ה"י 26.4.11

Guid

New member
ויש לי גם סגנון שיער חדש! ../images/Emo9.gif

אז הקדמה קצרה: הסטייל שהיה לי עד עכשיו, זה שמתנופף ברוח, הוא נשאר רק בגלל שהתפשרתי עליו. תמיד רציתי סגנון שיער מסויים שיש בקופון רויאל, אבל לא ידעתי כמה קופונים אני אצטרך כדי להשיג אותו ופחדתי מזה... אז התפשרתי על השיער המגניב שיצא לי. והוא באמת מגניב! אבל הוא לא ה"מטרה" שלי... P: זו הייתה ההקדמה. אז היום קיבלתי את הNX שלי. 30K טריים ורעננים. והחלטתי שאם אני לא אשנה את הסגנון שיער עכשיו- זה כנראה אף פעם לא ייקרה! אז התלבטתי הרבה. מאוד. ופתאום אסף התקשר! וזה הלך ככה: אני: אסף, זוכר את השיער ההוא שאני רוצה שיהיה לדמות שלי? אסף: ההוא שכל מי שאתה רואה שיש לו אותו אז אתה מתלהב כמו פקאצה בת 12? אני: כן, ההוא! אסף: נו, מה איתו? אני: יש לי NX. שאני אנסה? אסף: עידן, חפרת לי קשות. בחייאת, תציל אותי ותנסה להשיג את הדבר הזה כבר או שבפעם הבאה שתדבר עליו אני ארביץ לך עד שתאבד את הזיכרון ותשכח שבכלל רצית אותו!!! אני: ישששששש, אני מנסה עכשיו! בא להנסיס! -אז הלכנו להנסיס, היה צחוקים- -אני נכנס לקאש שופ, קונה כרטיס, ויוצא מהקאש שופ- -דיברתי עם הבחור שמשנה את השיער, לחצתי YES, ופתאום היה שקט- -גם אני וגם אסף שותקים לרגע ארוך כזה- ואז צרחתי: אסףףףף!!! קיבלתי את זההההההההה!!!!!!! ^$%&#%^$#*#%^ ואסף התפוצץ מצחוק!!! ואני צועק וצוחק!!! והוא רק צוחק!! וזה היה כזה אדירררר!!!
כי גם לאסף זה קרה פעמיים! גם עם השיער וגם עם העיניים!! XD אז כן, ניסיון ראשון וזה עבד! כמה פחדתי שזה ייקח יותר!!
עכשיו רק צריך לחשוב איזה בגדי קאש אני קונה הפעם, כי האוברול שלי נראה פשוט זוועה...
תודה שקראתם את החפירה הזו, ואני מקווה שנהניתם~ וזו תמונה של הסגנון שקיבלתי...

אמרתי לך כבר שאני ממש אוהבת!!../images/Emo24.gif

ותתחדש! יש לך כ"כ הרבה מזל שזה על ניסיון ראשון!
תהנה עם השיער!

Guid

New member
תודה לוטן! ../images/Emo9.gif

בהחלט מזל, אני לא רוצה בכלל לחשוב כמה NX יכולתי לבזבז על זה...

מניסיון-זה טונות NX...../images/Emo4.gif

לקח לי 8 כרטיסים בערך עד שהגעתי לשיער שאהבתי-וגם זה לא היה השיער שרציתי בהתחלה! ככה שיש לך מזל מטורף...

Macbook

New member
ואי, בא לי את זה O_O

זה ממש מגניב ואני צריך גם לשנות עיניים ושיער על הדמות שלי..

Guid

New member
הוא בהחלט אחד המגניבים...

השתגעתי שיהיה לי אותו מהשניה שראיתי מישהו עם כזה שיער...

מ י ל ר

New member
מצד שני

לא אהבתי את השיער לדעתי תצבע את השחקן בכחול והנאורה תשליכהו!

למעלה