שאלה פיאות. 33:

coral chan

New member
../images/Emo210.gif שאלה פיאות. 33:

אז אחרי שנפתרה בעיית "איזה קוספלי לעשות לקיץ" של יעלי (יין מדארקר דן בלאק), באה בעיה חדשה - הפאה. XD אני אצרף בהודעה פה ובהודעות הבאות תמונות של יין, כדי שתבינו איך השיער שלה הולך. ממה שאני יודעת, בפיאות עם קוקו צריך לקנות פיאה בסיסית וקליפס, אז מצאנו קליפס באיביי בחנות הזו. מה דעתכם עליו? יתאים? ועוד כמה שאלות טיפשיות: איך שולחים מייל למנהלת של החנות? ואיך יודעים אם היא עושה משלוח לארץ? בגלל שיש לה מלא כוכבים טובים כאלו, זה נראה כאילו היא עושה משלוחים לכל העולם, אבל איך בטוחים בזה? @_@ ועכשיו צריך לחפש פיאה בסיסית, נכון? אז מצאנו משהו שהוא בערך מתאים בקוספליי וויג המחיר סביר והפוני נראה טוב, אבל איך בטוחים שזה אותו הגוון? \: כי זה יראה ממש מצחיק אם הקוקו יהיה בגוון אחד והפיאה בגוון אחר. אז בסה"כ, מה דעתכם על השילוב שבין הקליפס לבין הפיאה? האם תהיה בעיה להלביש את הקליפס על הפאה? הקליפס לא ימשוך את כל הפיאה מהראש? אפשר לחבר את זה בעזרת סיכות רגילות שיש בבית? המון שאלות @_@ ואנחנו ממש צריכות עזרה של מישהו שמבין בזה וייעץ לנו. ואם למישהו יש מדריך 'איך לקנות באיביי' זה בכלל יהיה נהדר. <: תודה רבה!

coral chan

New member
../images/Emo210.gif תפוז טיפש >_> הנה הפיאה עצמה:

קוספליי וויג http://cgi.ebay.com/PW216-Silver-Final-Fantasy-VII-Gothic-Rock-Party-Wigs_W0QQitemZ360060469525QQihZ023QQcategoryZ60188QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

AfroPetel

New member
הו, סוף כל סוף מצאתי שימוש לזה~

ידעתי שהמדריך הזה שווה לשמירה~ יש לי מדריך שמיועד לשיפוץ פאות לסוג הזה בדיוק D: http://www.pettingzoowigs.com/wigtutorial_stubbing.html מצאתי את זה דיי מזמן אבל אני דיי בטוח שזה יעזור לך D: בקשר לקטע עם הקליפס והכול, אין לי שמץ של מושג, אני לא מבין בפאות XD אבל האתר שהבאתי לך מכיל המון טיפים אז שווה לעיין בו D:

coral chan

New member
../images/Emo210.gif אתר שימושי O:

אבל אנחנו לא נשפץ פאה ^^;; לשתינו אין מספיק אומץ לגזור פאה. חוץ מזה בשביל זה נצטרך לקנות פאה ארוכה שעולה די הרבה כסף. X_X חשבנו למען האמת על שיפוץ פאה, אבל זה יסתדר רק עם הקוקו שלה היה חלק ולא גלי ונפוח כל כך \: אין לי מושג איך קוראים לפיאה להראות נפוחה יותר ממה שהיא. אני חושבת שעדיפה הדרך הבטוחה של פיאה+קליפס, שלא יצא כזה יקר-למכור-כליה. בכל אופן, תודה על האתר. 3: יש בו הרבה רעיונות ומידע. *-*

libal

New member
עצות שלי~

בקשר לפיאה עם הקוקו, גם אני תמיד תהיתי ולא באמת יצא לי להכין פיאה עם קוקו למרות שמתוכנן לי בעתיד. הייתי אמורה לעשות את מיה מפיניקס שזה עם גולגול שהייתי אמורה לחבר עם תוספת, אבל בסוף לא הכנתי אותה עדיין בגלל סיבות מסויימות *אהמ*צבא*אהמ*. גם אני שמעתי שהקליפס זה הפתרון הכי טוב שמחברים לפיאה אבל אין לי מושג אם הפיאה נופלת מזה או לא כי לצערי אף פעם לא יצא לי לנסות.. אז מצטערת בזה אני לא יוכלה לעזור =/ בקשר לצבע של הפיאות, בקוספלייוויג מוכרים סט של פיאה קצרה ושתי קוקיות עם קליפס..... אמנם את לא צריכה את שתי הקוקיות אבל זה יהיה אותו הצבע..... אם את קונה משתי חנויות שונות קשה להבטיח שהצבע יהיה זהה אבל אפשר לנסות בכל זאת.... בקשר לאיביי, זה באמת דיי פשוט. צריך לפתוח משתמש בפייפאל ולמלא פרטים של הכתובת והכרטיס אשראי. לאחר מכן קנייה באיביי הופכת לפשוטה ממש. יש שתי אפשרויות BID ן BUY IT NOW ב BUY IT NOW את פשוט מצהירה על קנייה ואז משלמת בעזרת פייפאל שצורך ממך אחרי שמילאת את הפרטים רק שם משתמש וסיסמא ואז ללחוץ PAY ואז זה בעצם מחייב אותך על הכרטיס אשראי. BID זה פשוט מכירה פומבית ואת את זוכה אז התהליך אותו הדבר. אם את לא זוכה את פשוט לא קונה את המוצר. אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי כמו שצריך אני בד"כ גרועה בכאלה דברים ורק אני באמת מבינה את מה שכתבי XD; בכל מקרה הקוספליי נראה מגניב, הוא בשבילך? לא בדיוק הבנתי... מקווה שעזרתי, אם משו לא ברור או שאת צריכה עוד עזרה תגידי לי :)

coral chan

New member
../images/Emo210.gif יש סטים בקוספליי וויג? O:

אני אחפש שם ואראה אם זה מתאים, תודה. ^^ וזה הקוספליי של יעלי (כפית במצב כפית), וכמו תמיד, אנחנו עובדות על הקוספליי שלנו יחד ^^ (גם אם הדמויות לא קשורות אחת לשניה, אנחנו אוהבת לעבוד יחד. 3: ) וכן, זה קוספליי מגניב. הלבוש ממש חמוד ויעלי תראה בו נהדר. X3

coral chan

New member
../images/Emo210.gif מצאתי את זאת~

פאה הפוני שלה מתאים, אבל הקוקו דליל וחלק. ;; אפשר אולי לחבר את שתי הקוקיות ביחד לקוקו אחד, ואז זה יראה יותר הרבה שיער, אבל איך קצת מוסיפים נפח? איך מסלסלים? \: כי אם זה ישאר כל כך חלק זה לא ממש יתאים. וגם הקוקיות מאוד ארוכות, נצטרך לגזור אותם וזה קצת חבל. >< אבל זה יוצא יותר זול מאשר הקליפס+פאה בנפרד. בכלל, הצבע מתאים? \: [ולמקרה שתפוז אומו שמתי תמונה של זה]

Serf SaN

New member
פשוט עצה שלי..

לדעתי באמת הקליפס לא ילך כי זה לא אותו מוכר.. אז, לקחת את המדריך שפטל הביא, ששכחתי את שמה של הבנאדם המוכשר שיצרה את המדריך הזה, ולקחת מזה חלקים לעצמכן. להזמין פיאה כסופה איפשהו, אצל מוכר אמין, פאה קצרה כזאת יחסית, וכמובן להזמין אותה בתנאי שהמוכר אומר [אחרי ששואלים אותו] אם יש לו תוספות באותו צבע שהוא יכול למכור ביחד. כי לרוב אפשר לבקש והם פשוט מצרפים לחבילה ומעלים קצת את המחיר של הפאה שקניתן בפייפאל.. הייתי מציע לבדוק קודם אצל קוספליי וויג, כי הם שמה הכי מנוסים בעניין לדעתי וגם מכינים בעצמם את הפיאות..אח"כ הייתי מציע לבדוק בפרופשיונל אונלי, כי יש להם אחלה פיאות, אבל לדעתי יש פחות סיכוי שיהיה להם. [אם אין לכן עדין משתמש באיביי אני יכול להתחבר שניה לשלי ופשוט לשאול את שניהם..רק תגידו] ובתכלס אח"כ לעשות את מה שזאתי הציעה במדריך, לקחת כמה שיערות, לעטוף בגומיה, לחמם את זה איכשהו, ואז לשבת ולהדביק את התוספות כמו שהיא הסבירה. זאת תהיה התוצאה הכי טובה מבין כולן, כי פיאה בול כזאת לא תמצאו.. אפשר גם לשאול את המוכר אם יש לו תוספות טיפה מסולסלות. או אפילו הוא יכול לעשות בשבילנו, כי בתכלס יש להם יותר מכשירים לפיאות מאשר מה שיש פה בבית @_@ וכבר נוכחנו לדעת שמסלסלים רגילים לשיער שורפים פיאות..D=" אניוויז, אם תעשו את זה [ובזאת אני פונה ליעלי, כי קורלי מרשעת >: ] אני מציע שתזמינו אותי שאני אעזור לכם. DDDDD: כי סתם בא לי להתנסות בזה, בתכלס. XD וקורל, את בכלל לא לובשת פיאות, אז ששש! >.<

coral chan

New member
../images/Emo210.gif לא הבנתי כלום ממה שאמרת XD

בגלל שאני טיפשה, כן? אני אדבר איתך כבר במסנג'ר בנוגע לכל זה ביחד עם יעלי @_@ ואתה מוזמן לבוא למרתון קוספליי בביתי בשעות הלילה, כרגיל. XD כיבוד מובטח לאורחים~ וגם לי בא להתנסות בזה~! אז מה אם אני לא לובשת פיאות. XD

Serf SaN

New member
אתם צוחקים עלי ס_ס

כתבתי תגובה אחושרמוטה ענקית, ואפילו ראיתי שהיא התפרסמה. איך זה שהיא לא פה?! O_O אין מצב שחלמתי את זה. כוסרבאק. >< בכל מקרה, זה נמצא בעולם האישי שלי..איכשהו, משום מה, אז אני אעתיק: לדעתי באמת הקליפס לא ילך כי זה לא אותו מוכר.. אז, לקחת את המדריך שפטל הביא, ששכחתי את שמה של הבנאדם המוכשר שיצרה את המדריך הזה, ולקחת מזה חלקים לעצמכן. להזמין פיאה כסופה איפשהו, אצל מוכר אמין, פאה קצרה כזאת יחסית, וכמובן להזמין אותה בתנאי שהמוכר אומר [אחרי ששואלים אותו] אם יש לו תוספות באותו צבע שהוא יכול למכור ביחד. כי לרוב אפשר לבקש והם פשוט מצרפים לחבילה ומעלים קצת את המחיר של הפאה שקניתן בפייפאל.. הייתי מציע לבדוק קודם אצל קוספליי וויג, כי הם שמה הכי מנוסים בעניין לדעתי וגם מכינים בעצמם את הפיאות..אח"כ הייתי מציע לבדוק בפרופשיונל אונלי, כי יש להם אחלה פיאות, אבל לדעתי יש פחות סיכוי שיהיה להם. [אם אין לכן עדין משתמש באיביי אני יכול להתחבר שניה לשלי ופשוט לשאול את שניהם..רק תגידו] ובתכלס אח"כ לעשות את מה שזאתי הציעה במדריך, לקחת כמה שיערות, לעטוף בגומיה, לחמם את זה איכשהו, ואז לשבת ולהדביק את התוספות כמו שהיא הסבירה. זאת תהיה התוצאה הכי טובה מבין כולן, כי פיאה בול כזאת לא תמצאו.. אפשר גם לשאול את המוכר אם יש לו תוספות טיפה מסולסלות. או אפילו הוא יכול לעשות בשבילנו, כי בתכלס יש להם יותר מכשירים לפיאות מאשר מה שיש פה בבית @_@ וכבר נוכחנו לדעת שמסלסלים רגילים לשיער שורפים פיאות..D=" אניוויז, אם תעשו את זה [ובזאת אני פונה ליעלי, כי קורלי מרשעת >: ] אני מציע שתזמינו אותי שאני אעזור לכם. DDDDD: כי סתם בא לי להתנסות בזה, בתכלס. XD וקורל, את בכלל לא לובשת פיאות, אז ששש! >.< ----- וההודעה אחריה: כמו שהם עשו כאן: http://cgi.ebay.com/YORUICHI-Bleach-DARK-PURPLE-PONYTAIL-clip-cosplay-wig_W0QQitemZ310058409762QQihZ021QQcategoryZ60188QQtcZphotoQQcmdZViewItem בפיאה של יורואיצ'י.. או פשוט לבקש מהם שיכינו פיאה במיוחד, ואז זה יעלה משהו כמו 300 שקל. XD

מממ..

לא נראלי שאפשר לסלסל את הפיאה, וזה אולי יראה רע לשים את שני הקליפסים ביחד.... .אבלאם זה עד כדי כך לא יראה טוב אז תיקנו את הפיאה ואת הקליפס בנפרד, ותקוו שזה... אותו צבע? ^^" אולי יש איזשהו קוד לצבע של הפיאה ואפשר לשאול את המוכרים. והצבע דווקא מתאים, רק העובדה שקוקיות חלקות ולא מסולסלות...

למעלה