27.12.07

Kewen

New member
../images/Emo23.gifשרשור חדשים בפורום! 24.12.07../images/Emo24.gif

חדשים בפורום
נשמח לראות את הודעותיכם בשרשור זה. נא לצרף פרטים: גובה, גיל, משקל (לא חובה לציין) , צבע עיינים, צבע שיער וניסיון אם יש.
נשמח לדעת מהן השאיפות שלכם בתחום וכמובן נשמח לראות את התמונות שלכם. שימו לב נא לא להעלות יותר מ2 תמונות
על מנת לא להעמיס על השרשור. תמונות נוספות ניתן להעלות בשרשור "תמונות חדשות" לפני העלאת הודעתכם מומלץ להיכנס לאזור המאמרים של הפורום
ולעיין בכל המדריכים המסבירים כיצד להשתתף בפורום דוגמנות בצורה הטובה ביותר. הנכם מוזמנים להוסיף את תמונתכם לאלבום חברי הפורום באזור האלבומים של הפורום
כאשר איש מקצוע מחברי הפורום נותן לכם ביקורות שאינה קשורה להכשרתו המקצועית הביקורת שלו שוות ערך לביקורת של שאר חברי הפורום והנה בגדר דעתו האישית בלבד.
העצות שניתנות בפורום אינן תחליף לעצות מרופא\דיאטנית.

LiAt PeRiL

New member
../images/Emo35.gifמה דעתכם עליו לדוגמנות?../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

ממ הוא מסתבך בלהגיב בפורום אז המשימה הוטלה עלי XD אוקיי שמו לב..הכוונה היא לא שימו לב חחח->*שם- לב גובה- 180+ משקל- 73 צבע עיניים-ירוק כחול צבע שיער- אממ בלונד-שטני כזה.. אני מצרפת כמה תמונות..לדעתי הוא ממש מיוחד!..בקיצר יש פוטנציאל

prezik

New member
מצטערת להאכזב אותך אבל זאת לא תמונת גוף

חוץ מהידיים אני לא רואה כלום

MoRaN SaShA

New member
שיאו את חייבת להגיד לי את שם המשפחה! הוא מוכר

לי ואני תוהה אם הוא במשפחה של מישהי שאני מכירה!!!.. חח או שהוא סתם ממש דומה למישהי שאני מכירה.. מה השם משפחה שלו?..

MoRaN SaShA

New member
אה וכן- הוא פשוט מהמם.. הוא כל כך יפה!..

ולא ייאמן שגם יש לו את הגובה הנכון והמשקל הנכון.. הוא פשוט יפה!.. בן כמה הוא ?

MoRaN SaShA

New member
מייקל לואיס?!?! מה ההשוואה?!?1 חחחחח

הבחור בתמונה (לב?) נראה מעולה ויש לו גם פנים יפות! מה ההשוואה למייקל לואיס עם פני הסוס?.. וואי איזו השוואה לא קשורה למציאות חחח לא כל בחור גבוה ורזה הוא מייקל לואיס. אם למייקל לא היו ריבועים אפחד לא היה משתין לעברו .. הוא הדבר הכי לא מיוחד שיש.. לא מבינה מה מצאו בו מלכתחילה.

../images/Emo41.gifלא דומים אבל מה שיש להם במשותף הוא

שלשניהם יש מעריצות בשוקס
ללב יש יותר בייביפייס מאשר למייקל.. בכל מקרה הם שונים אז לא הבנתי את מהות ההשוואהXD מה שרציתי לשאול פה אם אתם חושבים שיש פוטנציאל או שפשוט אני אשלח כמה תמונות לרוברטו,עלית מודלס ונראה אם תהיה תשובה תוך שבוע.. =]

MoRaN SaShA

New member
חחחחחח יש לו אשכרה מעריצות? בגלל שהוא יפה?

מה השטיחיות ??!?.. או יותר נכון עד לאן.. וברור שיש פוטנציאל.. לב מהמם
לא יודעת אם בייביפייס..אבל יש לו פנים מהממות. אבל למה לרוברטו? שלחי לסוכנות כמו יולי

למעלה