בנטו

בטי בופ3

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo214.gif../images/Emo214.gif

האצבעות עושות קאמבאק מטורף! והפעם עם לק אדום!!

בטי בופ3

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo214.gif../images/Emo214.gif../images/Emo214.gif../images/Emo214.gif

זהו, אני סיימתי!
ולכול מי שרץ למקרר, בתיאבון!

mishi 1

New member
ואוו!! אהבתי../images/Emo99.gif

נראה שיש ביפן הרבה עקרות בית נואשות....

Sivan 85

New member
אני גם רוצה בנטו!!!

בצורת לב ובתוכו קיווי.... וסושי עם סלמון בצורת לבבב.. אני גם רוצה בנטווו... למה לא מוכרים בנטו ביזררראאאאללל??!!!

One Missed Call

New member
כי בנטו מכינים באהבה, סיוי ../images/Emo9.gif

בנטו לא קונים.. בנטו מכינים מכל הלב
בנטו מכינים לבן הכי יפה בשכבה, ואז נותנים לו במתנה.. אחח.. הלוואי והייתי בתיכון יפני והייתי יכולה להכין גמני.. בנטו חמוד כזה
אם זה היה הונקי, בכלל
שאיפת חיי היא להאכיל את הונקי בצ'ופסטיקס ורודים אוניגירים קטנים ושמנמנים
אגב, הבנטו טלוויזיה איך שאמרת.. גמלי זה נראה ככה XD ידעת שזה ציור בשם "הגל הגדול של קאנאגאווה" של אמן יפני בשם הוקוסאי?
כנראה מהמאה ה18, אבל נראה לי שזה ציור מפורסם.. כן אני דיי לומדת למבחן באומנות כרגע ויש לי יותר מדי ואן גוך ומונק בראש מת1

בטי בופ3

New member
סיוי, עוד לא מאוחר!!!!

אייש אנחנו מפספסות כ"כ הרבה פה בישראל הרחוקה, אני בעד לפתוח מסורת בנטואית גם פה! בנות- אם אתם מאוהבות, עזבו שוקולד
! תעשו בנטו מושקע!!!
חח האנשים שם עם ה מ ו ן זמן פנוי, מי חשב לעשות בנטו של ציור?! נועמ בהצלחה במבחן אם את מדקלמת על ואן גוך ומונק כמו על היפני הזה הוקוסאי פוקוסאי אז אני בטוחה שמאה קטן עלייך!

One Missed Call

New member
טח איזה ../images/Emo6.gif

אני לא יודעת כלום על האמן הזה, אגב
והמבחן הוא לא רק זה.. המבחן הוא גם לנתח יצירות עם כל ה"פרספקטיבה" "קומפוזיציה" וכל אלה
אז מה, מגמת אומנות גולדה הולכים להפליץ?

Sivan 85

New member
יש לי אחלה רעיון!!!

במפגש בפורים..(כמובן שיהיה) במקום להכין משלוח מנות לתת אחד לשני ניתן אחד לשני בנטו!!!! לא שאני יודעת להכין סושי, או כדורי אורז.. אבל נחשוב על פיתרון...
אני רוצה בנטו!!!!

asia84

New member
יאוו איזה חמודד../images/Emo9.gif

אהבתי נוראה את כל הצורות י אוו זה מגניב כזה ומעוצב יפהה
תודהה לך אני המשיך לצפות

dayana3

New member
וואו! משגע!! ../images/Emo99.gif

מקסים ומעורר תאבון..
האצבעות נראות כל כך אמיתיות!!
אז מה זה בנטו בעצם? אומנות באוכל?

One Missed Call

New member
לאלא ../images/Emo6.gif

בנטו אלה הקופסאות אוכל של היפנים, נכון תמיד באנימות רואים אותם יושבים ואוכלים מתוך קופסא כזו עם כל מיני סושים ואורזים וירקות? זה נקרא לאנץ' בוקס, בנטו

Sivan 85

New member
סוגי הבנטו...../images/Emo9.gif

הכנסת אותי לטירוף בנטו מעכשיו
אני כל כך רוצה.. אני מבטיחה לא לאכול אותו ולנצור אותו לנצח!
יש כל כך הרבה סוגים... תרגישו חופשי לבחור אחד ולהכין לקיווי השכונתי: * צ'וקה בנטו (中華弁当) הוא בנטו המבוסס על תפריט סיני וכולל מתאבנים וחטיפים. * קמאמשי בנטו (釜飯弁当) נמכר בתחנות רכבת בחבל נאגאנו, הוא מבושל בכלי חרס הנחשב למזכרת. * מקונואוּצ'י בנטו (幕の内弁当) הוא ארוחת בנטו מסורתית. * נוֹריבן (海苔弁) הוא הסוג הפשוט ביותר של בנטו ובו אורז עם אצות נורי ברוטב סויה. * סאקה בנטו (鮭弁当) הוא בנטו פשוט שהמנה העיקרית בו היא סלמון בגריל. * שידאשי בנטו (仕出し弁当) הוא בנטו המוכן במסעדה ומועבר לסועדים בשעת הצהריים, וכולל את המרכיבים המסורתיים של הארוחה. * סושיזומה (鮨詰め) כשמו מכיל סושי. * הייאבן (早弁 - "בנטו מוקדם") הוא ארוחת בנטו הנאכלת לפני ארוחת צהריים ובנוסף לה. * הוקַ‏בן (ホカ弁) הוא בנטו הנקנה ברשת הנקראת בשם זה. * רייטו מיקַ‏ן (冷凍ミカン) הוא מנדרינה קפואה שנמכרת לעתים קרובות בתחנות רכבת. * הינומארו בנטו (日の丸弁当) הוא בנטו פשוט הכולל אורז לבן ו"אומה", חמוצים בצבע אדום במרכזו. בנטו זה היה נפוץ בעת מלחמת העולם השנייה, הן בשל המחסור הכלכלי והן בשל דמיונו לדגל יפן ("הינומארו"). בתיאבון!

למעלה