5.10.08

מורן2345

New member
שלום לכם

עבור פרוייקט ללימודים אני זקוקה בדחיפות לדעת מהו מוצאו העדתי של דודי בלסר. כיוון שפורום זה עוסק בדוגמנות אני מניחה שיש כמה מכם שעוסקים ומתעניינים בנושא וייתכן שתוכלו לענות על על השאלה. אשמח לשמוע.. מורן!

../images/Emo35.gifשרשור שאלות, 22.9.08../images/Emo35.gif

שרשור זה מיועד לכל השאלות שלכם, בנושאי דוגמנות ונושאים הקשורים לעולם הדוגמנות.
לפני העלאת שאלה לשרשור זה בידקו באזור השאלות נפוצות של הפורום, האם שאלה זו נשאלה בעבר. שאלות אישיות לאדם ספציפי החבר בפורום נא לשלוח במסר מיידי בלבד. בין העונים לשאלות שלכם תוכלו למצוא אנשי מקצוע אשר חברים בפורום,
כינויי אנשי המקצוע צבועים באדום. שימו לב לכל איש מקצוע תחום התמחות משלו בין התחומים ניתן למצוא: צילום, איפור, כושר גופני גראפיקה ועוד.. כאשר איש מקצוע מחברי הפורום עונה לכם לשאלה שאינה קשורה להכשרתו המקצועית תשובתו שוות ערך לתשובותיהם של שאר חברי הפורום והנה בגדר דעתו האישית בלבד.
העצות שניתנות בפורום אינן תחליף לעצות מרופא\דיאטנית

נוש22

New member
שלומלום :) שאלה בנושא בוק תמונות ../images/Emo202.gif

בן 24 - סטודנט. הייתי מעוניין לעשות בוק תמונות של עצמי - ללא כוונת דוגמנות מאחורי זה. היכן ניתן לבצע דבר כזה - במחיר השווה לכל כיס (סטודנטים)? באזור ראשון לציון/ בת-ים/ חולון/ ת"א. המון תודה מראש, פיטר שנה נפלאה לכולם

B a Z u K a

New member
שאלה למאמני כושר או כל מי שמבין בזה..

אפשר להתאמן כרגיל יום לפני הצום או שעדיף לוותר ?

aaddii6

New member
שאלה

היי אני חדשה כאן בפורום ויש לי שאלה.. ממש הייתי רוצה לדגמן (לא בתור מקצוע לעתיד אלא סתם כדי להרוויח קצת כסף לפני הגיוס..) ואין לי מושג מאיפה להתחיל,מה לחפש וכדומה.. אם למישהו יש טיפים או יוכל להסביר קצת על איך מתחילים בכלל ומאיפה אני אשמח. ודרך אגב- כל המודעות דרושים שראיתי בנושא זה בלי תשלום.. זה ככה בכל מקום? ואם כן, כמה זמן לוקח עד שמרוויחים בכלל..? תודה מראש לעונים!

אז ככה

קודם כל הגישה שלך מראש ממש לא נכונה, כסף את לא תרוויחי מדוגמנות מעטות הן הדוגמניות שחיות מהמקצוע ואם המטרה שלך היא להרוויח כסף לפני הגיוס זהו ממש לא התחום עבורך, לבד ללא סוכנות יהיה לך מאד קשה למצוא עבודות בשכר וגם אם תתאימי ותמצאי תצוגה או שתיים השכר הוא ממש לא מציאה גדולה, דבר נוסף הוא השאלה האם בכלל יש לך את הנתונים המתאימים המראה הגובה מבנה הגוף? ולשם כך מומלץ שתעלי תמונה לפורום לשרשור התמונות על מנת לקבל חוות דעת מאנשי המקצוע שבפורום ובכלל מחברי הפורום. עולם הדוגמנות הוא לא קל כמו שאת חושבת ולרוב ההתחלה היא בעבודות ללא שכר (לבחורה שאינה חתומה בסוכנות) ולאלו שבסוכניות לרוב העבודות הראשונות באות כדי לממן את עלות הבוק, הדרך היחידה שתוכלי לעשות קצת כסף היא בתצוגות שיער ( בתנאי שאת מוכנה שיחריבו לך את השיער שעל ראשך) או בהפקות של מאפרות כאלו ואחרות שרק סיימו את לימודיהן ומחפשות דוגמניות לתיק העבודות שלהן (למרות שרובן מחפשות דוגמניות ללא שכר) אני ממילץ לך להסתכל בלוח המודעות של הפורום, יש שם קטגוריה של עבודות בשכר ואולי תמצאי שם משהו שיתאים לך. בהצלחה.

שאלה..

בקשר לתחרות מלכת היופי.. האם הם באמת מקפידים על הגובה? רק מעל 170 מותר להשתתף בתחרות.. אבל לפי מה ששמעתי היו בנות מתחת ל-170והשתתפו בתחרות ואף זכו..

blond4

New member
הבת שלי הוזמנה לאודישן באביב הפקות האם ללכת?

הבת שלי בת 15.5 קיבלה הצעת לאודישן באביב הפקות אחרי שקראתי קצל חומר באינטרנט אני לא יודעת אם כדאי בכלל ללכת אליהם? אודה על תשובתכם הדחופה מכיוון והאודישן בעוד 4 ימים תודה מראש

B a Z u K a

New member
אם זה אתה.. מנסה לעשות לעצמך פרסומת...

אז- פשש. תעלה עוד תמונות

למעלה