קבלו XD

coral chan

New member
../images/Emo210.gif קבלו XD

גיא מצא אתר עם פיאות מזעזות לקוספליי זה פשוט קורע אותי. XDD ממ. כן. תהנו.

CibiHeart92

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

אפילו התוספות שיער הזוועתיות שלי נראו יותר טוב מהפיאת קאנדה הזו! וגם עם הפיאה לא נראית כזה גרוע איך בדיוק אני אמורה לאהוב את זה עם בובה כל כך מכוערת?!

Serf SaN

New member
כן.

יש מוכרים שפשוט לא מבינים עד כמה הרושם הראשוני חשוב. זה שיש בובה מכוערת - בחיים לא עוזר. וזה שהצילום מזעזע - גם ממש לא עוזר. טוב, בעיה שלהם. XD

O.O"

הפרצוף של הבובה פשוט מזעזע.... וגם הפיאה. קיצר שומדבר שם לא יכול לשכנע אנשים לקנות מהם XD וטוב שלא המחירים בשמיים.... עדיף פי 10000000000000000000 לקנות בקוספליי וויג

innocence

New member
הממ.. מאוד מעניין..

אני לא יודעת אם הפיאות נוראיות כמו שההצגה שלהן איומה. כאילו, פאק, הכי בסיסי בעולם זה להניח את הפיאה ישר ולא עקום @_@

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif אבוי לעולם,

אם כבר מוכרים את זה בכל כך הרבה כסף, למה לא לעשות את זה מקצועי ...?

happy berry

New member
Oם../images/Emo210.gif

הפיאות גם מאוד זוועתיות וגם יקרות פי 2 מהפאות הכי טובות באיביי><

innocence

New member
לא פי2..

הם במחירים של קוספליי וויג, פחות או יותר. (אם כי קוספליי וויג הם אומפג-הפיאות-האלו-מעולות ואילו החנות הזו ממש לא מתקרבת לזה.)

akane

New member
X_X שיהיה לי בריא הבן אדם

מילא שהאיכות של הפיאות לא נראית משהו, אבל נדמה שלבן אדם אין יכולת וידע בסיסי כדי לספר (שיער או פיאות). צריך קצת יותר מיד ישרה כדי לספר פוני או דירוג בשיער ם.ם; טוב נו, אני מניחה שאם החנות עם כזה מבחר רחב ועם כאלה מחירים, אז בטח יש לו המון קונים... שצריכים להכיר את איביי ;<

WayToDawn

New member
זוועות עולם אכן '-'

מהפיאות עצמן, לבובות הנוראות, לצילום הנורא ועד המחיר הלא מוצדק.

Matereya

New member
אכן תמונות קשות...

רוב הפיאות שראיתי באמת עוצבו בצורה מזעזעת (נעזוב את הבובות עכשיו, כן?) חלק מהן נראות כמו סתם פיאות שלא באמת היה צורך לגעת בהן (נגיד, פיאה של C.C מקוד גיאס זה פשוט לקנות פיאה ירוקה ולא לשפצר אותה כל כך, או פיאה של סקוואל מFF8 שגם לא צריך ממש להתעסק איתה, גם מרקורי מסיילור מון אין ממש צורך). נראה כאילו סתם קנו פיאות והחליטו ש "אוקיי, מהרגע שיש לי בעלות על הפיאה הזאת והיא שייכת לחנות, היא אוטומטית תעלה יותר כי 'עיצבנו אותה' " או משהו כזה XDD אני לא יודעת מה איתכם, אם אני מחפשת פיאה טובה אני קודם כל אנסה לקחת משהו שהוא פחות או יותר בצורה ההתחלתית של מה שאני מתכננת לעבוד עליו, ולא איזו פיאה שאצטרך לספר ולחתוך מלא ממנה כדי ליצור את הצורה (נסיון עבר כואב עם פיאה מגעילה מברוריה + העובדה שאני לא אשחית פיאה איכותית שקניתי כי אין לי ידע בספרות ;__; )

למעלה