ה"י 26.4.11

../images/Emo210.gifה"י 26.4.11../images/Emo210.gif

אני כנראה אשאיר את הדמות שלי AFK עד מחר. אין כמו להתחיל ללמוד למתכונת במתמטיקה-יום לפני המתכונת.
בחיים שלי לא היה לי יומולדת יותר מזעזעת. אז השארתי את הדמות שלי AFK עם המשחק קלפים פתוח וכתבתי "fame me plz, goal-100<3" או משהו כזה. ואנשים אשכרה עשו לי פיים, ואז בא ישראלי טיפש ומוריד לי.
מה עשיתי לו, אני לא יודעת, אבל מבאס שישראלים מתנהגים ככה. בקטנה.

וביי דה וואי, רותם [רותם, כן?../images/Emo12.gif]

כבר אין לי בעיה עם הסט קלפים, תנסי אצלך שוב...:)

קופסאות גאצפון חוזרות ! סיוון את קולטת מה זה

אומר??? הדאגר מחכה לך..... קראתי את זה באתר של נקסון. ומיד חיפשתי בשוק כמה WS זולים. (הכי זולים בסקניה היום זה 210 מיליון אחד
). אז יש בסטוראג' 4 WS שמחכים ל 50 % SWORD ATT...... מקווה להעביר לפחות 4 כאלו באיוונט
. חייבת להשיג עוד מזוס..... כשקונים סקרולים יקרים הכסף נוזל מבין האצבעות..... אוף, צריכה גם PAMS..... יש לי VEGAS שמחכים ויותר מזל עם 30 % ......

את יכולה להסביר לי מה זה קופסאות גאצ'ה?../images/Emo9.gif

אני מרגישה נובית בצורה מזעזעת מאז שעזבתי...
אבל אני חושבת שאני זוכרת משהו כזה...

זה....

כמו הכרטיסי גאצ'פון רק יותר יקר. כמו תמיד, נקסון מאד אוהבים הימורים.... ובעיקר שחקנים מכורים......
אז המפלצות בתקופה מסויימת זורקות קופסאות. אפשר לפתוח את הקופסאות עם מפתח שקונים בקאש שופ. (גם כן לתקופה מוגבלת). המפתחות די יקרים לטעמי..... הפרסים יחסית לכרטיסים רגילים די שווים. אבל זה כמובן עיניין של מזל. אני בדר"כ פותחת 2-3 קופסאות..... כל קופסא אני בטוחה שתביא לי את חפץ חלומותי..... (באיוונט הקודם רציתי מאד MW 30). ואז אני מגלה שכמו תמיד, אין לי מזל בדברים האלה וחבל על הכסף שלי..... אבל בתקופה כזו היתרון הוא שאפשר למצוא בשוק סקרולים נדירים כמו סקרולים של 50 % ל ATT. זה בלתי אפשרי למצוא כאלו בשוק בלי איוונט. לפחות בסקניה אני כבר כמה שבועות מחפשת עם ינשוף ואין.....

אההה כן אני זוכרת את זה!

אני חושבת שגם אני קניתי איזה 2 מפתחות ולא זכור לי שיצא לי משהו חלומי...אני מתקרבת בצעדי ענק לעבודה שלישית ואני מקווה שהאיוונט הזה יהיה עד שאני אגיע לשם, אולי אני אקנה מפתח אחד עם הNX שיהיה לי...חלום חיי לקבל מזה MW30!
יש רשימה של דברים שיוצאים מהקופסאות או משהו כזה? וכמובן-
על התזכורת!

btekx

New member
אם הייתי יש לי NW30 אז הייתי מוכר...

משום שזה 50% סיכוי... אז אין לי אומץ... ומצד שני אני רוצה שרשרת הורנטאיל כאוס... ומצד שלישי למכונאי אין אף נק' בNW, יש עוד סקילים שאני רוצה לעלות לפני NW.... אז זה יקח המון זמן וייתכן שבחיים לא אקבל...

Hasselblad

New member
יששששששש

רק שאני מקווה שהמחיר של דאגר אתק 505 לא יהיה עוד הפעם 800 מיל לאחד... יש לי מלא מגילות לבנות (לדעתי 31 או יותר) ככה שאם צריך פשוט אמכור כמה. ולגבי פאם גם לי יש ואגות 30 שמחכות לי... הבעיה היא שחוץ מהנשק אני רוצה גם לסקרל את המגן שלי באתק ולמגן אין מגילות 50% וגם בקושי 60% ככה שהדרך היחידה שלי לעשות אותו ממש טוב זה עם ואגה+פאם (ויש לי כבר איזה 5 מגילות של 10%).

סיווןןןן - תהיה מכירה של פאמים - חבילה של 3 ב

53K NX...... יש מכירה של קוביות ועוד מליון דברים טובים להכין מלא NX ! (האמת היא שאני חוסכת NX כבר חודשים בשביל יום ההולדת של מייפל )

Macbook

New member
מכירה של קוביות...

יש לי שני חפצים שחייבים קוביות. כמה לחסוך, 30K? קצת מעיק לבזבז כל כך הרבה על קובוית

זה הכל תלוי לאיזה סטטים תרצה להגיע עם הקוביות

ואני ממש מקווה שאתה הולך להשקיע בקוביות רק על חפצים לדרגות ממש גבוהות - אילו שישמשו אותך עד סוף המשחק.

מ י ל ר

New member
איך פותחים חנות קלפים?

מעולם לא ידעתי וגם לא חשבתי לשאול D:

מ י ל ר

New member
כן אני רואה אנשים שעושים את זה

אב איך אני עושה את זה? לא מעניין אותי באמת הלשחק, מעניין אותי איך אני יכול לפתוח כזה דבר רק D:

צילמתי בשבילך../images/Emo8.gif../images/Emo26.gif

אתה צריך לאסוף 20 [או 15, אני לא בדיוק זוכרת...
] כרטיסי מפלצות [לא מדובר בכרטיסים של ספר המפלצות-שלפי מה שהבנתי-נעלמו, וחבל]-אלא בכרטיסים קטנים עם ציור של פטריה או משהו כזה. אח"כ הולכים לGame Zone בהנסיס-יש שם NPC שיהפוך את חפיסת הקלפים שלך למשחק. :) הבעיה היא, שמאז שחזרתי למשחק לא ראיתי אפילו קלף אחד בעצמי...יכול להיות שגם הדרופ הזה נעלם. האמת שהדבר הזה לא באמת שימושי, אני לא משחקת בחיים, רק משאירה את הדמות AFK עם בקשה שיעלו לי את הפיים...

מ י ל ר

New member
אהה תודה!! :)

לא נופל עכשיו כרטיסים כאלה אין לי איך להשיג את זה כבר, באסה :/

בטח שיש להשיג,

או שאתה יכול לחפש בפרי-מארקט, מוכרים את זה תמורת גג 100K, אם אתה מוכן לשלם. אמנם לא ראיתי את זה בפרימארקט מהיום שחזרתי עד עכשיו, אבל מי יודע, אולי יש כאלה שמוכרים את זה מהתקופה שהכרטיסים עוד נפלו. או שיתמזל מזלך ומישהו יתן לך במתנה.

The Geese

New member
פעם זה היה נופל מכל מפלצת פשוט

אבל מצד שני היה צריך 100 בשביל להכין, אז אף אחד לא לקח פשוט. היום זה בקושי נופל, אבל אם אתה רוצה לך לMP3- במקרה הכי רע יקח לך שעה להשיג את הכל. מקסימום פשוט תהיה שם ותגיד לאנשים שאתה רק רוצה לקחת את הקלפים וללכת, לאף אחד לא תהיה בעיה עם זה :)

Guid

New member
התמזל מזלו, האמת,

ופשוט נתתי לו את זה במתנה...
סתם תפס לי מקום ב-ETC...

למעלה