עונה~~!
שם:קרן מה השם האהוב עלייך לבנים ? בר ולבנות ? יעל זה אחלה שם איך היית רוצה שיקראו לך ? לא יודעת... איך תקרא לילדים שלך ? קודם שיוולדו בע"ה ואז נחליט שם נדוש ? טל...נדוש לא? שם שנוא ? זרובבלה
(כל הזרובבלות-אני משתתפת בצערכן)
גיל:13.10 באיזה גיל היית רוצה להיות ? טוב לי בגיל שלי... עד איזה גיל אתה חושב שתחיה ? הכל כבר כתוב עד איזה גיל אתה רוצה לחיות ? לא משנה לי..אני רק צריכה להספיק כמה דברים... לאיזה גיל היית רוצה לחזור ? 3 לאיזה גיל הכי לא היית רוצה לחזור ? 9 באיזה גיל תרצה להתחתן ? כשתבוא האהבה
מין:נ פעם רצית להיות המין השני ? כן~ מה עדיף, בנים או בנות ? שניהם יש לך במשפחה יותר בנים או בנות ? אותו מספר בערך (במשפחה המורחבת) ומה עדיף - יותר בנים או בנות ? בנות כמה ילדים בנים תרצה ? לא יודעת וכמה בנות ? כנ"ל
מקום לידה:דרום אפריקה ואיפה היית רוצה להוולד ? - חושב שנולדת במקום טוב ? ככה מספרים.אמרו לי שזה מקום מדהים וגם שיהודה לוי גדל שם בתקופה שאני גדלתי שם חח נניח שהיית נולד בארץ אחרת, איזה ארץ היית מעדיף ? ישראל
מזל:שור ואיזה מזל אנשים בדרך כלל חושבים שאתה ?הם לא חושבים.הם פשוט יודעים שאני שור
חסר להם שלא.. מאמין במזלות ? אופי וכו' ?ברור~ אם כן, אז כמו איזה מזל אתה מתנהג ?כמו תאומים/דלי אם איזה מזל אתה הכי מסתדר ? דגים ועם איזה לא ? - איזה מזלות תרצה שיהיו הילדים שלך ? לא יודעת!
ובן הזוג ?
איזה מזלות המשפחה שלך ? תאומים,מאזניים..ועוד כמה
גובה:1.63 איזה גובה היית רוצה להיות ? טוב לי כאן... חושב שאתה גבוה/נמוך ? הכל יחסי מה עדיף, גבוה מאוד או נמוך מאוד ? באמצע מאוד
האם מצד אימא שלך, רוב האנשים גבוהים או נמוכים ? נמוכים ומצד האבא ? גבוהים
מוצא: חצי עיראקית,רבע פולניה ורבע ספרדיה שלם עם המוצא שלך ? לגמרי אם לא, מה היית מעדיף להיות ? אוהב את השם של הארץ מוצא שלך ? ממ..כן? איזה שמות של מדינות אתה הכי אוהב ? מסצ'וסטס
ואת השפה של הארץ מוצא שלך ? ספרדית זה דיי יפה..אני מדברת שוטף מגיל 5 איזה שפות אתה אוהב ? אני מאוד רוצה ללמוד איטלקית
צבע עיניים:ירוק אוהב אותו ? כן איזה היית מעדיף ? - איזה צבע עיניים תרצה שיהיה לילדים שלך ?
איזה צבע הכי יפה ? של עיניים?ירוק אוהב ירוק ? כן כחול ? כן כשזה לא עדשות חום ? כן שחור ? לא ראית פעם מישהו עם עיניים שחורות שחורות, אבל לגמרי ? כן [יאבאאאאאאא]