אוכל!

SaintJohn

New member
הלו, את יודעת להכין פסטת נועם

ואת עוד תדעי לבשל המוני דברים טעימים, אז שקט.

אני אענה- סופסוף סקר מעניין!

אני יודעת לבשל כמעט הכל!!!!!!! זה לא אם הייתם מזמינים אלא כשאני מזמינה- תאמת שהחברה היו פה בשישי בערב והכנתי כמה מנות: ראשונה- סלט כבד קצוץ בסלסלאות פילו קטנטנות+ ירקות עטופים בבצק בירה (ברוקולי , כרובית וכו') שניה- שוק אווז ברוטב מתוק קליפות הדר מיובשות ותפוזים סיניים + אורז עם אטריות ביצים מושחמות+ סלט חסה, שרי, פטריות , נבטים ומעל הכל רוטב וינגרט ביתי. לקינוח- עוגת שוקולד חמה מלאה סירופ חם/ פאי תפוחים+ גלידה הם נשארו בחיים רק קצת היה להם קשה לקום מהכסאות ולהתחיל ללמוד, אז העדפנו לראות סרט!

אם נעשה אי פעם מפגש פורום מבטיחה

להביא דברים מאוד מיוחדים...........
ואחרי לימודי המשפטים,כשאני אעשה כמה תיקים של כמה מיליונים אני אתפנה לאהבתי האמיתית ואפתח מסעדה

לא מבשלת כי יש אמא פולניה שמתערבת..

אבל אם יתנו לי מטבח ריק מאדם, ואת כל מה שצריכה אני אצליח כן להכין ארוחה נחמדה
המאכל שהכי אוהבת להכין זה סלט יווני- זה מה שתמיד מכינה כשצריך לעשות אירוע, אפילו הכנתי לברבקיו בטעות, כי חשבתי שזאת ארוחת צהריים חלבית ואז זה התגלה כברבקיו, ואני עוד בין היחידים בחבר'ה ששומרת כשרות, או שמרתי לפחות- עד עכשיו צוחקים עליי בחבר'ה וכשמארגנים ארוחה תמיד מסתלבטים עליי על הסלט

ChilD SouL

New member
אהמ...

צר לי לומר, אבל בתור בת ל2 הורים שמבשלים נהדר, בייחוד אבא [אנחנו תמיד דוחפים אותו ללכת לנסות מזלו כשף וכו'...] אני לא יודעת לבשל יותר מדיי. אין לי בעיה להכין מרקים, סלטים, חביתות, עוגות, דגים, וכל מיני דברים שמכינים ומכניסים אחכ לתנור ושאר הדברים הפשוטים יחסית. אבל להכין מאכלי דילקטס [כמו טלטולה] אני לא יודעת, למרות שאבא שלי תמיד עושה לי "נו, בואי תעמדי לידי ותלמדי". אולי... מתישהו.

mesoo

New member
אני יודעת להכין תבולה מממ

ואני כן יודעת לבשל,,לא ברמה מקצועית אבל מסתדרת. אף אחד לא מת מאוכל מקסימום יקיאו הההה ועוד לא קרה לי דבר כזה

בדיוק סיימתי לאפות עוגיות../images/Emo29.gif

בצורת לב לאמא
ליום האם! יצא דווקא בסדר (נראה לי,לא טעמתי) אבל בגדול...אני לא יודעת לבשל בכלל...לצערי-רוב הדברים מגעיל אותי לגעת בהם
אני מעדיפה לאפות וכאלה אבל גם בזה אני לא משהו חחח

SaintJohn

New member
אוו, השטח שלי!../images/Emo9.gif

אני ממש אוהב לבשל, ולאט לאט אני מרחיב את הרפרטואר שלי. אני בד"כ מכין סלט ירקות פשוט וטעים ביותר, מרק בטטה, עוף בתנור ברוטב ברביקיו או על הכיריים ברוטב עגבניות, יין וירקות, פנקייקס, שוקולטה, פסטה ברוטב עגבניות AKA "פסטת נועם"
, סלט טונה, פיצה ו... נראה לי שזהו. היתה הכנה חד-פעמית של מרק בצל, מרק אפונה ופסטה ברוטב אלפרדו, אולי יום אחד אכין אותם שוב. כשאני לא מבשל אז אני חי בד"כ על שניצלים. חשוב לי מאוד להכין אוכל בריא ולא להתקיים מאריזות אינסטנט של כל מיני "חמם והגש" שכאלה, למרות שלפעמים אין ברירה. ואציין גם ששום זו המצאה גאונית, אני סוגד לשום
.

למעלה