29.03.08

Kewen

New member
שרשור שאלות בנושא דוגמנות 21.3.08../images/Emo35.gif

שרשור זה מיועד לכל השאלות שלכם, בנושאי דוגמנות ונושאים הקשורים לעולם הדוגמנות.
לפני העלאת שאלה לשרשור זה בידקו באזור השאלות נפוצות של הפורום, האם שאלה זו נשאלה בעבר. שאלות אישיות לאדם ספציפי החבר בפורום נא לשלוח במסר מיידי בלבד. בין העונים לשאלות שלכם תוכלו למצוא אנשי מקצוע אשר חברים בפורום,
כינויי אנשי המקצוע צבועים באדום. שימו לב לכל איש מקצוע תחום התמחות משלו בין התחומים ניתן למצוא: צילום, איפור, כושר גופני גראפיקה ועוד.. כאשר איש מקצוע מחברי הפורום עונה לכם לשאלה שאינה קשורה להכשרתו המקצועית תשובתו שוות ערך לתשובותיהם של שאר חברי הפורום והנה בגדר דעתו האישית בלבד.
העצות שניתנות בפורום אינן תחליף לעצות מרופא\דיאטנית

kimi d

New member
שאלה [=

מישהו במקרה מכיר את הסוכנות של אסתריקה נגיד? ומה דעתכם עליה ?

tzury

New member
עד כמה שידוע לי זה לא ממש סוכנות

היא פועלת בבאר שבע והבנתי שיש לה בית ספר לדוגמניות. והפרסום העיקרי שלה היה נדמה לי כי היא גילתה את מירי בוהדנה.

Eden Cucci

New member
אני מכירה

היא גם גילתה את לירז דרור כביכול... יש לה בית ספר לדוגמנות היא גם מקבלת כל אחת בתכלס רק תביאי לה את הכסף היא מלמדת אותך לצעוד על מסלול וכאלה היא גם דורשת בערך 3000-3500 חצי בשביל הבוק והחצי השני בשביל השיעורים את עוברת אצלה עשרה שיעורים עיוני ומעשי ואת גם נבחנת עליהם והיא שולחת אותך לכל מיני עבודות קטנות כמוו תצוגות אופנה בקניוניםם, בתי מלון וכו' וגם תחרויות כמו מיס באר שבע וכאלה. בסה"כ לפי דעתי בגיל שלך זה מצויין להתחיל אצלה, גם סתם ככה בשביל החוויה וגם כי יש לה קשרים. והיא גם גרה בשכונה שלי חעחע אני במקומך לוקחת את כל הגובה הזה ומדלגת ישר לעלית מודלס או משהו בסגנון בהצלחה יפיופהה :]

kimi d

New member
תודה צורי, ועדן ! ../images/Emo13.gif

חח ולא שאלתי בשביל עצמי :)

תשובה

קירחים או מקריחים...לא. אי אפשר לדגמן ככה. אם זה ראש מגולח אז כן.(שיש אופציה לגדל בחזרה)

למעלה