A t z a

New member
../images/Emo58.gifהכר את הפורום-16../images/Emo47.gif../images/Emo80.gif

במקום לשים את עצמי כמו שהייתי אמורה... בחרתי לשים כקורבן לשאלות שלכם את היצורה שהכי מעניינת פה באמת
.... ספיישל חד פעמי,רק לפורום שלנו
- איגי וקסמן בפינת הכר את הפורום
קדימה תשאלו שאלות,כל מה שאי פעם רציתם לדעת
ואני מרשה לכם לחפור לה קשות בשכל
...(*כפכף עלי*) ואם לא כדי לא לייבש אותי-אז כדי לא לייבש אותה!
הערה חשובה
כתב ידיעות,הנה לך עוד ידיעה מעניינת!!!!!! "איגי וקסמן הולכת לענות על שאלות של הפורום שלה!!!!!!!!!" פשוט פשע,איך אין לה בושה
........וזה אגב בטוח יגרום לאנשים לקנות ת'עיתון
......................

AVS1987

New member
איגי את שמעת על דפנה והעוגיות ?

הלהקה מספר אחת בארץ !

תשובה

בטח ששמעתי, להקה מצויינת!!!!!!!! לפני שנה התארחתי אצל תמר אייזנמן בהופעה בירושלים ויחד איתנו הופיעו דפנה והעוגיות והיה כיף גדול!!!!

AVS1987

New member
שווה

אבל תמר אייזנמן היא סקספוניסטית מחליפה של תמר זיו אני חושב והופעת כאילו ממש איתם או באותו מקום כי אני יודע שדפנה קינן היא מנגנת אצל רם אוריון יווווווווו תעשו הופעה משותפת

שלמונזה

New member
שכלא יודעים על מה מדברים ../images/Emo168.gif

בבקשה לשתוק!!!! תמר אייזנמן גיטריסטית מעולה, הוציאה EP ודיסק מעולים, שרה באנגלית לא מחליפה את שום תמר זיו ולא מנגנת על שום סקסופון תמר אייזנמן מלכה, וההופעה שהיא אירחה את איגי חולה היתה מעולה [סתם זכרונות פתאום]

AVS1987

New member
אבל למה ישר לקטול יו

הייתי בהופעה של העוגיות והייתה סקספוניסטית מחליפה של תמר זיו יכול להיות שהתלבלתי עם תמר אחרת בטוח אבל שקראו לה תמר ולא אמרתי שום דבר בגנותה של תמר אייזנמן בגלל זה אני לא מבין את ההתפרצות שלך

A t z a

New member
איגי../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

כמה שאלות: 1.זה נכון מה שכתוב ברייטינג?? את באמת עובדת על הדיסק הבא
? 2.יש סיכוי שיום אחד נזכה לשמוע את "כועסת" בהופעה? 3.בקשר לבעדינות-שמתי לב שבהופעות כשאת שרה את זה את משנה את השורה "וגבר מלטף,נעים אל תתבייש זו רק אני..." ל- "גבר שעושה נעים,אל תתבייש זו רק אני"...יש סיבה
?או שסתם יותר מסתדר לך?... 4.איזה שיר את הכי אוהבת לבצע בהופעות? 5.סורי על החפירה
תודה על שיתוף הפעולה

Ronushnush

New member
ועם כל הכבוד לחמי../images/Emo13.gif

מקום של כבוד לביצוע המושלם(!) של איגי שהופך ת'שיר הזה למה שהוא.

ובכן...

1- אני אוספת כרגע שירים לתקליט הבא, זה קצת תהליך, אבל כיף!! 2- אני מאוד אוהבת את "כועסת" ובהחלט יש סיכוי שנעשה אותו מתיישהו, פשוט כרגע יש סדר שירים להופעה שאנחנו משחקים איתו, וכרגע "כועסת" לא בפנים.... אבל אני בהחלט יחשוב על זה!!! 3-אין שום סיבה לשיבוש מילים ב"בעדינות" זה מתיישב פשוט יותר טוב... 4-אני הכי אוהבת את " פחד" בהופעות 5-נשיקות!!!!!

שלמונזה

New member
חפירה ../images/Emo168.gif

כי דנע רוצה שאשאל שאלות ואין לי מה, אז השאלות הרגילות שלי. איגי את לא חייבת לענות מה ההופעה הראשונה שהיית בה (לא שלך)? מה הייתה האחרונה? מתי היתה ההופעה הראשונה שלך, מה את זוכרת ממנה בעיקר? איזה הופעה הכי זכורה לך לטוב? אם יש הופעה שזכורה לפחות... מה הדיסק הראשון שקנית אי פעם? מה הדיסק האחרון? איזה אומנים את אוהבת לשמוע בבית? בעד/נגד: הורדות מאימיול/קאזה- בכלליות: השיר האהוב עלייך: השיר הפחות אהוב עלייך: המילים בשיר שהכי השפיעו עלייך: שיר שנשמע לך מטומטם: זמר/ת אהוב/ה: להקה אהובה: זמר/ת שאת/ה אוהב/ת אבל עוד לא היית בהופעה שלו/שלה: סגנון אהוב(רוק,מטאל,פופ,ראפ,מזרחית,אנגלית,ישראלי..): איזה להקה את הכי שונאת? איזה אמן אתה הכי שונאת? יש לך שירים שאת שונאת? פופ או רוק? מה אתם חושבת על שירים באנגלית? ועל שירים בעיברית? ועל אומנים עבריים ששרים באנגלית? את יותר מקשיבה לשירים באנגלית או בעיברית? מה הדיסק האהוב עליך? מה הקליפ האהוב עליך? איזה שיר גורם לך לצחוק? איזה שיר גורם לך לבכות? איזה שיר גורם לך להתגעגע? איזה אומן הוא נזק מוזיקאלי מבחינתך? איזה שיר אסור להשמיע לדעתך? קליפ אהוב? זהו סיימתי יהרגו אותי כי זה היה ארוך מידי אבל נשמע לי נחמד לקרוא את התשובות.

תשובות

ובכן, באמת המון שאלות, ואני אענה על חלקן: #ההופעה הראשונה שהיתי בה הייתה של שרון ליפשיץ לדעתי, אני לא זוכרת... #ההופעה האחרונה הייתה של " הבנות נחמה" #ההופעה הראשונה שלי הייתה של להקת "היפוכונדריה" להקתי מן התיכון, הייתי בת 15 והיה מאוד כיף.. אני חושבת, זה היה לפני מאתיים שנה!!! # אני אוהבת בבית המון מוזיקה" דארק 80s ,פיונה אפל, ומלא סוגים, לא יכולה לכתוב הכל יש לי בערך 800 דיסקים!!!!!!!!! #וזהו לבינתייים נשיקות

למעלה