• פותח הנושא Kewen
  • פורסם בתאריך

Kewen

New member
שאלות בנושא דוגמנות 1.3.08../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

שרשור זה מיועד לכל השאלות שלכם, בנושאי דוגמנות ונושאים הקשורים לעולם הדוגמנות.
לפני העלאת שאלה לשרשור זה בידקו באזור השאלות נפוצות של הפורום, האם שאלה זו נשאלה בעבר. שאלות אישיות לאדם ספציפי החבר בפורום נא לשלוח במסר מיידי בלבד. בין העונים לשאלות שלכם תוכלו למצוא אנשי מקצוע אשר חברים בפורום,
כינויי אנשי המקצוע צבועים באדום. שימו לב לכל איש מקצוע תחום התמחות משלו בין התחומים ניתן למצוא: צילום, איפור, כושר גופני גראפיקה ועוד.. כאשר איש מקצוע מחברי הפורום עונה לכם לשאלה שאינה קשורה להכשרתו המקצועית תשובתו שוות ערך לתשובותיהם של שאר חברי הפורום והנה בגדר דעתו האישית בלבד.
העצות שניתנות בפורום אינן תחליף לעצות מרופא\דיאטנית

muniard

New member
מעוניין לדגמן בעיקר גוף

כבר כתבתי את השאלה אפישהו פה, פשוט נראה בשירשור הזה זה יותר מתאים היי אני 175 עם גוף מאוד חטוב שרירי ופופורציוני הייתי מעוניין לדגמן קצת בעיקר בשביל כסף וגם בשביל הרגשה שאני מרוויח משהו מהחדר כושר, הרבה המליצו לי ללכת לנסות אך אני מרגיש שפחות מ 180 אין על מה לדבר, למרות שבתמונות אני ממש לא נראה נמוך. לדעתי הפרופרציות מפצות... בכל מקרה לאן לפנות,האם יש סוכנות שמתמחה בזה? , אני אשלח גם תמונות אם תרצו, בתודה מראש

דבר ראשון

1.75 זה לא גובה לדוגמנות. סוכנות רצינית לא תרצה דוגמן בגובה הזה. דבר שני אתה מדבר על הגוף שלך ולא על הפנים. אין כזה דבר לדגמן גוף ואתה בטח מתאר לעצמך שגם אם נצא מנקודת הנחה שיש לך גובה,בשביל שמישהו יקח אותך כדוגמן צריכות להיות לך פנים מאוד יפות. למעשה זה הרבה הרבה יותר חשוב מהגוף. אני הייתי מציע לרדת מהנושא כי זה לא איזה חלום שלך אתה רק רוצה לעשות כסף וכסף אתה לא תעשה בדוגמנות אני די יכול לחתום לך על זה. אם בכל זאת אתה רוצה לעשות משהו תירשם אפושהוא במחלקה של ניצבים ותקווה להתקבל לפרסומות. אם הפנים נראות סבבה הגוף נראה טוב ואפילו אם אתה יודע טיפה לשחק... תוכל אולי לעשות קצת כסף מהצד אם באמת תתמיד ותלך לאודישנים.

baroochi3

New member
hh models -שאלה

הייתי שם היום והם קיבלו אותי ואמרו לי שעושים בוק משלמים חצי חצי(1000 אני 1000 הם). עכשיו השאלה שלי האם מישהו שהיה שם בעבר ושילם יכול להגיד לי אם כדאי לי לשלם את ה1000 שקל האלה...או עצה ממישהו שמבין.

barrf

New member
אני יודעת

שידיד שלי היה אצלהם ועשו לו בוק בחינם....לא ברמה אבל עשו...אצל וזאנה... נירא לי אם הם משקיעים א או קיזוז מעבודות או חינם לגמרי... תוסיפי תמונה שלך...

קודם כל

תברר מי הצלם לפני שאתה שואל אם זה שווה. יש צלמים ששווים הרבה יותר מזה ויש צלמים שלא שווים גם רבע מזה. אתה יכול אפילו להתקשר לצלם כבנאדם פרטי ולשאול כמה עולה בוק אצלו סה"כ בשביל לברר אם באמת זה עולה 2000 ש"ח. אם מדובר על צלם טוב אז לגיטימי לגמרי שתשלם 1000 ש"ח, אבל קח בחשבון שאם הסוכנות באמת רוצה אותך אצלהם אתה אמור בלי שום בעיה לבקש מהם שישלמו לך על כל הבוק וה 1000ש"ח מהצד שלך ירד מהעבודות שתעשה. אם הם רואים בך מישהו ברמה הם יחששו מסוכנויות אחרות שיגנבו להם אותך ויסכימו לזה בלי לחשוב פעמיים.

ran refael

New member
mc בריבוע זו סוכנות קארין מודלס

בניו יורק ומיאמי מעדיפים את השם mc בריבוע בישראל הם נקראים קארין מודלס זו נחשבת לסוכנות חזקה מאוד באמריקה, כמעט שוות ערך ל next, 301 and ford models

V i s t a

New member
XD

אבל למה בריבוע? ><" כמו איקס בריבוע חעחעח ._. לא להתייחס

kimi d

New member
לחברה שלי עשו בחינם .

אם הם מאמינים במישהי \ מישהו הם ל=א לוקחים כסף, כי הם מאמינים שההשקעה תחזור אליהם במהלך הזמן והעבודות שהבן אדם יעשה. היו ע להסוכנות אינספור דינים. תסתכלי בארכיון של הפורום :)

שלום לך....

היי, הייתי בסוכנות הזו לפני יומיים בערך ותומי שזה המנהל אמר לי או שאני משלמת 800 ש'"ח וה-800 ש'"ח האחרים עליו ככה שזה 1600 בוק... או שאני לא משלמת על כלום והם מכסים עליי הכל במהלך העבודה. לאחר שקראתי את החוזה שהביאו זה פשוט היה בושה לחתום ומייד יצאתי משם בלי לחתום (כמובן לאחר שעברתי עליו עם אבא שלי ועורך דין) בחוזה היה רשום שהם לא אחראים להביא לי את הכסף ואין ביטוח עליי אם קורה משהו

baroochi3

New member
טלושה תכנסי בבקשה

תוכלי לתת לי עוד פרטים על מה תומי אמר לך?לי משום מה הוא אמר 2000 שקל בוק ו1000 אני 1000 הם...

....

הייתי אצל תומי ביום שני. תומי הסביר לי על כמה עולה בוק לעשות אצלהם, הבוק עולה 1600 אמרתי לו שאין באפשרותי לשלם סכום כזה... לכן הוא נתן לי 2 אפשרויות או שהוא משלם חצי ואני חצי (800 הוא ו800 אני) אפשרות שנייה או שהוא משלם עליי הכל את כל ה1600 ואני משלימה אותם במהלך העבודות שאני אקבל בעתיד. לאחר שקראתי את החוזה התאכזבתי מהם ולא האמנתי כמה שקרנים בני אדם יכולים להיות, ויש לי מזל גדול שאבא שלי עבר על החוזה ובתור שופט /עורך דין הוא היה בשוק. בחוזה ניכתב שאין החברה אחראית אם לא אקבל את הכסף, בחוזה ניכתב רק על הלוואות שאצטרך להחזיר, אין ביטוח עליי אם קורא משהו במהלך הצילומים וכו'.. בהצלחה שיהיה לך אני מאוד מקווה שתיקרא את החוזה שלהם טוב!

אני לא ממש מבין מה זה הלינק הזה

אבל אם שואלת על אביב הפקות אז באמינות אני לא חושב שצריכה להיות בעיה, זה מקום מוכר וידוע. אבל אנחנו בפורום דוגמנות ואם דוגמנית זה מה שאת שואפת להיות אז זה בהחלט לא המקום ללכת אליו.

למעלה