me123

New member
../images/Emo41.gifהודעה../images/Emo41.gif

יש עוד איזה שניים-שלושה-שישה שעוד לא הצביעו!
והמצעד בשבוע הבא!

הצבעותיי../images/Emo70.gif ../images/Emo105.gif

20 השירים הטובים
:
עברתי רק כדי לראות - תומר יוסף ובן הנדלר
חתונה לבנה - אביתר בנאי ריקוד קטן - יזהר אשדות קחי לך זמן - יציאת חרום במקום הכי נמוך בתל אביב - דנה אינטרנשיונל מותק, את אצלי בראש - שלומי שבן שלושה ימים - יהודה פוליקר שיר של יום חולין - מאור כהן גאידמק - התקווה 6 היא כל הסיפור - מופע הארנבות של ד"ר קספר אמונה - כפיר אפשטיין שובי אלי - אבישי כהן מיגל – עלמה זהר משהו חדש מתחיל - דני רובס לחיות את החלום - בן ארצי ליבבתיני - ארז לב ארי חשבתי שיהיה רומנטי – אוהד חיטמן עד שבאת - בית הבובות לך אלי – מאיר בנאי מבול - קרן פלס
20 השירים הגרועים
:
להיות/So far - הבנות נחמה בת שישים - סאבלימינל והגבעטרון אבא (בהופעה) - שלומי שבת ככה זה (לאהוב אותך) - מירי מסיקה פיצריקה - אייל גולן וטריפונס ריקוד רומנטי - ישי לוי משוגעת - דנה לפידות הכל כשורה - הבנות נחמה הוזה אותך מולי - אייל גולן כשהלכת - שירי מימון אחרי שאהב – ריטה כמה אהבה - קובי פרץ שוברת שתיקה - מאיה בוסקילה בובות - טרי פויזן ורוני אלטר בא הביתה - עידן יניב ים – המושבה כאילו כאן - בועז מעודה רצה הביתה - קרן פלס עד אליי - מאור פיניה זמר השנה
:
ארז לב ארי
ישי לוי זמרת השנה
:
דנה אינטרנשיונל
שירי מימון הרכב השנה
:
הפרוייקט של עידן רייכל
הבנות נחמה פריצת השנה
:
אביגייל רוז
הבנות נחמה

מנגוM

New member
יאללה, עכשיו תורי? ../images/Emo156.gif

20 השירים הטו-אובים של השנה
1. מבול - קרן פלס 2. ליפול - מאיה רוטמן 3. סתם עוד יום - אוהד חיטמן 4. מה קורה לי? - כהן@מושון 5. הבוקר שאחרי - יונתן רוזן 6. רצה הביתה - קרן פלס 7. פיז'ו 92' - קרן פלס 8. נמאס לי ממך - התבלינים 9. עומד בשער - עמיר בניון 10. ים - המושבה 11. שיר אהבה אינדיאני (מיגל) - עלמה זהר 12. אני ואת - ארז דן 13. גולשים - אסף אמדורסקי 14. אל תאמיני - איה כורם 15. מה שהלב בחר - קובי אפללו 16. משוגעת - דנה לפידות 17. שער 6 (בהופעה) - אריק ברמן 18. הביתה, הלוך חזור - הפרויקט של עידן רייכל 19. כל השבוע מרגיש כמו שבת - בועז בנאי 20. הרגלים רעים - יוני בלוך
20 השירים הגרועים:
Weak - אסף אבידן
הוזה אותך מולי - אייל גולן כמה אהבה - קובי פרץ שיר של יום חולין - מאור כהן שלום לך דודי - מאיר בנאי שלושה ימים - יהודה פוליקר אישה נאמנה - ישי לוי אבא (בהופעה) - שלומי שבת אדם צובר זיכרונות - אברהם טל גאידמק - התקווה 6 לוחמת - אייל גולן מחכה - ריטה עוד נגיע 2007 - ירדנה ארזי מה אעשה - ארז לב ארי חתונה לבנה - אביתר בנאי עד סוף אפריל - קורין אלאל חם לי בלב - אסי זיגדון שובי אלי - אבישי כהן המלכה שלי - ליאור נרקיס בית ספר למשחק - מרינה מקסימיליאן בלומין ואוהד בן-אבי
זמר השנה:
אסף אמדורסקי.
הזמר הגרוע:
אייל גולן
זמרת השנה:
קרן פלס
הזמרת הגרועה:
דנה אינטרנשיונל
הרכב השנה:
הפרוייקט של עידן רייכל
ההרכב הגרוע:
רן דנקר ועילי בוטנר