Buttrerfly909

New member
../images/Emo206.gif

כולם אומרים שיש לו עין אחת ירוקה ועין אחת חומה [או אפורה לא זוכרת] ובכל התמונות שלו שראיתי העיניים [המדהימות] שלו נראות אותו דבר.. אם למישהי/ו יש תמונה שאפשר לראות הבדל ברור בבקשה תשימו...
תודהההה

Buttrerfly909

New member
מה הקשר??

ה"דחוף" זה היה בגלל שאני מתה לדעת מה הקשר יפלו לך השיניים...אלוהים איזה בדיחה חלשה...

לילי 22

New member
../images/Emo12.gif

זאת לא הייתה בדיחה(למרות שאני לא מאחלת לך חלילה כל רע). אני פשוט לא מבינה את הקטע של ה"דחוף" הזה. אף אחד לא חייב לאף אחד אחר פה כלום ואם מישהו עונה אז רק בגלל שהוא רוצה והדחוף הזה נותן הרגשה (לי לפחות) שאנשים חייבים פה לתת תשובות.ושוב זאת רק ההרגשה שלי אני לא מכלילה.

Buttrerfly909

New member
../images/Emo10.gif

כי זה מרגיז...כאילו אני באה ודורשת משהו..אני מבקשת.. מי שלא רוצה להגיב זכותו אני לא מכריחה אף אחד...

Buttrerfly909

New member
וד"א שאני אומרת דחוף..

זה בגלל שזה דחוף לי...ולא טענתי שאת חייבת לי משהו..

לילי 22

New member
נכון אבל את בפורום עם אנשים

ולא רובוטים וכמו בחיים האמיתיים, גם פה יש נורמות מסויימות וקודי נימוס בסיסיים.אני מבינה שאת לא מכריחה אף אחד אבל ההרגשה שלי (ושל מרתה
)הייתה הרבה יותר נעימה אם היית מבקשת בלי ה"דחוף" הזה והאמת אני גם הייתי עונה לך יותר מהר בלי ה"זירוז" המיותר הזה.

Buttrerfly909

New member
??

יואוו אני לא מבינה מה את עושה עניין...זה כולה הכותרת...ואם תשימי לב חמודה..אני כתבתי בבקשה ותודהה...אז מהה הקטע? בקיצור אם אין לך תמונה או תשובה פשוט תעברי לנושא הבא סבבה?

לילי 22

New member
לא זה באמת לא סבבה!

הקטע הוא,חמודה, שאף אחד לא חייב לך כאן כלום וכתושבת הפורום (הרבה לפניך יש לציין)חורה לי לראות הודעות "דחופות" שכאילו.

Gilliana

New member
לא רואים שום הבדל

אפילו בתמונות הקלוז-אפ הממוקדות ביותר, מה שגורם לי לחשוב שיש לזה רק פתרון אחד - הבחור הולך עם עדשה על עין אחת.

TAL 8

New member
הנה תמונה אם תסתכלו מקרוב תשימו

לב שעין אחת ירוקה עין אחת כחולה

לילי 22

New member
האמת שזה לא ממש נכון

ווונט אמר בראיון לא מזמן שזאת סתם המצאה עיתונאית חסרת בסיס. מה שכן צבע העיניים שלו מאוד לא אחיד כלומר יש לו שביבי חום וירוק קרוב לאישון ועיגול העין עין החיצונית שלו יותר כחולה.

למעלה