עם סויה

אז מה הסיפור התפוזי ../images/Emo43.gif שלכם?

פעמים רבות, כשאנחנו פוגשים גולשים, בלוגרים ומנהלי פורומים הם מספרים לנו את סיפורם האישי המרגש שקשור לתפוז, אנחנו מקשיבים, לפעמים זוכרים ולפעמים מגיע עוד סיפור צבעוני מקומו שמבלבל אותנו ומשכיח מאיתנו את חווית ההאזנה הקודמת. כמו בחיים גם ב
המציאות עולה על כל דימיון!
אם יש לכם סיפור תפוזי נוגע ללב נשמח אם תשלחו אותו אלינו או תכתבו אותו בבלוג עם התגית "הסיפור התפוזי שלי" או תשרשרו אותו לכאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=168&MessageId=130686642
אביב כהן- המתופף של יוני בלוך, יתארח היום בשעה 16:00 בפורום יוני בלוך ולהקתו ויענה לשאלות הגולשים בנושא העבודה המשותפת עם יוני בלוך. אז היכנסו ושרשור לו את שאלותיכם! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=989&MessageId=130651963
ד"ר דורון פרידמן, יזם וחוקר הייטק, יתראח הערב בפורום פיתוח משחקי מחשב ויענה על שאלות הגולשים בנושא לימודי פיתוח משחקים ההתמחות במשחקי מחשב ומדיה אינטראקטיבית במרכז הבינתחומי. בואו לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1106&MessageId=130685991
יש עשרות דרכים לחסוך, אבל רק גולש מאושר אחד יזכה במוצרי אבקת הכביסה אריאל ונוזל הכלים פיירי לשנה! בואו להצביע עבוד הטיפ שלכם בפורום עושים שוק: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2087&MessageId=130674042
סורבה אבטיח ונענע, פירות טרופיים בחלב קוקוס או אבוקדו עם קשיו? אתם מחליטים איזה טעם חדש של גלידה תרצו ללקק בסניפי ארלקינו גלידת שף! היכנסו לפורום קינוחים ומנות אחרונות והצביעו עבור הטעם המנצח שלכם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Poll.aspx?forumid=1945&pollId=0

NewNJ

New member
אני אנצל"ש לכאן משהו אחרי העבודה ../images/Emo3.gif

או....יש לי מה לנצל"ש לכאן....שומרת מקום

MaNcHi 135

New member
../images/Emo209.gif עם סויה ../images/Emo209.gif

למה לנצל"ש פרסונות של תפוז? פשוט תפתחו שרשור סושי חדש... אז כל מה שקשור וכל מה שלא קשור לכאן!

MaNcHi 135

New member
../images/Emo82.gifאופה- האח הגדול קוריאה../images/Emo82.gif

חבר'ה לשלוח לי 2 מועמדים להדחה בבקשה! יאללה צריך לסיים את המשחק הזה כבר...

MaNcHi 135

New member
../images/Emo2.gifפרסונות?

תאמינו לי מאיפה אני מביאה את המילים האלה... הכוונה היא לפרסומות.

למי את קוראת נקבה ? ../images/Emo46.gif

הוא חתיך ויפה יותר מכל יצור שאני מכירה
לא להעליב אותו בבקשה

sharon2009

New member
Japanese Summer Camp-2009 מקומות אחרונים..

Japanese Summer Camp 2009 היי ח'ברה, מקומות אחרונים בהחלט בקייטנה היפנית שלנו, למי שתכנן ועוד לא נרשם..מהרו! כמידי שנה אנו מזמינים אתכם לחוות איתנו חוויה יפנית מדהימה וסוחפת בקייטנה היפנית המתקיימת בשנה החמישית ברציפות! תכנית מגוונת ומרתקת המשלבת יצירה, העשרה ולמידה של התרבות והשפה. הקייטנה מתאימה גם לבוגרי השנים הקודמות בקייטנה . בואו ונחווה יחד את המסע לארץ השמש העולה - חוויה בלתי נשכחת ! בתכנית:  הכרת המטבח היפני כולל הכנת ארוחות יפניות שילדים אוהבים...  קליגרפיה - על ידי אמנית קליגרפיה בינלאומית  אומנויות לחימה קנדו וקארטה  סדנא מיוחדת לאוהבי הסרטים והמוסיקה היפנית  סדנא להכנת כלי נגינה יפניים ותחרות נגינה  מנגה ואנימה- סדנא לקוספליי  מסיבת סיום עם מוסיקת JPOP וסושי.... וכמובן.. לימוד והכרת השפה היפנית במהלך כל ימי הקייטנה! מיקום: סמינר הקיבוצים, דרך נמיר 149 ת"א- סמינר הקיבוצים סמוך למלון אביב ( רמת אביב) קווי אוטובוס רבים מדרום ומצפון, דן ואגד, רכבת- תחנת האוניברסיטה כ- 10 ד' הליכה. שעות הפעילות: יום מלא כולל 2 ארוחות: 9:00-15:30 תאריכים: מחזור ראשון: 5-16/7/09 מחזור שני: 19-30/7/08 גילאים: קבוצת צעירים: 9-12 קבוצת בוגרים:13 ומעלה *נותרו מקומות אחרונים בהחלט> אנא הזדרזו להירשם ! *הנחה לילד שני במשפחה. לפרטים והרשמה: [email protected], 03-7441264

NewNJ

New member
טוב...אתם חייבים לראות את זה

פשוט חייבים הוספתי לשם הסברים בעברית, אבל לא על הכל מאחר ואלה שתירגמו לאנגלית גם לא הבינו הכל. נשפכתי מצחוק אתמול כשראיתי את זה FT ISLAND+ פלפלים חריפים

asia84

New member
חחח דקלה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תודה על תרגום אהבתי נורא צפתי בזה עם תרגום נהנתי כול רגע ועוד ממה שרשמת שם כמו :"עודד אמר"
באמת יש להם תוכניות קרועות מצחוק

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

NewNJ

New member
למי שצפה. הינה ההוכחה לכך שג'ה ג'ין שר ../images/Emo9.gifיפה

מישהו ביוטיוב שמע את האמירה שלי ושם (סוף סוף) את השיר המקסים הזה (באמת שחיפשתי אותו הרבה זמן בלייב). שם השיר של ג'ה ג'ין: קסם כמו שאתם שמים לב, האוצר המתוק הזה עשה פיתוח קול בין התכנית של מקודם (בה היה לו שיער ארוך יותר) לבין המופע הזה מהחודש. ג'ה-ג'יני יכול לשיר ולנגן בגיטרת הבאס במקביל (פזמון- הונגי, ראפ- סאנג היון)

dayana3

New member
איכשהו,

איך שכתבת "הפתעה" ידעתי שזה יהיה קשור אליו
.. הטריילר מעלףףףף
, ואם יש משהו שאני מחכה לו, זה הסרט הזה
.. אחחח כמה כישרון יש בבן אדם הזה.. כמה
... קאמסהמנידה

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifחוש שישי ישלך ../images/Emo2.gif

המאת שגם אני מחכה לסרט הזה
הוא נראה סופר מעניין!~

ASSIAGIRL

New member
אמאמאמאמאמא ראיתי את ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif,

בערוץ E! ב"daiLy 10" טוב אז ככה, לא מספיק עבדתי מ8 בבוקר עד 8 בערב אח"כ עשיתי טובה לחברה ושמרתי לה על הילדים ישר כשסיימתי.. (כן, עד עכשיו הייתי מחוץ ל
..) אניווי יש לה HOT (אמאאאאאאאא שעמום מוחץ
תודה ל-אל על YES...) קיצר לא היה מה לראות והתייבשתי עד שזיפזפתי ל ערוץ E ד"א שנים שלא צפיתי בערוץ הזה, והסיבה לכך היא נושא הפורום הזה
.. אניווי אני לתומי רואה את התוכנית (רדומה לגמרי, כן
) ובאותו רגע דברו על "רובוטריקים 2" ולפתע, על המסך מתלבשת תמונה של ריין לאיזה 15 שניות לא פחות
קראו לו, ג'סטין טימברלייק הקוריאני
.. מה מתברר, שהשחקנית הראשית הפצצה
והמעלפת והפשוט מושלמת
של הסרט דלוקה עליווווו
חבר'ה אנחנו בבעיה רצינית, מה יהיה אם הוא יילך שבי אחריה
(כי איך לעאזל אפשר שלא????) הוא כבר לא יהיה הפאפי של החבורה
.. כי תאכלס, אם הייתי גבר ובחורה כזאת היתה נדלקת עלי, לא תהיה מחמאה יותר מזאת.. ורק כדי שתבנה כמה היא מהממת
או פשוט, תראו את הסרט הראשון (ממליצה!!- אחלה סרט!!) קיצר, מה שאני אומרת, כפרוני עליו, חותר את דרכו לתהילה ההוליוודית אומנם לאט לאט, אבל הוא כמעט ומגיע להכרה מלאה
רק שלא יישכח מאיפה הוא בא ואת ארצו ואת מי שהכיר ואהב אותו לפני, כן
ד"א ניסיתי לחפש קישור לזה אבל לא כ"כ הצליח לי
... טוב, חפרתי ואני גמורה אני עפה לישון!!! התפקדות מחר
...

למעלה