שאלות ותשובות

יש לי שאלה:):):):):)

בנו וגלעד דבר ראשון שוב בהצלחה וכל הכבוד על הפורום:) דבר שני תודה על התשובה לשאלה הקודמת שלי:) יש לי עוד שאלה בנושא אחר:) מה עושה מישהי שהיא חיילת שנה בצבא ופתאום רוצה להיות דוגמנית..ונותנים לה רק אישור עבודה לעבוד בדוגמנות, וחוץ מזה לא נותנים לה כלום, לא יציאות לצילומים, ואת כל הכסף שהיא עושה היא אמורה לתת לצבא חזרה . השאלה שלי היא: 1.. איך מסדרים שאת הכסף היא תקבל. 2.. איך מסדרים שהמפקדת שלה תשחרר אותה לצילומים המשך יום מצווין לכולם:)

יש לי 2 שאלות:):)@:mad::mad::

גלעד ובנו דרך אגב אחלה אתר יש לכם:) מספיק שדוגמנית אחת יצאה משם עשיתם את שלכם:) ישר כוח ובהצלחה בהמשך:)וווששייי שאלה ראשונה שלי מה הם הצעדים הראשונים שדוגמנית או דוגמן צריכים לעשות.. לאן לשלוח את התמונות שלהם איפה ליצור קשר ,כי ששולחים למייל של הסוכניות שנה עד שהם עונים:(:( שאלה שנייה שלי שאתה עומד לחתום בסוכנות כדי לקחת עורך דין? או שעדיף לחתום לבד כי זה לא רציני?:):) תודה על התשובות:) המשך יום מצווין לכולם:)

relili

New member
דוגמניות מלאות

בנו וגלעד שלומלום. רציתי לדעת מהי עמדתכם לגביי דוגמניות size+. שהיתי בארה"ב תקופה ושם הדבר חם ומבוקש. מה קורה בתחום בארץ? האם יש ביקוש ואילו סוכנויות מטפחות דוגמניות מלאות? תודה relili

ronzehavi

New member
../images/Emo13.gifקבלה לסוכנות עזרה...

שלום לכולם, אני בן 18 והגעתי לראיון בסוכנות יולי, כמו שאתם בטח יודעים ישבתי עם הסוכנת הבאתי לה כמה תמונות של פנים וגוף והתחלנו לדבר.. היא אמרה שאני אחלה והיא התלהבה..אבל יש כאן בעיה.. היא שאלה אותי מה קורה בקשר לגיוס שלי כי אני עוד חודש מתגייס... מה לעשות ?? תודה רבה.

==ש==א==ל===ה==:):):):):)

גלעד ובנו יש לי שאלה:) אני בטוח שבפורום מסתובבים צלמים שמחפשים אנשים לצלם או סוכנים שמחפשים דוגמניות ודוגמנים חדשים או כל דבר אחר:) השאלה שלי איך הבנות פה והבנים בפורום יודעים מי רציני ומי לא? בתודה מראש וווששייי שיהיה לכול גולשי הפורום ולמנהלים המשך יום מצווין :) וווששייי:):)

ליאל 24

New member
שלום .. שאלה...

יש דבר כזה דוגמנית ביוטי בלבד? אני מקבלת נוןסטופ מחמאות על איך שאני נראית , אבל לא רוצה לדגמן גוף - גם כי אני לא מספיק גבוהה וגם כי אני מסורתית .. אני רואה הרבה דוגמניות שמצטלמו לקמפיינים של איפור , פרסונות , קוסמטיקה וכו'.. סוכנויות מקבלות דבר כזה ? אה.. ויש לי ניסיון בצילומים- בעיקר של איפור ...

topagency2

New member
שרשור שאלות ותשובות

נא להעלות בשרשור זה את כל השאלות שיש לכם בתחום הדוגמנות, רק שאלות רלוונטיות לפורום יענו בנוסף אם אחד מחברי הפורום חושב שיש לו תשובה לאחת השאלות הוא מוזמן להגיב לשאלות גם כן בשרשור זה תודה מנהלי הפורום בנו וגלעד.

יש לי שאלה:):)../images/Emo201.gif

איזה סוכניות הכי טובות היום ה--7-- המובילות:) ==ת==ו===ד==ה=== על העזרה ווושששייי

topagency2

New member
../images/Emo208.gif שרשור שאלות ותשובות../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

topagency2

New member
אל תיהיה מאוכזבת

תיהיה בטוחה שהפורום הזה יועיל לכולם וגם ELINA מוזמנת להצטרף ולהשתתף בפורום .

topagency2

New member
וואו שאלה מאוד חשובה

תראה ראשית כל בחורה שמשרתת בצבא אין שום סיבה שימנע ממנה החלום לדגמן. עד כמה שאני יודע אישור עבודה מהצבא מאפשר לאותה הבחורה להרוויח סכום מסויים ללא צורך להחזירו לצבא הלא זו מטרת האישור. 2. בנוגע למפקדת תראה זהו נושא רגיש את עמדתי בנוגע לצה"ל לא בכוונתי להביע בפורום זה אבל אכן לפעמים הצבא מערים קשיים על הבנות והבנים בתחום. באופן אישי אני הייתי ממליץ לבחורה לדבר לליבה של המפקדת ואולי אפילו לבקש מהסוכנות שלה שתנסה ליצור קשר עם המפקדת בעל פה או בכתב. בסופו של דבר מחויבותה של הבחורה היא ראשית כל לצה"ל ורק לאחר מכן לעבודתה כדוגמנית ולכן יכול להיווצר מצב שהמפקדת שלה תמנע ממנה יציאות לצילומים. מקווה שעזרתי אפילו במעט בנו.

topagency2

New member
תשובתנו

א.בנוגע לצעדים הראשונים של דוגמנית אפשר לשלוח מייל לסוכנות דבר שבאמת לוקח זמן וכמובן שאפשר לגשת לכל סוכנות באופן עצמאי אבל תמיד ישנו הסיכוי להתאכזב לבזבז כסף זמן ונסיעות. בדיוק כדי לעזור בנושא הזה הוקם האתר שלנו WWW.TOPAGENCY.CO.IL האתר נותן במה לכל המתאימים ודואג לתווך בינהם לבין הסוכנויות המעוניינות בהם וחוסך את כל הבלאגן מסביב שווה לבקר. ב. בנוגע לחוזה, חוזה דוגמנות הוא דבר מאוד רציני ובדרך כלל כולל התחייבות ארוכת טווח, בנוסף כולל החוזה אחוז מסויים שמועבר לסוכנות על כל עבודה ונושאים נוספים חשובים לא פחות, לכן אנחנו ממליצים לכולם קחו עורך דין תשקיעו כמה שצריך כי בסופו של דבר זה שווה את זה ובנוסף לא למהר לחתום קחו את הזמן תעברו על החוזה ותתיעצו עם כל הקרובים שלכם בנוסף לעורך דין.

טל חיון

New member
רוצה לעזור רק... לאדעת איך@!#$$%^#$

תעלה תמונה לפורום!!! אני מתסקרנתת חחחח.. בנוווו תעזור לוו אחייי הוא במצוקההה!! ערב מקסים שיהיה :)

topagency2

New member
ובכן בדיוק בשביל זה פרסמתי מאמר

המאמר הוא בעצם מדריך קצר כיצד לזהות ולהתרחק מהנוכלים השונים בנוסף אני חייב לציין שבפורום שלנו ישנו סינון והודעות של צלמים וכדומה לא יועלו ללא בדיקה ואישור מנהלי הפורום כתובת המאמר שלי מצורפת שווה לקרוא.

MnM Girl

New member
שלום לכולם

יש לי שאלה.. האם יש ביקוש לנערות שהן מעל 1.80?

omri120

New member
יש לי שאלה...ומקווה שלא יחסמו אותי!

אני ממש לא מבין את "מהות הפורום" הזה??? הסתובבתי פה בערך חצי שעה....נכנסתי..יצאתי....קראתי שירשורים...נתקלתי בתמונות ששלחו מאות גולשים (חסרי ביטחון כנראה) כדי לקבל עוד חיזוקים חסרי ערך מאנשים כאלה או אחרים......ואני שואל את עצמי: "לשם מה קיים הפורום הזה"???? והוא אכן במסווה של "סוכן דוגמניות"??? אני פשוט לא מבין מה מטרת הפורום הזה...אשמח אם יעזרו לי להבין. אני בא מהתחום,והרי ברור לכם שגם אם נמצאת גם "יעל בר זוהר הבאה" או "דודי בלסר הבא"......זה לא המקום שייתן לו את הקרש קפיצה. ובינינו: אף "יב"ז או "בלסר" לא ייכנס לכאן. מי שבפוטנציאל נראה כמו "בלסר" כבר יגיע לסוכנות הנכונה....מבלי העזרה של "הפורום" הזה. אז אני לא מבין מה הפורום הזה??? אני מאוד מקווה שלא מדובר בעבודה בעיניים של אנשים. העברתי גם בקשה להסבר להנהלת תפוז.(לא למחלקת הפורומים. אלא לדריקטריון תפוז בכבודו ובעצמו.

למעלה