../images/Emo12.gif
אוכל
אוהבים סופגניות? כן.... כל עוד זאת רק סופגניה אחת.. עם הדגשה על אחת.. איזה סוג הכי (ריבה, ריבת חלב, שוקולד, ריק וכו')? ריבה אוהבים מצות?
רגילות או מיוחדות? הא? יבשות או עם ממרח?
אוהבים עוגיות מקמח מצה? אף פעם לא טעמתי אוהבים אוזני המן? המממ.. זה די סביר... מה הכי- סופגניה, מצה או אוזן המן?
מה התוספות האידיאליות ל: טוסט? טונה פיצה? בלי תוספת סתם סנדביץ'? אני לא אוהבת ולא אוכלת סנדוויצ'ים... לא יודעת :/ משקה חם אהוב? קפה
משקה קר אהוב? מים
מיץ אהוב? תפוזים משקה מוגז אהוב? קולה.... אבל לא כל כך... בגדול אני בכלל לא מתה על משקאות מוגזים... אלא אם כן u menia sushnak
טעם גלידה אהוב? תות
גלידה או פרוזן יוגורט? לא אכפת לי מעדן חלב אהוב? חלב! שוקולד אהוב? לבן
דגנים אהובים?
5 ירקות הכי אהובים? הממ.. עגבניה.... המממ.... עגבניה..... המממ.... שוב עגבניה! נראה לי שאני אוהבת רק עגבניות :/ 5 פירות הכי אהובים? תפוז, קלמנטינה, אפרסק, לימון, ענבים
סלט אהוב? הסלט הכי פשוט... עגבניה, מלפפון ובצל...
מרק אהוב? :/ רשת מסעדות אהובה? אני לא בדיוק מבקרת במסעדות :/ סגנון אהוב של תפו"א (קר, חם, אפוי, פירה, צ'יפס, מטוגן וכו')? צ'יפס בשר אהוב? :/ פסטה אהובה? יש גם פסטות שונות
??? עוגיות אהובות? עם פצפוצי שוקולד.. ביסלי אהוב? אני לא אוהבת ביסלי במבה או ביסלי? במבה סוג בורקס (מלוח) אהוב? עם גבינה? סוג קוראסון (מתוק) אהוב? עם כלום?
מאפה אהוב (סתם לחם, חלה, בגט, לחמניה, בייגלה וכו')? :/ חמאה או גבינה? חמאה
אני חולה על חמאה... כשהייתי קטנה ביקשתי שימרחו לי חמאה על הלחם וליקקתי את החמאה ושוב הבאתי את הלחם שימרחו לי עוד..
חחחחחח.... חמודה שכמוני
בולגרית או צהובה? תזכירו לי מה זה בולגרית? :/ 5 המאכלים שלא היית מוותר/ת עליהם לעולם? אורז.. שוקולד לבן של פרה.. סגנון ביצה מועדף (קשה, רכה, עין, חביתה, מקושקשת וכו')? אני שונאת ביצים! אוכל המזוהה עם ארץ (איטלקי, סיני, ישראלי, אמריקאי וכו')? סושי
??? יפן נראה לי :/ ממרח אהוב? אני לא אוכלת ממרחים תדהימו אותנו בכמה אתם מסוגלים לאכול בבת אחת (לדוגמא: 3 חבילות במבה גדולה בפעם אחת)? הממ.... זה כבר יותר מידי בשבילי :/ שוקולד פרה אהוב? לבן
5 חטיפים/ממתקים אהובים? שוקולד לבן של פרה
מחלקה אהובה בסופר (ממתקים, חטיפים, מאפייה, מעדנייה, איטליז, ירקות ופירות וכו')? אני לא לאהוב סופר... סופר מעצבן.. מנה חמה אהובה (בהנחה שאתם אוהבים את הפורמט...)? אנחנו לא לאהוב מנה חמה :/ זאת אומרת... אנחנו לא לדעת אם לאהוב או לא כי לא אוכלים מנה חמה.... פעם אחרונה מנה חמה בפה היה לפני שנתיים.. מאכל שהייתם מעדיפים לאכול יותר ממה שאתם נוהגים? שוקולד לבן של פרה
! הייתי מוכנה לאכול את זה לארוחת בוקר, ערב, וצהרריים (נראה לי שבלבלתי פה משו בסדר אבל פוחוי
) ומאכל שפחות? מה שפחות אז פשוט לא אוכלים :/ ויש הרבה כאלה.. האם אתם אוכלים כל מה שבא לכם או נמנעים לפעמים כדי לא להשמין? הכל האם אתם מרוצים מהמשקל שלכם? לא יודעת :/ אני לא חושבת על זה יותר מידי.. למרות שלא הייתי מתנגדת להוריד כמה קילו.. איזה מאכל אמא/אבא שלכם מכינים הכי טוב? אם הם כבר מכינים אז הכל יוצא טעים!