מיי תשובות!!!../images/Emo3.gif
אוהבים סופגניות? אמממ... כן... אבל אני לא אוכלת
איזה סוג הכי (ריבה, ריבת חלב, שוקולד, ריק וכו')? ריבה אוהבים מצות? לא... רגילות או מיוחדות? שום מצות (הכי מגעיל זה מצות עם שוקולת
) יבשות או עם ממרח? דיייייי!!! שום מצות!!!!! אוהבים עוגיות מקמח מצה? לא!! אוהבים אוזני המן? לא ממש... מה הכי- סופגניה, מצה או אוזן המן? אוזן של המן
מה התוספות האידיאליות ל: טוסט? גבינה... פיצה? פטריות סתם סנדביץ'? גבינת קוטג' משקה חם אהוב? שוקו.. משקה קר אהוב? אייס- תה... יאמי!!! מיץ אהוב? תפוזים, תות בננה משקה מוגז אהוב? דיאט קוקה קולה לימון טעם גלידה אהוב? תותים! גלידה או פרוזן יוגורט? פרוזן יוגורט!
מעדן חלב אהוב? יוגורט... שוקולד אהוב? לא אוכלת שוקולד... דגנים אהובים? מחיטה מלאה 5 ירקות הכי אהובים? עגבניות, עגבניות ו... עגבניות!!!
אהה כן... ועגבניות שרי! 5 פירות הכי אהובים? בננות
אבטיח תותים מנדרינות ענבים! סלט אהוב? עשוי מקפוסטה וקצת חומץ אז זה חמוץ כזה... יאאמי טעים! מרק אהוב? לא אוהבת מרקים... אבל אם כבר, עוף...! רשת מסעדות אהובה? מקדונלדס!
סתם... לא יודעת.. לא הולכת הרבה למסעדות. סגנון אהוב של תפו"א (קר, חם, אפוי, פירה, צ'יפס, מטוגן וכו')? צ'יפס! בשר אהוב? עוףףף בגריל פסטה אהובה? ארוכה ועם טיפה רוטב עגבניות עוגיות אהובות? עם פצפוצי שוקולד... ביסלי אהוב? לא אוהבת.. במבה או ביסלי? במבה רוללללז! סוג בורקס (מלוח) אהוב? עם גבינה סוג קוראסון (מתוק) אהוב? עם שוקולד... מאפה אהוב (סתם לחם, חלה, בגט, לחמניה, בייגלה וכו')? לחמניה חמאה או גבינה? גבינה! בולגרית או צהובה? צהובה 5 המאכלים שלא היית מוותר/ת עליהם לעולם? לחמניות
לחם מחיטה מלאה גבינה אממ.. מסטיקים!!!
סגנון ביצה מועדף (קשה, רכה, עין, חביתה, מקושקשת וכו')? קשה אוכל המזוהה עם ארץ (איטלקי, סיני, ישראלי, אמריקאי וכו')? צרפתי (במיוחד הצפרדעים
) ממרח אהוב? סימפוניה תדהימו אותנו בכמה אתם מסוגלים לאכול בבת אחת (לדוגמא: 3 חבילות במבה גדולה בפעם אחת)? פיצה ענקים שלמה!!! (פעם עשיתי את זה...
) שוקולד פרה אהוב? אם כבר... אז עם אגוזים. 5 חטיפים/ממתקים אהובים? במבה וזהו! מחלקה אהובה בסופר (ממתקים, חטיפים, מאפייה, מעדנייה, איטליז, ירקות ופירות וכו')? מחלקת חומרי הניקוי
מנה חמה אהובה (בהנחה שאתם אוהבים את הפורמט...)? נודלס מאכל שהייתם מעדיפים לאכול יותר ממה שאתם נוהגים? לחמניות!!! ומאכל שפחות? מתוקים... האם אתם אוכלים כל מה שבא לכם או נמנעים לפעמים כדי לא להשמין? נמנעים
האם אתם מרוצים מהמשקל שלכם? לא ממש... איזה מאכל אמא/אבא שלכם מכינים הכי טוב? אמא שלי.. הכללל מה שהיא מכינה טעים!!!
אוהבים סופגניות? אמממ... כן... אבל אני לא אוכלת