שוש. אם את מרגישה רעבה,אז כן

תכלי משהו לא משמין ולא כבד בלילה כשאת חוזרת מריקודי העם, אבל בהדרגתיות תנסי לאט לאט לאכול פחות . תכלי ארוחות קטנות יותר, כמה פעמים היום. אם את רעבה ולא אוכלת ,אז תתנפלי על האוכל ותכלי יותר במשך היום. תכלי רק כאשר את מרגישה רעבה ולא לאכול הרבה ולא אוכל שמשמין לא בשר בקר ולא יותר מביצה אחת בשבוע שום אוכל מהיר,לא עוגות,לא בורקסים. תכלי הרבה לחם. הפחמימות של הלחם מחזיקות 24 שעות ביממה ולא מתפרקות מהר לשומנים כמו המתוקים. הלחם יגרום לך שלא תרצי לאכול הרבה אוכל.

רק בארץ ?

זו הבעיה הכי גדולה של המאה הזו. בעית השמנה -אנשים בכל העולם אוכלים יותר מידי.

עמבוש.אתה צודק.בעיית ההשמנה היא

רק בארץ שלנו ורק באמא שלנו שקוראים לה ארצות-הברית. כל דבר שמתחיל בארצות הברית אוטומטית ,אנחנו הישראלים מעתיקים ממנה. האמריקאים אוכלים המון אוכל שנקרא זבל. באוכל האמריקאי יש הרבה רעלים שמזיקים לגוף, זהוא אוכל משמיןעם הרבה נתרן שנמצא במלח הבישול בכדי לשמור על טריוןת האוכל על המדפים בסופר מרקטים. הנתרן הזה שנמצא כמעט בכל מוצר מזון בסופר,מנפח את הגוף שלנו על ידי כך שהוא אוצר את הנוזלים בגוף שלנו ובדם ובכך מעלה את לחץ הדם. כל זה עבר לארץ שלנו. בהרבה ארצות בעולם,אוכלים אוכל טרי ,אורגני, ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל וללא הנתרן הארור. האוכל אצלנו ובארצות הברית הוא אוכל כימי שמזיק לבריאות. רק כעת העם האמריקאי התעורר והרגיש שהאכיו אותו הרבה קש. הרבה אמריקאים שמנו הצורה לא רגילה ,מאד שמנו. בשנה האחרונה התחילו האמריקאים להבין שהם צריכים לאכול נכון יותר , רבים הפסיקו לאכול המבורגרים בכמויות והפסיקו לשתות קןקה קולה בכמויות גדולות. האוכל שלהם נקרא ג'אנק פוד. אני מקוה שגם בארץ יפסיקו לאכול את הזבל הזה. אנשים בארץ שמים לידם צלחת חומוס טעים ומנגבים בפיתה,רק שהם לא יודעים שבחומוס הזה יש בנוסף לכל החומרים גם 30 אחוז שומן.

גם אני קיבלתי את ה SMS הזה

אני מאוד אוהבת להגיע להרקדה ושיש קפה ועוגיות ואם יש אוכל ככה בהפסקה אז למה לא??? תמיד כיף שיש אוכל אני לא מבינה על מה הויכוח... מי שרוצה שיאכל ומי שלא רוצה שלא. זה מעצבן אותי שמרקידים מנסים למשוך אותנו להרקדות דרך הקיבה שלנו... זה לא... אבל אם יש כיבוד זה תמיד כיף.
יום שישי האחרון היה הרבה כיבוד אצל שיקר (כמו כל שישי) ואתם צריכים לראות מה זה אנשים אוהבים לאכול... חבל על הזמן. לכל היפיי נפש שמשחקים אותה שלא אוכלים.... ואח"כ מגיעים הביתה וטורפים את כל המקרר.... אז אם יש בהרקדה אוכל... אז לא להצטנע, ולהתחיל לאכול.

אורנית........אין כאן ענין של

יפה נפש שמשחקים אותה שלא אוכלים.זה ענין של הרגלי אכילה אישיים. אני בעד שתיה קרה וחמה וכיבוד קל ביותר . אבל....הייתי בהרקדה שהיה שם רק קולר בלי כוסות חד פעמיים.שלא לדבר ששתיה חמה שאני רגילה שיש בהרקדות לא היה שם.

למה בהרקדות שלי יש אוכל ???

שוב אני חוזרת לכך שבפורום הזה משתתפים בעיקר רוקדים מכורים יותר מהרגיל, חלקם רוקדים חדשים ומתלהבים שמנסים ללמוד הכל ומהר, חלקם רוקדים ותיקים שיכולים לרקוד ערב שלם. אך בהרקדות יש מגוון רחב של רוקדים, חלקם יודעים מעט ריקודים ובשאר הזמן מתביישים להעתיק, אז עומדים בצד. יש בנות שאין להן בן זוג/לא רוצות לרקוד זוגות.יש ריקודים "מיוחדים" שרק מעטים אוהבים והשאר עומדים בצד. עבור הנ"ל יש לי שולחן עם קפה, תה לסוגיו,לימונדה(דיאט :) אגוזים, פירות יבשים,
ומדי פעם בעיקר בקיץ אנחנו מביאים פירות טריים -
,
, תפוחים, ענבים,
ועוד. לא מדובר על אוכל כבד, אלא על נשנושים שעוזרים להעביר את הזמן. הפירות מהווים משב רוח רענן להגברת האנרגיה.וכן אני יכולה בלי פחד לשים ריקודים שאולי אינם פופולריים במיוחד, אך אלה שלא אוהבים, קשה להם לקטר כש
בפיהם. ומי שלא רוצה? שלא יאכל. ומי שלא רוצה לשלם 25 ש"ח בגלל שיש אוכל בהרקדה, שילך להרקדה אחרת ישלם 25 ש"ח גם כשאין אוכל. אני אישית - לא נוכעת כמעט באוכל בהרקדות פרט לפירות. אילת

AyeleDance

New member
חחחח - לא... קצת יותר

7$, אבל יחסית לשכר הממוצע פה, זה זול בהרבה מההרקדות בארץ. אני התייחסתי לנסיוני מההרקדות בארץ.

איילת .כיוון שהמשכורות וההוצאות

אצלכם גבוהות הרבה יותר מאשר אצלנו, אז איך זה שאצלכם הכניסה להרקדה היא ממש זולה והמרקידים בכל זאת מצליחים לקיים הרקדות וגם להתפרנס מההרקדה בכבוד, האם האולמות שלכם עלובים,האם אין בכלל מיזוג,האם אתם עובדים רק בשביל הכיף ובכלל לא מעניינת אותכם הפרנסה. האם המרקידים אצלכם עובדים בצורה מיושנת עם טייפריקורדר ולא מחשב ועובדים עם מיכשור מיושן שבארץ אצלנו מזמן זרקו אותו.

תשובות

כיוון שהמשכורות וההוצאות ואצלכם גבוהות הרבה יותר מאשר אצלנו, ***נכון מאד! אז איך זה שאצלכם הכניסה להרקדה היא ממש זולה והמרקידים בכל זאת מצליחים לקיים הרקדות וגם להתפרנס מההרקדה בכבוד, *** אף אחד מאיתנו לא מתפרנס רק מזה האם האולמות שלכם עלובים,האם אין בכלל מיזוג *** לא עלובים,יש מיזוג {לא חזק כמו בארץ - היית נהנה...) אך יש בעיה קשה לשכור אולמות. בתיה"ס ממש לא ששים לכך, וגם אם כן לא נותנים ללכת עד מאוחר. גם ממקומות אחרים קשה. אחת ההרקדות כאן מתקיימת בכנסיה.צאד חשובה רצפת עץ. הרוקדים לא יבואו לרקוד על מרצפות. ,האם אתם עובדים רק בשביל הכיף ובכלל לא מעניינת אותכם הפרנסה. *** הכל בשביל הכיף, וכדי להביא קצת "ישראלי" לחברה' פה. האם המרקידים אצלכם עובדים בצורה מיושנת עם טייפריקורדר ולא מחשב ועובדים עם מיכשור מיושן שבארץ אצלנו מזמן זרקו אותו. *** עזרא, אנחנו מעמק הסיליקון - שאנחנו ניקח את מה שאתם שם זורקים? לידיעתך, תכנת הרצת ההרקדות הראשונה DJPOWER הומצאה כאן ע"י מרקיד בשם סעיד. אילת

איילת.תודה על התשובה האמינה שנתת

גם אצלנו המרקידים לא מתפרנסים רק מהרקדה בערב ורק מהרקדות. המסכנה היא שאצלכם זו הרקדה עממית הרקדת ריקודי עם לעם ישראל. אצלנו זה עסק משגשג ורווחי ,שמטרתו העיקרית היא גריפת כסף והרקדת כיף. אני משוכנע שגם ב-15 שקלים לכניסה ,המרקידים לא היו מפסידים אם היו מנהלים משא ומתן הגיוני ותקיף עם בעלי האולמות,ולא כל מרקיד יתחרה על אולם עם חברו המרקיד ובעל האולם יוצא המרויח מכל העיסקה.

עוד דבר איילת.אני חושב שאנו בארץ

מעתיקים ממכם ממכם הרבה דברים מה שאתם עושים בארצות הברית. הבעיה אצלנו בארץ שאנו לרוב מעתיקים ממכם דוקא את הדברים הגרועים ולא את הדברים הטובים. לדעתי גם טוב שלא נותנים אצלכם להישאר עד שעה מאוחרת, הרי למחרת החיים ממשיכים וצריך לעבוד ולנהל חיי יום יום תקינים ובריאים לאחר שעות שינה מספקות. ההרקדות אצלכם הם כמו שפעם היו אצלנו. כעת אצלנו השתגעו ונוצר מהפך גדול. מי אמר שצריכים לשהות בהרקדה יותר מ-3 שעות, זה אפילו לא טוב ולא רצוי ולא בריא. איך קרה שאצלנו הרוקדים נהיו בזוגות קבועים ומקובעים, לא רק בגלל שבן הזוג מתאים , אלא שחוששים להישאר בלי בן זוג בסבב הזוגות. מה כל כך טוב פה בארץ לרקוד בזוגות 10 שנים או 5 שנים או שנתיים עם אותו אחד ויחיד. מכמה שיחות שהיו לי עם רוקדות מארצות הברית , נוכחתי לדעת שאצלחים היחסים בין הרוקדים והרוקדות שונות מאשר בארץ. רוקד חדש שמגיע אצלכם להרקדה מתקבל בצורה יפה ואפילו עוזרים לו להשתלב. אצלנו הוא עומד בצד בעונש.משתדלים להיזהר מרוקד חדש בהרקדה.

לא מסכימה איתך עזרא!

אנחנו כאן לא מרוויחים - זה המצב - מה לעשות. אם היו לי 200 רוקדים או יותר, לא הייתי מורידה את המחיר שהוא סביר ביותר לבילוי בן 4 שעות (בשבת אצלי 5 שעות, ובמרתון 7 שעות) הייתי גאה לקבל שכר עבור עבודה קשה. כל הכבוד על העבודה הקשה של המדריכים בראץ, שסחפה קהל רב לריקודי העם. כמו כל עסק אחר איני מבינה למה יש לך ולרבים אחרים בעיה עם זה שזה עסק משגשג ורווחי. גם אצלינו יש זוגות קבועים רבים, אני מאמינה גדולה במוסד בן הזוג הקבוע. כשמתרגלים לבן זוג, עם הזמן ההנאה גוברת.אפשר לדבר על כך עוד רבות. נכון שמדי פעם יש הפתעות נעימות עם בני זוג מזדמנים, אך אישית אני מעדיפה בן זוג או מספר מצומצם של בני זוג קבועים. לגבי העזרה וקבלת החדש, אני מאמינה שגם בארץ בחוגים קטנים יותר - (ולדעתי רצוי שהחדשים בחוגים קטנים ומשפחתיים יותר) עוזרים לחדשים להשתלב. אילת

איליטה

New member
האמת, מלבד אילת כל שאר...

המרקידים באזורינו עובדים עדיין עם פטיפונים

../images/Emo204.gif ואני לתומי חשבתי ...

ההרקדות בארה"ב {ןבעיקר בעמק הסיליקון} נערכות עדין לצלילי האוקורדיון...

AyeleDance

New member
ההרקדה של ערן באשדוד

זאת לא אילת, זו הבת שלה מירה רק רציתי להזכיר בהקשר של האוכל בנוסף להרקדה נהדרת,את ההרקדה של ערן ביטון באשדוד. הוא לא צריך להודיע שיהיה אוכל כי זה דבר שגרתי. תמיד עוגיות וביגלה ועוד דברים טעימים לנשנש בין הריקודים. בנוסף לכך השולחן תמיד מסודר ולא יהיה מצב ליחסרו כוסות או מים או כפיות. הכול פיקס. חוץ מהאוכל ההרקדה עצמה נהדרת! יש איזון טוב של רוקדים צעירים עם אלה היותר מבוגרים. כולם רוקדים ביחד ומדברים עם כולם. פשוט הרקדה מהנה... אני ממליצה לכל מי שגר קרוב לאשדוד לנסות. ימי רביעי :)

למעלה