ברוכה הבאה מירה.. {ותעשי לך ניק משלך}... וכן, ההרקדה של ערן ממש מומלצת.
ש שרק2 היחיד New member 9/5/06 #32 ברוכה הבאה מירה.. {ותעשי לך ניק משלך}... וכן, ההרקדה של ערן ממש מומלצת.
א אילת בוקאי New member 9/5/06 #33 בובה שלי, איזה כיף לראות אותך פה!! ההרקדה של ערן אכן נהדרת, המלצתי עליה גם בעבר מספר פעמים. בהחלט מומלץ! אילת(אמא של מירה)
בובה שלי, איזה כיף לראות אותך פה!! ההרקדה של ערן אכן נהדרת, המלצתי עליה גם בעבר מספר פעמים. בהחלט מומלץ! אילת(אמא של מירה)
א אוהבת לרקוד New member 9/5/06 #25 בדרך כלל אני לא אוכלת בהרקדות<טוב נו אולי טועמת אבל באמת קצת..> חוץ מאשר בשבת זוגות אלונים,אבל שם זה MUST...
בדרך כלל אני לא אוכלת בהרקדות<טוב נו אולי טועמת אבל באמת קצת..> חוץ מאשר בשבת זוגות אלונים,אבל שם זה MUST...
1 1זאב ניסים New member 12/5/06 #46 תלוי בסוג האירוע!! אפשר לפנק את הרוקדים מידי פעם במיוחד חגים,מרתונים,או כמו אצלי בשבת זוגות שרוקדים מגיעים מ10:30 בבוקר עד 16:00 , בדרך כלל יש קפה עוגיות ושתיה קרה שזה מקובל.צריך לא לשכוח שהרוקדים מגיעים איפוא שהכי כייף להם !!!
תלוי בסוג האירוע!! אפשר לפנק את הרוקדים מידי פעם במיוחד חגים,מרתונים,או כמו אצלי בשבת זוגות שרוקדים מגיעים מ10:30 בבוקר עד 16:00 , בדרך כלל יש קפה עוגיות ושתיה קרה שזה מקובל.צריך לא לשכוח שהרוקדים מגיעים איפוא שהכי כייף להם !!!