../images/Emo21.gif../images/Emo212.gif../images/Emo78.gif../images/Emo211.gif../images/Emo48.gif

כל המדריכים שולחים לנו SMS על ההרקדות ובו הם כותבים על ההרקדה הצפויה ואיזה "כיבוד עשיר" יהיה לבאים. אולי כדאי שיפסיקו להוציא כסף מיותר על האוכל בהרקדות, אצל כולם, ובמקום זה להוריד את מחיר הכניסה, למשל, ל - 20 ש"ח. אני בטוח שרוב הרוקדים יסכימו איתי ויסתפקו במים קרים + קפה / תה. במקום לרקוד ולשרוף מעט קלוריות, שמעתי בשבוע שעבר רוקדת שישבה בצד שאמרה "אני לא מסוגלת לרקוד, אני מה זה מפוצצת מהאוכל".

עמבה.את המרקידים מעניין קודם כל

ההכנסות שלהם. הם יודעים בדיוק מה טוב לכיס שלהם יותר טוב ממני ,ממך ומכולם. תאמין לי,יש להם ראש כלכלי מצויין. לכן,כל התלונות על האוכל מיותרות. ההצעה שלי לחברי הפורום הכותבים ,הקוראים וידידיהם, לאכול רק בבית כשעתיים לפני ההרקדה. כל מילה נוספת בנושא מיותרת. רק לא לשכוח לשתות מים ביציאה מהבית ומידי פעם במשך ההרקדה.

חחו

New member
לגבי הצעתך

כמה מילים שכתבתי לפני כמה חודשים שמסבירים את דעתי על הנושא. לצערי המדריכים לא מספיק אמיצים בנושא הזה. זו נראית לי מערכה אבודה מראש, הלוואי והיו צעדים מעשיים אמיתיים. לאן הענף הזה רוצה להגיע? במקום לדבר על תכנים מדברים עוגות, במקום על ריקודים מדברים על נישנושים? זה מה שמענין את הרוקד הישראלי? האםזה מה שמנה אותו בבחירת מקום ריקוד? פעם זה היה חלק משני, ערך מוסף היום זה גולת הכותרת ,משפט מפתח במודעת הפירסום. ויקטור - ברוך הבא למערבולת שלא תעלם לעולם. זה מחזה שדורש מחקר אקדמי לראות את המוני הרוקדים צובאים על שולחנות האוכל שעמוסים באוכל , טורפים מכל הבא ליד ( זה נורא טעים שזה חינם) . נוגסים ונוגסים במוצרים שמעלים אצלם עובש במגירות במטבח.אוי ואבוי מה עושה לנו אפקט העדר. אנשים מתנפלים על מגשים, דוחפים , רבים, מקללים ( אמיתי). רק כדי לתפוס עוד חתיכת כדור פלאפל מחורבן ועמוס בקלוריות שטוגן בשמן שחור. אנשים כאלה, בעלי משפחות, סבים לנכדים, בעלי חברות , מתנהגים כמו תלמידי חטיבת ביניים בטיול שנתי. הייתי חייב להוציא קיטור. לשמחתי לא כולם כאלה אבל חלק לא קטן כן. מוגש לכם כחומק למחשבה. נ.ב

אוכל קדימה אוכל

נראה לי גם שנושא האוכל הפך לעיקרי רוקדים באים וחלק ניכר מהחלפת החוויות מי מהמרקידים הביא יותר אוכל. אני מכיר קרוקדים שהולכים להרקדה זו או אחרת לפי איזה אוכל יהייה. באמת אפשר להוריד את נושא האוכל. מספיק שתיה עם כמה בייגעלך.

כלומר - אבוד מראש ../images/Emo35.gif ../images/Emo176.gif

התיאור שלך, שלא קראתי בזמנו, כל כך נכון. ולכן - הצעתי, הקטנת ההוצאות של המרקיד ומאידך אפשר להוריד את מחיר הכניסה.

עמבה.שוב אני אומר.אל תציע הצעות

אף אחד לא מוריד מחירים. המרקידים יודעים בעצמם לעשות את החישובים הכספיים לטובתם. סמוך עליהם. אם אוכל לא היה מזיק לבריאות בזמן ההרקדה, אז לא הייתי נכנס לנושא הזה בפורום.

תלוי באופי ההרקדה

בהרקדה רגילה באמת שממש אין שום צורך וסיבה לאוכלץ לעומת זאת במרתונים שנמשכים עד הבוקר, מה שלא תגיד הבטן מתחילה לדבר. בעבר לא היו כמות כזאת של מרתונים. ואם היה היה מזנון במקום ואנשים שהיו רעבים קנו לעצמם. אז נראה לי להפריד בין הרקדה לבין מרתון

סילביאן.גם לא טוב להגזים במשך הרקדה

כמו הרקדת מרתון, למרות שעושים גם הפסקות מנוחה. בשום דבר בחיים,לא טוב להגזים. בשביל מה ללכת למרתון לא מספיקים ההרקדות הרגילות. צריך לתת לגוף להתאושש ולא להתיש אותו. אני מקוה שהתגובה שלי לא תעבור פעמיים,המחשב עושה בעיות.

מעניין...

דווקא ככל שההרקדה יותר ארוכה ומהנה וככל שאני רוקדת יותר ריקודים כך פחות חסר לי אוכל... אני מרגישה כל כך מלאה מהחוויה שאני לא צריכה אוכל עד הבוקר שאחרי

../images/Emo41.gif .. ../images/Emo45.gif גמני ...

בהרקדה אני לא אוכל... מקסימום וופל אחד קטן. אבל כשאני מגיע הביתה.. חייב אבל חייב כמה ביסים הגונים של

hadas74

New member
|את צודקת במאה אחוזים |חיבוק

גם אני חושבת כמוך.

שוש אני חושב שאת צריכה לגרום לכך

שנפח הכיבה שלך יצטמק בהדרגתיות. לא לדחוס בכח אוכל בבטן. כיבה גדולה גורמת כל הזמן להרגשת רעב. תמיד רצוי להשאיר בצלחת חלק מהאוכל, לא לאכול את החבל ,כי נשאר עוד קצת אוכל בצלחת, את מה שלא גמרת לזרוק לפח. ככל שמתבגרים,חילוף החומרים בגוף נהיה איטי יותר, גם מבחינה פיזית הגוף נמצא בפחות פעילות,כאשר מתבגרים. זו הסיבה שכאשר אדם מתבגר ,אז הוא עולה במשקל ומתחיל לגדל קרס. לכן כשמתבגרים צריך לאכול פחות ולא להמשיך לאכול כמו שהורגלנו בשנים קודמות.

פריצריצית.את צודקת.בני אדם בארץ

אוכלים יותר ממה שהגוף דורש. אוכלים בכל הזדמנות שמשעמם וחושבים רק על אוכל. כאשר המוח עסוק מאד בדבר מהנה כמו ריקודי עם הוא לא חושב על אוכל. כאשר נהנים ושמחים הגוף לא מבזבז אנרגיה נפשית או עצבית. ככל שהגוף רגוע ,כך הוא זקוק לפחות אוכל. את האנרגיה הגוף מקבל מהשומנים שנמצאים בגוף כך אנו יורדים במשקל,שורפים קלוריות ונראים כמו דוגמנים ודוגמניות.

למעלה