזה צבע הכי יפה ? כחוללל או שחוררר
אוהב ירוק ? כה זה נחמדד כחול ? יאפפ חום ? לא שחור ? אוהבת מאודד
ראית פעם מישהו עם עיניים שחורות שחורות, אבל לגמרי ? כהה מילי מקטנטנות

z u z i

New member
גמאני עונה

שם: זואי מה השם האהוב עלייך לבנים ? גיא, עדי, עידו ולבנות ? מאיה, אלכס, אשלי איך היית רוצה שיקראו לך ? לא יודעת.. איך תקרא לילדים שלך ? גיא/עידו/עדי שם נדוש ? נועה שם שנוא ? כרמל גיל: כמעט 13 באיזה גיל היית רוצה להיות ? 15/16 עד איזה גיל אתה חושב שתחיה ? אין לי מושג עד איזה גיל אתה רוצה לחיות ? 80+ לאיזה גיל היית רוצה לחזור ? 4 לאיזה גיל הכי לא היית רוצה לחזור ? -- באיזה גיל תרצה להתחתן ? 28 ככה מין: נקבה פעם רצית להיות המין השני ? לאא מה עדיף, בנים או בנות ? בנות יש לך במשפחה יותר בנים או בנות ? לא יודעת. יש מלא משפחה ומה עדיף - יותר בנים או בנות ? בנות כמה ילדים בנים תרצה ? 1 וכמה בנות ? 1 מקום לידה: ואיפה היית רוצה להוולד ?-- חושב שנולדת במקום טוב ? -- נניח שהיית נולד בארץ אחרת, איזה ארץ היית מעדיף ? צרפת/ארה"ב מזל: סרטן ואיזה מזל אנשים בדרך כלל חושבים שאתה ? לא חושבים, שואלים.. מאמין במזלות ? אופי וכו' ? לא ממש אם כן, אז כמו איזה מזל אתה מתנהג ? -- (אבל סרטן) אם איזה מזל אתה הכי מסתדר ? מאיפה לי ועם איזה לא ? כנ"ל איזה מזלות תרצה שיהיו הילדים שלך ? לא אכפת ובן הזוג ? ^^ איזה מזלות המשפחה שלך ? שור, קשת ולא זוכרת גובה: נמוכה איזה גובה היית רוצה להיות ? להוסיף לי איזה 3-4 סנטימטר ככה חושב שאתה גבוה/נמוך ? נמוכה מה עדיף, גבוה מאוד או נמוך מאוד ? לא ולא האם מצד אימא שלך, רוב האנשים גבוהים או נמוכים ? נמוכים ומצד האבא ? רגילים מוצא: לא יודעת שלם עם המוצא שלך ? בטח, למרות שאני לא יודעת אם לא, מה היית מעדיף להיות ? .. אוהב את השם של הארץ מוצא שלך ? ?! איזה שמות של מדינות אתה הכי אוהב ? פריז נשמע טוב (למרות שזה עיר) ואת השפה של הארץ מוצא שלך ? עברית=שליטה (גם אנגלית..) איזה שפות אתה אוהב ? עברית, אנגלית. הלוואי לדעת צרפתית צבע עיניים: חום אוהב אותו ? שורדת איזה היית מעדיף ? ירוק איזה צבע עיניים תרצה שיהיה לילדים שלך ? ירוק/אפור/חום איזה צבע הכי יפה ? ירוק אוהב ירוק ? דההה כחול ? תלוי למי. לא אוהבת שמתלהבים מזה חום ? בסדר שחור ? לאפ'חד אין עיניים ממש שחורות ראית פעם מישהו עם עיניים שחורות שחורות, אבל לגמרי ? לאאא

dorit89

New member
עעעעעעעעעעעעעעעעעוננננה

שם: דורית מה השם האהוב עלייך לבנים ? עידן ולבנות ? יעל איך היית רוצה שיקראו לך ? סיוון איך תקרא לילדים שלך ? לא יודעת עדיין גיל: באיזה גיל היית רוצה להיות ? 4 עד איזה גיל אתה חושב שתחיה ? 200 כ 20 עד איזה גיל אתה רוצה לחיות ? 200 חחח לאיזה גיל היית רוצה לחזור ? 4 לאיזה גיל הכי לא היית רוצה לחזור ? 12 באיזה גיל תרצה להתחתן ? 20 + מין: נקבה פעם רצית להיות המין השני ? לאא מה עדיף, בנים או בנות ? בנות יש לך במשפחה יותר בנים או בנות ? חצי חצי ומה עדיף - יותר בנים או בנות ? בנים חעחע כמה ילדים בנים תרצה ? 2 וכמה בנות ? 1 מקום לידה: צפת ואיפה היית רוצה להוולד ? חיפה חושב שנולדת במקום טוב ? כן נניח שהיית נולד בארץ אחרת, איזה ארץ היית מעדיף ? לא רוצה ארץ אחרת מזל: מאזניים ואיזה מזל אנשים בדרך כלל חושבים שאתה ? אריה מאמין במזלות ? אופי וכו' ? כן אם כן, אז כמו איזה מזל אתה מתנהג ? אריה אם איזה מזל אתה הכי מסתדר ? בתולה עקרב ועם איזה לא ? טלה וסרטן איזה מזלות תרצה שיהיו הילדים שלך ? מאזניים ובן הזוג ? אריה איזה מזלות המשפחה שלך ? אמא - מאזניים אבא- בתולה אחות - אריה גובה: 1.68 איזה גובה היית רוצה להיות ? מספיק לי כמה שאני חושב שאתה גבוה/נמוך ? גבוה מה עדיף, גבוה מאוד או נמוך מאוד ? חצי חצי חח האם מצד אימא שלך, רוב האנשים גבוהים או נמוכים ? גבוהיים ומצד האבא ? גםם מוצא: אשכנזיה שלם עם המוצא שלך ? כן אם לא, מה היית מעדיף להיות ? אני שלמה אוהב את השם של הארץ מוצא שלך ? כן איזה שמות של מדינות אתה הכי אוהב ? ארצות הברית ואת השפה של הארץ מוצא שלך ? כן איזה שפות אתה אוהב ? אנגלית , עברית , ספרדית צבע עיניים: חום דבש אוהב אותו ? כן איזה היית מעדיף ? כחול כמו של אמא שלי איזה צבע עיניים תרצה שיהיה לילדים שלך ? כחול איזה צבע הכי יפה ? כחול אוהב ירוק ? כן כחול ? כן חום ? כן שחור ? לאאאאא ראית פעם מישהו עם עיניים שחורות שחורות, אבל לגמרי ? לא

MiChELLey

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo210.gifעונה../images/Emo153.gif../images/Emo112.gif

שם: מה השם האהוב עלייך לבנים ? תום ולבנות ? מישל
איך היית רוצה שיקראו לך ? בשם שלי
איך תקרא לילדים שלך ? לבן-תום, לבת-ליזי שם נדוש ? דנה,מאיה..כלומר זה שם יפה, אבל לכטלם קוראים ככה
שם שנוא ? אין משו שנוא
עד איזה גיל אתה חושב שתחיה ? 90,100...
עד איזה גיל אתה רוצה לחיות ? 120
סתם חח לא יודעת לאיזה גיל היית רוצה לחזור ? קטן
לאיזה גיל הכי לא היית רוצה לחזור ? כיתה ה' באיזה גיל תרצה להתחתן ? 20 מין: פעם רצית להיות המין השני ? כה
מה עדיף, בנים או בנות ? יש לך במשפחה יותר בנים או בנות ? ומה עדיף - יותר בנים או בנות ? כמה ילדים בנים תרצה ? וכמה בנות ? מקום לידה: ואיפה היית רוצה להוולד ? חושב שנולדת במקום טוב ? נניח שהיית נולד בארץ אחרת, איזה ארץ היית מעדיף ? מזל: ואיזה מזל אנשים בדרך כלל חושבים שאתה ? מאמין במזלות ? אופי וכו' ? אם כן, אז כמו איזה מזל אתה מתנהג ? אם איזה מזל אתה הכי מסתדר ? ועם איזה לא ? איזה מזלות תרצה שיהיו הילדים שלך ? ובן הזוג ? איזה מזלות המשפחה שלך ? גובה: איזה גובה היית רוצה להיות ? חושב שאתה גבוה/נמוך ? מה עדיף, גבוה מאוד או נמוך מאוד ? האם מצד אימא שלך, רוב האנשים גבוהים או נמוכים ? ומצד האבא ? מוצא: שלם עם המוצא שלך ? אם לא, מה היית מעדיף להיות ? אוהב את השם של הארץ מוצא שלך ? איזה שמות של מדינות אתה הכי אוהב ? ואת השפה של הארץ מוצא שלך ? איזה שפות אתה אוהב ? צבע עיניים: אוהב אותו ? איזה היית מעדיף ? איזה צבע עיניים תרצה שיהיה לילדים שלך ? איזה צבע הכי יפה ? אוהב ירוק ? כחול ? חום ? שחור ? ראית פעם מישהו עם עיניים שחורות שחורות, אבל לגמרי ?

למעלה