Xylophone

New member
דווקא לא ראיתי את האומן ומרגריטה

כספר מיני. רק בגלל שאנשים ערומים שם? ובמדריך לטרמפיסט היה איזה קטע מיני. מישהו שהיה משחק שם כדי להפסיד והמפסיד היה צריך להשתתף באיזה אקט מיני בתור הצד הפסיבי או משהו כזה
ואני באמת נהנת ממעט מאוד דברים.

זה בגלל שכל תצזכורות המיניות שם

נעשות בצורה אדישה משהו. היתה שם אישה עירומה שהיתה חלק מהצוות של השטן. והיו הקטעים בין האומן ומרגריטה. ועוד כל מיני. כל עוד הספר הוא טוב, אם יש בו מעט מיניות, עבורי זה בסדר. כמובן שאני אעדיף כמה שפחות. אחד המדדים שלי לספר 'עד כמה הוא מיני', זו השאלה מה יקרה כשיהפכו אותו לסרט. את האומן ומרגריטה אני לא חושבת שאני רוצה ~לראות~ למרות שהוא ספר מעולה. יותר מידי מיניות. לעומת זאת, כשעשו סרט מהספרים של המדריך, נכון שעשו מישמש מכולם, אבל לא היה שם מיניות מוחצנת בכלל. בכל מקרה, ההומור שלו הוא הומור מאוד מסויים. לא כולם אוהבים את זה, אבל מי שכן, אוהב מאוד. זה לפחות הרושם שקבלתי מאנשים שדברתי איתם. זה נע בין: וואי גדול! ל- לא הבנתי מה מצחיק?

Xylophone

New member
עשו סרט על האומן ומרגריטה

לא זכור לי שהיו קטעי מין בינהם. אבל נכון היה הרבה עירום.

אני יודעת שעשו סרט

המליצו לי לראות, אבל פחדתי. גם בספר אין מין ממש אבל הרבה עירום. מספיק לי.... לקרוא על זה שיש שם אישה ערומה זה דבר אחד, ולראות את זה זה דבר אחר...

אחרי שאני קוראת ספר שום סרט לא יכול להרוס לי

אותו. אם זה הפוך, זה הורס לי. לכן, אם אני שומעת שיש ספר טוב ויש עליו גם סרט, אני לא רואה את הסרט בכוונה עד שאני לא קוראת. כמו למשל עם נער החידות מבומביי. רציתי ללכת לראות ומישהו אמר לי: תקראי את הספר הוא הרבה יותר טוב. קראתי ואח"כ ראיתי - והאמת, כמו ברוב המוחלט של המקרים, הוא צדק. אני חושבת שהמקרה היחידי שקראתי ספר ואח"כ ראיתי סרט ונהנתי ממנו כמו מהספר, זה היה עם המדריך. ויש מצב שזה קשור לעובדה הפשוטה שהסופר היה חלק מההפקה של הסרט.

ברומבית

New member
מזכיר לי ../images/Emo115.gif

תגובות ביוטיוב לשירים של להקה ("קשוחה" ו"רצינית") מסוימת אנשים נעזרו בשלל דימויים מיניים שונים ומשונים כדי להביע את אהבתם לשירים
משעשע עד מטריד

Xylophone

New member
כןן מוכר ומאוד לא מובן

אנשים שמקבלים אורגזמה משירים וכו'

זה העולם שלהם. אכן משעשע עד מטריד...

היה לי מרצה שניסה להסביר לנו כמה מרגש אותו ההתפתחות הטכנולוגית, אז הוא השווה את זה לאורגזמה..

Berethor

New member
את יודעת מה עוד משעשע

שידוע שאורגזמה גברית בהרבה יותר חלשה מאורגזמה נשית, כך שהיית מצפה יותר מנשים לשתמש במושג הזה מגברים..

Berethor

New member
כי לא כל הגברים מסוגלים לספק נשים

ומשום שהנאה ממין היא הנאה מכל האקט ולא רק האורגזמה. וכנראה גם משום שלגברים יש הרבה יותר טסטוסטרון, אם כי יש גם נשים עם יותר טסטוסטרון מנשים אחרות, מה שכנראה הופך אותן מתאימות יותר לגבר מבחינה זוגית.

אך, הומור ציני ודיכאוני במטבו!

אהבתי כל מילה בספרים שלו. הדולפינים בורחים מכדור הארץ שעומד להישמד. רגע לפני שהם בורחים, הם אומרים לבני האדם [שחשבו שהן שולטים בעולם, אבל זה התברר כטעות..] היו שלום ותודה על הדגים [שאכלתם אותנו בהם כל הזמן] מה לא ברור? המשפט הזה הפך לסלוגן של כל חובבי המדריך

ברומבית

New member
ניסיתי לקרוא את הטרמפיסט ../images/Emo115.gif

(אחרי 700 שנה שלא קראתי ספרים) קראתי איזה רבע, השתעממתי ופרשתי

אלב85

New member
'the wrengler"

סיפור על ילד שמאמץ יונה (יותר נכון היא מאמצת אותו) בעיר שבה ציד יונים הוא ספורט פופולרי. היונה בסיפור שבתה את ליבי בחמידותה היונתית (לא ידעתי שיונים יכולות להיות חמודות), ומאז עברו שנים ואני עדיין בוהה ביונים ברחובות, מתברר שהן באמת חמודות ומצחיקות.

אלב85

New member
לדעתי לא

אבל קראתי אותו בביה"ס, אז כנראה שהאנגלית הייתה די קלה. אני אפילו לא מוצאת אותו באינטרנט (אולי כותבים wrangler?), אבל אם תצליחי להשיג אותו, מומלץ מאוד, על אף האנגלית.

למעלה