סקיצות.

../images/Emo210.gifסקיצות.

לא בטוחה אם כבר שמתי פה אשמח לביקורת אני בדיוק עובדת על פרופורציות, ככה שברור לי שיש עוד עבודה עד שיצא מושלם אבל זה מה שיש בנתיים:) ד"א, אני אופיר בת 15-שנה הבאה לומדת עיצוב אופנה בויצו-לאו בק אני אשמח לתגובות בונות!

../images/Emo210.gif2

הצילום ממש עקום וברור שהצבעים לא ככה במציאות אבל זה מה יש, מצלמת פלפאון צינזרתי את הפנים כי אני צריכה עוד לתקן אותן

../images/Emo210.gif3

אני ממש מקווה שלא שמתי פה כברO: כי אמ אני לא זוכרת ששמתי אם כן אז תמחקו או משהו^^ השמלה אדומה. ולא ורודה כמו שנראה פה משום מה..

../images/Emo210.gif4

התכנון של השמלה זה בד חצי שקוף בגוונים של ירוק ובערך מה שרואים פה, ומה שמחבר זה תכשיט. (פשוט אני לא בטוחה מה מבינים מהצילום..)

../images/Emo210.gif5

סורי על האי פרופורציות, הכל פה בלי בייס כי התעצלתי להדפיס >< בד קצת שקוף, פה הצבעים יצאו בול

../images/Emo210.gifאחרון

ואשמח אם תוסיפו אנשים שיש בהם בייסים בהרבה פוזיציות *יאללה להחיות את הפורום* פה הצבע אמור להיות לבן-אפרפר, אבל יצא כהה מדי כי לא היה לי עיפרון מתאים. מה שמחבר בין שכבה לשכבה זה תכשיט.

שחף2410

New member
מקסים

את לא צריכה לעבוד על הפרופורציות. הראש הגדול ביחס לגוף מוסיף נאיביות וחן. יש לך סגנון איור משלך וזה מה שחשוב.

../images/Emo210.gifתודה רבה!:)

פשוט הרבה אנשים אמרו לי שהפרופורציות שלי עקומות וכדאי לעבוד על זה..

שחף2410

New member
אבל בסופו

של דבר, הדברים הקטנים האלה מבדילים אותך מאחרים כיוצרת. גם כשתגיעי לעיצוב של בגדים, החוסר שלמות לפעמים עושה את העבודה. בהצלחה

stupid F R O G

New member
../images/Emo105.gifמדהים

לדעתי... אני לא מציירת יותר יפה ככה ש... אין לי תלונות... את גם מציירת מקסים והרעיונות ממש מיוחדים.

dikla yoktan

New member
אני מאוד אוהבת את הדמות שלך. יש בה תום נערי

מקסים, מתוקונת שמנסה קצת להתמרד. אני לא רואה שום בעיה מבחינת הפרופורציות. אם את רוצה, את יכולה להאריך טיפונת את הרגליים, ואז כדאי לתת להן גם עוד איזה מילימטר ברוחב, גפרוריות מדי אחרי ההארכה. שיהיו קצת יותר "מוקצנות". בכל מקרה, יפה מאוד. יש להן אופי! אני אשמח לראות עוד.

../images/Emo210.gifתודה רבה!:)

למען האמת הרבה אנשים אומרים לי שהרגליים יותר מדי ארוכות לעומת הגוף אבל זה מה שאני הכי אוהבת דווקא את הרגליים:)

אחלה סקיצות דווקא, לכל אחד צריכה להיות

הייחודיות שלו בסקיצות שלו ואלה שלך זה הראש הגדול , אני מכירה מישהו שיש לדמויות שלו ידיים משולשות

../images/Emo210.gifתודה רבה:)

אתמול ציירתי בדיוק לפי בייס, כל קו וקו, ופשוט כל כך עיצבן אותי שהראש יוצא קטן! אז הגדלתי אותו XD

למעלה