כן מאמי

היא שמה לי מייק אפ ממש בהיר.. אמרתי לה את זה אבל היא לא התייחסה.. וחבל מאוד כי זה הרס את התמונות תסתכלי בסיכום השבוע תמונה שלי עם החבר מיום חמישי לפני יומיים תראי איזה הבדל בין הצבעים.. :] חח בקטנה אבל

טוב אני צריכה לתת הסבר קטן למה פרופשיונאל

אני ואבישי דיברנו אחרי כל המהומות שהיו פה וסידרנו את העניינים. אני לא חתומה אצלו ולא הולכת לחתום אני פשוט נהנית לעבוד איתו ועם הצלמים והמפארות שהוא עובד איתם. אם אני שכחתי מכל הבלאגן שהיה איתו גם אתם יכולים אז אני מבקשת לא לשאול יותר מידיי שאלות למה ולמה כי ככה.. זו התשובה תודה רבה :]

OK דעתי

בכללי תמונות יפות מאוד,מכובדות אבל לא להפקה כמו חתן כלה זה מתאים לבוק,תיק עבודות או משהו בסגנון אבל לדעתי זה לא ממש הפקה ברמה של חתן כלה מצטערת...

זה פחות או יותר

מה שאני באתי לרשום. בד"כ צילומים שהולכים לחתן כלה נראים הרבה יותר טוב. אני אישית לא אהבתי בכלל.

belle24

New member
../images/Emo45.gif היו הרבה בעיות פה..

ראשית דורין את בכלל לא נראית כמו עצמך בתמונות. עריכה גרועה. התמונה היחידה שיש לך שם צבע עור אנושי היא האחרונה, אבל שוב יש ריטוש גרוע [למה להשאיר את הכתם השחור הגדול הזה ליד האף?] בקיצור התמונות לא מציגות אותך טוב, גם אני לא אהבתי.. *הדברים נאמרו כביקורת בונה, לא לקחת אישית.

טוב אז אני קודם אתיחס אלייך

אני חושבת שאת מאד יפה ולתיק עבודות של מאפרת לצורך העניין (שכן זה התחום שלי) את מאד מתאימה. אני חושבת שמבחינת איפור היה ניתן להוציא אותך הרבה יותר טוב יש מקום להשקיע אצלך במורפולוגיה ולהדגיש את תויי הפנים שלך. הרבה מאפרים שוכחים שאיפור טבעי או עדין משמעו בסיס מלא לחלוטין קודם כל ולצערי מוותרים על שלבים. מבחינת השיער , אני מניחה שמתאים לשאר ההפקה שכן אין פה משהו מעלף או מיוחד במיוחד אני לא אוהבת להיות בוטה ומאד משתדלת לכבד את כל מי שמוערב בהפקות שכן זה הבייבי שלהם ואני יודעת כמה עבודה כרוכה בהרמה של הפקה אבל התמונות נראות כמו בוק של סיום קורס איפור , גם מבחינת הסטיילינג הכללי וגם מבחינת זויות הצילום והתוצאה הסופית , חבל יש פה פוטנציאל אדיר לדעתי.

תודה רבה על תגובתך

כל אחד ותדעתו שלו. אני אישית עשיתי צילומים טובים יותר מאלה אבל אני לא חושבת שהתמונות כל כך גרועות. נכון אולי זה לא מתאים לחתן כלה כי לעיתון צריך להיות משהו מרשים יותר מהאיפור הזה אבל ככה המאפרת החליטה אני לא יכולה להכנס לה לחיים ולהחלטות שלה. גם אני חשבתי שאצא יותר יפה ומבינה כל מילה שלך. תודה רבה על המילים הטובות :]

1Unicorn1

New member
../images/Emo45.gifמצטרפת אל שחר

ראינו כבר תמונות יותר מרשימות שלך, ובהחלט יש לך מה להראות

Dirty Pumpkin

New member
האמת?

לא יודעת, אוליי התמונות גרועות והעריכה מזעזעת אבל מה שכן אני מאוד אהבתי איך שיצאת. מאוד!

את מאוד יפה

בעיקר אהבתי את התמונה השנייה אני חושבת שאם תסדרי את הגבות שלך בצורה טבעית יותר זה יהיה הרבה יותר יפה

דעתי :)

בקשר אלייך - את יפה אין ספק.. אבל הגבות ממש לא מחמיאות לך.. הן נורא דקות ושפיציות, זה לא אהבתי.. אבל העיניים שלך מדהימות! זה ניראה כאילו יש לך פזילה קצת או משהו מוזר.. אבל זה כל כך מדהים לדעתי :) גם את השפתיים ממש ממש אהבתי! בקשר להפקה - לא אהבתי.. התמונות ניראות ממש חובבניות.. לא אהבתי ת'ריטוש.. אבל בכל אופן את יפייפיה ואם ישקיעו יותר פעם הבאה.. את תצאי מדהימה בטירוף! כי אין ספק רואים שיש נתונים מבחינת פנים :] סורי על החפירה
יומטוב

שהשהשה1

New member
את יפה אבל

חוץ ממה שכולם כבר אמרו, אני הוסיף שהתמונות נראות אותו הדבר, אותה הבעה, אותו פה פתוח.

למעלה