שאלון אוכל

CoF loveR

New member
מיי תשובות!!!../images/Emo3.gif

אוהבים סופגניות? אמממ... כן... אבל אני לא אוכלת
איזה סוג הכי (ריבה, ריבת חלב, שוקולד, ריק וכו')? ריבה אוהבים מצות? לא... רגילות או מיוחדות? שום מצות (הכי מגעיל זה מצות עם שוקולת
) יבשות או עם ממרח? דיייייי!!! שום מצות!!!!! אוהבים עוגיות מקמח מצה? לא!! אוהבים אוזני המן? לא ממש... מה הכי- סופגניה, מצה או אוזן המן? אוזן של המן
מה התוספות האידיאליות ל: טוסט? גבינה... פיצה? פטריות סתם סנדביץ'? גבינת קוטג' משקה חם אהוב? שוקו.. משקה קר אהוב? אייס- תה... יאמי!!! מיץ אהוב? תפוזים, תות בננה משקה מוגז אהוב? דיאט קוקה קולה לימון טעם גלידה אהוב? תותים! גלידה או פרוזן יוגורט? פרוזן יוגורט!
מעדן חלב אהוב? יוגורט... שוקולד אהוב? לא אוכלת שוקולד... דגנים אהובים? מחיטה מלאה 5 ירקות הכי אהובים? עגבניות, עגבניות ו... עגבניות!!!
אהה כן... ועגבניות שרי! 5 פירות הכי אהובים? בננות
אבטיח תותים מנדרינות ענבים! סלט אהוב? עשוי מקפוסטה וקצת חומץ אז זה חמוץ כזה... יאאמי טעים! מרק אהוב? לא אוהבת מרקים... אבל אם כבר, עוף...! רשת מסעדות אהובה? מקדונלדס!
סתם... לא יודעת.. לא הולכת הרבה למסעדות. סגנון אהוב של תפו"א (קר, חם, אפוי, פירה, צ'יפס, מטוגן וכו')? צ'יפס! בשר אהוב? עוףףף בגריל פסטה אהובה? ארוכה ועם טיפה רוטב עגבניות עוגיות אהובות? עם פצפוצי שוקולד... ביסלי אהוב? לא אוהבת.. במבה או ביסלי? במבה רוללללז! סוג בורקס (מלוח) אהוב? עם גבינה סוג קוראסון (מתוק) אהוב? עם שוקולד... מאפה אהוב (סתם לחם, חלה, בגט, לחמניה, בייגלה וכו')? לחמניה חמאה או גבינה? גבינה! בולגרית או צהובה? צהובה 5 המאכלים שלא היית מוותר/ת עליהם לעולם? לחמניות
לחם מחיטה מלאה גבינה אממ.. מסטיקים!!!
סגנון ביצה מועדף (קשה, רכה, עין, חביתה, מקושקשת וכו')? קשה אוכל המזוהה עם ארץ (איטלקי, סיני, ישראלי, אמריקאי וכו')? צרפתי (במיוחד הצפרדעים
) ממרח אהוב? סימפוניה תדהימו אותנו בכמה אתם מסוגלים לאכול בבת אחת (לדוגמא: 3 חבילות במבה גדולה בפעם אחת)? פיצה ענקים שלמה!!! (פעם עשיתי את זה...
) שוקולד פרה אהוב? אם כבר... אז עם אגוזים. 5 חטיפים/ממתקים אהובים? במבה וזהו! מחלקה אהובה בסופר (ממתקים, חטיפים, מאפייה, מעדנייה, איטליז, ירקות ופירות וכו')? מחלקת חומרי הניקוי
מנה חמה אהובה (בהנחה שאתם אוהבים את הפורמט...)? נודלס מאכל שהייתם מעדיפים לאכול יותר ממה שאתם נוהגים? לחמניות!!! ומאכל שפחות? מתוקים... האם אתם אוכלים כל מה שבא לכם או נמנעים לפעמים כדי לא להשמין? נמנעים
האם אתם מרוצים מהמשקל שלכם? לא ממש... איזה מאכל אמא/אבא שלכם מכינים הכי טוב? אמא שלי.. הכללל מה שהיא מכינה טעים!!!

יאיי אני עונה..:]

אוהבים סופגניות? לא
איזה סוג הכי (ריבה, ריבת חלב, שוקולד, ריק וכו')? אני לא אוכלת
אוהבים מצות? כן
רגילות או מיוחדות? רגילות
יבשות או עם ממרח? רגילות..אבל אפשר עם שוקולד..
אוהבים עוגיות מקמח מצה? מאוווווד
אוהבים אוזני המן? כן
מה הכי- סופגניה, מצה או אוזן המן? מצה מה התוספות האידיאליות ל:
טוסט? טונה ,גבינה לבנה ,לבנה, זיתים, תירס, סחוג ,בצל, פטריות
פיצה? פטריות
סתם סנדביץ'? אממ...שנביץ עם חומוס וסחוג שולט
משקה חם אהוב? קפה
משקה קר אהוב? קולה
מיץ אהוב? לימון
משקה מוגז אהוב? קולה ופאנטה ..
טעם גלידה אהוב? לימון
גלידה או פרוזן יוגורט? פרוזןןןן
מעדן חלב אהוב? אממ..מוס שוקולד
שוקולד אהוב? רגיל
דגנים אהובים? במבה 5
ירקות הכי אהובים? לא אוכלת ירקות 5
פירות הכי אהובים? כנל
סלט אהוב? לא אוכלת!
מרק אהוב? מרק זך
רשת מסעדות אהובה? אוכל סיני...קם סון
סגנון אהוב של תפו"א (קר, חם, אפוי, פירה, צ'יפס, מטוגן וכו')? צ'יפס
בשר אהוב? עוף
פסטה אהובה? פסטה..מממ עם רוטב כלשהו, אלפרדו או בולונז
עוגיות אהובות? אינ אוהבת עוגיות המון..אבל בעיקר שוקולד צ'יפס
ביסלי אהוב? פלאפל ובצל
במבה או ביסלי? ביסלי
סוג בורקס (מלוח) אהוב? פיצה או תפוחי אדמה
סוג קוראסון (מתוק) אהוב? אממ שוקולד..
מאפה אהוב (סתם לחם, חלה, בגט, לחמניה, בייגלה וכו')? בגט
חמאה או גבינה? יאכ שניהם...אבל גבינה לבנה טעיםםם
בולגרית או צהובה? לבנה 5
המאכלים שלא היית מוותר/ת עליהם לעולם? וואוו קשה...אני יכולה לוותר על הכל..אני לא ממש אוהבת לאכול...
סגנון ביצה מועדף (קשה, רכה, עין, חביתה, מקושקשת וכו')? עין
אוכל המזוהה עם ארץ (איטלקי, סיני, ישראלי, אמריקאי וכו')? סיני
ממרח אהוב? שוקולד
תדהימו אותנו בכמה אתם מסוגלים לאכול בבת אחת (לדוגמא: 3 חבילות במבה גדולה בפעם אחת)? אני יכולה לא לאכול הרבה זמן..חחחח
שוקולד פרה אהוב? רגיל 5
חטיפים/ממתקים אהובים? הכל בערך
מחלקה אהובה בסופר (ממתקים, חטיפים, מאפייה, מעדנייה, איטליז, ירקות ופירות וכו')? אני הכי אוהבת את היציאה של הסופר:]
מנה חמה אהובה (בהנחה שאתם אוהבים את הפורמט...)? אני אוהבת מנות חמות..את כולן..
מאכל שהייתם מעדיפים לאכול יותר ממה שאתם נוהגים? הייתי מעדיפה לא לאכול בכלל
ומאכל שפחות?
האם אתם אוכלים כל מה שבא לכם או נמנעים לפעמים כדי לא להשמין? ננמנעת
האם אתם מרוצים מהמשקל שלכם? לא
איזה מאכל אמא/אבא שלכם מכינים הכי טוב? אמא שלי מבשלת ואופה מעולה...הכל...רק חבל שאני לא אוכלת

wildgirl1

New member
הנה בבקשה אני יענה

אוהבים סופגניות? אממ לא ממש איזה סוג הכי (ריבה, ריבת חלב, שוקולד, ריק וכו')? ניראה לי ריבה אם כבר אוהבים מצות? לא ממש רגילות או מיוחדות? ממ מיוחד יבשות או עם ממרח? אם סלט אליביי אוהבים עוגיות מקמח מצה? תלוי איזה! אוהבים אוזני המן? ממ לא מה הכי- סופגניה, מצה או אוזן המן?לא יודעת אף אחד מהם מה התוספות האידיאליות ל: טוסט? ממ גבינה זיתים ירוקים, עגבניות קצת פטריות טירס פיצה? טונה זיתים טירס סתם סנדביץ'? חביתה אם עגבניות משקה חם אהוב? שוקלוטה משקה קר אהוב? נסטי מיץ אהוב? ענבים משקה מוגז אהוב? קולה לימון טעם גלידה אהוב? ממ חמוץ גלידה או פרוזן יוגורט? ברור פרוזן חולה על זה ... קיווי , תות , אבטיח, וכו' טעמים אהבים מעדן חלב אהוב? גבינות מלוחות שוקולד אהוב? אין כזה דגנים אהובים? קורנפליקס 5 ירקות הכי אהובים? עגבניה, מלפפון,גזר,תפוח אדמה (כי חברה שלי מתעקשת!) 5 פירות הכי אהובים? מנדרינה,מלון,אבטיח,תות,אפרסק סלט אהוב? סלט טירס פטריות מרק אהוב? חארצו, כול מה שקשור לאורז... רשת מסעדות אהובה? נאפיס סגנון אהוב של תפו"א (קר, חם, אפוי, פירה, צ'יפס, מטוגן וכו')? משהו טעים בשר אהוב? עוף פסטה אהובה? רגילה עוגיות אהובות? אין כאלה ביסלי אהוב? פאלפל ובצל במבה או ביסלי? במבה סוג בורקס (מלוח) אהוב? ממ פיצה סוג קוראסון (מתוק) אהוב? רגיל לפי מצב רוח מאפה אהוב (סתם לחם, חלה, בגט, לחמניה, בייגלה וכו')? בייגלה אם זעתר חמאה או גבינה? גבינה בולגרית או צהובה? מה שיותר מלוח יותר טוב !! בולגרית!!! 5 המאכלים שלא היית מוותר/ת עליהם לעולם? סגנון ביצה מועדף (קשה, רכה, עין, חביתה, מקושקשת וכו')? אין לי אוכל המזוהה עם ארץ (איטלקי, סיני, ישראלי, אמריקאי וכו')? סיני ממרח אהוב? ממש לא יודעת תדהימו אותנו בכמה אתם מסוגלים לאכול בבת אחת (לדוגמא: 3 חבילות במבה גדולה בפעם אחת)? ממ לא יודעת תלוי כמה אני רעבה שוקולד פרה אהוב? איכסה פויה! לא אוהבת שוקלד 5 חטיפים/ממתקים אהובים? במבה, ביסלי, אפרופו, פופקרן מחלקה אהובה בסופר (ממתקים, חטיפים, מאפייה, מעדנייה, איטליז, ירקות ופירות וכו')? לא יודעת מנה חמה אהובה (בהנחה שאתם אוהבים את הפורמט...)? איטריות בטעם עוף סיני יאמי יאמי יאמי מאכל שהייתם מעדיפים לאכול יותר ממה שאתם נוהגים? מממ לא יודעת ומאכל שפחות? לא יודעת האם אתם אוכלים כל מה שבא לכם או נמנעים לפעמים כדי לא להשמין? לא! אם אני רעבה אני יוכל מה שאני רוצה! אם אני לא רעבה אני לא אוכל! האם אתם מרוצים מהמשקל שלכם? לא ממש איזה מאכל אמא/אבא שלכם מכינים הכי טוב? חציפורי! מרקים! עוף בגריל, עוגות יש הרבה

M a r U s k A

New member
../images/Emo4.gif יש לי בעיה..

קראתי את הסקר וגיליתי שאני לא אוכלת כלום

FiShA

New member
חחח הייתי עכשיו ביומולדת

של חברה שלי אז קיצור היה שםם מלא אוכל חטיפים שוקולד אבל אני הכנתי לעצמי סלט קטן וזה מה שאכלתי\: עכשיו אני בדיאטת ירקות ביקר ופרות\:

M a r U s k A

New member
אני לא ממש בדיאטה ../images/Emo4.gif

אני אממ פשוט אין אצלי אוכל בבית קבוע, אף אחד לא מבשל למאמא אין זמן ואני לא יודעת ולא סובלת להתעסק עם כל השטויות האלו במטבח
כך שאני אוכלת ארוחה אחת ביום - ארוחת צהריים וגם בשבילה אני אמורה להיות מקורית .... מה הייתי עושה בלי ה
שלי!

M a r U s k A

New member
אני לא מרגישה מסכנה במיוחד

אני כבר התרגלתי .. גם עומר לא דואג להאכיל אותי כשאני נמצאת אצלו
הוא חושב שזה בסדר שאני אבוא אליו אחרי הבית ספר ואחכה עד שעה 7-8 בשביל לאכול ארוחת ערב
העיקר הוא הספיק לטחון כבר 2 ארוחות לפחות ואני 0

חחח איזה חוצפן!

לאכול מול הפרצוף של בן אדם ולא לתת לו גם או אפילו להציע חוצפה!

DeAth ScrEaM

New member
חחחחחחחחח

מרינקה..... את יודעת מה גיליתי? כשחושבים על זה.. אז גמאני אוכלת ארוחה אחת ביום :] וואי מגניב :] חיחי אצלי פשוט.... אני לא מבינה.. איך אפשר לאכול יותר מארוחה ביום???? אבל :/ אני מעוותת.... גם לא אוכלת יותר מידי וגם פרה-פרה... :/ בעעעעע.... ועכשיו.. מישו מוכן להסביר לי את התוכן של ההודעה המטומטמת שכתבתי?

Angel lips

New member
חחחחחחח אמילי את מטורפת...

ביום הולדת לאכול סלט כשיש שוקולדים???? עדיף כבר להתאבד

m a n k o

New member
я../images/Emo78.gif

אוהבים סופגניות? כן אבל הייתי יכולה לחיות בלי זה... איזה סוג הכי (ריבה, ריבת חלב, שוקולד, ריק וכו')? ריק!! לא סובלת ריבה
אוהבים מצות? כן רגילות או מיוחדות? מיוחדות יבשות או עם ממרח? ממרח שוקולד!!
אוהבים עוגיות מקמח מצה? לא ממש
אוהבים אוזני המן? כמובן!! מה הכי- סופגניה, מצה או אוזן המן? אוזן המן במילוי שוקולד מה התוספות האידיאליות ל: טוסט? גבינה תירס וחמאה פיצה? תוספת גבינה.. חח סתם סנדביץ'? לא אוהבת סנדוויצ'ים :| משקה חם אהוב? שוקו משקה קר אהוב? אייס קפה מיץ אהוב? אגס משקה מוגז אהוב? ספרייט\ רד בול טעם גלידה אהוב? וניל פאדג' גלידה או פרוזן יוגורט? אממ בחירה קשה :\ מעדן חלב אהוב? לא אוהבת בכלל שוקולד אהוב? או הו אם אני אתחיל אני לא אסיים בחיים!!! יש כל כך הרבה דגנים אהובים? א"ב מרשמלו וגם התרנגולת ואממ צ'ריוס ויש עוד מלא 5 ירקות הכי אהובים? חסה עגבניה מלפפון פלפל וקולורבי. 5 פירות הכי אהובים? אגס, שזיף, משמש, פומלה ובננה. סלט אהוב? סלט מיונז, סלט עוך, סלט כרוב... מרק אהוב? מרק עוף של אמא
רשת מסעדות אהובה? בר שוקולד סגנון אהוב של תפו"א (קר, חם, אפוי, פירה, צ'יפס, מטוגן וכו')? צ'יפס דק דק שאמא עושה!
בשר אהוב? המבורגר, בקר, אווז... פסטה אהובה? ברוטב בולונז! עוגיות אהובות? רוגעלך! וואי מזמן לא אכלתי.. חחח ביסלי אהוב? גריל עם במבה
במבה או ביסלי? במבה! סוג בורקס (מלוח) אהוב? ברוקס בולגרית סוג קוראסון (מתוק) אהוב? לא מתה על קוראסונים מאפה אהוב (סתם לחם, חלה, בגט, לחמניה, בייגלה וכו')? לחם זיתים חמאה או גבינה? חמאה בולגרית או צהובה? צהובה 5 המאכלים שלא היית מוותר/ת עליהם לעולם? אייס קפה ושוקולד. סגנון ביצה מועדף (קשה, רכה, עין, חביתה, מקושקשת וכו')? חביתה אוכל המזוהה עם ארץ (איטלקי, סיני, ישראלי, אמריקאי וכו')? אגרולים ממרח אהוב? שוקולד השחר תדהימו אותנו בכמה אתם מסוגלים לאכול בבת אחת (לדוגמא: 3 חבילות במבה גדולה בפעם אחת)? :| שוקולד פרה אהוב? העוגיות האלה שטובלים בממרח שוקולד בזוקה. 5 חטיפים/ממתקים אהובים? וואי יש מלא.. מוריץ', מאלטרס, טורטית, נאטורל ואלי, מארס מחלקה אהובה בסופר (ממתקים, חטיפים, מאפייה, מעדנייה, איטליז, ירקות ופירות וכו')? ממתקים!!!
מנה חמה אהובה (בהנחה שאתם אוהבים את הפורמט...)? לא אוהבת מנות חמות.. מאכל שהייתם מעדיפים לאכול יותר ממה שאתם נוהגים? שוקולד... ומאכל שפחות? :| האם אתם אוכלים כל מה שבא לכם או נמנעים לפעמים כדי לא להשמין? אוכלת כל מה שבא... יש לי מזל שאני לא צריכה לדאוג לקלוריות..
האם אתם מרוצים מהמשקל שלכם? איזה מאכל אמא/אבא שלכם מכינים הכי טוב? וואי יש מלא.. חמין, קניידלך, בלינצ'ס... וכו וכו וכו

the fensco OvO1

New member
../images/Emo26.gif

אוהבים סופגניות? כן איזה סוג הכי (ריבה, ריבת חלב, שוקולד, ריק וכו')? ריבה אוהבים מצות? כן רגילות או מיוחדות? מיוחדות יבשות או עם ממרח? עם ממרח שוקולד אוהבים עוגיות מקמח מצה? לא פויה! אוהבים אוזני המן? כן מה הכי- סופגניה, מצה או אוזן המן? אוזניים מה התוספות האידיאליות ל: טוסט?גבינה צהובה רוטב פיצה וזייטים פיצה? טונה סתם סנדביץ'? מה שרשמתי בטוסט משקה חם אהוב? שוקו משקה קר אהוב? אייס קפה מיץ אהוב? אפרסק משקה מוגז אהוב? מנטה טעם גלידה אהוב? אפרסק גלידה או פרוזן יוגורט? פוזן יוגורט מעדן חלב אהוב? שוקולד שוקולד אהוב? חלב דגנים אהובים? הערנב הזה עם הפירות הציעוניים 5 ירקות הכי אהובים? חסה גמבה עגבנייה כרוב תירס 5 פירות הכי אהובים? תפוח אפרסק ענבים מנדרינה קיוי סלט אהוב? סלט חסה עם רוטב אלף האיים מרק אהוב? מרק עוף רשת מסעדות אהובה? מקדונלס וברגר קינג סגנון אהוב של תפו"א (קר, חם, אפוי, פירה, צ'יפס, מטוגן וכו')? ציפס בשר אהוב? עוף בגריל פסטה אהובה? אמממממ כולם עוגיות אהובות? עוגיות שוקולד ממולעות קרם אגוזים ביסלי אהוב?אוסם במבה או ביסלי?עלית סוג בורקס (מלוח) אהוב? גבינה סוג קוראסון (מתוק) אהוב? שוקולד מאפה אהוב (סתם לחם, חלה, בגט, לחמניה, בייגלה וכו')?בגט חמאה או גבינה? גבינה בולגרית או צהובה? צהובה 5 המאכלים שלא היית מוותר/ת עליהם לעולם? טוסט פיצה המבורגר של מקדולנס וברגר קינג ציפס של מקדונלס סלט של בורגר ראנץ סגנון ביצה מועדף (קשה, רכה, עין, חביתה, מקושקשת וכו')? מקושקשת אוכל המזוהה עם ארץ (איטלקי, סיני, ישראלי, אמריקאי וכו')? אמריקאי ממרח אהוב? חומוס תדהימו אותנו בכמה אתם מסוגלים לאכול בבת אחת (לדוגמא: 3 חבילות במבה גדולה בפעם אחת)?המבורגר וופר של ברגר קינג ו או המבורגר מק רויאל של מקדונלס שוקולד פרה אהוב? חלב עם קרונפלקס 5 חטיפים/ממתקים אהובים? ביסלי במבה ציפס פופקורן של עלית ו... חטיף כיף מחלקה אהובה בסופר (ממתקים, חטיפים, מאפייה, מעדנייה, איטליז, ירקות ופירות וכו')? אטיפים מנה חמה אהובה (בהנחה שאתם אוהבים את הפורמט...)? פירה עם שניצל מטובל בסומסום וספגטי מאכל שהייתם מעדיפים לאכול יותר ממה שאתם נוהגים? ארוחה ראשית של מקדונלס סברו קריספי ברגר קינג ןבןרגר ראנץ ומאכל שפחות? כלום האם אתם אוכלים כל מה שבא לכם או נמנעים לפעמים כדי לא להשמין? לפעמים פעם בשנה נמנע האם אתם מרוצים מהמשקל שלכם?כן איזה מאכל אמא/אבא שלכם מכינים הכי טוב? פירה עם שניצל

למעלה