Klayhamn

New member
יכול להיות

אבל אם ככה, למה הם מחשיכים את המצלמה? בגלל שזה לא נכון כאילו?

Klayhamn

New member
../images/Emo206.gif../images/Emo247.gif

תקשיבו!!! משהו קרה בין איתן ודניאל --- לדעתי מדובר בסקס, אני בטוח בזה ב-99%. קרן וליהי התיישבו הרגע על ספספל בחצר, והתחילו לדבר על ה-"דבר ההזוי שאתי סיפרה להן היום על דניאל ואיתן". באותה שניה המצלמה המרכזית עברה להראות את בן נכנס לחדר של הבנים ומצחצח שיניים (עדיין צופים בו...) לחצתי על מצלמת חצר הבנות והיא מוחשכת.... זה BLIND משהו שהם מנסים לצנזר/להסתיר, וקשה לי לחשוב על משהו שיכול להיות ביניהם שהוא לא סקס. למישהו יש רעיון אחר??

noaxxx

New member
כדי לשמור לתכנית מחר,הם לא יוותרו על הרייטינג

Klayhamn

New member
אין אין אין זה בטוח זה --

מה זה כבר יכול להיות אם לא?

billc

New member
לא בטוח שידברו על זה מחר

יכול להיות שזה לא מתאים להם שזה יתגלה, כידי לשמור על תחרות

Klayhamn

New member
השאלה היא

האם יכול להיות שהם לא חושפים את זה רק כי זה לא נכון? זה כן מסתדר אבל עם זה שהוא לגמרי נעלם היום מהעין הציבורית... אבל מי יודע...

noaxxx

New member
זה כמו שהם "העלימו" את הנשיקה שלו עם קרן

במסיבה, ואז פתחו עם זה את התכנית

justme41

New member
אמרו למטה שאתי הפיצה שמועה שהם שכבו.

וזה שמועה בלבד בלי קשר למציאות.

tapuzo

New member
עצוב לאיזה תת רמה זה יגיע

הצעד הבא שלה זה להפיץ על מישהי שיש לה איידס..

Klayhamn

New member
ואו הן לא מפסיקות לדבר על זה

כל שניה המצלמה עפה........... כל זה בגלל שמועה שאתי הפיצה והן לא טרחו לשאול אותה מאיפה היא יודעת?

billc

New member
מלכלכות חפשי על דניאל

לא רואות את המשיכה בה, צחקו על השיער שלה במשחק בנות ישארו בנות

noaxxx

New member
וזה מה שמעצבן אצל אתי, אי אפשר לסמוך על

שום דבר שיוצא לה מהפה... אבל לפי קרן, דניאל יצאה לבושה עם החולצה של איתן.. 1+1=2

Klayhamn

New member
מה?

מתי הספקת לשמוע את זה? אבל בכל מקרה, זה לא אומר כלום -- אחת הבנות (לא זוכר מי) כבר אמרה משהו לגבי זה שהיא שאלה מהבנים חולצה (מסיבה שאני לא זוכר)

noaxxx

New member
כשקרן וליהיא התיישבו בחוץ

נראה לי בפעם השניה שהמצלמה חזרה אליהן, קרן אמרה שהיא בחיים לא היתה יוצאת ככה עם חולצה של גבר מהחדר שלהם.

Klayhamn

New member
תפיסה יפה :)

חדת שמיעה הן עכשיו פטפטו על ענת במשך איזה 10 דקות...

lost one1

New member
אתי היא זו שהפיצהשאורטל ואיתן "התנשקו"

היא גם הפיצה שיש לענת הפרעות אכילה.. הבחורה מסוכנת. יכולה להרוס תדמית של אנשים בשניה

Klayhamn

New member
אבל כבר כמה בנות רמזו

שיש לענת בעיה כלשהי... ואם זה לא היה נכון אני לא בטוח שההפקה הייתה טורחת להעיף את המצלמה כל פעם

lost one1

New member
זה שההפקה מעיפה את המצלמה לא אומר בהכרח

שהשמועות האלה נכונות היא בסך הכל מנסה למנוע הוצאת דיבה שלאחר התוכנית ענת לא תתבע את אתי על הוצאת דיבה קיצר הכל שם מבולבל ענת סיפרה שהיא מקיאה בשירותים בתוכנית? או שהיא סיפרה שהיו לה בעיות אכילה בעבר ואתי הפכה את זה להקאות בתוכנית

Klayhamn

New member
מה?

חצי מהדברים שהן מוציאות מהפה שלהן זה הוצאת דיבה... ושהן מלכלכות על האקסים שלהם וכו' ואפילו נוקבות בשמות, זה לא הוצאת דיבה? לדעתי אין פה שום נסיון של ההפקה להגן על עצמה מתביעה, אלא משהו אחר... אפשר לחשוב שממש יש לענת יכולת "לתבוע" את ההפקה על זה ששלוש בנות ריכלו עליה שהיא מקיאה בשירותים לירון, וגם בנות אחרות, רמזו לזה שיש לענת בעיה קונקרטית כלשהי, והן גם דיברו על זה שהיא בקושי אוכלת משהו (ואת זה לא צינזרו) ושיש לה איזה ISSUE עם אוכל, וזה היה הרבה לפני שאתי אמרה במפורש "היא מקיאה"

למעלה