שאלון נחמד..

moomi123

New member
עונהנה!!:p

שם:אור מה השם האהוב עלייך לבנים ?עידו,דולב ולבנות ?אור!!,טל,מור איך היית רוצה שיקראו לך ?לאדעת איך תקרא לילדים שלך ?עידו ומור שם נדוש ?אםםם שם שנוא ?ציפי גיל:11 וחצי(עוד מעט 12!!!) באיזה גיל היית רוצה להיות ?לאדעת עד איזה גיל אתה חושב שתחיה ?120?? לאדעת.. עד איזה גיל אתה רוצה לחיות ?99999999999999999999999999999999999999999 לאיזה גיל היית רוצה לחזור ?שנה.. כיף להיות תינוק!! חחחח לאיזה גיל הכי לא היית רוצה לחזור ?כיתה ד'(10) באיזה גיל תרצה להתחתן ?22 מין:נקבה פעם רצית להיות המין השני ?כן.. ברגע משבר..
מה עדיף, בנים או בנות ?בנותת!
יש לך במשפחה יותר בנים או בנות ?בנות
ומה עדיף - יותר בנים או בנות ?בנות נוו כמה ילדים בנים תרצה ?1 וכמה בנות ?1 מקום לידה:כפ"ס,ישראל ואיפה היית רוצה להוולד ?לאדעת.. חושב שנולדת במקום טוב ?כן! נניח שהיית נולד בארץ אחרת, איזה ארץ היית מעדיף ?ארה"ב מזל:תאומים ואיזה מזל אנשים בדרך כלל חושבים שאתה ?לאדעת מאמין במזלות ? אופי וכו' ?כן אם כן, אז כמו איזה מזל אתה מתנהג ?תאומים? אם איזה מזל אתה הכי מסתדר ?תאומים
ועם איזה לא ?שור איזה מזלות תרצה שיהיו הילדים שלך ?אםםםם ובן הזוג ?אריה איזה מזלות המשפחה שלך ?מאזניים,אריה,קשת,דגים ותאומים(אני) גובה:1.64 איזה גובה היית רוצה להיות ?בגובה שלי
חושב שאתה גבוה/נמוך ?די גבוהה מה עדיף, גבוה מאוד או נמוך מאוד ?גבוה מאוד האם מצד אימא שלך, רוב האנשים גבוהים או נמוכים ?גבוהים ומצד האבא ?גבוהים ונמוכים מוצא:פרס שלם עם המוצא שלך ?יאפ אם לא, מה היית מעדיף להיות ?-- אוהב את השם של הארץ מוצא שלך ?כן איזה שמות של מדינות אתה הכי אוהב ?איטליה ואת השפה של הארץ מוצא שלך ?אוהבת איזה שפות אתה אוהב ?צרפתית,אנגלית
צבע עיניים:חום אוהב אותו ?כן איזה היית מעדיף ?ירוק,כחול איזה צבע עיניים תרצה שיהיה לילדים שלך ?לאדעת.. איזה צבע הכי יפה ?בעיניים? אוהב ירוק ?כן כחול ?כן חום ?כן שחור ?לא כ"כ ראית פעם מישהו עם עיניים שחורות שחורות, אבל לגמרי ?כן:-\

../images/Emo187.gif

שם:אילנושית
מה השם האהוב עלייך לבנים? עידו ותומר
ולבנות ?ענבל
איך היית רוצה שיקראו לך?טוב לי ככה
איך תקרא לילדים שלך?נחיה ונראה
שם נדוש?פיי..יש מלא..
שם שנוא?אין ממש שנוא, כל אחד והטעם שלו
באיזה גיל היית רוצה להיות? טוב לי ככה
עד איזה גיל אתה חושב שתחיה?לא אוהבת שאלות על עתיד
עד איזה גיל אתה רוצה לחיות?לא'דעת
לאיזה גיל היית רוצה לחזור?וואי, שאלה קשה..אולי הייתי מתחילה לחיות מהתחלה ומשנה כמה דברים אבל כעיקרון טוב לי ככה
לאיזה גיל הכי לא היית רוצה לחזור? ממ..לא'דעת
באיזה גיל תרצה להתחתן? מתי שידיע הזמן
פעם רצית להיות המין השני?לא..אבל חשבתי איך זה היה יכול להיות אם הייתי..
מה עדיף, בנים או בנות? האחד לא יכול להיות בלי השני
יש לך במשפחה יותר בנים או בנות ?שווים..
ומה עדיף - יותר בנים או בנות?
כמה ילדים בנים תרצה?1 וכמה בנות ?2 מקום לידה:
ואיפה היית רוצה להוולד?טוב לי ככה
חושב שנולדת במקום טוב?יאפ
נניח שהיית נולד בארץ אחרת, איזה ארץ היית מעדיף?טוב לי ככהההה
מזל:בתולה
ואיזה מזל אנשים בדרך כלל חושבים שאתה?לא'דעת, תשאלו אותם
מאמין במזלות ? אופי וכו'?נראה לי שכן
אם כן, אז כמו איזה מזל אתה מתנהג? דווקא בזמן האחרון זה יוצא טוב..
אם איזה מזל אתה הכי מסתדר?
ועם איזה לא?
איזה מזלות תרצה שיהיו הילדים שלך?זאת לא שאלה חכמה
ובן הזוג ?כנ"ל
איזה מזלות המשפחה שלך?כל מיני..
גובה:1.69 איזה גובה היית רוצה להיות?טוב לי ככה בפעם המיליוןןן חושב שאתה גבוה/נמוך?אני חושבת שאני פסדר
מה עדיף, גבוה מאוד או נמוך מאוד? סביר
האם מצד אימא שלך, רוב האנשים גבוהים או נמוכים?גבוהים ומצד האבא ?גם גבוהים מוצא:
שלם עם המוצא שלך?כן
אם לא, מה היית מעדיף להיות?טוב לי ככההההההההההההההההההההה אוהב את השם של הארץ מוצא שלך?כן..מי המציא את השאלה הזאת?חחחח איזה שמות של מדינות אתה הכי אוהב?אע?
ואת השפה של הארץ מוצא שלך?אוהבת..נו מה זה השאלות האלו?
איזה שפות אתה אוהב?צרפיתית זו שפה יפהה.. צבע עיניים:חום וטיפה ירוק
אוהב אותו?יאפ איזה היית מעדיף?טוב לי ככההההההההההההההההההההההה איזה צבע עיניים תרצה שיהיה לילדים שלך?לא'דעת איזה צבע הכי יפה?לא'דעת אוהב ירוק?יאפ כחול?אבל שלא יהיה חזק מדי
חום ?אה-האאא שחור ?כעע ראית פעם מישהו עם עיניים שחורות שחורות, אבל לגמרי ?לא..

ReuT C

New member
עונה נהנה../images/Emo66.gif

שם: רעות מה השם האהוב עלייך לבנים ? אופיר או עידן ולבנות ? עינב איך היית רוצה שיקראו לך ? מרוצה מהשם איך תקרא לילדים שלך ? אין לי מושג שם נדוש ? דנה שם שנוא ? דנה גיל: באיזה גיל היית רוצה להיות ? 7 עד איזה גיל אתה חושב שתחיה ? 80 עד איזה גיל אתה רוצה לחיות ? 90 לאיזה גיל היית רוצה לחזור ? 7 לאיזה גיל הכי לא היית רוצה לחזור ? לא חושבת שיש כזה. באיזה גיל תרצה להתחתן ? 26 מין: פעם רצית להיות המין השני ? לא מה עדיף, בנים או בנות ? לא יודעת יש לך במשפחה יותר בנים או בנות ? בנות ומה עדיף - יותר בנים או בנות ? שאלתם כבר לא? כמה ילדים בנים תרצה ? 1 וכמה בנות ? 2 מקום לידה: ואיפה היית רוצה להוולד ? שוויץ חושב שנולדת במקום טוב ? לא, אבל מרוצה ממה שיש נניח שהיית נולד בארץ אחרת, איזה ארץ היית מעדיף ? אנגליה מזל: ואיזה מזל אנשים בדרך כלל חושבים שאתה ? מאזניים מאמין במזלות ? אופי וכו' ? לפעמים אם כן, אז כמו איזה מזל אתה מתנהג ? אם איזה מזל אתה הכי מסתדר ? לא יודעת ועם איזה לא ? עקרב איזה מזלות תרצה שיהיו הילדים שלך ? מאזניים בתולה ותאומים ובן הזוג ? לא יודעת טלה אולי? איזה מזלות המשפחה שלך ? סרטן דגים שור גדי גובה: איזה גובה היית רוצה להיות ? 1.70 חושב שאתה גבוה/נמוך ? נמוכה.. מה עדיף, גבוה מאוד או נמוך מאוד ? נמוך מאוד האם מצד אימא שלך, רוב האנשים גבוהים או נמוכים ? די נמוכים ומצד האבא ? די גבוהים מוצא: שלם עם המוצא שלך ? כן אם לא, מה היית מעדיף להיות ? אנגלייה אוהב את השם של הארץ מוצא שלך ? בערך איזה שמות של מדינות אתה הכי אוהב ? תסכימו אתיי שבולגריה נשמע יפ ואת השפה של הארץ מוצא שלך ? לא איזה שפות אתה אוהב ? אנגלית במבטא בריטי צבע עיניים: ירוק אוהב אותו ? מאוד איזה היית מעדיף ? כחול איזה צבע עיניים תרצה שיהיה לילדים שלך ? כולם עם עיניים כחולות איזה צבע הכי יפה ? כחול, או אפור אוהב ירוק ? כן כחול ? כן חום ? זה רגיל לא מיוחד שחור ? קיים בר כזה? ראית פעם מישהו עם עיניים שחורות שחורות, אבל לגמרי ? לא

למעלה