אוכל!

אחותי קונדיטורית אז...../images/Emo154.gif../images/Emo212.gif

ביחרו את הקינוח המועדף עליכם, והוא יגיע אליכם, בליווי שליחה מסוקסת..

SaintJohn

New member
את מוזמנת אחרי הבחינות../images/Emo13.gif

אבל אני רואה שכבר יש פה תכנונים ותכניות ואני כלול בהן, תרגישו חופשיות לעדכן אותי מתי שתרצו

lollapalooza

New member
אה,

אנחנו צריכים באמת לדבר על האפשרות שתכין שוב את הפסטה ההיא... מרק בטטה
. מתי הכנת מרק בצל ולא נתת לי לטעום?

SaintJohn

New member
ממתי הסניליות פוקדת אותך?

הכנתי לשלי לפני כשנתיים. תשאלי אותה
. יצא לא רע, אבל במרקיה היה יותר טעים.

lollapalooza

New member
פספסת את השורה

"ולא נתת לי לטעום". לא מעניין אותי מה הכנת לשלי, מעניין אותי מה הכנת לי! וזה לא מרק בצל, מסתבר!

אוכל...הממממ...../images/Emo21.gif

האמת שעכשיו, מאז שעברתי לגור לבד, אני חיה על אוכל של אמא שלי, שלא שוכחת פולניות טובה מהי, ודואגת לפוצץ לי את המקרר בשלל קופסאות עם תבשילים אלו ואחרים....ואללה...לא מתלוננת...בכלל לא.
ומה אנו מבינים מכך? שבקושי יוצא לי לבשל... רוב הבישול שלי מורכב מהכנת סנדוויצים (אבל איזה סנדוויצים..אח...אח..) לימי הלימודים הארוכים והקשים. מה שכן, מידי פעם נחה עלי המוזה, ואז אני מכינה איזה פסטה ברוטב עגבניות ועשבי תיבול..משהו בסט. ואם אני אזמין כמה חברים לארוחת צהריים? סביר להניח שהם יקבלו סושי...כיף להכין וכיף לאכול...

lollapalooza

New member
ליר, תראי מה עשית...

פתחת שרשור על אוכל, ויצר ההצפה שלי משתולל
.

Lir האחת

New member
../images/Emo6.gif

מזל שאין לך בחינה להתכונן לקראתה! אחרת הייתי מתחילה לחוש אי נעימות קלה

lollapalooza

New member
כולם אומרים לי את זה ../images/Emo12.gif

וזה כ"כ לא נכון, יש מלא חומר ללמוד ורק היום התחלתי, כי היה לי היום מבחן... אללי.

noyale21

New member
ידע VS. שימוש בו...

אני יודעת לעשות דברים בסיסיים - חביתות למיניהן או כל קומבינציה אחרת עם ביצים... פסטות, נקניקיות, צ'יפס. בקיצור - כל מה שצריך לזרוק לתוך מים רותחים/שמן והוא מוכן...וכמובן, כל מה שמוכן כשמכניסים למיקרו... גם פשטידות אני יודעת להכין. ועוגות או עוגיות פשוטות. בין זה לבין עשייה, המרחק גדול. אם לא מכינים לי אוכל, אני לא אכין בעצמי. אין מצב שאני אחליט להכין פשטידה או כל דבר אחר שלא מסתכם בלהכניס למיקרו. כשאני באונ' אני מתקיימת בד"כ מהקפיטריה/מקדונלד'ס/עלים ירוקים. בבית - או שמכינים לי או טייק אוואי. אם כבר הייתי מזמינה חברים לארוחה אז הם בהחלט היו נשארים בחיים. אני יודעת לעשות דברים שקשורים באוכל, פשוט ממש אין לי מוטיבציה לעשות את זה.

למעלה