שאלון נחמד..

../images/Emo210.gif שאלון נחמד..

אוקיי אז זה כמו התחלה של כל שאלון רגיל - שם גיל וכו', אבל אחרי כל שאלה כזאת יש עוד כמה שאלות בנושא
שם: מה השם האהוב עלייך לבנים ? ולבנות ? איך היית רוצה שיקראו לך ? איך תקרא לילדים שלך ? שם נדוש ? שם שנוא ? גיל: באיזה גיל היית רוצה להיות ? עד איזה גיל אתה חושב שתחיה ? עד איזה גיל אתה רוצה לחיות ? לאיזה גיל היית רוצה לחזור ? לאיזה גיל הכי לא היית רוצה לחזור ? באיזה גיל תרצה להתחתן ? מין: פעם רצית להיות המין השני ? מה עדיף, בנים או בנות ? יש לך במשפחה יותר בנים או בנות ? ומה עדיף - יותר בנים או בנות ? כמה ילדים בנים תרצה ? וכמה בנות ? מקום לידה: ואיפה היית רוצה להוולד ? חושב שנולדת במקום טוב ? נניח שהיית נולד בארץ אחרת, איזה ארץ היית מעדיף ? מזל: ואיזה מזל אנשים בדרך כלל חושבים שאתה ? מאמין במזלות ? אופי וכו' ? אם כן, אז כמו איזה מזל אתה מתנהג ? אם איזה מזל אתה הכי מסתדר ? ועם איזה לא ? איזה מזלות תרצה שיהיו הילדים שלך ? ובן הזוג ? איזה מזלות המשפחה שלך ? גובה: איזה גובה היית רוצה להיות ? חושב שאתה גבוה/נמוך ? מה עדיף, גבוה מאוד או נמוך מאוד ? האם מצד אימא שלך, רוב האנשים גבוהים או נמוכים ? ומצד האבא ? מוצא: שלם עם המוצא שלך ? אם לא, מה היית מעדיף להיות ? אוהב את השם של הארץ מוצא שלך ? איזה שמות של מדינות אתה הכי אוהב ?
ואת השפה של הארץ מוצא שלך ? איזה שפות אתה אוהב ? צבע עיניים: אוהב אותו ? איזה היית מעדיף ? איזה צבע עיניים תרצה שיהיה לילדים שלך ? איזה צבע הכי יפה ? אוהב ירוק ? כחול ? חום ? שחור ? ראית פעם מישהו עם עיניים שחורות שחורות, אבל לגמרי ? |סלינק|

just reut

New member
*ראשונה*

שם: מה השם האהוב עלייך לבנים ? עדן ולבנות ? מירל (ממש ניקשרתי לשם הזה, יאו שיט חחח ) איך היית רוצה שיקראו לך ? דורין
איך תקרא לילדים שלך ? קודם שיבואו לעולם, בעזרת ה' שם נדוש ? דנה
שם שנוא ? בר-אל לא התחברתי אליו בכלל גיל: באיזה גיל היית רוצה להיות ? עכשיו? בגיל 18. הכל מותר, הכל חופשי עד איזה גיל אתה חושב שתחיה ? 120
עד איזה גיל אתה רוצה לחיות ? כנל לאיזה גיל היית רוצה לחזור ? לגן. שם טיפלו בי כמו תינוקת
לאיזה גיל הכי לא היית רוצה לחזור ? לכיתה ו' וכאלה
סתם חננה הייתי שם באיזה גיל תרצה להתחתן ? 26 ככה מין: פעם רצית להיות המין השני ? מאוד מה עדיף, בנים או בנות ? בנים, עם קצת קשה ומצריך עבודה אבל לא רכלני. יש לך במשפחה יותר בנים או בנות ? וואלה שווה בשווה דוקא
ומה עדיף - יותר בנים או בנות ? בנים כמה ילדים בנים תרצה ? לא רוצה בנים וכמה בנות ? מלא ! לפחות 3 וזהו. בנים לא כיף לגדל מקום לידה: ואיפה היית רוצה להוולד ? באמריקה חושב שנולדת במקום טוב ? לא ממש נניח שהיית נולד בארץ אחרת, איזה ארץ היית מעדיף ? לא יודעת
מזל: ואיזה מזל אנשים בדרך כלל חושבים שאתה ?עקרב, כי יש לי אופי מאמין במזלות ? אופי וכו' ? כן אם כן, אז כמו איזה מזל אתה מתנהג ? עקרב אמרתי אם איזה מזל אתה הכי מסתדר ? בתולה וגדי ועם איזה לא ? עם המזל שלי איזה מזלות תרצה שיהיו הילדים שלך ? קשת, בתולה ותאומים. ובן הזוג ?לא יודעת חחח הלוואי הייתי יכולה לבחור איזה מזלות המשפחה שלך ? עקרב, קשת ותאומים גובה: איזה גובה היית רוצה להיות ? 1.63 ככה חושב שאתה גבוה/נמוך ? נמוכה מה עדיף, גבוה מאוד או נמוך מאוד ? נו די לא זה ולא זה
האם מצד אימא שלך, רוב האנשים גבוהים או נמוכים ? נמוכים האמת ומצד האבא ? גם בינונים כאלה בע מוצא: שלם עם המוצא שלך ? כן אם לא, מה היית מעדיף להיות ? טריפוטלית
סתם אוהב את השם של הארץ מוצא שלך ? לא בכלל לא איזה שמות של מדינות אתה הכי אוהב ? הוואי נישמע מעולה ואת השפה של הארץ מוצא שלך ?למי איכפת בכלל מהשפה של הארץ של אמא של המוצא שלי? איזה שפות אתה אוהב ? ארגטינטית נשלטת ואנגלית. צבע עיניים: חום ירקרק אוהב אותו ? נחמד איזה היית מעדיף ? ירוק יותר חזק שהחום לא יבלוט. איזה צבע עיניים תרצה שיהיה לילדים שלך ? כחולות וירוקות (מי לא
?) איזה צבע הכי יפה ? כחול אוהב ירוק ? מאוד כחול ? נו מה אמרתי בכל השאלון חום ? לא שחור ? בחיים לא ראיתי (נדיר מאוד , לבן דודה שלי היה ונעלם) ראית פעם מישהו עם עיניים שחורות שחורות, אבל לגמרי ? אמרתי הרגע

My self and i

New member
אני ../images/Emo135.gif

שם: שרית מה השם האהוב עלייך לבנים ? נועם, צוף, לותם, ליאם. לאחרונה התחלתי לגלות חיבה לשמות מיוחדים כמו צוף
ולבנות ? נועה
איך היית רוצה שיקראו לך ? נועה
איך תקרא לילדים שלך ? נראה כבר.. שם נדוש ? דניאל. לחצי מהעולם קוראים לדניאל
יש לי בכיתה 4 דניאל
שם שנוא ? שרית
ועוד כמה גיל: 12 וחצי באיזה גיל היית רוצה להיות ? 15-16 עד איזה גיל אתה חושב שתחיה ? אני מקווה שהרבה
עד איזה גיל אתה רוצה לחיות ? 120
לאיזה גיל היית רוצה לחזור ? לא רוצה לחזור.. טוב לי עכשיו
לאיזה גיל הכי לא היית רוצה לחזור ? 10 באיזה גיל תרצה להתחתן ? נראה.. מין:
פעם רצית להיות המין השני ? לא מה עדיף, בנים או בנות ? בנות כמובן
יש לך במשפחה יותר בנים או בנות ? אין לי מושג. נראלי שווה בשווה..
ומה עדיף - יותר בנים או בנות ? לא יודעת.. נראלי בנות
כמה ילדים בנים תרצה ? 1 וכמה בנות ? 2 מקום לידה: רמת-גן ואיפה היית רוצה להוולד ? מה אכפת לי O: חושב שנולדת במקום טוב ? כן
נניח שהיית נולד בארץ אחרת, איזה ארץ היית מעדיף ? אנגליה מזל: עקרב
ואיזה מזל אנשים בדרך כלל חושבים שאתה ? עקרב [!!!1
] מאמין במזלות ? אופי וכו' ? כן אם כן, אז כמו איזה מזל אתה מתנהג ? עקרב אם איזה מזל אתה הכי מסתדר ? עם כולם
ועם איזה לא ? לא יודעת. ממש לא יודעת. איזה מזלות תרצה שיהיו הילדים שלך ? נראה אני לא מתכוונת לתכנן אותם.
ובן הזוג ? לא יודעת את מי שאני אוהב אני אוהב כמו שהוא לא כי הוא מזל כלשהו. איזה מזלות המשפחה שלך ? המ יש דגים, מאזניים, בתולה, עוד פעם בתולה, תאומים, קשת, עקרב, עוד עקרב, ועוד מלא לא יודעת
גובה: 1.64 איזה גובה היית רוצה להיות ? זה גובה מעולה.
חושב שאתה גבוה/נמוך ? דיי גבוהה.. אבל יש לי מלא חברות שיותר גבוהות ממני.. מה עדיף, גבוה מאוד או נמוך מאוד ? באמצע
האם מצד אימא שלך, רוב האנשים גבוהים או נמוכים ? ממוצעים ומצד האבא ? הווווו גבוהים
מוצא: אשכנזיה שלם עם המוצא שלך ? לגמרי
אם לא, מה היית מעדיף להיות ? - אוהב את השם של הארץ מוצא שלך ? למה לא
איזה שמות של מדינות אתה הכי אוהב ? אנגליה
ואת השפה של הארץ מוצא שלך ? זה סבבה
איזה שפות אתה אוהב ? אנגלית וספרדית
הא ועברית כמובן!!!1
צבע עיניים: חום-ירוק-דבש אוהב אותו ? מאווווד
איזה היית מעדיף ? אולי יותר ירוקות.. איזה צבע עיניים תרצה שיהיה לילדים שלך ? ירוקות או חומות. או משו. או כחולות. מה שיהיה. איזה צבע הכי יפה ? ירוק
אוהב ירוק ? את הצבע עצמו אני אוהבת רק ירוק בהיר. כחול ? כן חום ? לא שחור ? כן ראית פעם מישהו עם עיניים שחורות שחורות, אבל לגמרי ? וואו, לא חשבתי על זה
המ כן!!! וזה די מפחיד לראות אותה פעם ראשונה.. הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo210.gif מה את רוצה מעצמך ? ../images/Emo3.gif

שרית זה אחלה שם, רציני... התחלתי לאהוב אותו בזמן האחרון

dana re3

New member
עונההההההההה

שם:דנה מה השם האהוב עלייך לבנים ?עידו/ניר ולבנות ?דנה/רוני איך היית רוצה שיקראו לך ?רוני או דנה חחח איך תקרא לילדים שלך ?לא יודעת.. שם נדוש ? שם שנוא ? גיל:14 באיזה גיל היית רוצה להיות ?14 עד איזה גיל אתה חושב שתחיה ?לא יודעת מקווה הרבה עד איזה גיל אתה רוצה לחיות ?100 לאיזה גיל היית רוצה לחזור ?6 לאיזה גיל הכי לא היית רוצה לחזור ? באיזה גיל תרצה להתחתן ?24 מין:נקבה פעם רצית להיות המין השני ?לפעמים מה עדיף, בנים או בנות ?בנות יש לך במשפחה יותר בנים או בנות ?בנים ומה עדיף - יותר בנים או בנות ? כמה ילדים בנים תרצה ?1 וכמה בנות ?2 מקום לידה: ואיפה היית רוצה להוולד ? חושב שנולדת במקום טוב ?כן נניח שהיית נולד בארץ אחרת, איזה ארץ היית מעדיף ? מזל:אריה ואיזה מזל אנשים בדרך כלל חושבים שאתה ?אריה מאמין במזלות ? אופי וכו' ?לא אם כן, אז כמו איזה מזל אתה מתנהג ? אם איזה מזל אתה הכי מסתדר ? ועם איזה לא ? איזה מזלות תרצה שיהיו הילדים שלך ?לא איכפת לי ובן הזוג ? איזה מזלות המשפחה שלך ?סרטן,שור,עקרב,דלי גובה:1.62 איזה גובה היית רוצה להיות ?1.73 חושב שאתה גבוה/נמוך ?אמממ בינוני מה עדיף, גבוה מאוד או נמוך מאוד ?שאלה קשה חח האם מצד אימא שלך, רוב האנשים גבוהים או נמוכים ?גבוהים ומצד האבא ?גם מוצא:רומניה ופולניה שלם עם המוצא שלך ?כן... אם לא, מה היית מעדיף להיות ? אוהב את השם של הארץ מוצא שלך ? איזה שמות של מדינות אתה הכי אוהב ? ואת השפה של הארץ מוצא שלך ? איזה שפות אתה אוהב ? צבע עיניים:כחול אוהב אותו ?כן איזה היית מעדיף ? איזה צבע עיניים תרצה שיהיה לילדים שלך ?כחול איזה צבע הכי יפה ?כחול חחחחחח אוהב ירוק ?כן כחול ?כן חום ?כן שחור ?כן ראית פעם מישהו עם עיניים שחורות שחורות, אבל לגמרי ?לא

iheartchad

New member
עונה :]

שם: גילי מה השם האהוב עלייך לבנים ? ממ דניאל/שחר ולבנות ? סתיו איך היית רוצה שיקראו לך ? אני חושבת שהשם שלי מתאים לי למרות שאני לא מתה עליו.. חח איך תקרא לילדים שלך ? סתיו, ליאור.. שם נדוש ? נועה שם שנוא ? הגר/הדר חח גיל: 13 וחצי באיזה גיל היית רוצה להיות ? לא יודעת חח עד איזה גיל אתה חושב שתחיה ? אין לי מושג עד איזה גיל אתה רוצה לחיות ? כמה שיותר לאיזה גיל היית רוצה לחזור ? כיתה ו', או לגן לאיזה גיל הכי לא היית רוצה לחזור ? כיתה ז' אני מניחה חח באיזה גיל תרצה להתחתן ? 20+ מין: נקבה פעם רצית להיות המין השני ? כה חחח מה עדיף, בנים או בנות ? בנות! המין ה=ש=ו=ל=ט יש לך במשפחה יותר בנים או בנות ? בנות. 5 מתוך 7 [כולל כלבה וחתול חח] ומה עדיף - יותר בנים או בנות ? בנות כמה ילדים בנים תרצה ? 1 וכמה בנות ? 2 מקום לידה: ישראל, כפר סבא ואיפה היית רוצה להוולד ? אמריקה חושב שנולדת במקום טוב ? לא, נולדתי בישראל המעפנה חחח נניח שהיית נולד בארץ אחרת, איזה ארץ היית מעדיף ? אמרתי שאמריקה.. חח מזל: תאומים ואיזה מזל אנשים בדרך כלל חושבים שאתה ? מי חושב על זה בכלל? חח מאמין במזלות ? אופי וכו' ? לא אם כן, אז כמו איזה מזל אתה מתנהג ?
אם איזה מזל אתה הכי מסתדר ? WTF ועם איזה לא ? WTF איזה מזלות תרצה שיהיו הילדים שלך ? WTF ובן הזוג ? WTF איזה מזלות המשפחה שלך ? לא זוכרת.. חח גובה: 1.69 איזה גובה היית רוצה להיות ? 1.75 חושב שאתה גבוה/נמוך ? יחסית גבוהה מה עדיף, גבוה מאוד או נמוך מאוד ? גבוה מאד האם מצד אימא שלך, רוב האנשים גבוהים או נמוכים ? באמצע כזה.. ומצד האבא ? גבוהים מוצא: ישראלית שלם עם המוצא שלך ? בטח :] אם לא, מה היית מעדיף להיות ? אמריקקית אוהב את השם של הארץ מוצא שלך ? WTF איזה שמות של מדינות אתה הכי אוהב ? חחחחחחחח WTF?! ואת השפה של הארץ מוצא שלך ? כן איזה שפות אתה אוהב ? אנגלית, ספרדית צבע עיניים: ירוק-חום אוהב אותו ? אהאה :) איזה היית מעדיף ? ירוק בלי חום :) איזה צבע עיניים תרצה שיהיה לילדים שלך ? ירוק בלי חום חחחחח איזה צבע הכי יפה ? ירוק כהה [בלי חום!] אוהב ירוק ? ראו תשובות למעלה.. חח כחול ? לא.. נדוש מדי חום ? לא מיוחד שחור ? שולט :] ראית פעם מישהו עם עיניים שחורות שחורות, אבל לגמרי ? אממ לא.. חח =]

AnGeL DoLlY

New member
טרלהלה וטרילילי

שם: מה השם האהוב עלייך לבנים ? גיא ולבנות ? שרון, אריאל (
) איך היית רוצה שיקראו לך ? אביב הכי מתאים, אבל לא הייתי מתנגדת לשרון איך תקרא לילדים שלך ? שרון וגיא:) שם נדוש ? מור, אסף שם שנוא ? יש שמות ממש מופלצים מהתחת. כן כן אותם אני שונאת. גיל: 15.8 באיזה גיל היית רוצה להיות ? 16 בוא כבר עד איזה גיל אתה חושב שתחיה ? טפוטפוטפו 90+ עד איזה גיל אתה רוצה לחיות ? כנ"ל לאיזה גיל היית רוצה לחזור ? 14 וחצי, שנה שעברה!!! היה הכי כיף בעולם לאיזה גיל הכי לא היית רוצה לחזור ? 11, ליסודי. איכס
באיזה גיל תרצה להתחתן ? 8-27 מין: פעם רצית להיות המין השני ? לפעמים מה עדיף, בנים או בנות ? בנות בנות יש לך במשפחה יותר בנים או בנות ? SAMS SAME. אבא ואח, אמא ואני. :) ומה עדיף - יותר בנים או בנות ? יותר .. בנים כמה ילדים בנים תרצה ? שניים וכמה בנות ? אחת או שתיים.. לא אכפת לי מקום לידה: ואיפה היית רוצה להוולד? איפה שנולדתי (למי אכפת?! העיקר שיהיה פה בארץ במקום נורמלי) חושב שנולדת במקום טוב ? אה הא נניח שהיית נולד בארץ אחרת, איזה ארץ היית מעדיף ? מקום טוב באמריקה מזל: ואיזה מזל אנשים בדרך כלל חושבים שאתה ? לא חושבים, שואלים. מאמין במזלות ? אופי וכו' ? קצת. אם כן, אז כמו איזה מזל אתה מתנהג ? כמו המזל שלי, למען האמת אם איזה מזל אתה הכי מסתדר ? אנערף ועם איזה לא ? איזה מזלות תרצה שיהיו הילדים שלך ? למי אכפת שיואו ובן הזוג ? איזה מזלות המשפחה שלך ? גדי, בתולה בתולה. גובה: איזה גובה היית רוצה להיות ? כמו שאני עכשיו חושב שאתה גבוה/נמוך ? אני בדיוק בגובה הנכון. 1.69 ככה מה עדיף, גבוה מאוד או נמוך מאוד ? וואי קשה.. נראה לי שגבוה האם מצד אימא שלך, רוב האנשים גבוהים או נמוכים ? גבוהים ומצד האבא ? גם,אבל פחות מאמא מוצא: שלם עם המוצא שלך? יאס אם לא, מה היית מעדיף להיות ? אוהב את השם של הארץ מוצא שלך ? איזה שמות של מדינות אתה הכי אוהב ? ואת השפה של הארץ מוצא שלך ? אוהבת איזה שפות אתה אוהב ? אנגלית צבע עיניים: חום אוהב אותו ? לא משהו איזה היית מעדיף ? כחול/כחול-ירוק איזה צבע עיניים תרצה שיהיה לילדים שלך ? כחולותתת יאמי איזה צבע הכי יפה ? כחל אוהב ירוק ? גם כחול ? חום ? שחור ? ראית פעם מישהו עם עיניים שחורות שחורות, אבל לגמרי ? לא להגזים..אבל ראיתי שחורות כן

אוראל 44

New member
../images/Emo191.gif

שם: מה השם האהוב עלייך לבנים? אממ אלעד ואריאל ולבנות? אוראל ואמונה איך היית רוצה שיקראו לך? אוראל... איך תקרא לילדים שלך? לא יודעת! זה לא תלוי רק בי.. שם נדוש ? הדס שם שנוא ? לילך גיל: באיזה גיל היית רוצה להיות ? 17 עד איזה גיל אתה חושב שתחיה ? בע"ה עד 120! סתם אין לי מושג.. עד איזה גיל אתה רוצה לחיות ? 90 בערך לאיזה גיל היית רוצה לחזור ? אממ לא יודעת.. טוב לי ככה.. לאיזה גיל הכי לא היית רוצה לחזור ? לכיתה ז' באיזה גיל תרצה להתחתן ? 22 בערך נראה לי מין: פעם רצית להיות המין השני ? כן מה עדיף, בנים או בנות ? לא יודעת.. אני כל פעם מתלבטת. יש לך במשפחה יותר בנים או בנות ? חצי חצי! ומה עדיף - יותר בנים או בנות ? הכי טוב חצי חצי! כמה ילדים בנים תרצה ? כמה שיותר! וכמה בנות ? כמה שיותר! מקום לידה: הדסה עין כרם ואיפה היית רוצה להוולד ? ממש לא משנה לי.. חושב שנולדת במקום טוב ? אין לי מושג! נניח שהיית נולד בארץ אחרת, איזה ארץ היית מעדיף ? לא משנה לי.. מזל: ואיזה מזל אנשים בדרך כלל חושבים שאתה ? מה?! אין לי מושג!! מאמין במזלות ? אופי וכו' ? לא! אם כן, אז כמו איזה מזל אתה מתנהג ? - אם איזה מזל אתה הכי מסתדר ? אין לי מושג אני בקושי יודעת מה המזל שלי! ועם איזה לא ? ^^ איזה מזלות תרצה שיהיו הילדים שלך ? ^^ ובן הזוג ? ^^ איזה מזלות המשפחה שלך ? ^^ גובה: איזה גובה היית רוצה להיות ? יותר גבוה ממה שאני... בערך 1.7 חושב שאתה גבוה/נמוך ? נמוכה למדי מה עדיף, גבוה מאוד או נמוך מאוד ? שניהם דפוקים האם מצד אימא שלך, רוב האנשים גבוהים או נמוכים ? רגילים ומצד האבא ? גם מוצא: שלם עם המוצא שלך ? כן.. אם לא, מה היית מעדיף להיות ? אוהב את השם של הארץ מוצא שלך ? את השם של הארץ מוצא? פחח.. כן למה לא? איזה שמות של מדינות אתה הכי אוהב ? מקסיקו ואת השפה של הארץ מוצא שלך ? אממ לא איזה שפות אתה אוהב ? עברית ספרדית ואמהרית צבע עיניים: אוהב אותו ? כן איזה היית מעדיף ? מה שיש לי איזה צבע עיניים תרצה שיהיה לילדים שלך ? ירוק איזה צבע הכי יפה ?ירוק אוהב ירוק ? כן.. חחח כחול ? בסדר חום ? לא שחור ? כן ראית פעם מישהו עם עיניים שחורות שחורות, אבל לגמרי ? לא נראה לי. אולי.

d r o r y

New member
עונהההההההה:

אוקיי אז זה כמו התחלה של כל שאלון רגיל - שם גיל וכו', אבל אחרי כל שאלה כזאת יש עוד כמה שאלות בנושא שם:דרור מה השם האהוב עלייך לבנים ?דניאל,משה,שלומי,אילן,נתנאל/נתן,דרור,רותם,יוסי/ף ולבנות ?רותם,דנה,שלומית,יעל,שרון,ו....זה ממה שאני זוכר עכשיו איך היית רוצה שיקראו לך ?איך שעכשיו זה כבר טוב איך תקרא לילדים שלך ?בטח באחד השמות האהובים עלי...אם יהיו ילדים שם נדוש ?לא יודע שם שנוא ?אמממ...כל מיני גיל:24 באיזה גיל היית רוצה להיות ?לא משנה עד איזה גיל אתה חושב שתחיה ?עבור עד איזה גיל אתה רוצה לחיות ?אם צפויים חיים מאושרים,אז עד גיל זיקנה! לאיזה גיל היית רוצה לחזור ?קשה לי לענות על שאלה כזו לאיזה גיל הכי לא היית רוצה לחזור ?כנ"ל באיזה גיל תרצה להתחתן ?בגיל שארגיש שאני מספיק מבוסס והכי חשוב-שארגיש בשל לכך מבחינה נפשית מין:זכר פעם רצית להיות המין השני ?כן מה עדיף, בנים או בנות ?תלוי...אבל בסכ"ה אני חושב שרוב הזמן הבנות הם עם עדיף. יש לך במשפחה יותר בנים או בנות ?בנים ומה עדיף - יותר בנים או בנות ?לא משנה כמה ילדים בנים תרצה ?לא משנה בנים או בנות.לגביי השאלה כמה-אני לא יכול לענות כעת וכמה בנות ?כנ"ל מקום לידה:צרפת ואיפה היית רוצה להוולד ?לא משנה חושב שנולדת במקום טוב ?טוב רק ללידה.אבל אני שמח שאני לא חי שם מאז! נניח שהיית נולד בארץ אחרת, איזה ארץ היית מעדיף ?לא משנה מזל:לפי העברי דגים.לפי הלועזי טלה ואיזה מזל אנשים בדרך כלל חושבים שאתה ?דגים מאמין במזלות ? אופי וכו' ?חלקית אם כן, אז כמו איזה מזל אתה מתנהג ?דווקא מתאים לדגים ולטלה(מן שילוב של שניהם) אם איזה מזל אתה הכי מסתדר ?לא ממש יודע ועם איזה לא ?יש הרבה.דוגמא לכך?תאומים איזה מזלות תרצה שיהיו הילדים שלך ?לא אכפת ובן הזוג ?כנ"ל איזה מזלות המשפחה שלך ?בטולה,סרטן,ודלי גובה:1:70 איזה גובה היית רוצה להיות ?1:75 בערך. חושב שאתה גבוה/נמוך ?דיי נמוך...אבל לא ממש מה עדיף, גבוה מאוד או נמוך מאוד ?אמממ...לשניהם יש את הפלוסים והמינוסים. האם מצד אימא שלך, רוב האנשים גבוהים או נמוכים ?נמוכים ומצד האבא ?נמוכים מוצא:חצי טריפולטאי וחצי טוניזאי שלם עם המוצא שלך ?כן אם לא, מה היית מעדיף להיות ?לא אכפת אוהב את השם של הארץ מוצא שלך ?לא איזה שמות של מדינות אתה הכי אוהב ?מבחינת שמות-הולנד,ישראל,ברזיל,גרמניה. ואת השפה של הארץ מוצא שלך ?לא הבנתי איזה שפות אתה אוהב ?עברית,עברית,ועברית צבע עיניים:דבש אוהב אותו ?כן איזה היית מעדיף ?הצבע שכבר יש לי הוא טוב איזה צבע עיניים תרצה שיהיה לילדים שלך ?לא משנה איזה צבע הכי יפה ?ירוק,אפור,כחול,חום בוהק,חום בהיר. אוהב ירוק ?כן כחול ?כן חום ?כן שחור ?בתור צבע עיניים,לפעמים כן ולפעמים לא ראית פעם מישהו עם עיניים שחורות שחורות, אבל לגמרי ?לא זכור |סלינק|

d r o r y

New member
עוד שלושה שמות מהאהובים עלי ביותר:

לבנים:שחר,אלכס וחן לבנות:מעיין,חן

No NiCk15

New member
../images/Emo80.gifעונה../images/Emo3.gif

שם:אירנה מה השם האהוב עלייך לבנים ?עידו,דולב,יואב ולבנות ?עדי,רוני,נועה,מעיין איך היית רוצה שיקראו לך ?לאיודעת
איך תקרא לילדים שלך ?עדי עדית ועדות(לא באמת
סתם משו.. לא תבינו
) שם נדוש ?נועה שם שנוא ?תירצהXP גיל: באיזה גיל היית רוצה להיות ?טוב לי בגיל שלי עד איזה גיל אתה חושב שתחיה ?לאיודעת.. עד איזה גיל אתה רוצה לחיות ?לאיודעת.. לאיזה גיל היית רוצה לחזור ?ממ שום גיל לאיזה גיל הכי לא היית רוצה לחזור ?כנ"ל באיזה גיל תרצה להתחתן ?מממ... 25 בערך מין: פעם רצית להיות המין השני ?לא מה עדיף, בנים או בנות ?בנות
יש לך במשפחה יותר בנים או בנות ?בנות ומה עדיף - יותר בנים או בנות ?שאלת כבר כמה ילדים בנים תרצה ?1 וכמה בנות ?1 מקום לידה: ואיפה היית רוצה להוולד ?ארה"ב
חושב שנולדת במקום טוב ?ממ כן למה לא נניח שהיית נולד בארץ אחרת, איזה ארץ היית מעדיף ?ארה"ב
מזל: ואיזה מזל אנשים בדרך כלל חושבים שאתה ?לאיודעת מאמין במזלות ? אופי וכו' ?כן אם כן, אז כמו איזה מזל אתה מתנהג ?טלה
(המזל שליXP) אם איזה מזל אתה הכי מסתדר ?ממ לאיודעת מאיפה לי.. ועם איזה לא ?כנ"ל איזה מזלות תרצה שיהיו הילדים שלך ?לא איכפת לי ובן הזוג ?כנ"ל איזה מזלות המשפחה שלך ?באמת נראהלכם שאני זוכרת את כולם:| גובה: איזה גובה היית רוצה להיות ?1.59 חושב שאתה גבוה/נמוך ?נמוכה
מה עדיף, גבוה מאוד או נמוך מאוד ?בינוני האם מצד אימא שלך, רוב האנשים גבוהים או נמוכים ?גבוהים ומצד האבא ?בינוניים מוצא: שלם עם המוצא שלך ?כן אם לא, מה היית מעדיף להיות ? אוהב את השם של הארץ מוצא שלך ?ממ הוא לא מפריע לי איזה שמות של מדינות אתה הכי אוהב ?לאיודעת נוו ואת השפה של הארץ מוצא שלך ?ממ ככה ככה איזה שפות אתה אוהב ?כלמינייי נוו
צבע עיניים: אוהב אותו ?מאווודדדדדד
איזה היית מעדיף ?אפחד. הצבע שלי הכי מוצא חן בעיניי
איזה צבע עיניים תרצה שיהיה לילדים שלך ?ירוק בהיר או תכלת איזה צבע הכי יפה ?כחול וירוק בהיר אוהב ירוק ?כן כחול ?כן חום ?ממ ככה ככה שחור ?כנ"ל ראית פעם מישהו עם עיניים שחורות שחורות, אבל לגמרי ?כן

Guitar Girl1

New member
../images/Emo78.gif

שם: אוריין מה השם האהוב עלייך לבנים ? אין לי ממש ולבנות ? כנ"ל איך היית רוצה שיקראו לך ? שם יותר שיגרתי למרות שזה כבר לא כל כך מזיז לי איך תקרא לילדים שלך ? לא יודעת.. שם נדוש ? משה שם שנוא ? משה
גיל: 15 באיזה גיל היית רוצה להיות ? הממ הייתי רוצה להיות עכשיו לפני צבא, זה כה נחמד עד איזה גיל אתה חושב שתחיה ? זאת שאלה נורא אכזרית אתם לא חושבים? עד איזה גיל אתה רוצה לחיות ? ??? לאיזה גיל היית רוצה לחזור ? 6 לאיזה גיל הכי לא היית רוצה לחזור ? 13? באיזה גיל תרצה להתחתן ? 25 ככה מין: נקבה פעם רצית להיות המין השני ? כן זה קורה כל חודש מה עדיף, בנים או בנות ? כולם שווים וכולם דומים (???) יש לך במשפחה יותר בנים או בנות ? יותר בנים.. ללא כל ספק ומה עדיף - יותר בנים או בנות ? שום דבר כמה ילדים בנים תרצה ? לא יודעת זה או 2 בנים ובת או שתי בנות ובן וכמה בנות ? אלא אם יהיו יותר מ3 ואז שתיים שניים מקום לידה: תל השומר.. בנס ציונה ואיפה היית רוצה להוולד ? בשום מקום אחר
חושב שנולדת במקום טוב ? בהחלט
נניח שהיית נולד בארץ אחרת, איזה ארץ היית מעדיף ? נמנמ ארה"ב מזל: קשת ואיזה מזל אנשים בדרך כלל חושבים שאתה ? לא יצא שחשבו.. מאמין במזלות ? אופי וכו' ? בערך אם כן, אז כמו איזה מזל אתה מתנהג ? כמו שלי אני מניחה אם איזה מזל אתה הכי מסתדר ? בולשיט ועם איזה לא ? טוב כנראה שאני לא מאמינה בזה איזה מזלות תרצה שיהיו הילדים שלך ? חליק ובן הזוג ? לה לה לה איזה מזלות המשפחה שלך ? האמת שאבא שלי ואח שלי מאזניים גובה: 164 איזה גובה היית רוצה להיות ? אני שלמה עם הגובה שלי אולי עוד איזה 3-4 סנטימטר יכולים להיות חביבים חושב שאתה גבוה/נמוך ? אני לא גבוהה תיהיו בטוחים מה עדיף, גבוה מאוד או נמוך מאוד ? לאדעת האם מצד אימא שלך, רוב האנשים גבוהים או נמוכים ? גבוהים ומצד האבא ? נמוכים מוצא: עירקית מלאה שלם עם המוצא שלך ? כן אם לא, מה היית מעדיף להיות ? חהחה אוהב את השם של הארץ מוצא שלך ? אה? איזה שמות של מדינות אתה הכי אוהב ? מה זה השטויות האלה? ואת השפה של הארץ מוצא שלך ? לא.. איכסססס ערבית איזה שפות אתה אוהב ? אינגליש צבע עיניים: חום אוהב אותו ? לא איזה היית מעדיף ? אפור ירוק כחול כזה איזה צבע עיניים תרצה שיהיה לילדים שלך ? ^^ שיהיו אשכנזים מעפנים כאלה... חח סתם איזה צבע הכי יפה ? הצבע הנ"ל אוהב ירוק ? לעיניים כן כחול ? גם חום ? להלה שחור ? להלהלהלה ראית פעם מישהו עם עיניים שחורות שחורות, אבל לגמרי ? לא.. לא נראה לי שיש כזה

עונה../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

שם: סמדר מה השם האהוב עלייך לבנים ? סער, שחר.. זה מה שכרגע אני זוכרת
ולבנות ? יעל, ריקי, נינה, אופל, שרון איך היית רוצה שיקראו לך ? יעל
באמת, זה שם מקסים.. או יעלה שזה נורא מיוחד. איך תקרא לילדים שלך ? אממ, אופל, יעל וסער שם נדוש ? מיכל, קוראים ככה לכל העולם.. אני מכירה לפחות 8. שם שנוא ? רוחמה, מסעודה.. כל השמות המרוקאים המכוערים האלה
גיל: עוד מעט 14 באיזה גיל היית רוצה להיות ? 17, כדי שיקחו אותי יותר ברצינות. עד איזה גיל אתה חושב שתחיה ? 71
עד איזה גיל אתה רוצה לחיות ? 122 לאיזה גיל היית רוצה לחזור ? לשום גיל. לאיזה גיל הכי לא היית רוצה לחזור ? ^ באיזה גיל תרצה להתחתן ? לא יודעת, מתי שזה יבוא זה יבוא.. מין: נקבה פעם רצית להיות המין השני ? לא מה עדיף, בנים או בנות ? גם וגם, מה זה השטות הזאת?
יש לך במשפחה יותר בנים או בנות ? לא יודעת אין לי כוח להתחיל לספור ומה עדיף - יותר בנים או בנות ? גם וגם, רבאק. כמה ילדים בנים תרצה ? אחד וכמה בנות ? אחת או שתיים..
מקום לידה: טיזינבי ואיפה היית רוצה להוולד ? ת"א חושב שנולדת במקום טוב ? לא נניח שהיית נולד בארץ אחרת, איזה ארץ היית מעדיף ? שומארץ.. מזל: שור ואיזה מזל אנשים בדרך כלל חושבים שאתה ? שור מאמין במזלות ? אופי וכו' ? כן, בטח.. אני עקשנית מאוד, אני אגרסיבית לפעמים
שור זה אני לגמרי.. אם כן, אז כמו איזה מזל אתה מתנהג ? שור אם איזה מזל אתה הכי מסתדר ? אריה, בעיקר [לא, לא כי זאת יעל
] ועם איזה לא ? תאומים איזה מזלות תרצה שיהיו הילדים שלך ? שור, אריה או דגים ובן הזוג ? לא איכפת לי איזה מזלות המשפחה שלך ? אמא דלי ואבא בתולה גובה: 1.54 וחצי
זה נושא רגיש אצלי
איזה גובה היית רוצה להיות ? 1.60 חושב שאתה גבוה/נמוך ? נמוכה, מאוד. מה עדיף, גבוה מאוד או נמוך מאוד ? באמצע האם מצד אימא שלך, רוב האנשים גבוהים או נמוכים ? נמוכים
אבל אמא שלי בדרך נס יצאה גבוהה יחסית ומצד האבא ? 70-30, הרוב גבוהים.. מוצא: אשכנזיה שלם עם המוצא שלך ? כן אם לא, מה היית מעדיף להיות ? כלום, סבבה לי איך שאני. אוהב את השם של הארץ מוצא שלך ? אע? איזה שמות של מדינות אתה הכי אוהב ? ^^ ואת השפה של הארץ מוצא שלך ? מה????? אשכנזים זה כל אירופה, חח מאיפה אני מכירה את כל השפות? איזה שפות אתה אוהב ? סתמו. צבע עיניים: חום אוהב אותו ? לא איזה היית מעדיף ? ירוק כמו של יעלי
איזה צבע עיניים תרצה שיהיה לילדים שלך ? ירוק כמו של יעל
איזה צבע הכי יפה ? ירוק, כמו של יעל
אוהב ירוק ? מאודדדד! זה כמו של יעל
כחול ? גם יפה
חום ? בלע שחור ? בלע ראית פעם מישהו עם עיניים שחורות שחורות, אבל לגמרי ? לא

Mi RoNi

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo26.gif

שם:רוני מה השם האהוב עלייך לבנים ?רן ולבנות ?לירון איך היית רוצה שיקראו לך ?כמו שקוראים לי איך תקרא לילדים שלך ?נראה כבר שם נדוש ?לא יודעת שם שנוא ?ריקי גיל:כמעט 12 באיזה גיל היית רוצה להיות ?לא יודעת עד איזה גיל אתה חושב שתחיה ?כנ"ל עד איזה גיל אתה רוצה לחיות ?130 לאיזה גיל היית רוצה לחזור ?אמממ 7 לאיזה גיל הכי לא היית רוצה לחזור ?10 באיזה גיל תרצה להתחתן ?25 מין:נקבה פעם רצית להיות המין השני ?לאאא מה עדיף, בנים או בנות ?בנות יש לך במשפחה יותר בנים או בנות ?בנות ומה עדיף - יותר בנים או בנות ?בנות כמה ילדים בנים תרצה ?1 וכמה בנות ?3 מקום לידה:רמת גן ואיפה היית רוצה להוולד ?לא אכפת לי חושב שנולדת במקום טוב ?כן נניח שהיית נולד בארץ אחרת, איזה ארץ היית מעדיף ?איטליה מזל:טלה ואיזה מזל אנשים בדרך כלל חושבים שאתה ?לא יודעת מאמין במזלות ? אופי וכו' ?כן אם כן, אז כמו איזה מזל אתה מתנהג ?טלה אם איזה מזל אתה הכי מסתדר ?אמממ תאומים ועם איזה לא ?לא יודעת איזה מזלות תרצה שיהיו הילדים שלך ?דלי דגים שור ובן הזוג ?שור איזה מזלות המשפחה שלך ?עקרב טלה דלי בתולה אריה גובה:1.32 איזה גובה היית רוצה להיות ? 1.40 חושב שאתה גבוה/נמוך ?נמוך מה עדיף, גבוה מאוד או נמוך מאוד ?גבוה האם מצד אימא שלך, רוב האנשים גבוהים או נמוכים ?גבוהים ומצד האבא ?נמוכים מוצא:אשכנז שלם עם המוצא שלך ?כן אם לא, מה היית מעדיף להיות ? - אוהב את השם של הארץ מוצא שלך ?לא איזה שמות של מדינות אתה הכי אוהב ?איטליה צרפת ארגנטינה ואת השפה של הארץ מוצא שלך ?לא איזה שפות אתה אוהב ?ספרדית אנגלית עברית צבע עיניים:כחול אוהב אותו ?כן איזה היית מעדיף ? - איזה צבע עיניים תרצה שיהיה לילדים שלך ?כחול איזה צבע הכי יפה ?כחול אוהב ירוק ?כן כחול ?כן חום ?כן שחור ?לא ראית פעם מישהו עם עיניים שחורות שחורות, אבל לגמרי ?לא

../images/Emo9.gif

שם: שיר מה השם האהוב עלייך לבנים ? דניאל, נבו חח ולבנות ? דניאל לירון איך היית רוצה שיקראו לך ? שיר=] איך תקרא לילדים שלך ? לאדעת שם נדוש ? רוני, עדי, מיכל, מורן שם שנוא ? אין גיל: 14 וחצי באיזה גיל היית רוצה להיות ? 5:] עד איזה גיל אתה חושב שתחיה ? מקווה שהרבה עד איזה גיל אתה רוצה לחיות ? הרבה חח לאיזה גיל היית רוצה לחזור ? 5 לאיזה גיל הכי לא היית רוצה לחזור ? אחרי שעברתי גיל 10 החיים שלי נהיו מוזרים באיזה גיל תרצה להתחתן ? 20-25 מין: נקבה פעם רצית להיות המין השני ? כן מה עדיף, בנים או בנות ? לאדעת יש לך במשפחה יותר בנים או בנות ? בנות ומה עדיף - יותר בנים או בנות ? לא משנה לי כמה ילדים בנים תרצה ? 1 וכמה בנות ? 1 מקום לידה: כפר סבא ואיפה היית רוצה להוולד ? מזה משנה חושב שנולדת במקום טוב ? העיר לא משנה.. הבית חולים זוועתי נניח שהיית נולד בארץ אחרת, איזה ארץ היית מעדיף ? לא אכפת לי מזל: בתולה ואיזה מזל אנשים בדרך כלל חושבים שאתה ? לא חושבים מאמין במזלות ? אופי וכו' ? כן יש בזה משהו אם כן, אז כמו איזה מזל אתה מתנהג ? כמו המזל שלי אם איזה מזל אתה הכי מסתדר ? כולם ועם איזה לא ? אפחד איזה מזלות תרצה שיהיו הילדים שלך ? מה זה משנה ובן הזוג ? אממ הספציפי הזה? מאוזניים=] איזה מזלות המשפחה שלך ? אמא שלי מזל בתולה, אבא עקרב, שתי אחות קשת ואני מזל בתולה גם גובה: 1.70 איזה גובה היית רוצה להיות ? .170:] חושב שאתה גבוה/נמוך ? רגיל+ מה עדיף, גבוה מאוד או נמוך מאוד ? אממ.. נמוך מאוד נראלי האם מצד אימא שלך, רוב האנשים גבוהים או נמוכים ? באמצע ומצד האבא ? רובם גבוהים מוצא: שיכנז שלם עם המוצא שלך ? הוא לא מזיז לי אבל אני לא מתנהגת כמו אחת כזאת לפחות זה מה שאומרים אם לא, מה היית מעדיף להיות ? תימןןןן=]] אוהב את השם של הארץ מוצא שלך ? ישראל?.... איזה שמות של מדינות אתה הכי אוהב ? לאדעת ואת השפה של הארץ מוצא שלך ? יידיש? חח לאדעת מילה איזה שפות אתה אוהב ? עברית הכי קל חח צבע עיניים: ירוק אוהב אותו ? כה איזה היית מעדיף ? שלי טוב לי איזה צבע עיניים תרצה שיהיה לילדים שלך ? ירוק או כחול או משהו מיוחד איזה צבע הכי יפה ? ירוק חזק או כחול עמוק כזה אוהב ירוק ? כע!! כחול ? אהאאא חום ? זה רגיל אבל יש חום ממש יפה כזה שחור ? זה מהממממממםםם ראית פעם מישהו עם עיניים שחורות שחורות, אבל לגמרי ? אממ זה נראה ככה לא יודעת אם זה באמת ככה, והמבט הזה כל כך עמוק שאני יכולה לגמור! חחח

k e l l y 1 8 1

New member
עניתתתייי

שם:קלי מה השם האהוב עלייך לבנים ?הריאל ולבנות ? שיראל וקלי
איך היית רוצה שיקראו לך ?אני אוהבת תשם שלי... איך תקרא לילדים שלך ? שיגעו נחשוב על זה שם נדוש ?קרן שם שנוא ?רונן ואודליה גיל: באיזה גיל היית רוצה להיות ? אני אוהבת תגיל שלי (18) אחלה גיל עד איזה גיל אתה חושב שתחיה ?80-90 עד איזה גיל אתה רוצה לחיות ?לנצח?!
לאיזה גיל היית רוצה לחזור ? לאף גיל טוב לי כרגע לאיזה גיל הכי לא היית רוצה לחזור ? לתחילת התיכון 14-15 באיזה גיל תרצה להתחתן ? אממ 22-24 בערך מין:
פעם רצית להיות המין השני ? במחזור?! מה עדיף, בנים או בנות ? בנות יש לך במשפחה יותר בנים או בנות ?בנים ומה עדיף - יותר בנים או בנות ?בנות כמה ילדים בנים תרצה ?1 מספיק וכמה בנות ?2-3 אבל ה' יודע כמה ומה יהיה לי מקום לידה:ארה"ב ואיפה היית רוצה להוולד ?אממ או בארץ או בארה"ב חושב שנולדת במקום טוב ?כן נניח שהיית נולד בארץ אחרת, איזה ארץ היית מעדיף ?בארץ מזל:מאזניים ואיזה מזל אנשים בדרך כלל חושבים שאתה ?מאיפה לי מאמין במזלות ? אופי וכו' ? במזלות לא כ"כ אם כן, אז כמו איזה מזל אתה מתנהג ?אהה? לא יודעת אם איזה מזל אתה הכי מסתדר ?כולם...חחח ועם איזה לא ?^ איזה מזלות תרצה שיהיו הילדים שלך ?שיהיה להם מזל טוב... ובן הזוג ?גם מזל"ט איזה מזלות המשפחה שלך ?אריה,דגים,טלה,עקרב ובתולה גובה:169 איזה גובה היית רוצה להיות ?טוב לי בגובה שלי חושב שאתה גבוה/נמוך ?אני ממוצעת מה עדיף, גבוה מאוד או נמוך מאוד ?אין אמצע? האם מצד אימא שלך, רוב האנשים גבוהים או נמוכים ?ממוצעים ומצד האבא ?גבוההים מוצא:אשכנז/צברית שלם עם המוצא שלך ?כן אם לא, מה היית מעדיף להיות ?שלמה שלמה... אוהב את השם של הארץ מוצא שלך ?ישראל מאוד... איזה שמות של מדינות אתה הכי אוהב ? אממ שוויץ הוואי ואת השפה של הארץ מוצא שלך ?עיברית- כן בטח למה לא? איזה שפות אתה אוהב ?אנגלית עיברית ספרדית קצת וצרפתית צבע עיניים:חום דבש אוהב אותו ?כן איזה היית מעדיף ?ירוק איזה צבע עיניים תרצה שיהיה לילדים שלך ?ירוק כחול.. איזה צבע הכי יפה ?כחול אפור אוהב ירוק ?כן כחול ?כן חום ?כן שחור ?לא כ"כ ראית פעם מישהו עם עיניים שחורות שחורות, אבל לגמרי ?כן

למעלה