שאלון אוכל

FiShA

New member
**חזה= חסה אני סוטה יותר

מדי היום חחח היה לנו שיעור ביולוגיה מוגבר בחדר מחשבים והיה שם באתר אחד הראו איך לב פועל תלוי בפעילה נמרצת אז הוא זז (הלב ) כמו גבר שמזיין מישו חחחח די נו אל תשימו לב עלייי \:

Janem

New member
אההההההההה...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פאק, אחלה אנלוגייה...

Janem

New member
../images/Emo137.gif שאלון מבורך.

אוהבים סופגניות? מזה... בטח!!! איזה סוג הכי (ריבה, ריבת חלב, שוקולד, ריק וכו')? ריבה קלאסיק. אוהבים מצות? עם חורים??? רגילות או מיוחדות? עם חורים??? יבשות או עם ממרח? עם חורים??? אוהבים עוגיות מקמח מצה? חחח, עם ג'וקים בקמח? אוהבים אוזני המן? יאם... זה באמת ליגה. אומן טאש באידיש. מה הכי- סופגניה, מצה או אוזן המן? אוזן, מאן. מה התוספות האידיאליות ל: טוסט? מוצרלה. פיצה? מוצרלה ופטריות. התוספות של נסטיה גם טובות... טבסקו... יאם. סתם סנדביץ'? שוקולד, גבינה. שיפוד... משקה חם אהוב? שוקו משקה קר אהוב? שוקו מיץ אהוב? פאנטה. משקה מוגז אהוב? אורנג'אדה. טעם גלידה אהוב? שוקו שוקו. גלידה או פרוזן יוגורט? אקטימל קאפוט!!!! מעדן חלב אהוב? באדי קלאסיק. שוקולד אהוב? פרה, אין על פרה של עילית, פרה שולטת!!! דגנים אהובים? קורנפלקס של תלמה האוריגינל... 5 ירקות הכי אהובים? גזר מלפפון עגבנייה בצל ירוק פלפל. 5 פירות הכי אהובים? תפוח קלמנטינה מנדרינה אגס ופומלה. סלט אהוב? עגבנייה מלפפון שמן זית וגבינה בולגרית. מרק אהוב? עוף!!!! רמשטאיין!!!! רשת מסעדות אהובה? רמשטאיין!!! סגנון אהוב של תפו"א (קר, חם, אפוי, פירה, צ'יפס, מטוגן וכו')? פירה של סבתא באורגינל... (דמעות של אושר) בשר אהוב? טלה. פסטה אהובה? רביולי. עוגיות אהובות? ערגיליות. ביסלי אהוב? קבב. במבה או ביסלי? במבה. סוג בורקס (מלוח) אהוב? גבינה!@!!!! סוג קוראסון (מתוק) אהוב? צרפתי. מאפה אהוב (סתם לחם, חלה, בגט, לחמניה, בייגלה וכו')? פיתה אוזבקית. חמאה או גבינה? גבינה. בולגרית או צהובה? צהובה, מצטער בולגרית... אל תקחי ללב. 5 המאכלים שלא היית מוותר/ת עליהם לעולם? שיפודים, אורז, שוקולד, חביתה וקוקה קולה. סגנון ביצה מועדף (קשה, רכה, עין, חביתה, מקושקשת וכו')? קשקשת. אוכל המזוהה עם ארץ (איטלקי, סיני, ישראלי, אמריקאי וכו')? PLOV ממרח אהוב? גבינה/ שוקולד. תדהימו אותנו בכמה אתם מסוגלים לאכול בבת אחת (לדוגמא: 3 חבילות במבה גדולה בפעם אחת)? 16 מקלות שיפודים, התערבתי עם חברים שלי. שוקולד פרה אהוב? אתם דפוקים בראש. הכי רגיל!!!!!! 5 חטיפים/ממתקים אהובים? פסקזמן. מחלקה אהובה בסופר (ממתקים, חטיפים, מאפייה, מעדנייה, איטליז, ירקות ופירות וכו')? אני לא עקרת בית בלאט, דיוויד בלאט!!!! מנה חמה אהובה (בהנחה שאתם אוהבים את הפורמט...)? מאכל שהייתם מעדיפים לאכול יותר ממה שאתם נוהגים? אם אוכלים, לא נוהגים, בשביל זה יש משקאות... ומאכל שפחות? חזיר. האם אתם אוכלים כל מה שבא לכם או נמנעים לפעמים כדי לא להשמין? אין לי גבול אין לי!!!! האם אתם מרוצים מהמשקל שלכם? הכי טוב 80. איזה מאכל אמא/אבא שלכם מכינים הכי טוב? אבא שלי שף... העלבתם אותי עם השאלה הזאת.

FiShA

New member
../images/Emo6.gif רוסטיק רוסטיק חחחחח

אידיש ראמשטיין מןD:

SpyKid

New member
../images/Emo21.gif../images/Emo78.gif../images/Emo94.gif../images/Emo137.gif

אוהבים סופגניות? כןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!! איזה סוג הכי (ריבה, ריבת חלב, שוקולד, ריק וכו')? ריבה!!!!!!!!! אוהבים מצות? לא משהו... אבל אני אוהבת עוגת מצות =) רגילות או מיוחדות? מה זה מיוחדות? יבשות או עם ממרח? ממרח!!! אוהבים עוגיות מקמח מצה? לא אוהבים אוזני המן? כן!!! מה הכי- סופגניה, מצה או אוזן המן? סופגניה!!! מה התוספות האידיאליות ל: טוסט? גבינה בולגרית =) פיצה? עגבניות =) סתם סנדביץ'? גבינה בולגרית וירקות =) משקה חם אהוב? שוקו!!! משקה קר אהוב? מיץ תפוזים =) מיץ אהוב? תפוזים משקה מוגז אהוב? אני לא ממש אוהבת מוגז, אבל אם כבר - פאנטה ענבים... טעם גלידה אהוב? תות-בננה גלידה או פרוזן יוגורט? גלידה!!! מעדן חלב אהוב? שוקו קרלו שוקולד אהוב? חלב עם אגוזים דגנים אהובים? במבה =) 5 ירקות הכי אהובים? עגבניה, פלפל מתוק, מלפפון, תפוח אדמה (מבושל חחח)... 5 פירות הכי אהובים? אגס, קיווי, תות שדה, דובדבן, משמש. סלט אהוב? אוליבייה מרק אהוב? לא יודעת... רשת מסעדות אהובה? מקדונלדס! אבל לא אכלתי שם כשנתיים כי זה משמין סגנון אהוב של תפו"א (קר, חם, אפוי, פירה, צ'יפס, מטוגן וכו')? צ'יפס או פירה. בשר אהוב? אני לא מתה על בשר =\ פסטה אהובה? ספגטי עוגיות אהובות? עוגיות חמאה שעשינו בכלכלת בית בבית-ספר בכיתה ח' =) ביסלי אהוב? לא אוהבת ביסלי במבה או ביסלי? במבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סוג בורקס (מלוח) אהוב? גבינה סוג קוראסון (מתוק) אהוב? ריבת חלב!!!!!!!!!!!!!! מאפה אהוב (סתם לחם, חלה, בגט, לחמניה, בייגלה וכו')? אממ... הכל! חמאה או גבינה? גבינה =) בולגרית או צהובה? בולגרית!!! 5 המאכלים שלא היית מוותר/ת עליהם לעולם? טוסט עם בולגרית, סלטים וגלידה =) סגנון ביצה מועדף (קשה, רכה, עין, חביתה, מקושקשת וכו')? קשה אוכל המזוהה עם ארץ (איטלקי, סיני, ישראלי, אמריקאי וכו')? נראה לי איטלקי (או רוסי!!!) ממרח אהוב? ריבת חלב תדהימו אותנו בכמה אתם מסוגלים לאכול בבת אחת (לדוגמא: 3 חבילות במבה גדולה בפעם אחת)?
שוקולד פרה אהוב? עם אגוזים!!! 5 חטיפים/ממתקים אהובים? במבה, פרינגלס, פסק-זמן, אגוזי, קורובקה =) מחלקה אהובה בסופר (ממתקים, חטיפים, מאפייה, מעדנייה, איטליז, ירקות ופירות וכו')? חטיפים! מנה חמה אהובה (בהנחה שאתם אוהבים את הפורמט...)? לא אוהבת כ"כ =\ מאכל שהייתם מעדיפים לאכול יותר ממה שאתם נוהגים? סלטים. ומאכל שפחות? מאכלים משמינים. האם אתם אוכלים כל מה שבא לכם או נמנעים לפעמים כדי לא להשמין? נמנעת מהמון דברים... האם אתם מרוצים מהמשקל שלכם? לא =\ איזה מאכל אמא/אבא שלכם מכינים הכי טוב? וואי אמא שלי מכינה אוכל ממש טעים... אני חושבת שהכי אני אוהבת את העוגות שלה (תפוחים, שוקולד, שזיפים...)

אלכס אוהב לאכול ../images/Emo13.gif

אבל אני יודע עוד יותר טוב לישמור אל גיזרה מושלמת.... אבל לענינו.... אוהבים סופגניות? כן איזה סוג הכי (ריבה, ריבת חלב, שוקולד, ריק וכו')? הכול אוהבים מצות? לא! רגילות או מיוחדות? מיוחדות יבשות או עם ממרח? לא משנה אוהבים עוגיות מקמח מצה? לא אוהבים אוזני המן? כן מה הכי- סופגניה, מצה או אוזן המן? סופגניה מה התוספות האידיאליות ל: טוסט? הגבניות טריות פיצה? סלמי סתם סנדביץ'? הכול משקה חם אהוב? תה משקה קר אהוב? מיילק שייק מיץ אהוב? ענבים משקה מוגז אהוב? לא אוההב כל כך מוגז טעם גלידה אהוב? שקולד תפוז גלידה או פרוזן יוגורט? יוגורט מעדן חלב אהוב? מילקי שוקולד אהוב? חלב דגנים אהובים? אנרג'י וקראנץ 5 ירקות הכי אהובים? כימעט כולם 5 פירות הכי אהובים? סלט אהוב? מלפפונים והגבניות מרק אהוב? פורשט רשת מסעדות אהובה? לא משנה לי סגנון אהוב של תפו"א (קר, חם, אפוי, פירה, צ'יפס, מטוגן וכו')? צ'פס בשר אהוב? בשר לבן פסטה אהובה? לא משנה עוגיות אהובות? לא משנה ביסלי אהוב? גריל במבה או ביסלי? במבה סוג בורקס (מלוח) אהוב? גבינה סוג קוראסון (מתוק) אהוב? שקולד מאפה אהוב (סתם לחם, חלה, בגט, לחמניה, בייגלה וכו')? בגט חמאה או גבינה? חמאה בולגרית או צהובה? בולגרית 5 המאכלים שלא היית מוותר/ת עליהם לעולם? צ'פס , אמבורגר , פיצה , פלאפל , מלווח סגנון ביצה מועדף (קשה, רכה, עין, חביתה, מקושקשת וכו')? חביתה אוכל המזוהה עם ארץ (איטלקי, סיני, ישראלי, אמריקאי וכו')? איטלקי ממרח אהוב? בוטנים תדהימו אותנו בכמה אתם מסוגלים לאכול בבת אחת (לדוגמא: 3 חבילות במבה גדולה בפעם אחת)? אני הוכל מהרבה דברים אבל אני לא אוכל הרבה שוקולד פרה אהוב? האדום 5 חטיפים/ממתקים אהובים? תפוצ'פס, במבה , ביסלי, פרינגלס , ועוד משהוא ששכחתי את השם מחלקה אהובה בסופר (ממתקים, חטיפים, מאפייה, מעדנייה, איטליז, ירקות ופירות וכו')? מאפייה מנה חמה אהובה (בהנחה שאתם אוהבים את הפורמט...)? צ'פס מאכל שהייתם מעדיפים לאכול יותר ממה שאתם נוהגים? פלאפל ומאכל שפחות? מרק האם אתם אוכלים כל מה שבא לכם או נמנעים לפעמים כדי לא להשמין? יש לי מערכת איכול טובה אז מותר לי!
האם אתם מרוצים מהמשקל שלכם? כן איזה מאכל אמא/אבא שלכם מכינים הכי טוב? הם יודעים לעשות הכול טוב זהו.

DeAth ScrEaM

New member
../images/Emo12.gif

אוכל
אוהבים סופגניות? כן.... כל עוד זאת רק סופגניה אחת.. עם הדגשה על אחת.. איזה סוג הכי (ריבה, ריבת חלב, שוקולד, ריק וכו')? ריבה אוהבים מצות?
רגילות או מיוחדות? הא? יבשות או עם ממרח?
אוהבים עוגיות מקמח מצה? אף פעם לא טעמתי אוהבים אוזני המן? המממ.. זה די סביר... מה הכי- סופגניה, מצה או אוזן המן?
מה התוספות האידיאליות ל: טוסט? טונה פיצה? בלי תוספת סתם סנדביץ'? אני לא אוהבת ולא אוכלת סנדוויצ'ים... לא יודעת :/ משקה חם אהוב? קפה
משקה קר אהוב? מים
מיץ אהוב? תפוזים משקה מוגז אהוב? קולה.... אבל לא כל כך... בגדול אני בכלל לא מתה על משקאות מוגזים... אלא אם כן u menia sushnak
טעם גלידה אהוב? תות
גלידה או פרוזן יוגורט? לא אכפת לי מעדן חלב אהוב? חלב! שוקולד אהוב? לבן
דגנים אהובים?
5 ירקות הכי אהובים? הממ.. עגבניה.... המממ.... עגבניה..... המממ.... שוב עגבניה! נראה לי שאני אוהבת רק עגבניות :/ 5 פירות הכי אהובים? תפוז, קלמנטינה, אפרסק, לימון, ענבים
סלט אהוב? הסלט הכי פשוט... עגבניה, מלפפון ובצל...
מרק אהוב? :/ רשת מסעדות אהובה? אני לא בדיוק מבקרת במסעדות :/ סגנון אהוב של תפו"א (קר, חם, אפוי, פירה, צ'יפס, מטוגן וכו')? צ'יפס בשר אהוב? :/ פסטה אהובה? יש גם פסטות שונות
??? עוגיות אהובות? עם פצפוצי שוקולד.. ביסלי אהוב? אני לא אוהבת ביסלי במבה או ביסלי? במבה סוג בורקס (מלוח) אהוב? עם גבינה? סוג קוראסון (מתוק) אהוב? עם כלום?
מאפה אהוב (סתם לחם, חלה, בגט, לחמניה, בייגלה וכו')? :/ חמאה או גבינה? חמאה
אני חולה על חמאה... כשהייתי קטנה ביקשתי שימרחו לי חמאה על הלחם וליקקתי את החמאה ושוב הבאתי את הלחם שימרחו לי עוד..
חחחחחח.... חמודה שכמוני
בולגרית או צהובה? תזכירו לי מה זה בולגרית? :/ 5 המאכלים שלא היית מוותר/ת עליהם לעולם? אורז.. שוקולד לבן של פרה.. סגנון ביצה מועדף (קשה, רכה, עין, חביתה, מקושקשת וכו')? אני שונאת ביצים! אוכל המזוהה עם ארץ (איטלקי, סיני, ישראלי, אמריקאי וכו')? סושי
??? יפן נראה לי :/ ממרח אהוב? אני לא אוכלת ממרחים תדהימו אותנו בכמה אתם מסוגלים לאכול בבת אחת (לדוגמא: 3 חבילות במבה גדולה בפעם אחת)? הממ.... זה כבר יותר מידי בשבילי :/ שוקולד פרה אהוב? לבן
5 חטיפים/ממתקים אהובים? שוקולד לבן של פרה
מחלקה אהובה בסופר (ממתקים, חטיפים, מאפייה, מעדנייה, איטליז, ירקות ופירות וכו')? אני לא לאהוב סופר... סופר מעצבן.. מנה חמה אהובה (בהנחה שאתם אוהבים את הפורמט...)? אנחנו לא לאהוב מנה חמה :/ זאת אומרת... אנחנו לא לדעת אם לאהוב או לא כי לא אוכלים מנה חמה.... פעם אחרונה מנה חמה בפה היה לפני שנתיים.. מאכל שהייתם מעדיפים לאכול יותר ממה שאתם נוהגים? שוקולד לבן של פרה
! הייתי מוכנה לאכול את זה לארוחת בוקר, ערב, וצהרריים (נראה לי שבלבלתי פה משו בסדר אבל פוחוי
) ומאכל שפחות? מה שפחות אז פשוט לא אוכלים :/ ויש הרבה כאלה.. האם אתם אוכלים כל מה שבא לכם או נמנעים לפעמים כדי לא להשמין? הכל האם אתם מרוצים מהמשקל שלכם? לא יודעת :/ אני לא חושבת על זה יותר מידי.. למרות שלא הייתי מתנגדת להוריד כמה קילו.. איזה מאכל אמא/אבא שלכם מכינים הכי טוב? אם הם כבר מכינים אז הכל יוצא טעים!

Vrock

New member
יוזמה ברוכה.

סופגניות זה בסדר..אפפעם לא טעמתי מיוחדת הכי טבה שאכלתי זה בחנות הגרוזינית שהם כמו רגילות אבל עם בצק יותר קשה... מצות זה פשוט גדול....בייחוד מצות עם שוקולד......עוגיות קמח מצה זה לא משהו אבל עוגיות קוקוס זה טעים.....אוזני המן זה טעים...אוזן המן זה יותר גרוע ממצה מרוחה...תוספות אידיאליות לטוסט זה גבינה או דבש או ריבה. תוספות אידיאליות לפיצה זה בולגרית זיתים בצל אדום טונה ועגבניות. סנבדביץ, זה הכי טוב עם חומוס ריבה או שוקולד..... משקה חם אהוב זה נשיקה לבנה...משקה קר אהוב זה אייס קפה...מית אהוב זה תפוזים, תפוחים או ענבים..משקה מוגז אהוב זה קולה-וגם ספרייט...טעם גלידה אהוב זה אגוזי לוז
...לא אכלתי פרוזן יוגורט...מעדן חלב אהוב זה בטח מילקי...שוקולד אהוב-או טובלרון או סוויס גורמט עם צימוקים ואגוזים או פרה עם סוכריות מתפוצצות...דגנים אהובים כנראה צ'יריוס..ירקות אהובים-מלפפון, בצל, תפוד, קישוא, כרוב.פירות אהובים זה שזיף
אבטיח מלון תפוז וגרגרי יער...סלט אהוב זה טונה ותירס במיונז או יווני...מרק אהוב זה תירס...רשת מסעדות אהובה זה כנראה סבארו...אני אוהב את כל סוגי תפוח האדמה אבל לא קר...בשר אהוב-אני אוכל רק עוף והודו ועוף זה עדיף....חזה עוף...פסטה אהובה זה הפנה בסבארו..עוגיות אהובות בבושקה.....ביסלי אהוב-כולם טובים חוץ מפלאפל...במבה זה איכסה....בורקס הכי טוב זה פיצה...קרואסון הכי טוב זה לא באמת קרואסון אלא שנק אגוזים...מאפה אהוב זה אוקראינסקיי...אני לא יכול לאכול חמאה...בולגרית זה טוב....לא הייתי מוותר על פיצה לא על מעורב ירושלמי לא על פירה לא על גלידה ולא על הדבר עם האגוזים....הכי טוב זה דומיק....זה עם הלחם שמוציאים חתיכה מהלחם...אוכל מזוהה עם ארץ הכי הכי זה מעורב ירושלמי...ממרח אהוב זה ריבה...אני אל יכול לאכול הרבה כ"כ....שוקולד פרה אהוב זה עם המתפוצצות...חטיפים.ממתקים אהובים-דוריטוס,בפלה, צ'יטוס אבל לא מהזולים האלה, סוכריות שוקולד וסירקי...בסופר הכי טוב זה המוצרי חלב והרטבים..מנה חמה אהובה זה בטח פירה...אין מאכל כזה...וזה דווקא יש-כל המזונות המיותרים בעיקר סוכריות גומי...אני נמנע לעיתים רחוקות...אני לא מרוצה מהמשקל שלי...אבא שלי מכין פילה דג ממש מצויין...בכלל הוא מבשל מצויין.

יאללה יאללה!!!

אוהבים סופגניות? יאפ
איזה סוג הכי (ריבה, ריבת חלב, שוקולד, ריק וכו')? ריבה אוהבים מצות? כן רגילות או מיוחדות? גם וגם יבשות או עם ממרח? ממרח אוהבים עוגיות מקמח מצה? אמממ ממש ממש ממש לא! אוהבים אוזני המן? קצת מה הכי- סופגניה, מצה או אוזן המן? סופגי מה התוספות האידיאליות ל: טוסט? זיתים\בצל\טונה\חריף פיצה? זיתים\בצל\פטריות סתם סנדביץ'? סחוג\חומוס\פסטרמה משקה חם אהוב? קפה
משקה קר אהוב? שוקו
מיץ אהוב? ענבים משקה מוגז אהוב? קוקה קולה (ד"א שמעתם כבר את התאוריה שלי על קולה? עוד מעט יהיו בקבוקים עם מחטים עליהם --> ישר לוריד) טעם גלידה אהוב? שוקולד גלידה או פרוזן יוגורט? בטח גלידה! מעדן חלב אהוב? קרלו שוקולד אהוב? פרה עם אגוזים דגנים אהובים? מיסטר שוקו ז"ל והיום התירס הרגיל 5 ירקות הכי אהובים? אמממ אין לי כוח ואני גם לא מבדיל בין פירות לירקות 5 פירות הכי אהובים? ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ סלט אהוב? סלט אוליביה מרק אהוב? אמממ טונה רשת מסעדות אהובה? פיצה האט סגנון אהוב של תפו"א (קר, חם, אפוי, פירה, צ'יפס, מטוגן וכו')? מטוגן\צ'יפס בשר אהוב? כל מה שכשר פסטה אהובה? אמממ אין עוגיות אהובות? אממ לא משהו מיוחד ערגליות טעים מאוד!!! ביסלי אהוב? פלאפל במבה או ביסלי? תלוי במצב רוח סוג בורקס (מלוח) אהוב? יש הרבה סוג קוראסון (מתוק) אהוב? גם כן הרבה מאפה אהוב (סתם לחם, חלה, בגט, לחמניה, בייגלה וכו')? בגט וחלת שבת חמאה או גבינה? גבניה בולגרית או צהובה? צהובה 5 המאכלים שלא היית מוותר/ת עליהם לעולם? פיצה, טייגל, שניצל תירס, שווארמה, אמממ לא יודע מה עוד סגנון ביצה מועדף (קשה, רכה, עין, חביתה, מקושקשת וכו')? קשה+רכה+עין אוכל המזוהה עם ארץ (איטלקי, סיני, ישראלי, אמריקאי וכו')? ישראלי\אמריקאי\איטלקי ממרח אהוב? תדהימו אותנו בכמה אתם מסוגלים לאכול בבת אחת (לדוגמא: 3 חבילות במבה גדולה בפעם אחת)? 27 משולשים של פיצה משפחתית שוקולד פרה אהוב? עם אגוזים חחח 5 חטיפים/ממתקים אהובים? במבה\ביסלי\נחשים גומי\במבה\ביסלי\במבה\ביסלי מחלקה אהובה בסופר (ממתקים, חטיפים, מאפייה, מעדנייה, איטליז, ירקות ופירות וכו')? אממ תלוי במצב רוח מנה חמה אהובה (בהנחה שאתם אוהבים את הפורמט...)? איכס!!! מאכל שהייתם מעדיפים לאכול יותר ממה שאתם נוהגים? שווארמה ומאכל שפחות? לא יודע... האם אתם אוכלים כל מה שבא לכם או נמנעים לפעמים כדי לא להשמין? על מה שזז...אהה סליחה כל מה שבא... האם אתם מרוצים מהמשקל שלכם? ממש ממש ממש לא! (47 זה לא בדיוק נורמלי) איזה מאכל אמא/אבא שלכם מכינים הכי טוב? מה לא.....

FiShA

New member
איך איך איך איך

אתה מסוגל לאכול 27 משולשים<???? וואוווווווווווווווו לא היתפוצצת או משו? וואווו

התפוצצתי ועוד איך התפוצצתי...

הייתה לי ישיבת מנהלים מאוד ארוכה...(שירותים ללא מבינים שביניכם)... מזלי שיש לי חילוף חומרים גבוה...

U z b e k

New member
בוריס עונה,../images/Emo13.gif

אוהבים סופגניות?בוודאי איזה סוג הכי (ריבה, ריבת חלב, שוקולד, ריק וכו')?פונצ'יקי
אוהבים מצות?ממ בתנאי שהם היו בתוך מרק רגילות או מיוחדות? עם שוקולד יאמי
יבשות או עם ממרח?ממרח
אוהבים עוגיות מקמח מצה?אפשר לומר אוהבים אוזני המן?מזמן לא אכלתי אבל לא ממש
מה הכי- סופגניה, מצה או אוזן המן?פונצ'יקי מה התוספות האידיאליות ל: טוסט?גבינה פיצה?זיתים סתם סנדביץ'?ממממממ משקה חם אהוב?שוקו משקה קר אהוב?קולה מיץ אהוב?אגס משקה מוגז אהוב?קולה טעם גלידה אהוב?הכל:) גלידה או פרוזן יוגורט?גלידה מעדן חלב אהוב?דנונה שוקולד אהוב?מו מווווווווווווווווווו דגנים אהובים?אנרג'י 5 ירקות הכי אהובים? 5 פירות הכי אהובים? סלט אהוב?ירקות מרק אהוב?עוף של מאמא רשת מסעדות אהובה?בית סגנון אהוב של תפו"א (קר, חם, אפוי, פירה, צ'יפס, מטוגן וכו')?צ'יפס בשר אהוב?סטייק פסטה אהובה? ? עוגיות אהובות?שוקולד ביסלי אהוב?פיצה במבה או ביסלי?ש2יהם ביחד
סוג בורקס (מלוח) אהוב?פטריות סוג קוראסון (מתוק) אהוב? שוקולד מאפה אהוב (סתם לחם, חלה, בגט, לחמניה, בייגלה וכו')?בגט חםםם
חמאה או גבינה?חמאה בולגרית או צהובה?ממ גם וגם רק לא מעושנת 5 המאכלים שלא היית מוותר/ת עליהם לעולם?הכל סגנון ביצה מועדף (קשה, רכה, עין, חביתה, מקושקשת וכו')?קשה,קשה.. אוכל המזוהה עם ארץ (איטלקי, סיני, ישראלי, אמריקאי וכו')?רוסי ממרח אהוב?שוקולד חלב ביחד ***אין לי כוח לענות יותר אולי מחר נשלים את החסר

Angel lips

New member
תשובות שלייייייייייי

אוהבים סופגניות? אוהבים :) איזה סוג הכי (ריבה, ריבת חלב, שוקולד, ריק וכו')? ריבה והרבה :) אוהבים מצות? רק עם שוקולד :) רגילות או מיוחדות?מה? לילדה מיוחדת הכל מיוחד יבשות או עם ממרח?ממרחות אוהבים עוגיות מקמח מצה?לאאאאאאאאאאאאאא אוהבים אוזני המן? כן :) אני אוהבת הכל מה הכי- סופגניה, מצה או אוזן המן? סופגניה מה התוספות האידיאליות ל: טוסט? מלפון פיצה? זיתים סתם סנדביץ'? שוקולד משקה חם אהוב? שוקווווווווווו :) משקה קר אהוב? מיץ תפוזים מיץ אהוב? תפוזים משקה מוגז אהוב? טעם גלידה אהוב?כל גלידה במיוחד של מקדונלדס גלידה או פרוזן יוגורט? מה?? מעדן חלב אהוב? דני דני דני דני שובבני או מילקי שוקולד אהוב? הכל דגנים אהובים? שוגי רגיל או כריות 5 ירקות הכי אהובים? לא אוהבת ירקות אבל אם כבר מלפון עגנביה ובצל 5 פירות הכי אהובים? אבטיח, תפוז, ונקטרינות אין יותר סלט אהוב? ירקות מרק אהוב? ירקות רשת מסעדות אהובה? לא אוכלת במסעדות.. סגנון אהוב של תפו"א (קר, חם, אפוי, פירה, צ'יפס, מטוגן וכו')? תפוח אדמה בתנור בשר אהוב? איכס בשר פסטה אהובה? לא אוכלת פסטה עוגיות אהובות? הכל ביסלי אהוב? גריל במבה או ביסלי? במבה פרפר, שוריק הגיע הזמן לעבור לפרפר סוג בורקס (מלוח) אהוב? תפוח אדמה רגיללל סוג קוראסון (מתוק) אהוב? עם שוקולד :) מאפה אהוב (סתם לחם, חלה, בגט, לחמניה, בייגלה וכו')? לחם שחור :) חמאה או גבינה? גבינה רולס בולגרית או צהובה? צהובה 5 המאכלים שלא היית מוותר/ת עליהם לעולם? שוקולד, חומוס, עוגות, עוגיות ולחם סגנון ביצה מועדף (קשה, רכה, עין, חביתה, מקושקשת וכו')? אני לא אוכלת עוברים אוכל המזוהה עם ארץ (איטלקי, סיני, ישראלי, אמריקאי וכו')? ישראלי ממרח אהוב? שוקולד שחר תדהימו אותנו בכמה אתם מסוגלים לאכול בבת אחת (לדוגמא: 3 חבילות במבה גדולה בפעם אחת)? 10 קילו שוקולד :) שוקולד פרה אהוב? פרה? :( 5 חטיפים/ממתקים אהובים? הכלללללללללללללל מחלקה אהובה בסופר (ממתקים, חטיפים, מאפייה, מעדנייה, איטליז, ירקות ופירות וכו')? מאפייה מנה חמה אהובה (בהנחה שאתם אוהבים את הפורמט...)? מאכל שהייתם מעדיפים לאכול יותר ממה שאתם נוהגים? ומאכל שפחות? האם אתם אוכלים כל מה שבא לכם או נמנעים לפעמים כדי לא להשמין? אני מונעת :) האם אתם מרוצים מהמשקל שלכם? ממש לא :( למה מזכירים לי עכשיו איזה מאכל אמא/אבא שלכם מכינים הכי טוב? שניצל תירס :) + הוספת תגובה

למעלה