Gilliana

New member
את יודעת שאין עשן בלי אש...

למה המציאו את זה דווקא עליו ולא על אף אחד אחר? המממ... I wonder

Gilliana

New member
ממש לא

זה סתם עוות צבע הנובע מאור וצל בתמונה. חוץ מזה - יש לו עין אחת חומה ואחת ירוקה ואת זה לא רואים באף תמונה. רוצה הוכחה? בבקשה... , תגידי לי עכשיו אם את רואה משהו שונה בין שתי העיניים.

אני נשבעת בקבר סאדאם חוסיין

עין ימין שלו כחולה ועין שמאל ירוקה... מצד שני איבדתי את ההכרה מיופי התמונה ככה שאולי אני עדיין רואה מטושטש

Gilliana

New member
נווו, איך אני אוכיח אחרת? ../images/Emo3.gif

הרי תמונה אחת שווה אלף מילים - במיוחד תמונה של וונט...
ודרך אגב - קראתי את הפיק ההוא ששלחת לי, מאד אהבתי! היו שם כמה דברים קצת לא לעניין אבל בגדול הוא מאד מוצלח.

אממ במצלמה העיניים שלו יוצאות

כחולות. למרות שאני אף-פעם לא שמתי לב לשוני שבעיניים שלו. ידעתי רק אחרי שקראתי על זה. העיניים שלו תמיד נראות כחולות-אפורות-ירוקות. אני לא רואה שום הבדל ביניהם.

Buttrerfly909

New member
../images/Emo4.gif

האמת גמני חשבתי על זה...כי בכל התמונות שלו שיש התמקדות בעיניים אין הבדל אבל קראתי כמה כתבות וגם באחד מהאתרים שלו אמרו את זה וזה היה לי מוזר כי לא מצאתי שום שוני בינהם..

war ship

New member
זה אולי יכול לעזור...

מצטערת שהייתי צריכה לחתוך את כל התמונה... היא גדולה מידי ואין לי אפשרות להעלות אותה

פה זה נראה..../images/Emo204.gif

שהעין הימנית שלו ירוקה והעין השמאלית כחולה.. אבל נראה לי זה רק בגלל האור והצל.. כי בתמונה ששמו למעלה למשל לא רואים שום הבדל..

Gilliana

New member
אכן - רק האור והצל

ובאף תמונה שלו לא רואים הבדל ועדיין - כמה וכמה מקומות מכובדים (כולל ויקיפדיה הלועזית) טוענים שאחת מעיניו של וונטוורת' ירוקה והשניה חומה (האמת? בהתחשב במוצאו המגוון והבלתי שגרתי, לרבות השחור - מאד מתקבל על הדעת מבחינה גנטית, למרות שמדובר בתופעה מאד נדירה). אז בתכל'ס יש שתי אפשרויות: א. שמדובר באגדה אורבנית ותו לא (ואז עולה השאלה למה דווקט וונטוורת' ולא מישהו אחר?) ב. שאכן יש לוונט עיניים בצבעים שונים אלא שהוא מרכיב עדשה על אחת מהן על מנת לטשטש את ההבדלים (ואין בעיה היום לייצר עדשות כאלו שלא ניתן להבחין בינן לבין המקור). אני מבינה אמנם שהוא עצמו מכחיש את העניין - אבל מי יודע - זה עדיין לא אומר כלום.

war ship

New member
בדקתי את העניין...

ואכן בכל הביוגרפיות שמצאתי ברשת כתוב שעין אחת ירוקה ואחת כחולה... ובסידרה כדי שלא יראו הבדל הוא שם עדשה באחת העיניים.

green plan

New member
הוא מדהים

בכל מצב גם אם תיהיה לו עין חומה ולבנה הוא פשוט הורס!!

spikish

New member
שתי העיניים שלו ירוקות! +הוכחות

הי, העיניים שלו ירוקות ואפשר לראות את זה בקובץ, חוץ מזה הוא הגיב על השמועה שצבע העיניים שלו שונה: Imdb.com claim that you have different colors on your eyes? - Nah, I have always taking it for granted that they are of the same color. I think it depends on the light coming from different angles, it makes everyone's eyes look different because one eye has more light on itself. http://forums.televisionwithoutpity.com/index.php?showtopic=3129969&st=4575

Buttrerfly909

New member
../images/Emo99.gif

אהה.. מה זה משנה איזה צבע...חחח...הבחור שווהה בכל מצב..

war ship

New member
אני לא יודעת אם שמת לב אבל...

בעין שמאל יש לו עדשה... או שזה לא עדשה ואני מדמיינת..

Gilliana

New member
איך אפשר לראות עדשה?

הרי זה כל העניין - עדשות הן בלתי נראות.

recoil

New member
בטוח שאפשר לראות עדשה..

הם אמנם קטנות ושקופות אבל זה לא עושה אותן בלתי נראות.אין לו עדשות, אם היו לו עדשות היינו שמים לב ממרחק וזווית הצילום שהובאו בתמונות... למשל כאן אפשר לראות את העדשה... שימי לב לאיזור הלבן מסביב לאישון הירוק, ושימי לב לעדשה טוב טוב.. שקופה אך נראית לעין מיומנת.

למעלה