קסנדרה20

New member
הסיכויים לא גבוהים

לפי מחקר שנעשה רק 8.5 אחוז מהדוגמניות בסוכנויות שמכבדות את עצמן הן מתחת ל170. תחליטי לבד אם שווה לנסות.

Shoval27

New member
שאלה.. בעיקר למומחים אבל לא רק

קיבלתי הזמנה לאודישן לסוכנות עלית. הם ביקשו להביא איתם תמונת גוף ותמונת פנים.. אני רוצה להתייעץ איתכם בקשר לאיזה תמונת פנים להביא.. צירפתי שתי תמונות:) וחוצמזה, אשמח לשמוע טיפים מעבר למה שכתוב במאמר.. ואולי אם מישו היה כבר ויודע בדיוק מה התהליך של האודישן.. תודה!! אז התמונה הזאת--->>

Shoval27

New member
תודה על התגובותת אשמח לשמוע עוד דעותשל מומחים

וכן.. אני הולכת עם ההורים. למה?

מה קורה במבחן דוגמנים?

כשאני מגיע בפעם הראשון לסוכנות כדי להציע את עצמי לתפקיד. מה קורה שם? מה התהליך???

SamLin

New member
שאלה..

רוב הדוגמניות שאני רואה הן בעלות פנים צרות עצמות לחיים ואף צר.. בקיצור פנים דקות. אבל מה הסיכוי למישהי עם בייביפייס (פנים עגלגלות, אף קטן ורחב(סיני)) ליהיות דוגמנית? או שסוג פנים כזה לא מתאים לדוגמנות?

ממש לא נכון

יש הרבה סוגי יופי, ומה תגידי על אסתי? יש לה ממש בייבי פייס וגם למירנדה קר יש פנים מתוקות כאלה עגולות... אני לא חושבת שיש הגדרה ספציפית לסוג יופי שהכי אוהבים בדוגמנות, זה פשוט המכלול המיוחד אצל כל בחורה באופן אינדבידואלי. ברור שיש מבני פנים שמצטלמים טוב יותר אבל יש גם הרבה יוצא מן הכלל.

AP psb

New member
הדבר הכי טוב....

שאתה יכול לעשות, ליצור קשר עם מספר סוכנויות לבקש בדיוק את היום ולכמה זמן אתה צריך את הדוגמניות... לבקש מהם תמונות של אלו שפנויות.... לבחור את אלו שנראות לך... ואז תקבל הצעת מחיר... תוכל להחליט אם מי מתאים לך לעבוד. ככה מזמינים כשרוצים לעבוד עם סוכנויות.

tuviak

New member
תודה על התגובות

תודה על התגובות. זה עזר להמחיש את השאלות.

למעלה